Találatok a következő kifejezésre: A 40. vagyunk (786 db)

Az természetesnek mondható-e ha huszonévesen valaki a 40 vagy 50 éves nőkre bukik?

Legjobb válasz: Nos kinek mi a természetes. Ha te olyan nõkre buksz, akkor a te dolgod. Szerintem mások ezért ne ítéljenek el. Ahány ember, annyi féle...

Nos kinek mi a természetes. Ha te olyan nõkre buksz, akkor a te dolgod. Szerintem mások ezért ne ítéljenek el. Ahány ember, annyi féle...
Férifi vagy vagy nõ?:) ))
Ebben a világban? Mi NEM természetes? :P De ezt félretéve, persze hogy az: a tapasztaltabbakat kedveled, ennyi.
Nem feltétlenül természetes, de semmi baj nincs vele. Én lefeküdnék egy 40 évessel is, ha annyira bejövünk egymásnak.
14663 napos vagy ami 40, 1459636 év tehát betöltötted a 40-et.
Ahány éves vagy, annyit töltöttél be Amikor 1 éves voltál, akkor az 1-et, folytasd a sort
Másképpen fogalmazva: most 41. azaz negyvenegyedik évedben vagy, de még nem töltötted be
40+40+40
Az enyém most volt, igaz csak 30, de kapott egy 3-as és egy 0-ás tortát, én csináltam, egy üveg olyan bort, amibe az üvegben van üvegbõl a 30-as szám remélem érthetõen írtam le:) de ez az érmés ötlet nagyon jó!!!nem tudom, én az egyik oldalára egy nagy 40-es, köré a szül. dátumát csináltatnám, a hátoldalára egy közös képet:) ilyen kulcstartóval én már taroltam:)

A 40%os fütyülős. Az egész üveg 40% vagy egy része csak?

kicsit h.lye kérdés, tudom, de ilyenekben nem vagyok jó.:D csak érdekelne.16/L

Legjobb válasz: 40%-a alkohol. Hogy érted h csak egy része? az alsó felének 40%-a alkohol a fölsõ fele pedig gyümölcslé? bocs, csak nem tudom elképzelni milyen gondolatmenettel jutottál erre... :)

40%-a alkohol. Hogy érted h csak egy része? az alsó felének 40%-a alkohol a fölsõ fele pedig gyümölcslé? bocs, csak nem tudom elképzelni milyen gondolatmenettel jutottál erre... :)
Vagyis bocs nem V/M (mert az a vegyesszázalék) hanem V/V Amúgy kémiaórán nem figyeltél? :)
A 40% az térfogat % ra vonatkozik, általában ezt jelöli a V/M Tehát 1 literjének a 40% a alkohol!
Na figyelj szöszi: az alsó 1/3 60%-os, a közepe 40%-os, a felsõ 1/3 20%-os. Vigyázz össze ne keveredjen!
mennyit ittál belõle?
Figyu cica 16 éves vagy jobb esetben már 10. osztályos kémiába már 10-be tanuljátok az ilyen cuccokat vagy ha nem szimpla logika vagy GOOGLE A BARÁTOD!!!!!! ez kora reggel kicsit ütött nem baj lesz min röhögni :) 17/F
A kérdező hozzászólása: nemvagyok kiváncsi a negatív hozzászólásokra..:) )
sötétbarna vagyok..;) Agyilag vagy szöszi.
sötétbarna vagyok..;)
Akkor ne kérdezz ilyeneket.
ritkán fordul elõ, hogy meglepõdöm valamin-gondolom a korom miatt lehet-de ezen a kérdésen meglepõdtem egy pillanatra.a következõben pedig elnevettem magam.ez is ritka.köszönet érte a kérdés írójának.
ténylegesen
Istenem de nehéz a felfogásod. Amire 40 van írva az kb. 30
A kérdező hozzászólása: de láttam 40%-osat interspába
a Fütyülõs különben nem 40%os hanem 30.
A kérdező hozzászólása: sötétbarna vagyok..;)
A kérdező hozzászólása: haha:D nem vagyok még 10.-es:D

Ha tudom "pontosan", hogy mikor történt a megfoganás (ugyanis máskor abban a ciklusban nem voltunk együtt a párommal), akkor a doki onnantól számítja a 40 hetet, vagy a 40 hét, az mindig az utolsó menstruációtól számítják?

