Találatok a következő kifejezésre: A 4-5. között még (11 db)

A 4-5. hónap között még gyakori a vizelési inger?

Igen gyakran rohangálok manapság megint wc-re :-( Ez el?fordult a terhesség elején is, és most pár napja megint. De nem fáj a hasam alja, nincs megváltozott folyásom, nem kellemetlen ha elmegyek wc-re. Lehet ez felfázástól is ha nincs semmi más erre utaló jel? És nem is iszok többet annál, mint amennyit eddig ittam.

Legjobb válasz: Ilyenkor már lehet, én is most 2 napja veszem észre megamon, hogy többet járok. Amúgy a tea is vízhajtó, ha mondjuk többet iszol, és lehet akár enyhe felfázás is, de ha nincs más tünet,akkor no problem. A baba nõl, egyre inkább nyomja megint a hugyhólyagot, ez szerintem már csak rosszabb lesz.-)

Ilyenkor már lehet, én is most 2 napja veszem észre megamon, hogy többet járok. Amúgy a tea is vízhajtó, ha mondjuk többet iszol, és lehet akár enyhe felfázás is, de ha nincs más tünet, akkor no problem. A baba nõl, egyre inkább nyomja megint a hugyhólyagot, ez szerintem már csak rosszabb lesz.-)
Én a 7. hónapban vagyok és idáig mindig sokat jártam pisilni!
Mi is most lépünk a hetedik hónapban, és gyakran járunk pisilni.Van hogy én 3-4*is, míg a párom csak egyszer:)
Én is észleltem ezt és én is hasonló idõs vagyok hozzád. Ha megyek valahova 1, 5 óránál nem bírom tovább, és ráadásul nem is pisilek sokat, alig egy fél decit és mégis úgy érzem, hogy nagyon tele van. Nos tele is van babával. :) Egyre több helyet foglal el. gondolj csak bele, most olyan fél kilós és 4 hét alatt megduplázza a súlyát, valahol el kell férjen a kis picur.. aki már nem is olyan picur! :) Boldog babavárást! :) 23 hetes kismama
Én a terhesség legelejétõl nagyon gyakran járok wc-re.A rekordom éjszaka 8alkalom, voltam vizelet vizsgálaton minden rendben.28hét után sajna még fokozódik a baba feje fogja ny omni a hólyagot.Kitartás!20hetes kismama

Műszaki menedzser szakon milyen a matek? Én úgy hallottam, hogy elég nehéz. Meg lehet csinálni egy olyan lánynak, aki nem matekfaktos és 4-5 között áll matekból?

Legjobb válasz: És el tudnád nekem mondani, hogy milyen ez a szak? Melyik tárgy húzos, vagy mennyire megy bele a mechanika részbe? Mert erre szeretnék jelentkezni és jó lenne hallani egy-két dolgot, hogy mit gondolnak a diákok.

A kérdező hozzászólása: És el tudnád nekem mondani, hogy milyen ez a szak? Melyik tárgy húzos, vagy mennyire megy bele a mechanika részbe? Mert erre szeretnék jelentkezni és jó lenne hallani egy-két dolgot, hogy mit gondolnak a diákok.
Tanulható, rosszabbak is vannak ott matekból. Tehát igen, meglehet csinálni, elég hozzá szorgalom. (Még ész se feltétlenül kell.)
A kérdező hozzászólása: Hogy rosszabbak is vannak ott, mikre gondolsz?
Nem matekfaktos, matekból 4-esnél rosszabbul állókra.

Akinek így cicizett babája? 13 hós kisfiam, még kel éjjel 1x és hajnal 4-5 között szopizni. Ha már abbahagyta a szopit, hogy fog alakulni a reggeli kelése?

Legjobb válasz: szia! Nekem mind a két gyerekem éjjel szopizott, többször is. Ahogy elmaradt a szopi átaludták az éjszakát. Attól függ a kelés, hogy este mikor fekszenek le.

szia! Nekem mind a két gyerekem éjjel szopizott, többször is. Ahogy elmaradt a szopi átaludták az éjszakát. Attól függ a kelés, hogy este mikor fekszenek le.

