Találatok a következő kifejezésre: A 4 vastag (72 db)

nekem 5.4 cm akkor most vastag? ugyanmár. TOLÓMÉRÕVEL?
hogyne tudnám? hegesztõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! akkor ha ne adj' Isten vége lenne a kapcsolatodnak a pároddal, akkor te 5 centi vastagság alatt már nem is keresnél embert? vagy ezt hogy gondoltad? amugy a hüvely az alkalmazkodik a szerszámmérethez?
Szerintem átlagos. A páromé 5 cm-es és az már átlagon felül van, az már nekem megfelel. A tied lehet nem lenne elég...
Az enyim 5. Akkor menõ vagyok?
vasald ki akkor lesz csak igazán széles. Ennyire ráérsz hülyeségeken agyalni, gyökér?
Ha megtekered, akár koktélszívószálnak is elmegy. Esetleg gyûrd be a lábad közé és akkor mé lehet belõle egy szép p.ina
asd... mit érdekel hogy most 4 centi az jó-e vagy nem? volt rá panasz vagy mi a tosz? >.<" de most komolyan, ha a csaj nem panaszkodik miatta akkor nem mindegy hogy milyen vastag?
A kérdező hozzászólása: megkaptam az elsõ értelmes választ, egy fiútól :D köszönöm!
A kérdező hozzászólása: kersztmetszet egyenlõ a vastagsággal. mértékegységeket lehet váltogatni. szerintem hülyén nézett volna ki h 40, 09mm...de nem hiszem, hogy a tolómérõn vagytok fennakadva :D
szakértök mondták (irta nekem, mert beszéltem vele) hogy nem kerülettel kell és soztani hanem egyszerüen akár tolomérövel elég megmérni, nem biztos hogy pontosan kör alakú. 4 cm tökéletes ne aggodj :D 18 / F
így van. "sajnos"
Tizedre pontosan 4centi? Habár ha már van tolómérõd akkor azt is tudhatnád hogy nem vastagság hanem keresztmetszet, és ez nem colostok hogy centivel add meg itt milliméter a helyes mértékegység
"NEM MONDOD?" 5 centi felett a trendi. de nem értem, mindenki pornós falloszt akar?...
A kérdező hozzászólása: azzal kell mérni.nem a kerületbõl átmérõt számolni.
Na had halljam, vastagságban mi a trendi? Hosszban tudom, hogy 20 a menõ, vastagsában mi a király?
A kérdező hozzászólása: nem tudod mi az a tolómérõ?
Hát igazából szerintem számít azért a vastagság. Mert volt már olyan pasival is dolgom, hogy az ég világon semmit nem éreztem az egészbõl...pedig majd megszakadt annyira csinálta...Tág pedig nem vagyok, mivel sokan mondták hogy szûk vagyok. Szóval... Annyira nem vagyok válogatós, de azért olyannal biztos nem terveznék hosszabb idõre, akit nem érzek magamban... De lehetséges, hogy még a 4 centi jó lehet. :) ) Nem azt mondtam, hogy nem, nem tudom igazából. Csak azt tudom, hogy az 5 cm-es páromét azt mindig nagyon jól érzem és ez pont jó nekem.

A 4 cm átmérőjű pénisz mennyire számít vastagnak?

Legjobb válasz: Ez teljesen átlagos és normális méret. Ne aggódj. nem is vékony nem is vastag, pont jó.