Legjobb válasz: Mindig az utolsótól számolják, de ha te tudod a fogantatást, az csak jó. ez segítség lehet a dokinak. említsd meg neki. Majd kiderül :) de akkor nem 40 hetet számolnak már onnan hanem csak 38at, szerintem. De nem biztos! CSak elvileg a terhesség 38 hét, csak azért mondják, hogy 40 mert nem tudni a fogantatást. Gratula! Akkor jól beletaláltatok! ;)

Mindig az utolsótól számolják, de ha te tudod a fogantatást, az csak jó. ez segítség lehet a dokinak. említsd meg neki. Majd kiderül :) de akkor nem 40 hetet számolnak már onnan hanem csak 38at, szerintem. De nem biztos! CSak elvileg a terhesség 38 hét, csak azért mondják, hogy 40 mert nem tudni a fogantatást. Gratula! Akkor jól beletaláltatok! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát igen. :) Párom külföldön dolgoik, és csak 1 napra tudott hazajönni a hónapban, szóval nagyon nagy szerencse volt. Ráadásul már 4 éve vártunk rá. :)
Szia! Én is tudom a fogantatás idejét, de a doki nem aszerint számol, hanem az utolsó menses elsõnapjától. Egyébként a terhesség 266 nap, tehát ha tudod a fogantatás napját adjál hozzá 266 napot és megtudod a szülés várható igazi napját. Nálam ez június 19, a dokiés az uh szerint június 23-24. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. :)

21 éves vagyok, félárva és kaptam rendszeresen a gyermekvédelmi támogatást. Megkapom a 40 többletpontot a felvételinél?

Legjobb válasz:
[link] Esélyegyenlõségért járó többletpontok Hátrányos helyzetért, fogyatékosságért, gyermekgondozásért jogcímenként és legfeljebb 40 többletpont adható (kivéve, amennyiben mûvészet és mûvészetközvetítés képzési területeken, valamint osztatlan tanárszakon gyakorlati vizsga alapján számítják a felvételi pontszámot). Hátrányos helyzet okán Hátrányos helyzet miatt 40 többletpont jár minden alapképzési szakon, osztatlan mesterképzésen, illetve felsõoktatási szakképzésen, kivéve ahol gyakorlati vizsga alapján számítják a felvételi pontszámot. A nemzeti felsõoktatásról szóló CCIV. törvény 108. § 10. pontja alapján a 2014. évi általános felsõoktatási felvételi eljárásban hátrányos helyzetûnek minõsül az a legfeljebb 25 éves jelentkezõ, akikre az alábbi esetek egyike vonatkozik: a) családi körülményei, szociális helyzete okán a gyámhatóság védelembe vette, b) rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, c) átmeneti vagy tartós nevelésbe vették, d) ideiglenes hatályú intézeti elhelyezésben részesül, e) utógondozói ellátásban részesül.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [link] Esélyegyenlõségért járó többletpontok Hátrányos helyzetért, fogyatékosságért, gyermekgondozásért jogcímenként és legfeljebb 40 többletpont adható (kivéve, amennyiben mûvészet és mûvészetközvetítés képzési területeken, valamint osztatlan tanárszakon gyakorlati vizsga alapján számítják a felvételi pontszámot). Hátrányos helyzet okán Hátrányos helyzet miatt 40 többletpont jár minden alapképzési szakon, osztatlan mesterképzésen, illetve felsõoktatási szakképzésen, kivéve ahol gyakorlati vizsga alapján számítják a felvételi pontszámot. A nemzeti felsõoktatásról szóló CCIV. törvény 108. § 10. pontja alapján a 2014. évi általános felsõoktatási felvételi eljárásban hátrányos helyzetûnek minõsül az a legfeljebb 25 éves jelentkezõ, akikre az alábbi esetek egyike vonatkozik: a) családi körülményei, szociális helyzete okán a gyámhatóság védelembe vette, b) rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, c) átmeneti vagy tartós nevelésbe vették, d) ideiglenes hatályú intézeti elhelyezésben részesül, e) utógondozói ellátásban részesül.

Van itt olyan aki több mint 40 évesen, vagy közel a 40-hez szült?

Mi az oka, hogy ilyen későn szültél? Egészséges lett a baba?

Legjobb válasz: 1 kolléganõm 38 évesen szült, egészséges kislányt,, becszúszott...

