Találatok a következő kifejezésre: A 4 ultrahangon (111 db)

Mi ellenoriznek a 4. ultrahangon (a 32-36. het) kozott?

Sajnos Angliaban nem olyan jonak tunik a terhesgondozas bizonyos szempontbol, mert itt pl. csak 2 ultrahang jar, a 12, aztan a 20. heten. A 27.-en csinaltattam Magyarorszagon egy 4D-t (fantasztikus volt!), amikor az orvos mindent ellenorzott, szerencser minden ok. De itt fizetnem kell a kovetkezo ultrahangert (nem olcso, de ha segit, raszanom, nehogy baj legyen, mert annyi szornyu esetrol hallani), es a vedono azt mondta az en dontesem (de ereztette, hogy felesleges, mert persze az angolok mindent jobban tudnak). En viszont azt gondolom, hogy valoszinuleg nem veletlenul kotelezo otthon, es ott raadasul orvos nez meg, itt meg csak a vedono latott, es ez utolso percig igy lesz. Ha o ugy gondolja (de nincsene rontgen szemei, ha sok mindent meg is allapithat), hogy baj van, akkor majd orvoshoz kuld.

Legjobb válasz: Szerintem elég fontos lehet,mert én a múlt héten voltam 32 hetesen és sokkal több mindent néztek,mint az elõzõ UH-okon. Megmérte a szokásos testrészeket,súlybecslés, ezen felül a vér áramlásár,az agy állapotát,veséket,tehát a megfelelõ fejlõdést,és a baba elhelyezkedését. Nekem még szülés elõtt is lesz UH,örülök is neki,így nyugodtabb az ember.

Szerintem elég fontos lehet, mert én a múlt héten voltam 32 hetesen és sokkal több mindent néztek, mint az elõzõ UH-okon. Megmérte a szokásos testrészeket, súlybecslés, ezen felül a vér áramlásár, az agy állapotát, veséket, tehát a megfelelõ fejlõdést, és a baba elhelyezkedését. Nekem még szülés elõtt is lesz UH, örülök is neki, így nyugodtabb az ember.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, kedves vagy, akkor inkabb raszanom a penzt, itt annyi ilyen orvosi bakirol hallani, es nem egy baba megserul szuleskor, vagy a kornyeken, ez hatha legalabb segit, es persze lelkileg is fog... Meg egyszer koszi!
Miben kételkedik??? Egyébként szerintem az Ultrahang nem árt!
Szerintem szerencsés helyzetben vagy amiért többször vizsgálnak.Az ultrahang nem árt és ha kételkedik bármiben az orvos az nem véletlen de elmehetsz máshoz is, a 4D szerintem felesleges.Élménynek jó de teljes diagnozisra a hagyományos is szuper.
menj el, én13 hetesen voltam elõször 4d-n, még elég csöppnyi lesz, de rengeteg betegséget kiszûrnek már, a doki szerint a leglényegesebb uh.

Mi a 4-d ultrahang rendelő elérhetősége Salgotarjanban?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! 06 32 522 000 ha fölveszik kérjed az ultrahangot!

Szia! 06 32 522 000 ha fölveszik kérjed az ultrahangot!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszt!

4 hetesen látszik valami a "babából" ultrahangon?

Tegnap teszteltem, és két csíkos lett, igaz az egyik halvány. Ma reggel "barnáztam", és mivel decemberben volt egy vetélésem, délután megyek orvoshoz. Egyébként ma kellett volna megjönnie. De a doki fog majd valamit látni ilyen korai terhességnél?

Legjobb válasz: szia gratulálok! hogy mit lát azt nem tudom, de amikor elõszõr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg hasi ultrahanggal,( szóval valamit lát) és 10nap múlva kellett újra mennem, akkor már szívhang is volt. szerintem menj minnél elõbb, biztos nem fog elzavarni. 30hetes kismama, boldog babavárást

