Találatok a következő kifejezésre: A 40. vagyunk (757 db)

Az természetesnek mondható-e ha huszonévesen valaki a 40 vagy 50 éves nőkre bukik?

Legjobb válasz: Nos kinek mi a természetes. Ha te olyan nõkre buksz, akkor a te dolgod. Szerintem mások ezért ne ítéljenek el. Ahány ember, annyi féle...

Nos kinek mi a természetes. Ha te olyan nõkre buksz, akkor a te dolgod. Szerintem mások ezért ne ítéljenek el. Ahány ember, annyi féle...
Férifi vagy vagy nõ?:) ))
Ebben a világban? Mi NEM természetes? :P De ezt félretéve, persze hogy az: a tapasztaltabbakat kedveled, ennyi.
Nem feltétlenül természetes, de semmi baj nincs vele. Én lefeküdnék egy 40 évessel is, ha annyira bejövünk egymásnak.
40+40+40
Az enyém most volt, igaz csak 30, de kapott egy 3-as és egy 0-ás tortát, én csináltam, egy üveg olyan bort, amibe az üvegben van üvegbõl a 30-as szám remélem érthetõen írtam le:) de ez az érmés ötlet nagyon jó!!!nem tudom, én az egyik oldalára egy nagy 40-es, köré a szül. dátumát csináltatnám, a hátoldalára egy közös képet:) ilyen kulcstartóval én már taroltam:)

A 40%os fütyülős. Az egész üveg 40% vagy egy része csak?

kicsit h.lye kérdés, tudom, de ilyenekben nem vagyok jó.:D csak érdekelne.16/L

Legjobb válasz: 40%-a alkohol. Hogy érted h csak egy része? az alsó felének 40%-a alkohol a fölsõ fele pedig gyümölcslé? bocs, csak nem tudom elképzelni milyen gondolatmenettel jutottál erre... :)

40%-a alkohol. Hogy érted h csak egy része? az alsó felének 40%-a alkohol a fölsõ fele pedig gyümölcslé? bocs, csak nem tudom elképzelni milyen gondolatmenettel jutottál erre... :)
Vagyis bocs nem V/M (mert az a vegyesszázalék) hanem V/V Amúgy kémiaórán nem figyeltél? :)
A 40% az térfogat % ra vonatkozik, általában ezt jelöli a V/M Tehát 1 literjének a 40% a alkohol!
Na figyelj szöszi: az alsó 1/3 60%-os, a közepe 40%-os, a felsõ 1/3 20%-os. Vigyázz össze ne keveredjen!
mennyit ittál belõle?
Figyu cica 16 éves vagy jobb esetben már 10. osztályos kémiába már 10-be tanuljátok az ilyen cuccokat vagy ha nem szimpla logika vagy GOOGLE A BARÁTOD!!!!!! ez kora reggel kicsit ütött nem baj lesz min röhögni :) 17/F
A kérdező hozzászólása: nemvagyok kiváncsi a negatív hozzászólásokra..:) )
sötétbarna vagyok..;) Agyilag vagy szöszi.
sötétbarna vagyok..;)
Akkor ne kérdezz ilyeneket.
ritkán fordul elõ, hogy meglepõdöm valamin-gondolom a korom miatt lehet-de ezen a kérdésen meglepõdtem egy pillanatra.a következõben pedig elnevettem magam.ez is ritka.köszönet érte a kérdés írójának.
ténylegesen
Istenem de nehéz a felfogásod. Amire 40 van írva az kb. 30
A kérdező hozzászólása: de láttam 40%-osat interspába
a Fütyülõs különben nem 40%os hanem 30.
A kérdező hozzászólása: sötétbarna vagyok..;)
A kérdező hozzászólása: haha:D nem vagyok még 10.-es:D

Ha tudom "pontosan", hogy mikor történt a megfoganás (ugyanis máskor abban a ciklusban nem voltunk együtt a párommal), akkor a doki onnantól számítja a 40 hetet, vagy a 40 hét, az mindig az utolsó menstruációtól számítják?

