Találatok a következő kifejezésre: A 4-5. között (68 db)

Az UMF hardy 1-2-3-4-5 között illetve a team között mi a különbség?

Legjobb válasz: UMF hardy 1:marzocchi dj 1 teló 100mm út,alu váz,csúszó papucs,ss (single speed)ithetõ. 2:marzo dj 3 teló 100mm út,alu váz,csúszó papucs,ss,kicsit olcsóbb kiegészitõk. 3-4-5 lényegesen gyengébb felszereltség ezek nem az igazi "veretõs" bringák hanem inkább megmutatom bringák. Hardy 4x team:marzo 4x teló 100mm út,ejtõ papucs,erõs versenyzést bíró alkatrészek-kiegészitõk. Hardy dj team:marzo dj teló 100mm út,ss,erõs alkatrészek. Igazán lényeges különbség az 1-2-team között nincs ezek még a versenyzést is bírják.A 3-4-5 azok nem bírják. Vanak még a steel modelek azok lényegesen olcsóbbak az 1-2-team hoz képest,csak acél vázasok és ss kivitelüek. Nagy vonalakban ennyi.

UMF hardy 1:marzocchi dj 1 teló 100mm út, alu váz, csúszó papucs, ss (single speed)ithetõ. 2:marzo dj 3 teló 100mm út, alu váz, csúszó papucs, ss, kicsit olcsóbb kiegészitõk. 3-4-5 lényegesen gyengébb felszereltség ezek nem az igazi "veretõs" bringák hanem inkább megmutatom bringák. Hardy 4x team:marzo 4x teló 100mm út, ejtõ papucs, erõs versenyzést bíró alkatrészek-kiegészitõk. Hardy dj team:marzo dj teló 100mm út, ss, erõs alkatrészek. Igazán lényeges különbség az 1-2-team között nincs ezek még a versenyzést is bírják.A 3-4-5 azok nem bírják. Vanak még a steel modelek azok lényegesen olcsóbbak az 1-2-team hoz képest, csak acél vázasok és ss kivitelüek. Nagy vonalakban ennyi.
pár mondatban a hardy 3, 4, 5, 6, 7, 8 SZAR a h2nek már a váza is másabb minta többinek és ezekbe már marzó van, stb...

Gépigényileg mennyi a különbség a GTA 4 és a GTA 5 között?

tudom hogy még nincs PC-re de ha lesz, akkor sokkal erősebb gép kell majd mint a 4 hez? mert a 4-et a gépem elviszi gond nélkül, amúgy meg én nem látok nagy grafikai különbségeket a 3 között

Legjobb válasz: Pedig bõven van különbség. De ha a 4 gond nélkül megy akkor valszeg az 5 is menni fog. Hogy mennyire az majd kiderül ha lesz hivatalos gépigény...

Pedig bõven van különbség. De ha a 4 gond nélkül megy akkor valszeg az 5 is menni fog. Hogy mennyire az majd kiderül ha lesz hivatalos gépigény...
A kérdező hozzászólása: meg a crysis 2 is jól elfut rajta..pedig annak elég jó grafikája van
Majd kiderül, de ha a 4-et szépen vitte akkor valószínûleg az 5-tel sem lesz gondja a gépednek:) Csak kérdés hogyan fogják optimalizálni, mert ugye a 4-et is baszottul elrontották:/

Két srác között nagy a 4-5 év korkülönbség? Egyáltalán számít ez?

Legjobb válasz: Két milyen srác között? Mondjuk tök mindegy, mert se barátságban, se szerelemben nem számít. Ha az a két srác testvér, jobban megérzõdik persze, mert az egyik még nagyban középsulis, mikor a másik már elkezdi az önálló életét (habár manapság már nem megy olyan hamar mindenkinek). Szóval nem, nem nagy, de hogy milyen esetrõl van szó, és neked számít-e, azt nem tudom.