1 kolléganõm 38 évesen szült, egészséges kislányt, , becszúszott...
Húha, ez tényleg elég beteges. Akkor oda irhatta volna, hogy ne a szomszédlányról meg ismerõs ismerõsérõl írjunk, hanem csakis személyes esetre kíváncsi. Kár.. :( Kár így elrontani egy értelmesnek tûnõ kérdést...
Nem csak a másodikat nekem is írta hogy"Nem tudsz olvasni?"privátban.Biztos ebben éli ki magát, ott ül a gép elõtt és várja hogy véletlenül ne pont a kérdésre válaszoljanak, hanem mondjuk az ismerõs, az anyja stb. szült.Nevetséges és beteges.
És miért bunkóztad le a másodikat? Csak úgy kíváncsiságból kérdem.
36 évesen szültem 4 éve. Oka? Semmi különös, nem akartunk elõtte babázni, más "dolgunk" volt. Makkegészséges hálistennek :)
Anyám a legkisebb öcsémet 43 évesen szülte, eltitkolt terhességbõl, ivott és dohányzott végig.Az öcsém 13 éves, teljesen egészséges.
Nekem is az egyik kolléganõm, 37 évesen szülte az elsõt. Fitt volt, egészséges terhessége, a baba is egészséges teljesen. Múlt hónapban, 40 évesen szülte meg a kislányát, szintén gond nélkül, baba, mama egészséges. :) A késõi szülés azért volt, mert addig nem esett teherbe a próbálkozások ellenére sem.
Én õszre várom a 3. gyerekemet, 39 éves vagyok.Kromoszómavizsgálatot is csináltattunk, úgy néz ki minden rendben.
Édesanyám. A nagyobbik öcsémet 38 a kisebbiket 40 évesen szülte. Terhes cukor, autoimmun betegség, és két koraszülés lett belõle (25. és 29. hétre), az egyik epilepsziás, a másik tejfehérje allergiás lett. Nagyon nehezen viselte a terhességet, ezért elhatároztam, hogy én nem szeretnék 30 felett szülni...
Én 37 vagyok, és augusztusban születik a 3. baba, kislány lesz. Tervezett volt... 25 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm #4
Én 39 évesen szültem, 3 hónapos a babám, egészséges és a terhesség alatt sem volt probléma.Most gyúrunk a következõ bébire, mert még szeretnénk egyet és nem akarok már negyven fölött szülni.
Második vagyok! Engem az imént le bunkózott privátban a kedves kérdezõ, mert válaszolni mertem. Igaz, hogy nem én szültem, de az elsõ válaszoló sem konkrét választ írt. Jól gondoljátok meg a választ emberek, mert kapni fogtok érte!!
Egy rokon hölgy 36 évesen szülte a harmadikat és egészséges a lányzó.
A szomszédunk 37 évesen szülte a 2. gyerekét, és semmi baja sincs.

Volt már olyan valakinek közületek, akinek 40 nap körül jött meg a menstruációja vagy esetleg több?

Nekem már 38 nap, és nagyon aggódok, mert nem jött meg. Terhes biztos nem vagyok, mert 3 terhességi teszt is negatív, és különben is NEM volt most szexuális kapcsolatom!De akkor miért késik? Ez még elfogadható? Megjöhet még vagy már kimarad? (28-32 napos szokott lenni a ciklusom, gyógyszert nem szedek, mert öröklött betegségem nem engedi.)

Legjobb válasz: Párszor volt, hogy nekem is 40-42 napra jött meg még " lánykoromban". Persze nagyon ritkán, de ilyenkor én is ideges voltam. Ez nagyon sok mindentõl függ. Érdekesség, hogy amióta szültem 2 gyereket azóta mindig 25 napra jön meg.

Párszor volt, hogy nekem is 40-42 napra jött meg még " lánykoromban". Persze nagyon ritkán, de ilyenkor én is ideges voltam. Ez nagyon sok mindentõl függ. Érdekesség, hogy amióta szültem 2 gyereket azóta mindig 25 napra jön meg.
Igen mostanában kétszer is volt hogy több munt 40 napra jött meg.Mind a kétszer voltam orvosnál, sajnos nem baba volt.hormonális dologra hivatkoztak a dokik.Ne aggodj néha megbolondul a ciklusunk minden ok nélkül

Ha a Guld wars 2 .com official oldaláról veszem meg a Digital HEROIC EDITIONT szóval az alapot ami 39.99 EU akkor a VAT-ot vagyis az áfát már beleszámították abba a 40 EU ba vagy az még ráadás?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Aki már megvásárolta online pls helpeljen nehogy pofára essek mert ha nincs az árban az áfa akk kb 50 EU-t kell kifizetnem a 40 helyett? mert a 40 eu + 15 % az már 46 + a bank is levesz picit

A kérdező hozzászólása: Aki már megvásárolta online pls helpeljen nehogy pofára essek mert ha nincs az árban az áfa akk kb 50 EU-t kell kifizetnem a 40 helyett? mert a 40 eu + 15 % az már 46 + a bank is levesz picit
A kérdező hozzászólása: Sub-Total Incl. VAT . Talán azt jelenti hogy a Vat már bele van számítva?
minden jateknal annyit fogsz fizetni amennyi ki van irva vagy megveszed hasznaltam 10 dollar-ert...
hivatalos oldalon 40 euro, bármelyik online kulcs eladó oldalon 25 euro áfával együtt :DD
A kérdező hozzászólása: Megrendeltem a digitális Heroic edition-t a [link] ról köszi szépen még csak annyit szeretnék tudni ez az oldal biztonságos mert megkaptam a kódot már tolom is a gamet király meg minden de a G2a.com nem fog vissza élni a bankkártyámmal vagy ilyesmi?
de hogy is, hol élsz te?

