Találatok a következő kifejezésre: A 4 terhességet (451 db)

Az hogy lehet, hogy hat hete (nov. 2-n) volt az utolsó menstruációm kezdete, a (dec. 14-i) leletem szerint viszont a 4. terhességi hétben vagyok (Grav. s. 4)?

Ezt most akkor hogyan kell számítani?

Legjobb válasz: Szia. Hát ez valahogy nem jó. Nekem nov.9.én volt meg utoljára, és én már 6 hetes kismama vagyok. Neked elvileg már idõsebb terhesnek kellene lenned! Ennek járj utána esetleg másik orvosnál!!! Az utolsó meneszesz elsõ napjától számítsd a heteket. Vagy ha nem a menszesz elsõ napjától számolt az orvosod úgy jó. Bár én így még nem hallottam. Mindenképp kérdezz utána! Gratulálok!

Szia. Hát ez valahogy nem jó. Nekem nov.9.én volt meg utoljára, és én már 6 hetes kismama vagyok. Neked elvileg már idõsebb terhesnek kellene lenned! Ennek járj utána esetleg másik orvosnál!!! Az utolsó meneszesz elsõ napjától számítsd a heteket. Vagy ha nem a menszesz elsõ napjától számolt az orvosod úgy jó. Bár én így még nem hallottam. Mindenképp kérdezz utána! Gratulálok!
Ha nem 28 napos a ciklusod, abból adódhat ez az eltérés. Nekem is aug 18-án volt az utolsó mensesem elsõ napja és ma vagyok 15 hetes, pedig 17-nek kellene lennem. Ilyenkor a baba méretébõl állapítják meg a kort, és azt viszik tovább. Én elsõ uhon voltam 5 hetes 3 napos, a 12 hetesen pedig 12 hetes 5 napos és a kettõ passzra stimmelt egymáshoz (furcsa mód:-) Ne izgulj, ezzel még semmi baj, ilyenkor mindig a baba méretébõl számolnak, nem a tényleges mensestõl. Lehet, neked sem a "normál" idõben fogant, vannak "eltévedt" petesejtek is, amik meg tudnak érni:-) Csak nyugi, és boldog babavárást, és nyugodtan számolj ezzel a 4 héttel:-)
Nyugi, ezek csak becsült idõk, ha nem tudod a fogantatás pontos idõpontját. Az ultrahangon követik majd a fejlõdését, nekem is visszadatálták közben egy héttel, mert kevesebbet nõtt a pici, aztán újra elõre, mert meglódult... A szülés idõpontja is becsült, két hét ide vagy oda nem számít. Ne aggódj, minden rendben van, számold te is 4 hetesnek aztán kiderül késõbb... Gratulálok!
http://www.vitalitas.hu/konyvek/babalex/blt1terhn.htm Itt kiszámolhatod, mi a valós dátum. Szerintem elírás.
Kérdezz rá, mert lehet, hogy elírták. Ezt azért mondom, mert nálam a 12. hétnél az orvos figyelmetlen volt és 14-et írt, majd amikor 2 hét múlva viszamentem, elakart küldeni a 16 hetes AFP-re. Szóltam neki, hogy szerintem nem lesz ez így jó. Ráadásul, ha még nem voltál uh-n, akkor csk az utolsó menszesz alapján tudnak számolni, és az alapján ez nem jó . Szóval tényleg elírhatta az orvos.
Lehet, de minden második generáció örökli, általában, tehát majd a te gyerekeid.

Ez a 4. terhességem. Az előző 3-nál volt hányinger a 6. héttől és fáradtságot éreztem. Most a nagyon enyhe mellfeszülésen kivül nem érzek semmit!Ma léptem a 7. hétbe. Ez bajt jelent?

Legjobb válasz: dehogy jelent, örülj neki. nkem sem volt 9 hétig semmi bajom csak a mellem feszült. utána is csak néha volt hányingerem.

dehogy jelent, örülj neki. nkem sem volt 9 hétig semmi bajom csak a mellem feszült. utána is csak néha volt hányingerem.
Nekem is ez a 4. terhességem és mindegyik más és más tüneteket produkált. Igaz, egy kivételével mindegyiknél megvoltak szinte már az elsõ héttõl kezdve a szokásos hányinger és társai, most is megvannak még, pedig csütörtökön léptem a 11.ik hétbe. Remélem most is el múlik a 12-14. ik hét körül. Ez teljesen természetes. Vannak akik a bébi nemével magyarázzák ezeket a rosszul léteket, vagy nem léteket, de én ezt nem tudom meg erõsíteni, mert nekem kislánynál és kisfiúnál is elõ fordult. Sõt egyik lánynál igen másiknál nem. Az új jövevényt sem tudom még mi lesz...
Örülj neki, semmi baj. Minden terhesség más és más, még egy anyánál is. Barátnõm is elsõt végighányta, a másodiknál semmi baja nem volt. Ne izgulj, semmi baj.-)

A 4 hetes terhesség az 1 hónapnak számít?