Teljesen normális a biosz könyvünk is enyit ír az átlagra. Habár a Japánok lehet megirigyelnék.... XD hehe
Ez teljesen átlagos és normális méret. Ne aggódj. nem is vékony nem is vastag, pont jó.
Nem hiszem, hogy annyira vastagnak számítana...
Végülis fogamzás gátlás.. ha nem jó a pénisz méret, akkor a hölgy nem akar szeretkezni, ergó gyerek sem lehet :D:D:D
teljesen átlagos... de ez hogy kerül a fogamzásgátlás témakörbe?:D
Sztem ez kifejezetten vékony, vagy csak nem mértem le a partnereim péniszét. XD Most nézegetem a vonolzót... 6nál alább nem adtam/adom soha. Persze ez a lánytól is függ, hogy õ milyen. 21/L
szerintem kösd el, mert ez olyan vastag, hogy akár szét is szakíthatod szegény barátnõd
nekem is ilyesmi van, szerintem vékony
az 5.3 már jobb méret?
ez egy átlagos méretü pénisz örûlj neki nema méret a lényeg!
Lehet, hogy átlagos, de a legtöbb condom 5, 2-5, 6 átmérõvel kerül forgalomba. Elkeseredésre azonban semmi ok, hisz "nem a méret számít".

Milyen ruhában van napközben ill. éjszaka a 4-5 hós babátok? És milyen vastag takarót használtok éjszakára?

Panel, 24-25 fok van állandóan. Félek, hogy body-ban, és zokniban megfázik, de ha több ruhát adok rá izzad.

Legjobb válasz: Nappal hosszu ujju body és rugi, alá zokni, éjjelre body, rugi hálozsák, talkaro, pléd a tetejére, de nem vastag takaro, nálunk fa fütés van, nagy a lakás, nehezen befüthetö, kb 23 fok van nappal, de én hüvösnek érzem..

Nappal hosszu ujju body és rugi, alá zokni, éjjelre body, rugi hálozsák, talkaro, pléd a tetejére, de nem vastag takaro, nálunk fa fütés van, nagy a lakás, nehezen befüthetö, kb 23 fok van nappal, de én hüvösnek érzem..
body és vékony rugi nappal body vékony rugi és vastag takaró éjjel kb egy centi vastag vatelin töltetü.
nappal ilyen homersekletben hosszu ujju body+labas rugdalozo, igy nem kell zokni. ejjel altalaban rovid ujju bodyban alszik, nem szereti ha fel van oltoztetve.
Adj rá egy pamut rugdalózót body nélkül vagy csak trikóujjú bodyval, és ha szeret kitakarózni, ujjatlan hálózsákban altasd. Az nem jó, ha izzad.
Mi nappal rövid body, hosszúujjú rugiban (kicsit vastagabb) este hosszúujjú body és vékony ujjatlan rugi és hálózsák kombinációt használjuk. Három és fél hós. Azért hálózsákozunk, mert a paplan alól kimászik valahogy!
nappal hosszú ujjú body, harisnya, zokni, mellény, éjjel kezeslábas és lábzsák, takaró nincs.

A 4 mm vastag endometrium normális, ha a menszesz csak 2 napig volt meg, és másnap csináltak uh-ot?

El?tte 8-9 naposak voltak. A méhem pedig 78 mm. A neten nem igen találok ilyen adatokat, hogy utána nézzek. Az orvos meg nem is mondott rá semmit.

Legjobb válasz: igen.ez normális,én is ugy olvasgattam utánna 2-4 a jellemzõ mensi után

igen.ez normális, én is ugy olvasgattam utánna 2-4 a jellemzõ mensi után

Most akkor hogy van? Mensi előtt vastag a méh nyálkahártya, vagy vékony? Ha nekem 8-10mm volt a peteérés körül, akkor most mit jelent, a 4, 5 mm, a peteérés utáni 10. napon?

Legjobb válasz: én úgy tudom hogy menszi elõtt a legvastagabb, aztán menszi alatt leválik, akkor a legvékonyabb és folyamatosan vastagszik a köv. mensziig

én úgy tudom hogy menszi elõtt a legvastagabb, aztán menszi alatt leválik, akkor a legvékonyabb és folyamatosan vastagszik a köv. mensziig
Nem lehet hogy 14.5? Nekem annyi szokott lenni amikor megjön.
Valószínüleg meg fog jönni.
A méhnyálkahártya menzikor vékony, hisz akkor tisztul, ezért darabos. Onnantól kezdve folyamatosan vastagszik, hogy egy esetleg megtermékenyitett petesejtnek megfelelõ beágyazódási feltételeket biztositson. Nem értem ovukor hogy lehet 8-10, most meg 4, 5. Menzi után vékonyul meg.
Pontosítanék: ezért darabos a vérzés. 17:25-ös voltam

Lányok milyen a 18cm hosszú és 4.5cm vastag pénisz?