szia gratulálok! hogy mit lát azt nem tudom, de amikor elõszõr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg hasi ultrahanggal, ( szóval valamit lát) és 10nap múlva kellett újra mennem, akkor már szívhang is volt. szerintem menj minnél elõbb, biztos nem fog elzavarni. 30hetes kismama, boldog babavárást
Igen kicsi az esélye, hogy bmit is lásson belõle, még petezsákot sem hiszem, de majd elválik.
Szia 5 hetesen voltam, es nekem petezsakot latott az orvos, utana 5 het mulva kellett mennem, es akkor nem 10 hetes volt a baba hanem csak 9, tehat szeritnem 4 hetesen is akar lathat petezsakot, de ha megsem akkor se izgulj, tuti, h minden rendben lesz veletek. Azert irj, h mi volt az orvosnal, drukkolok nagyon.
Gratulálok!!! Én is 4 hetes lehetek, tegnap meg ma teszteltem 3 + at. Nem tudom hogy mikor menjek dokihoz és hogy a hüvelyi uh árt-e ilyen korai terhességnél a babának. Te mikor mész?
igen látni fogja, én is 4hetesen mentem elõször dokihoz, és már látta a petezsákot.megbeszéltün 2hét mulvára egy idõpontot(ami tegnap volt) és már 6hetesen szívhangot is hallottunk:) )) nyugodtan menj el!!:) )) Boldog baba várást:) ) 6hetes kismami
Én 4 hetesen láttam a petezsákot!! Életem legszebb látványa volt :) De talán a szívhang miatt érdemesebb inkább az 5-6. héten menni. Jó babavárást!!
A kérdező hozzászólása: sziasztok. köszönöm a válaszokat. tegnap elmentem az sztk-ba, már nem volt rendelés, utánna a kórházba, ott meg beutaló vagy idõpont nélkül nem vizsgálnak meg ... ma este 7-ig van rendelés a rendelõben, úgyhogy megpróbálom, de tegnap óta nincs panaszom, és ma is teszteltem, az is két csíkos :o).

Lehetséges az, hogy babám szopta az úját a 12 heti genetikai ultrahangon? Mért van az, hogy a sima ultrahangon 2 nappal idősebb a baba mind a genetikain? A simán ultrahangon 12hetes és 6napos, a genetikain 12 hetes 4 napos. Most akkor melyik az igaz?

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Ez még annyira mindegy,hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt,és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem,eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.

Ez még annyira mindegy, hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt, és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem, eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.
Szia! Szerintem lehetséges, mivel én a 13. héten voltam genetikain, és a videón is látszik, hogy kétszer is elkezdte szopni az ujját. Ilyenkor már ki van fejlõdve annyira, hogy látod a kis kezét. Gondolhatod, már rongyosra néztük a felvételt:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Akkor még sem káprázott a szemem:) Doki is mondta nézze csak babája szopja úját:) Úgy örültem neki, mert közbe járt keze, lába, és látszott rajta, hogy jól érzi magát.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!További szép babavárást, ennél szebb nem is lehet egy nõ éltebe:)

Mennyit várjunk a 4 d-s ultrahangok között? Eddig 3 ultrahang (16, 18, 20 héten) nem látták a nemét, de mi nagyon szeretnénk tudni.

Legjobb válasz: Na voltatok, kedves Kérdezõ, fiú vagy lányka? De mindenekelõtt, remélem egészséges!

Na voltatok, kedves Kérdezõ, fiú vagy lányka? De mindenekelõtt, remélem egészséges!
Szia! Én a 21. héten voltam elõször, akkor már én is tisztán láttam a kukiját :-) 24 hetes kismami
nem tudom, de szerintem sokat mentek.Én úgy hallottam egy orvostól, hogy nem lehet túl sokat járni.Sõt az egyik rokonunknak azt mondta a doki, hogy nem fogja túl sûrûn nézni 4d ultrahangal. nem tudom, hogy miért.
Ne maceráljátok szegény babát:( Legyetek türelmesek, néhány hetet várnotok kell. Az egy dolog ha egészségügyi okok miatt kell a gyakori uh, de hogy azért, hogy megtudjátok mihamarabb a nemét, háááát... Mi is voltunk 17 hetesen 4d-n, ott nem lehetett látni. Én türelmesen kivártam az idõt és 28 hetesen mentünk vissza, akkor már egyértelmûen látszott a kis nunija:) Ha vásárolni akartok, akkor vegyetek unisex dolgokat! Üdv 31 hetes km
Nekünk már a 16. héten egyértelmûen megmondták a 4D-n. Utána a saját dokim sima UH-on a 19. héten szintén látta. Legutóbb 27 hetesen voltunk 4D-n, na ott már abszolút egyértelmû volt, még számunkra is. :)
A kérdező hozzászólása: Többszöri vérzés miatt volt a szokásosnál több uh. Tegnapelõtt (20 héten) voltunk elõször 4d-n, nem 4d-s volt mind, amint fent írtam. Azt azért mégse...! Reménykedtünk, hogy már végre mutat valamit, de sajnos nem. A következõ kötelezõ uh a 31-32. héten lenne, de az még nagyon sokára lesz. A kisfiamnak már a 14. héten látszott. Úgy gondoltam, hogy 3 hét múlva mennénk újra, még karácsony elõtt.
24. héten már mehettek, egyél elõtte csokit vagy igyál kólát, hogy mocorogjon.
genetikai uh lesz vagy csak mozizás?
A kérdező hozzászólása: Csak mozizás!24 hetes vagyok!
mivel nem célzott genetikai vizsgálatra mentek, így nem fogják alaposan megnézni a magzatot. A mozizást pedig szonográfus irányíja nem doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Én hétvégén voltam és doki csinálta és mindent alaposan megnézett és hála istennek minden rendben volt. És fogsz látni különbséget, mert pl a 4D-sen megszámolgathatod az ujjocskáit, meg pl az enyémnek a 2D-n nem látszott egyértelmûen a kukija, de a 4D-n összetéveszthetetlenül látszott, hogy kisfiam lesz. Szóval jó dolog ez, de egyébként ennyi pénzért kicsit többre számítottam.