Két milyen srác között? Mondjuk tök mindegy, mert se barátságban, se szerelemben nem számít. Ha az a két srác testvér, jobban megérzõdik persze, mert az egyik még nagyban középsulis, mikor a másik már elkezdi az önálló életét (habár manapság már nem megy olyan hamar mindenkinek). Szóval nem, nem nagy, de hogy milyen esetrõl van szó, és neked számít-e, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: kapcsolatra gondoltam :)
homoszexuális vagy? Szerintem nem sok az a 4-5év. Én ismerek egy melegpárt, az egyik 20, a másik 24 éves.. szóval nem. Meg nem a korkülömbségen múlik, hanem hogy mennyire szeretitek egymást.
A kérdező hozzászólása: aha meleg vagyok.


Mindjárt vége lesz a House 4. évadjának. Rögtön elkezdik vetíteni az 5. évadot vagy megint lesz egy szünet mint a 3. és a 4. évad között?

Szeretnék lelkileg felkészülni az esetleges szünetre...:/

Legjobb válasz: Valószínûleg lesz szünet.

Valószínûleg lesz szünet.

Ha a vércukrom általában 3, 5-4, 5 között van kaja után is, mi az esélye, hogy a terheléses cukorvizsgálat eredménye magas lesz?

Ma reggel megettem egy szelet sütit és egy zsemlét kefírrel, a cukrom 1 órával utána 3,6 lett.

Legjobb válasz: Ez teljesen jó, ez a normál tartomány! Esélyed szerintem nincs a cukorbetegségre, bár ezt soha nem lehet tudni senkinél. Az biztos, hogy most nem vagy cukorbeteg, teljesen jók az értékeid!!

Ez teljesen jó, ez a normál tartomány! Esélyed szerintem nincs a cukorbetegségre, bár ezt soha nem lehet tudni senkinél. Az biztos, hogy most nem vagy cukorbeteg, teljesen jók az értékeid!!
Étékeid tökéletesek.(egy ápolónõ)Szerintem minden rendben lesz.
Reméljük, hogy jó lesz, de azt azért ne vedd készpénznek.Én is sokat olvastam ezen az oldalon a cukors dolgokról, ezért még mielõtt mentem volna a terhelésre én is méregettem otthon, csak kíváncsiságból, és minden tök szuper volt.Akkor estem csak pofára amikor a terhelés eredménye az egekben volt.....
Majd a terhelésen kiderül.....

Ebben az esős, rossz időben mit csináltok 1, 5-2 éves gyerkőcötökkel egész nap? Kimentek, vagy a 4 fal között próbáljátok átvészelni?

Az én lányomnak nagyon kéne, hogy levezesse valahol az energiáját, ezért is szoktunk minden nap játszótérre menni. Eddig nem is volt gond, de ma először nem tudom mit kezdjünk magunkkal... Ötletek?

Legjobb válasz: Esetleg ha Badapestiek vagytok akkor az Elevenparkba mehetnétek. 2 éves korig ingyenes,szülõnek 1000 ft a beugró.Mi ma csak vásárolni mentünk ki,mert kicsit folyik az orra,az apjának is.Itt játszanak épp formabedobóst.

Esetleg ha Badapestiek vagytok akkor az Elevenparkba mehetnétek. 2 éves korig ingyenes, szülõnek 1000 ft a beugró.Mi ma csak vásárolni mentünk ki, mert kicsit folyik az orra, az apjának is.Itt játszanak épp formabedobóst.
Mi játszóházba megyünk vagy ma pl nagybevásárolni voltunk, eléggé lefáradt :-)
Uzsi után, jól felöltöztünk és lementünk a játszótérre egy fél órát, az esõ épp nem esett. Így rohangáltunk egyet, homokozni, csúszdázni nem engedtem, így is minden pocsolyát megtalált :)
Mivel egyedül nevelem és kutyánk is van, így a legzordabb idõben is muszáj legalább reggel-este lemenni sétálni. Jól felöltöztetem. Ha nagyon extrém az idõ (pl. tél van, hatalmas hóesés erõs jeges széllel), akkor felkötöm a hátamra és úgy szaladunk le 15-20 percre.

Anyatejes babánál nem kevés a 450-500 gramm hízás a 4-5 hónap között? Tápszert fog írni az orvos?

Tejem van elég mert lefejt anyatejet kap és nem kér többet. Nyugodt baba, alig sír.

Legjobb válasz: Szerintem nem, mi is ennyit gyarapodtunk ebben a korban.