Legjobb válasz: 18 cm hosszú és 4,5 centi vastag. Szerintem.

18 cm hosszú és 4, 5 centi vastag. Szerintem.
Kicsike :/
Pont jó lesz a darálthúsba...
Hát bro, ezt a helyedben én inkább rejtegetném, mintsem hirdetném:D
Pont olyan amilyennek leírtad, csakhogy használni is kell tudni, anélkül a hajadra kenheted a méreteidet
Ha itt keresed rá a választ, akkor bizonyára nulla!
Az egy pöszörõ:
Szerintem jó. :D
Átlagoska...szinte minden fiú ezt tudja nyújtani! De akkor meg minek kellenél te ha nem vagy jobb mint a legtöbb? :D
miféle erõsítõ és hová lesz beszerelve? milyen hosszú táp kell?
A kérdező hozzászólása: Aha értem.Az 55Ah-órás aksi az elég normál használat mellett?Mekkora mélyládát érdemes rákötni ha a 3-4 csatornát hidalva szeretném használni?
nincs oda írva tehát nem
A kérdező hozzászólása: Azok a kábelek amiket szettben lehet venn azok OFC-sek? pl:[link]
ebben a helyzetben akkor azt hiszem nincs más választásod azt kell berakni ideiglenesen, ha meg már kihasználod majd a tudását jobban akkor kell majd a legalább 25os táp, lehetõleg OFC legyen. a vezetékek végét meg vagy itasd át forrasztó ónnal vagy húzz rá réz vagy aranyozott érvéghüvelyt hogy egybe maradjon.
A kérdező hozzászólása: Szia.Na sikerült megvennem azt a Magnat rx44-et amit belinkeltem 13.e+postáér.Ma adja fel.Ha egyenlõre csak 2db Ovál 220w-os Blaupunkt hangszorókat akarok vele hajtani, akkor elég lenne a 8mm2-es tápkábel?Mert gondolom igy nincs akkora áramfelvétele.Mert ilyenem az van, és lovém az meg nincs egyenlõre vastagabra.
A kérdező hozzászólása: Írtam a srácnak, majd meg látjuk mit ír vissza.Holnap jelentkezem.
ha hibátlan az erõ akkor ez igen csak király vétel lesz, ilyen olcsón nem találkoztam még vele, 18as ár volt amirõl hallottam a legalacsonyabb.
A kérdező hozzászólása: Esetleg ez: [link]
itt egy rx44 hirdetés, az eladó kicsit el van tévedve, boltban már nincs is rx44 és használtan is 20ért mennek, drágán 25ért hirdetik. mond meg neki hogy mennyit vagy hajlandó fizetni neki az rx44ért aztán adja vagy nem adja, 25nél többet ne adj érte mert az már a plafon szokott lenni. [link]
A kérdező hozzászólása: Oksa már írtam is a csávónak hogy sorry.Körül nézek aztán majd jelenkezem, és ki kérem a véleményed.Addig is köszi
ilyenre ne gondolj, ez egy fos erõ. jó esetben talán 300W ot képes adni a 25A biztosítékból ítélve, de az is nagyon jó esetben. és még a minõségrõl nem is beszélve, lehet egy okádék a hangja. 20 körül szokott lenni magnat rx44, 4csatis erõ, phase leaner belsõvel rendelkeznek nem magnattal, a hangjuk nem rossz és 650-700/valós/ watt is le csuroghat róluk. én ilyennel két nyomót hajtok de szetthez is jó akár. de ha szetthez keresel csak akkor 15ért is találsz jó erõsítõt csak ne ilyen bazári erõket keress.
A kérdező hozzászólása: Még nem vettem meg, egyébként ezen én is gondolkodtam mert olyan neve nincs az egész.Csak olcsón adja(6000+utánvét) a csávó gondoltam kezdésnek jó lesz.
20as tápot húznék be, az késõbb is jó lehet még bizonyos szintig. ennek az erõnek még sok is mert ez még közelében sincs a 800WATTnak de még a 400at sem igen éri el. egyébként ha még nem vetted meg ezt az erõt akkor inkább kerüld el.
A kérdező hozzászólása: Egy Golf4-be szeretném berakni.KB 3.5-4m-es a tápkábel. Erról az erõsítõrõl lenne szó: [link]
8GA = 8.367 mm^2 [link]
igénytõl függ hogy elég e az 55Ah aksi, nyilván fog mûködni a rendszer viszont a dinamikába és hang nyomásilag is beleszól a kis indító áram. ha komoly rendszert szeretnél cserélni kell nagyobb indító áramúra. 3csatornát nem tudsz hidalni, neked úgy kell majd ezt bekötni hogy 1.csatorna egyik oldali elsõ szett, 2.csatorna másik oldali elsõ szett 3-4-es csatorna hidalva egy 4ohmos nyomó. vagy ha kettõ akarsz akkor nézz utána hogy az rx44 bírja e a 2db 4ohm os nyomók párhuzamos kötését, akkor 2hom lesz az ellenállásuk. én maradnék az 1db 4ohmosnál.