Legjobb válasz: Mindig az utolsótól számolják, de ha te tudod a fogantatást, az csak jó. ez segítség lehet a dokinak. említsd meg neki. Majd kiderül :) de akkor nem 40 hetet számolnak már onnan hanem csak 38at, szerintem. De nem biztos! CSak elvileg a terhesség 38 hét, csak azért mondják, hogy 40 mert nem tudni a fogantatást. Gratula! Akkor jól beletaláltatok! ;)

Mindig az utolsótól számolják, de ha te tudod a fogantatást, az csak jó. ez segítség lehet a dokinak. említsd meg neki. Majd kiderül :) de akkor nem 40 hetet számolnak már onnan hanem csak 38at, szerintem. De nem biztos! CSak elvileg a terhesség 38 hét, csak azért mondják, hogy 40 mert nem tudni a fogantatást. Gratula! Akkor jól beletaláltatok! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát igen. :) Párom külföldön dolgoik, és csak 1 napra tudott hazajönni a hónapban, szóval nagyon nagy szerencse volt. Ráadásul már 4 éve vártunk rá. :)
Szia! Én is tudom a fogantatás idejét, de a doki nem aszerint számol, hanem az utolsó menses elsõnapjától. Egyébként a terhesség 266 nap, tehát ha tudod a fogantatás napját adjál hozzá 266 napot és megtudod a szülés várható igazi napját. Nálam ez június 19, a dokiés az uh szerint június 23-24. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. :)

Van itt olyan aki több mint 40 évesen, vagy közel a 40-hez szült?

Mi az oka, hogy ilyen későn szültél? Egészséges lett a baba?

Legjobb válasz: 1 kolléganõm 38 évesen szült, egészséges kislányt,, becszúszott...

1 kolléganõm 38 évesen szült, egészséges kislányt, , becszúszott...
Húha, ez tényleg elég beteges. Akkor oda irhatta volna, hogy ne a szomszédlányról meg ismerõs ismerõsérõl írjunk, hanem csakis személyes esetre kíváncsi. Kár.. :( Kár így elrontani egy értelmesnek tûnõ kérdést...
Nem csak a másodikat nekem is írta hogy"Nem tudsz olvasni?"privátban.Biztos ebben éli ki magát, ott ül a gép elõtt és várja hogy véletlenül ne pont a kérdésre válaszoljanak, hanem mondjuk az ismerõs, az anyja stb. szült.Nevetséges és beteges.
És miért bunkóztad le a másodikat? Csak úgy kíváncsiságból kérdem.
36 évesen szültem 4 éve. Oka? Semmi különös, nem akartunk elõtte babázni, más "dolgunk" volt. Makkegészséges hálistennek :)
Anyám a legkisebb öcsémet 43 évesen szülte, eltitkolt terhességbõl, ivott és dohányzott végig.Az öcsém 13 éves, teljesen egészséges.
Nekem is az egyik kolléganõm, 37 évesen szülte az elsõt. Fitt volt, egészséges terhessége, a baba is egészséges teljesen. Múlt hónapban, 40 évesen szülte meg a kislányát, szintén gond nélkül, baba, mama egészséges. :) A késõi szülés azért volt, mert addig nem esett teherbe a próbálkozások ellenére sem.
Én õszre várom a 3. gyerekemet, 39 éves vagyok.Kromoszómavizsgálatot is csináltattunk, úgy néz ki minden rendben.
Édesanyám. A nagyobbik öcsémet 38 a kisebbiket 40 évesen szülte. Terhes cukor, autoimmun betegség, és két koraszülés lett belõle (25. és 29. hétre), az egyik epilepsziás, a másik tejfehérje allergiás lett. Nagyon nehezen viselte a terhességet, ezért elhatároztam, hogy én nem szeretnék 30 felett szülni...
Én 37 vagyok, és augusztusban születik a 3. baba, kislány lesz. Tervezett volt... 25 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm #4
Én 39 évesen szültem, 3 hónapos a babám, egészséges és a terhesség alatt sem volt probléma.Most gyúrunk a következõ bébire, mert még szeretnénk egyet és nem akarok már negyven fölött szülni.
Második vagyok! Engem az imént le bunkózott privátban a kedves kérdezõ, mert válaszolni mertem. Igaz, hogy nem én szültem, de az elsõ válaszoló sem konkrét választ írt. Jól gondoljátok meg a választ emberek, mert kapni fogtok érte!!
Egy rokon hölgy 36 évesen szülte a harmadikat és egészséges a lányzó.
A szomszédunk 37 évesen szülte a 2. gyerekét, és semmi baja sincs.

Volt már olyan valakinek közületek, akinek 40 nap körül jött meg a menstruációja vagy esetleg több?

Nekem már 38 nap, és nagyon aggódok, mert nem jött meg. Terhes biztos nem vagyok, mert 3 terhességi teszt is negatív, és különben is NEM volt most szexuális kapcsolatom!De akkor miért késik? Ez még elfogadható? Megjöhet még vagy már kimarad? (28-32 napos szokott lenni a ciklusom, gyógyszert nem szedek, mert öröklött betegségem nem engedi.)