Akinek 40 gb ás ps3-a van annak elég a 40 gb vagy jobb lenne egy 100+gigás?

Legjobb válasz: 100+ Maguk a játékoknak is kell hely (telepítés, mentés), illetve a demók között is vannak súlyosabb darabok. Nem azt mondom, a 40-essel is meg lehet élni, elvégre anno nekem is az volt, de miután beraktam a 120-at, azóta nincs olyan mértékben megkötve a kezem. :)

100+ Maguk a játékoknak is kell hely (telepítés, mentés), illetve a demók között is vannak súlyosabb darabok. Nem azt mondom, a 40-essel is meg lehet élni, elvégre anno nekem is az volt, de miután beraktam a 120-at, azóta nincs olyan mértékben megkötve a kezem. :)
Az 500GB úgy lett megoldva h laptop os HDD? Am nekem elég a 320 as :)
A kérdező hozzászólása: Nemrég olvastam errõl azt írták hogy adathordozó szóval sztem elképzelhetõ hogy jó hozzá :/
Na ez egy joo kérdés :/ Meg kell próbálni. Vagyis elv lehetséges csak akkor bizonyos mappákat kell létrehoznod amiket elnevezel (nézz utàna a pontos elnevezésnek mert fontos!!!!!!) s abba teszed az oprendszert.
A kérdező hozzászólása: És az op. rendszert rálehet tenni pl telóra vagy mp4 re vagy csak kizárólag pendrive ra???
Ha beteszel egy másikat egy vadi újat, az oprendszer nélküli. Kérni is fogja a ps, hogy telepitsd USB stick-rõl azaz pendriverol az oprendszert. :)
A kérdező hozzászólása: Csak úgy fog mûködni a merevlemez csere hogyha énis leszedem pendrive ra az OS t, úgy nem mûködik hogy kiszedem az alap 40 gb ást és beleteszek egy másikat???
*extrem digital Bocsi ^^
Kedves Dungens! Én vagyok az 500Gb-os Ps3-as és lazán lehetett bõviteni. Az extre digital-ban néztem anno bele valo HDD-t, megvettem (ha jol emlékszem akkor az 21 000Ft volt), beletettem a psbe, pendrivera leszedtem az OS-et, majd telepitettem rá. Végül minden adatomat gond nélkül átmásoltam rá. :) A mai napig nincs gondom a hellyel s a ps3 remekül mûködik. ;) Csak ajánlani tudom!
500GB- osra hogy? Azthittem, hogy max 320GB- is lehet.
A kérdező hozzászólása: Amúgy szûkös volt????
Én 500Gbosra bõvítettem a gyári 40Gbos Ps3-at. Azóta semmi gondom nincs a hellyel ;)
Nekem nincs ki chippel- ve! Rendesen megveszem a játékokat £ -ért. A zenéket, képeket, filmeket felrakom egy pendrive- ra, rádugom PS3- ra és lemásolom. Az elõzetesek is természetesen PSN- rõl vannak.
A kérdező hozzászólása: De gondolom neked kivan chippelve én nem raknék rá teljes játékot csak mentések 1-2 demo meg a játékhoz a patchek amiket leszed automatikusan :/
Nekem a 320GB- os van de rakok is fel játékokat (pl: csak a Battlefield 3 13GB) meg nekem mellette ott van még 7db PS3 játék (meg 1db PS1 és 1db miniS játék). Meg én hetente szerdán letöltöm a PlayStation Acces videókat. Akkor ott vannak még az 1080p- s játékelõzetesek. Ja meg azok a DEMO- k amik érdekelnek (pl: FIFA 12, FIFA Street, PGA '13, COD: Black Ops stb. DEMO- k). Meg még zenék is vannak rajta (jó sok), meg képek is. Meg majd filmeket és videóklippeket is fogok rá felrakni pendrive- on keresztül.
Igen, a gyàri 40gb-os HDD paramétereivel megegyezõ 500Gb-os laptop HDD-t vettem bele. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!