Találatok a következő kifejezésre: A 40. takarítás (2 db)

A 40. hétbe takarítás után ha a pocakom felső része csak de jó sűrűn pár másodpercenként nyilalgat, összhúzódás érzésem van és a fenékizmom is izomlázszerű érzést produkál, akkor ez mi lehet?

Legjobb válasz: Ez már bármi lehet.Akár a szülés közeledtét is jelezheti,de lehet,hogy csak megerõltetted.Pihenj le ha bármi kellemetlent érzel,ne hajolj,ne nyomd a hasadat,ne emelj nehezet.Ha akár milyen picit is vérzel vagy elmegy a magzatvíz indulhatsz szülni!Sok sikert!!!!!

Ez már bármi lehet.Akár a szülés közeledtét is jelezheti, de lehet, hogy csak megerõltetted.Pihenj le ha bármi kellemetlent érzel, ne hajolj, ne nyomd a hasadat, ne emelj nehezet.Ha akár milyen picit is vérzel vagy elmegy a magzatvíz indulhatsz szülni!Sok sikert!!!!!

30-40 hetesek! Hogy megy a takarítás? Mindent csináltok még u. úgy? Ti is lassabban haladtok?

Legjobb válasz: szia, még mindent csinálok fõzök,mosok,takarítok de már egyre nehezebben megy.hajolni alig tudok,ha tudom azt a páromra hagyom :) 5-ször annyi idõ kell mindenhez mind 2-3hónappal ezelött. és te hogy haladsz? mennyi idõs kismama vagy? könnyû szülést. 38h km

szia, még mindent csinálok fõzök, mosok, takarítok de már egyre nehezebben megy.hajolni alig tudok, ha tudom azt a páromra hagyom :) 5-ször annyi idõ kell mindenhez mind 2-3hónappal ezelött. és te hogy haladsz? mennyi idõs kismama vagy? könnyû szülést. 38h km
Szia!Én hétfõn töltöm a 30.hetet, de nekem is fárasztó néha a házimunka sajnos.Hamar megfájdul a derekam, a hátam, ma a hasam fájdogált, bár egész nap talpon voltam.Amúgy úgy vagyok vele , ha elfáradok valamiben abbahagyom és pihenek egy fél órát.
Nekem is lassabban megy, többször le kell ülnöm (34 hetes). A porszívózásnál néha leülök egy kisszékre, és inkább mindent délelõtt csinálok, mert akkor még "ruganyos" vagyok. Délután már nem vagyok semmire sem hajlandó, max. egy kis fõzésre és vasalásra (ülve). Van egy 19 hónapos lányom, õ karban tart, de azért már várom a végét - fõleg emiatt a "tohonyaság" miatt.
Nekem kb. a 34. héttõl kezdõdött, hogy belassultam, és több részletben tudtam csak elvégezni a dolgokat. Elõtte is már fárasztó volt, fájt a derekam ha sokat hajolgattam, de végül is mindent ugyanúgy tudtam csinálni. Aztán elkezdett fájni a csípõ meg a fenékcsontom, és nem szûnik, úgyhogy járni sem tudok teljesen normálisan. Nagy bennem a tettvágy, annyira szívesen csinálnék ezt azt, de már nem fér annyi minden bele a napba. Feküdni is rossz, az átfordulás is nehéz, mostmár valóban azt érzem, hogy terhes vagyok. :) De már nincs sok hátra, nemsokára babázhatunk. :) 36 hetes km
Én hétfõn töltöm a 39-et. Hát mit mondjak 4 napja minden nap azt érzem nem lehet rosszabb. De másnap rájövök hogy de igen. Hajolni max reggel de mint a zsiráf, állni fél órát nem tudok. Le akar szakadni a hasam. Feküdni sem jó már. Még az a 8 párna is kevés amivel alszok. Menni csak totyogva tudok mint aki becsinált közben tartani kell már a hasamat is. De szép lassan megcsinálok mindent. Majdnem mert a legalsó polcokat nem tudom már kitörölni és a padlófelmosás sem megy rongyal. De már nincs sok hátra!
A kérdező hozzászólása: Szia! Én még "csak" 30 hetes vagyok de 1 hete érzem hogy lassul minden. És szétszórt is vagyok!!! Fáj a derekam és rosszul alszom. Energiám viszont még van bõven! Lihegek attól is ha felállok de nagyon mehetnékem van és jövök-megyek amint tehetem! De már érzem hogy terhes a terhesség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!