35 hetes km vagyok. Kb:4-5-ször voltam kötelező ultrahangon+1 4 dimenzióson. Elmehetek még egy 4 dimenziósra? Vagy ez már ártalmas rám s a babára nézve. Õ a 4. babánk lenne. Szerintetek?

35 hetes km vagyok.Kb:4-5-ször voltam kötelez? ultrahangon+1 4 dimenzióson.Elmehetek még egy 4 dimenziósra?Vagy ez már ártalmas rám s a babára nézve.Õ a 4.babánk.

Legjobb válasz: Elsõ! Nem azt kérdezte, hogy belefér-e a képbe... Kérdezõnek: Nyugodtan elmehetsz, nem ártasz vele a babának. Én is kétszer voltam és nem bántam meg. Sok boldogságot kívánok nektek! :) 4hetes baba anyucija

Elsõ! Nem azt kérdezte, hogy belefér-e a képbe... Kérdezõnek: Nyugodtan elmehetsz, nem ártasz vele a babának. Én is kétszer voltam és nem bántam meg. Sok boldogságot kívánok nektek! :) 4hetes baba anyucija
Szia! Szerintem már felesleges... Alig fér a képbe a baba:(
Második Ne hord le a fejem... milyen jogon okosítasz ki engem? Az uh nem ártalmas, de 4 dre azért mennek legtöbben, hogy a baba arcát meglessék... Én csak leírtam, hogy felesleges már ennyi idõsen uhra menni Elsõ voltam... 19 hós kisfiú anyukája, és 37 hetes kismama...

4 hetes 3 naposan nem látszik semmi a hüvelyi ultrahangon, ez normális?

Sziasztok! Kétszer is pozitívat teszteltem és rohantam a dokihoz aki hüvelyi ultrahanggal megvizsgált, de azt mondta semmi nem látszik, szerinte nem vagyok terhes. Visszarendelt két hét múlva. Én úgy gondolom a ciklusom 12. napján eshettem teherbe (ált. 28-30 napos), szerintetek lehetséges hogy lehetséges hogy a doki semmit sem látott a készüléken? Ilyenkor sokan azt írják hogy a petezsák már látszik, vagy normális ha csak később? Azóta sem jött meg és érzem hogy babás vagyok....

Legjobb válasz: Engem mesterséges megtermékenyítés után 5+0-ra hívott vissza az orvos uh-ra és még ezen is csodálkozott az asszisztens, hogy miért kell ilyen korán, még nem fog látszani semmi. (Végül látszott már a petezsák.) A 4+3 az nagyon korai.