Szerintem nem, mi is ennyit gyarapodtunk ebben a korban.
Mi is kb ennyit gyarapodtunk.
Már miért írna fel tápszert ha van tejed? És elég ez a hízás. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Műszaki menedzser szakon milyen a matek? Én úgy hallottam, hogy elég nehéz. Meg lehet csinálni egy olyan lánynak, aki nem matekfaktos és 4-5 között áll matekból?

Legjobb válasz: És el tudnád nekem mondani, hogy milyen ez a szak? Melyik tárgy húzos, vagy mennyire megy bele a mechanika részbe? Mert erre szeretnék jelentkezni és jó lenne hallani egy-két dolgot, hogy mit gondolnak a diákok.

A kérdező hozzászólása: És el tudnád nekem mondani, hogy milyen ez a szak? Melyik tárgy húzos, vagy mennyire megy bele a mechanika részbe? Mert erre szeretnék jelentkezni és jó lenne hallani egy-két dolgot, hogy mit gondolnak a diákok.
Tanulható, rosszabbak is vannak ott matekból. Tehát igen, meglehet csinálni, elég hozzá szorgalom. (Még ész se feltétlenül kell.)
A kérdező hozzászólása: Hogy rosszabbak is vannak ott, mikre gondolsz?
Nem matekfaktos, matekból 4-esnél rosszabbul állókra.

Milyen háztartási fóliahegesztő gépet érdemes venni? Mi a különbség a 4-5 ezer forintos és a 35 ezer forintos gép között? Jobb a drágább?

Úgy gondolom a vákuumos jobb, mert helyet takaríthatok vele, de ennél is van legalább 100féle nagyon olcsó és nagyon drága is..

Legjobb válasz: Ajánlom neked a chibó honlapján a kézi kis folia hegesztöt. Nekem bevált nem csak zacskó lehet vele hegeszteni,hanem a papirt is és a vastagabb zacsokakat is össze hegeszteni. 3000 ft .

Ajánlom neked a chibó honlapján a kézi kis folia hegesztöt. Nekem bevált nem csak zacskó lehet vele hegeszteni, hanem a papirt is és a vastagabb zacsokakat is össze hegeszteni. 3000 ft .

Mivel játszanak a 4-5 éves óvodás kisfiúk? Van valami a babacsörgő és a robotos-verekedős játékok között félúton, ami nem Verda és nem építőjáték?

Kisfiam 4 éves múlt. Februárban váltottunk ovit, mert az előző óvodában túl sok volt az agresszió, harapták-rúgták egymást a kicsik, és senki nem szólt a gyerekekre, ha verekedtek, sőt, még az óvónők is kiabáltak velük. A mostani óvodával nagyon elégedett vagyok, normális nevelők, kiegyensúlyozott lurkók. Sokat változott a fiam, mióta ide jár. Igen ám, de az én fiam fél évig, ha játszani akart a többi gyerekkel, akkor az átalakulós robotot, meg a játékpisztolyt vitte magával az oviba, itt viszont még a Bakugan is tiltólistán van. Az óvónéni azt kérte, hogy csak "ovis játékot vigyen be", na de mi számít annak? A lányoknak könnyű, hiszen a Hello Kitty, a póniló és a Barbie baba nem korhatáros. A fiam viszont már egy éve nem verdázik, itthon most a lovagok, a sárkányok, és a robotok, transformerek, bakuganok a kedvencei. Csupa-csupa harcos játék... Ötleteket szeretnék hallani: mit vehetnék neki, ami szelídebb, de azért nem is kisbabás játék, és még belefér az "ovis játék" kategóriába?

Legjobb válasz: esetleg szerelnivaló autók? geo-mag szerkentyûk? jo-jo ? meg ugyan nem mindig van lehetõség, de azért biztos szoktak õk is gyurmázni/festeni stb, erre otthon is rá lehet kapatni a gyereket, lehet találni a fiúknak is olyan manuális tevékenységfélét, amivel szívesen foglakozik. meg aztán egy valamirevaló csoportszobában is vannak katonás-fiús dolgok pl várépítõ, meg kellékek szerepjátékhoz... azért teljesen nyilván nincs letiltva ott sem minden fiús játék.