Nagy különbség van a 4+, meg az 5-ös Papmers pelenka között méretben?

Legjobb válasz: Méretben konkrétan csak pár centi, de nálunk a 4+ átázott, az ötös nem. Ahogy 10,5 kg lett a kisfiam, váltottunk az ötösre, pedig kiló alapján még a 4 és 4+ is bõven jó kellene, hogy legyen. De csak az ötös bírja az éjszakát.

Méretben konkrétan csak pár centi, de nálunk a 4+ átázott, az ötös nem. Ahogy 10, 5 kg lett a kisfiam, váltottunk az ötösre, pedig kiló alapján még a 4 és 4+ is bõven jó kellene, hogy legyen. De csak az ötös bírja az éjszakát.
Szia! Mi is ugyanígy voltunk mint az elsõ válaszoló. Kilóra még jó lett volna a 4+ de mégis kifolyt belõle a pisi, 5-ösre váltottunk már hónapokkal ezelõtt. Ha összeméred csekély a különbség, én elõsz9r nem is láttam, mégis többet bír sokkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. csak azért érdekel, mert nincs most a boltban 4+ csak 5-ös. nekünk még jó a 4+-os, de ha nincs nagy különbség akkor az 5-ös sem lesz nagy

13 hónapos a babám, de még mindig felkell hajnal fél 4 és fél 5 között enni, és utána visszaalszik kb 6-ig, 7 ig. Miért nem alszik egybe?

Már nem anyatejet eszik hajnalba,hanem a milupától azt a gyerekitalt (telalapú,de nem tápszer.200 ml szokott inni belöle.

Legjobb válasz: Ó, lehet, hogy még várhatsz arra jó ideig, hogy végigaludja az éjszakát. Ez egyáltalán nem törvényszerû. Nekem mindkét gyerekem 3-3,5 éves korukig legalább egyszer felébredtek. Talán jobb lenne, ha szoptatnád hajnalban, és akkor hamarabb visszaaludna.

Ó, lehet, hogy még várhatsz arra jó ideig, hogy végigaludja az éjszakát. Ez egyáltalán nem törvényszerû. Nekem mindkét gyerekem 3-3, 5 éves korukig legalább egyszer felébredtek. Talán jobb lenne, ha szoptatnád hajnalban, és akkor hamarabb visszaaludna.
Én a vacsora után, lefekvés elõtt adok még a kislányomnak tejitalt úgy fél 9 körül. Azzal és a vacsorával kibírja reggelig (fél 8ig). Biztosan azért kel fel mert éhes? Van, hogy hallom, hogy nálunk is megébred ilyen tájban, de megtalálja a cumiját és alszik is tovább.

Közgazdaságtan. Meg van adva hogy p=20, 5-1, 5q továbbá egy táblázat mi szerint q=0, q=1, q=2, q=3, q=4, q=5, q=6, g=7, q=8 ehhez kiszámoltam a p-t es a tR-t, h kapom meg az MR-t. Mi a különbség a sima TR és a 3szög TR között?

Közgazdaságtan, MR, TR, p

Legjobb válasz: Köszönöm válaszod :) mint ahogy írtam is sikerült kiszámolni a p-t és a TR-t is csak az MR nél akadtam meg . A tanár azt mondta nem kell deriválnunk így fogalmam sincs h az h kell :/ Igen igen valóban elírtam az q=7 köszönöm segítségedet

A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod :) mint ahogy írtam is sikerült kiszámolni a p-t és a TR-t is csak az MR nél akadtam meg . A tanár azt mondta nem kell deriválnunk így fogalmam sincs h az h kell :/ Igen igen valóban elírtam az q=7 köszönöm segítségedet
Akkor a delta tr-t számítsd ki és azt nevezd mr-nek. Azt pedig az elõzõbõl számolhatod ki-azaz, hogy egy többlet q mekkora változást eredményez tr-ben. Remélem érthetõ. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy h segítesz , de ez nekem kínai . Azért köszönöm hogy próbáltál segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Lehet kezdem érteni, szóval ahol TR=48 ott q=3, ahol pedig TR=65 ott q=5 akkor az MR= 17/2 ???
a delta tr az nem más mint a tr változása. ha az elozo állapothoz mérve nézzuk, akkor q_0=0 ekkor TR_0=0 q_1=1 ekkor TR_1=19 tehát itt a deltaTR_0= TR_1-TR_0 azaz 19-0=19 stb. a '_' itt az alsó indexet jelenti, az egyes idõszakokban
A kérdező hozzászólása: Uhhh de jóóó :) köszönöm most már értem :) örök hála