Engem mesterséges megtermékenyítés után 5+0-ra hívott vissza az orvos uh-ra és még ezen is csodálkozott az asszisztens, hogy miért kell ilyen korán, még nem fog látszani semmi. (Végül látszott már a petezsák.) A 4+3 az nagyon korai.
A kérdező hozzászólása: Valahogy megéreztem hogy az vagyok. Játékboltban voltam a lányommal és fura módon vonzott a bébiosztály...egybõl rohantam a patikába és megvettem az elsõ tesztem ami pozitív lett!!! Persze a mensim is késett már pár napot de éreztem hogy valami van...
4 hét 3 naposan sokan még nem is tudják, hogy terhesek, nem hogy látszódjon is a baba. 5. héten szokták látni a petezsákot, és a 6. héten kezd el a baba szíve verni.Azt szokták mondani a 6-7.hét elõtt nem kell orvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Már alig várom a következõ ultrahangot! Azért is csodálkoztam hogy nem látszott semmi, mert tuti nem a ciklus végén estem teherbe, mivel a már a teszt is egyértelmûen kimutatta és ahhoz legalább egy hét de inkább 12 nap kell a fogamzás után! Igazából nem tervezett baba volt és elég furi körülmények között fogant, úgy látszik nagyon akart lenni! :-) Elõtte két nappal gyógyszerészeti hüvelygolyóval fertõtlenítettem a hüvelyem (nem fogamzásgátlás céljára csak néha használni szoktam eü okokból) ráadásul aktus után kimostam magam nagyjából zuhanyzás közben...Ez volt az egyetlen alkalom amikor párom elment bennem, egyébként mindig gumival vagy kiszállással védekeztünk, szóval nem hiszem hogy akkor estem volna teherbe. (Már gondolkodtunk rajta hogy elkezdjük a babaprojektet ezért nem szedtem fogigátlót) Mindenesetre így is nagyon nagyon örülünk a picinek!!!
Ilyenkor megvastagodott nyálkahártya és felritkulás látszik, semmi más. Korai nagyon. Épp, hogy kimaradt a menzesz, valakinek még nem is pozi a teszt ilyenkor, ha késõbb fogant. 7 hetesen menj, akkor tuti látható lesz már.
Teljesen normális, hogy még nem látott semmit. Általában a petezsák inkább öt hetesen, szívhang a hatodik héten látható elõször. Korán mentél. Addig se terheld túl magad, szedd a folsavat/vitamint, két hét múlva pedig irány újra a doki.
Lealázó megnagyobbodott méhet, felritkulást kellett volna látnia, ha terhes lennél, vay lenne ott valami kezdemény... De ha te úgy érzed terhes vagy, annak ellenére hogy nincs ott semmi, akkor biztos úgy van....
szerintem butaság ilyen kora terhességnél UH-ozni, én ugyanekkor voltam (barnázás miatt), eszébe se jutott, kézzel megvizsgált, talált egy kis megvastagodást, és azt mondta, ez bármi lehet. majd visszarendelt. gondolom téged is, akkor meg kiderül:)
4+4 hetesen voltan dokinál. Megvastagodott nyálkahártyát, felritkulást és 2 mm-es petezsák látszódott.

Mikor lehet legkorábban kimutatni hüvelyi ultrahanggal a terhességet? Lehetséges a 4. hét előtt?

Csupán puszta kíváncsiságból kérdem.

Legjobb válasz: 6 hetesnel elobb nem erdemes dokihoz menni, csak aggodnal a 4.es5.het kozott hogy mi van.

6 hetesnel elobb nem erdemes dokihoz menni, csak aggodnal a 4.es5.het kozott hogy mi van.
Én is pont úgy voltam, mint az elsõ! 4 hét elõtt még elmaradt menstruáció sincs, nem érdemes dokihoz menni. Kivéve persze, ha volt már vetélésed.
Én hetesen voltam elõször, de csak megvastagodott nyálkahártyát látott az orvos. Utána 6 hetesen voltam, akkor még csak petezsák volt. Aztán 8 hetesen már ott volt a magzatom, pulzáló szívvel:) 10hkm
*az elsõ sorban 4 hét akart lenni:)
A legtöbb doki ha nem magánba mész el fog küldeni, hogy 2 hét múlva menj csak vissza.
4. hét elõtt kb annyit lát hogy picit vastagabb a méh nyálka hártya, erre annyit fog mondani, hogy vagy meg fog jönni, vagy terhes vagy, szóval nem többet mint bárki, mert mind a kettõnél picit megvastagszik, viszont már, 5-6-7 hetesen szép eredmények várhatók. :)
Szia! Ahogy az elõttem szólók is mondták 6 hetes kor elõtt teljesen felesleges. Én is akkor voltam elõször és még csak petezsák volt akkor is. A 7-8 hét között mentem legközelebb akkor már volt embrió is és szívpulzálás:-)
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból kérdeztem, illetve amiatt mert nemrégiben estem át vetélésen. Szóval a következõ terhességnél be szeretném biztosítani magamnak a legkorábbi ultrahangot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!