esetleg szerelnivaló autók? geo-mag szerkentyûk? jo-jo ? meg ugyan nem mindig van lehetõség, de azért biztos szoktak õk is gyurmázni/festeni stb, erre otthon is rá lehet kapatni a gyereket, lehet találni a fiúknak is olyan manuális tevékenységfélét, amivel szívesen foglakozik. meg aztán egy valamirevaló csoportszobában is vannak katonás-fiús dolgok pl várépítõ, meg kellékek szerepjátékhoz... azért teljesen nyilván nincs letiltva ott sem minden fiús játék.
Lovagot vihet fõleg ha na lova, a sárkány is bele fér szerintem Kisautó? Kabala állat nincs? villamos, vonat , traktor bármi?
Nálunk meg inkább azt kérik, ha lehet(ha valaki nagyon nagyon akar nem tiltják meg)de ha lehet ne hozzanak be magukkal játékot.Egyrészt rögtön "elveszíti", mert onnantól, hogy bevitte már nem érdekes, másrészt felesleges mert nagyszerûen felszerelt játékokban(is) az ovi.Azonkívül felelõséget sem vállalnak (szerintem jogosan)a behozott otthoni játékok épségéért.Viszont az udvari játékhoz, a kis "parkolójukból" bevihetik a bicajokat rugós-motorokat, jellel ellátva, de az ovinak is van egy "gépparkja", hogy senki ne maradjon játék nélkül. Elnézést hogy nem a kérdésre válaszolok, kedves kérdezõ, csak furcsa ha egy oviba játékot kell vinni, ha játszani akar a fiad, vagy a többi gyerek.
A kérdező hozzászólása: Van kedvenc plüssállata, egy maci, és a múltkor már be is vitte. Aztán egész nap ült a maci a polcon, mert nem is játszott vele... Az autókkal, dömperekkel vonatokkal is tele a lakás, de ilyenek az oviban is vannak, hozzájuk érzelmileg nem kötõdik, így azokat nem viszi be. Ami meg átalakulós autó, az meg ugye tilos... A lovagokat megfogadom, legfeljebb a ronda, sötét varázsló majd itthon marad. :) Ami most nagyon népszerû, az a kukabúvár, bár egyelõre nem tudom, mire jó, de nem tûnik vérszomjasnak... :)
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló: Nem "kell" játékot vinni, csak õ szeretne a többiekkel is olyasmit játszani, amit egyébként csak itthon szokott, és ez itt egy teljesen más közösség, mint ahová eddig járt, tehát másmilyenek a játékok is.
nem csak a robot transzformer átalakulós autók vannak, lehet olyat iskapni ami dínóvá hajtogatható, meg alkatrészeire is szétszerelhetõ járgányok. az én fiaim az ilyesmiket pl nagyon szeretik, van hozzájuk 1-2 szerszám és full szétlehet szedni a járgányt, vagy másikkal kombinálva összerakni. mondjuk az apróbb darabok miatt ezt nem vihetik be az oviba. de nálunk pl nagyon sokszor vannak elõvéve a mûanyag állatok is, annyi mindent lehet játszani velük, nem csak harcolósat, ugyanígy a dínókkal sem csak egymás gyepálása megy. nemtom, csak nekem fura picit, hogy ennyire nem tud mivel játszani, nem érdekli más?
két fiút nevelek a 8 éves most kezd érdeklõdni a csillagok háborúja után. Utálja az erõszakot.. soha nem nezhettek bakugant, mangát, sem transzoromerszt sem szupehõsöket... nem is érdekli sem õt sem az 4 éverset. Arról, ohgy ezeket keresi a gyerek a boltban nagyyban a szülõ tehet. Te irányítod és alakítod az izlésést. Nálunk imádják a munkagépes, tûzóltós törpös, tom és jerrys .scooby doo-s meséket. imádják a kisvakondot, menõ manót, VUk, Macskafogó, Mazsola, Frakk , Kukori és még ezer más korban nekik való nem agressziv meséket. sokat olvasunk nekik thomatól borobonon át egészen a magyar népmeséken át a mondákik mindnet. játszanak legoval, vonattal, plüssökkel, építenek, rombolnak szerlenek és részt vesznek a házimunkában kint és bent egyaránt. soha nem igényelték az általad a fiad számára természetes játékokat. Kint futnak fára másznak , rollereznek , kerékpároznak stb....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!