Legjobb válasz: Párszor volt, hogy nekem is 40-42 napra jött meg még " lánykoromban". Persze nagyon ritkán, de ilyenkor én is ideges voltam. Ez nagyon sok mindentõl függ. Érdekesség, hogy amióta szültem 2 gyereket azóta mindig 25 napra jön meg.

Párszor volt, hogy nekem is 40-42 napra jött meg még " lánykoromban". Persze nagyon ritkán, de ilyenkor én is ideges voltam. Ez nagyon sok mindentõl függ. Érdekesség, hogy amióta szültem 2 gyereket azóta mindig 25 napra jön meg.
Igen mostanában kétszer is volt hogy több munt 40 napra jött meg.Mind a kétszer voltam orvosnál, sajnos nem baba volt.hormonális dologra hivatkoztak a dokik.Ne aggodj néha megbolondul a ciklusunk minden ok nélkül

Akinek 40 gb ás ps3-a van annak elég a 40 gb vagy jobb lenne egy 100+gigás?

Legjobb válasz: 100+ Maguk a játékoknak is kell hely (telepítés, mentés), illetve a demók között is vannak súlyosabb darabok. Nem azt mondom, a 40-essel is meg lehet élni, elvégre anno nekem is az volt, de miután beraktam a 120-at, azóta nincs olyan mértékben megkötve a kezem. :)

100+ Maguk a játékoknak is kell hely (telepítés, mentés), illetve a demók között is vannak súlyosabb darabok. Nem azt mondom, a 40-essel is meg lehet élni, elvégre anno nekem is az volt, de miután beraktam a 120-at, azóta nincs olyan mértékben megkötve a kezem. :)
Az 500GB úgy lett megoldva h laptop os HDD? Am nekem elég a 320 as :)
A kérdező hozzászólása: Nemrég olvastam errõl azt írták hogy adathordozó szóval sztem elképzelhetõ hogy jó hozzá :/
Na ez egy joo kérdés :/ Meg kell próbálni. Vagyis elv lehetséges csak akkor bizonyos mappákat kell létrehoznod amiket elnevezel (nézz utàna a pontos elnevezésnek mert fontos!!!!!!) s abba teszed az oprendszert.
A kérdező hozzászólása: És az op. rendszert rálehet tenni pl telóra vagy mp4 re vagy csak kizárólag pendrive ra???
Ha beteszel egy másikat egy vadi újat, az oprendszer nélküli. Kérni is fogja a ps, hogy telepitsd USB stick-rõl azaz pendriverol az oprendszert. :)
A kérdező hozzászólása: Csak úgy fog mûködni a merevlemez csere hogyha énis leszedem pendrive ra az OS t, úgy nem mûködik hogy kiszedem az alap 40 gb ást és beleteszek egy másikat???
*extrem digital Bocsi ^^
Kedves Dungens! Én vagyok az 500Gb-os Ps3-as és lazán lehetett bõviteni. Az extre digital-ban néztem anno bele valo HDD-t, megvettem (ha jol emlékszem akkor az 21 000Ft volt), beletettem a psbe, pendrivera leszedtem az OS-et, majd telepitettem rá. Végül minden adatomat gond nélkül átmásoltam rá. :) A mai napig nincs gondom a hellyel s a ps3 remekül mûködik. ;) Csak ajánlani tudom!
500GB- osra hogy? Azthittem, hogy max 320GB- is lehet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy szûkös volt????
Én 500Gbosra bõvítettem a gyári 40Gbos Ps3-at. Azóta semmi gondom nincs a hellyel ;)
Nekem nincs ki chippel- ve! Rendesen megveszem a játékokat £ -ért. A zenéket, képeket, filmeket felrakom egy pendrive- ra, rádugom PS3- ra és lemásolom. Az elõzetesek is természetesen PSN- rõl vannak.
A kérdező hozzászólása: De gondolom neked kivan chippelve én nem raknék rá teljes játékot csak mentések 1-2 demo meg a játékhoz a patchek amiket leszed automatikusan :/
Nekem a 320GB- os van de rakok is fel játékokat (pl: csak a Battlefield 3 13GB) meg nekem mellette ott van még 7db PS3 játék (meg 1db PS1 és 1db miniS játék). Meg én hetente szerdán letöltöm a PlayStation Acces videókat. Akkor ott vannak még az 1080p- s játékelõzetesek. Ja meg azok a DEMO- k amik érdekelnek (pl: FIFA 12, FIFA Street, PGA '13, COD: Black Ops stb. DEMO- k). Meg még zenék is vannak rajta (jó sok), meg képek is. Meg majd filmeket és videóklippeket is fogok rá felrakni pendrive- on keresztül.
Igen, a gyàri 40gb-os HDD paramétereivel megegyezõ 500Gb-os laptop HDD-t vettem bele. :)