Lányok a 15 cm és 4 cm vastag az megfelelőnek számít szerintetek?

Legjobb válasz: túlságosan is nagy, 5 cm hosszú 2 cm vastag az ideális, ugyhogy beszoptad barátom

Attól függ mire? 3 fogásos ebédet nem csinálsz belõle!
Azért 3cm kellene még hozzá hogy frankón kielégíts egy nõt. Esetleg egy mûbrékóval kipótolhatod.:D Viccet félre téve ha jó a technikád akkor nem lesz gond. Nekem 19cm körül van és voltak már akiknek csak egy szopás után volt jó az aktus mert utána már nem olyan kemény. Végezetül inkább legyen kisebb egy kicsit mintsem nagyobb és fájdalmas legyen a nõnek..
Hát ha technikád nincs hozzá, akkor messze nem elég. Tudod, nem elég csak kitömni vele a helyet, valamiféle mozgások is szükségeltetnek ahhoz, hogy élvezhetõ legyen a farkad! Na meg egyebek, de ebbe ne menjünk bele.
mi?xDnekem félbe hajtva ennyi...
Szerintem nyújtogasd még a legjobb módszer ha veszel kacsát és cibáltatod vele!! 10bõl 9 ember ezt csinálja !!
túlságosan is nagy, 5 cm hosszú 2 cm vastag az ideális, ugyhogy beszoptad barátom
Szerintem tökéletes.
kötelezõ nektek naponta megkérdezni hogy megfelelõ? Nem. Az olyan kicsi hogy inkátt vágd le és edd meg kenyérrel
mivan? lemérted? kereszbe, hoszába? XD adj meg átmérõt is h megtudjam mondani
A kérdező hozzászólása: ha bajod van hogy kiírom minek katintassz rá és adsz választ?:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, még aazoknak is akik hülyeségeket írtak:D
Nem vagyok lány, de válaszolok. Teljesen rendben van, tökéletes! Ha van valami, amin nem kell idegelned, akkor ez az!
Nem a méret a lényeg, b*szd meg.
sok itt a beképzelt p.cs akik azt hiszik hogyha nagy akkor már nagyon menõk. A 15 cm elég ahhoz hogy egy lányt kielégíts.
hany eves vagy 12 ? xaxaxaaxa faszom a nyakadba
igen
A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 16:04 WTF TESVÉREM???? Neked papírból van??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!