Megjött, de cask 2 napig volt meg a szokásos 5-6 helyett. Az alaphőm 36, 4 és 36, 5 között szokott lenni valahol, most vagyok a 6. ciklusnapon és még mindig 36, 8. Ez a két dolog lehet amiatt, hogy elkezdtem szedni a premens tablettát?

Vagy lehet esetleg baba a dologban? A tesóm elültette a bogarat a fülemben...

Legjobb válasz: Szerintem tesztelned kellett volna mert a hõd is fent van és úgy tudom, hogy ha esetleg baba van nálad akkor a premenst nem is lehet szedni. Ha én lennék a te helyedben én tuti csináltam volna egy tesztet, hogy biztos legyek a dolgomban.

Szerintem tesztelned kellett volna mert a hõd is fent van és úgy tudom, hogy ha esetleg baba van nálad akkor a premenst nem is lehet szedni. Ha én lennék a te helyedben én tuti csináltam volna egy tesztet, hogy biztos legyek a dolgomban.
Csinálj egy tesztet és máris kizártad/megerõsítetted az egyik lehetõséget!
A kérdező hozzászólása: Jaja, igazatok van, csináltam tesztet, negatív lett, úgyhogy legalább biztosat tudok :) Köszi a válaszokat!
inkább foglalkozz olyannal, aminek köze van az élethez!
1. kommentelõ!Igenis van, akinek ez az élete, a kedvenc tantárgya, és szinte az egyetlen érdeklõdési köre!Mert te egy sima W=Q.U képletet nem tudsz felírni, igenis fontos a fizika.Sajnálom, hogy annyira sem vagy intelligens, hogy felfogd, pl. a villámhárító fizikai elven mûködik és életeket ment. r=2m Q1=2*10^-3 C Q2=-5*10^-4 C k=9*10^9 N*m/C^2 F=? ------ F=Q1.Q2/r^2.k=(2*10^-3 C)*(-5*10^-4)C/2m*9*10^9 N*m/C^2=-45*10^10 N/C^2=-45*10^10 J Ebben mi volt a nehéz?? Egyébként a képlet helyes, de azért számold át-nem vagyok egy matekzseni, lehet, hogy elnéztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

A héten influenzás letten, még volt 2 db fogamzásgátlóm (belara, amit egyébként 4. hónapja szedek) amikor elkezdtem antibiotikumot szedni. A tabi és az antibiotikum között mindkét nap hagytam 5-6 órát, igy lehet még belőle vmi gond?

Legjobb válasz: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.

A kérdező hozzászólása: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.
Szerintem nem lehet belõle gond, fõleg úgy, hogy hagytál 5-6 órát.
Ne izgulj, nem lehet baj, fõleg ha betartottad az idõket! Én is így voltam egyszer, nem lett semmi bajom!
Ha a foga vérezne azt látnád nem? A hányás elvileg normális altatás után.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, mivan ha lenyeli a vért,
Nézd meg a fogát! Nem vérzik neki?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem engedi, hogy megnézzem.
Valószínûleg vérzik/vérzett a seb, lenyelte a vért és most kihányja. Más magyarázat nem nagyon van. Láttam már ilyet, akkor is a kutya szájában volt egy seb. Neked meg házi feladat: megnevelni a kutyádat, hogy baj esetén hagyja magát megvizsgálni.
élénkpiros a vér vagy barnás? mert ha élénkpiros akkor frissen vérzik a kutya, ha barnás akkor már emésztett és elõbb került a rendszerbe.
A kérdező hozzászólása: inkább barnás, ... nevelném csak 1 évesen amikor hozzám került már el volt rontva, szomorú sorsa volt azelõtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!