Ha a Guld wars 2 .com official oldaláról veszem meg a Digital HEROIC EDITIONT szóval az alapot ami 39.99 EU akkor a VAT-ot vagyis az áfát már beleszámították abba a 40 EU ba vagy az még ráadás?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Aki már megvásárolta online pls helpeljen nehogy pofára essek mert ha nincs az árban az áfa akk kb 50 EU-t kell kifizetnem a 40 helyett? mert a 40 eu + 15 % az már 46 + a bank is levesz picit

A kérdező hozzászólása: Aki már megvásárolta online pls helpeljen nehogy pofára essek mert ha nincs az árban az áfa akk kb 50 EU-t kell kifizetnem a 40 helyett? mert a 40 eu + 15 % az már 46 + a bank is levesz picit
A kérdező hozzászólása: Sub-Total Incl. VAT . Talán azt jelenti hogy a Vat már bele van számítva?
minden jateknal annyit fogsz fizetni amennyi ki van irva vagy megveszed hasznaltam 10 dollar-ert...
hivatalos oldalon 40 euro, bármelyik online kulcs eladó oldalon 25 euro áfával együtt :DD
A kérdező hozzászólása: Megrendeltem a digitális Heroic edition-t a [link] ról köszi szépen még csak annyit szeretnék tudni ez az oldal biztonságos mert megkaptam a kódot már tolom is a gamet király meg minden de a G2a.com nem fog vissza élni a bankkártyámmal vagy ilyesmi?
de hogy is, hol élsz te?

Nagybátyám ma tölti a 40 évet. Szeretnék csinálni neki valami ajándékot, és melléje üdvözlő lapot. De nem találtam semmi verset beléje. Tudnátok nekem iyen verseket/idézeteket írni? Vagy csak egyszerűen ajándék ütleteket? (13/L)

Legjobb válasz: Süss neki valami finom sütit, és a tetejére krémmel írj egy 40-est:) vagy ha tudsz, és van hely, akkor azt, hogy Boldog szülinapot. Ennek nagyon fog örülni, és mindenki ehet a finom sütibõl:)

Süss neki valami finom sütit, és a tetejére krémmel írj egy 40-est:) vagy ha tudsz, és van hely, akkor azt, hogy Boldog szülinapot. Ennek nagyon fog örülni, és mindenki ehet a finom sütibõl:)
Egy képet ahol te és a nagybátyád van nagyittasd ki és vegyél hozzá egy szép keretet.Mindig bejön az ilyen ajándék.

Kérdés a többletpontokat illetően, van angol emelt szintű érettségim és szintén angol középfokú nyelvvizsgám, ez előbbi 40 ppont, az utóbbi pedig 28 - csak a 40-es érettségim számítható be vagy a kettő együtt is (így 68 ppont)?

Mindenki másképp tudja körülöttem, a pluszpontrendszer változott, a tájokoztató pedig nem ír vagy-ot!

Legjobb válasz: ha olyan szakra jelentkezel, ahol az angol érettségi felvételi követelmény, akkor a 40 pluszpontot fogod megkapni az emeltért, a nyelvvizsgáért járó 28-at nem. Viszont ha nem az angol érettségibõl fogják számolni a felvételi pontjaidat, akkor a 28 pontot kapod meg a középfokú nyelvvizsgáért. Egyszerre a kettõt sosem kaphatod meg, emelt érettségiért csak akkor jár pont ha az a felvételi tárgyad.

ha olyan szakra jelentkezel, ahol az angol érettségi felvételi követelmény, akkor a 40 pluszpontot fogod megkapni az emeltért, a nyelvvizsgáért járó 28-at nem. Viszont ha nem az angol érettségibõl fogják számolni a felvételi pontjaidat, akkor a 28 pontot kapod meg a középfokú nyelvvizsgáért. Egyszerre a kettõt sosem kaphatod meg, emelt érettségiért csak akkor jár pont ha az a felvételi tárgyad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!