Legjobb válasz: Egy hónap NEM 4 hét, hanem 4 és fél. Így a 4 hetes terhesség 4 hetesnek számít. HA pl. január 1-én volt meg utoljára, akkor január 29-én leszel 4 hetes terhes, és február 1-én leszel egy hónapos terhes.

Egy hónap NEM 4 hét, hanem 4 és fél. Így a 4 hetes terhesség 4 hetesnek számít. HA pl. január 1-én volt meg utoljára, akkor január 29-én leszel 4 hetes terhes, és február 1-én leszel egy hónapos terhes.
4 hét az egy hónap? Akkor nálatok kedves elsõ, 48 hétbõl áll az év? A maradék 4 hét meg elbújik valahol? GYors alap matek: 1 hónap ( a február kivételével) 30, illetve 31 napos. 4 hét (4x7)= 28 nap. 30, ill. 31 NEM EGYENLÕ 28-al. Kérdezõ, a második válaszoló írta le helyesen.
Olyan jó h néhány embernek csak 4 hét 1 hónap...Tényleg h jön ki ez nektek???? 28 nap lenne minden hónap???? még nem sikerült ezt észrevennem :) kicsit számoljatok mielõtt hülyeséget írtok! Amúgy így számold át a terhességi heteket hónapokba: 1-sõ hónap 1-4 hét, 2. hónap 5-8 hét, 3. hónap 9-13 hét, 4.hónap 14-17 hét, 5.hónap 18-22 hét, 6.hónap 23-27 hét, 7.hónap 28-31 hét, 8. hónap 32-35 hét, 9.hónap 36-40 hét
Hàt mivel 4hèt egy hònap!
bevált? még azt se tudod, hogy terhes vagy-e, hogy vált volna be? a szervezeted nem egy számítógépes program, ne legyél már ennyire buta, anyaságra készülsz, használd már a fejed ha már ott van a nyakadon!
A kérdező hozzászólása: hiába nevezitek viccnek nekem bevált azért írtam, hogy 27-én tesztet.
12-es a számból vetted ki a szót :D komolyan most te internet alapján eldöntötted h terhes vagy???? se teszt se semmi...hát hisz ha ez így is menne :D :D :D komolyan vicc!!!! :D
ne haragudj, de te egy netes kalkulátorral állapítottad meg, hogy terhes vagy? én még ilyet nem hallottam, ha nem értettem félre akkor ez egy vicc! :(
A kérdező hozzászólása: akkora mutatta ki a terhességikalkulátor a biztos terhességet de tesztet majd 27-én csinálok
A kérdező hozzászólása: aha értem majd 3-án megyek orvosnál
a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják...nem mindenki tudja h pontosan mikor fogant a babája...vannak akik ugye hónapokon keresztül próbálkoznak napi szinten és így lehetetlenség megmondani h mikor is foganhatott ezért számolják a menstruációtól... ez mindenhol így van...gondolom dokinál még nem jártál de majd ott úgyis elmond majd neked mindent errõl...
A kérdező hozzászólása: de van még egy kérdésem, hogy lehet akkor 1 hónapos ha ovu napján szeretkeztem a hónap második hetében amikor ovum volt 13-án ezt nem értem.....
http://szuloklapja.hu/baba/body/kalkulator.php?VALASZTAS=szu.. itt tudod kiszámolni :) használd ezt :) ha 28 naposak a ciklusaid akkor most 3 hetes vagy kb...
A kérdező hozzászólása: köszi ezt el is mentettem.. De Dec 30-án volt meg utóljára akkor kb 27-én leszek 4 hetes jól írtam ugye?
A kérdező hozzászólása: azt tudom csak azt nem tudom hogy a terhességet hogy kell számolni
nem az internet termékenyít meg fogd már fel!!! Azon nekem is mindig középidõben "lettem terhes" és csodák csodájára mégse akkor jött össze a baba hanem menzesz elõtt 1 nappal...igaza van aki elõttem írt honnan tudod h bevált fogalmad sincs arról h terhes vagy-e vagy sem...elõször is teszteld le...sok szerencsét kívánok hozzá h úgy legyen de ne bízd el magad mert h te kiszámoltad...hisz ha sok nõ így eshetne teherbe akkor nem kéne sokaknak éveket várniuk a babára mert hidd el õk is kiszámolják mikor kell együtt lenniük!!!!! Jajj tényleg ha anya akarsz lenni ne legyél ennyire naív és gondolkodj!!!!

Hány mm-nek kellene lenni-e a 4 hetes terhességnek?

Az ultrahang 11,4 mm petezsákot mutat és kíváncsi lennék,hogy ez átlagos-e!

Legjobb válasz: Nem, ez már egy héttel idõsebb terhesség! Vagyis kb. 5 hét 1-2 napos vagy. Nekem 4 hetesen 1,8mm volt, 5 hetesen 9mm.

Nem, ez már egy héttel idõsebb terhesség! Vagyis kb. 5 hét 1-2 napos vagy. Nekem 4 hetesen 1, 8mm volt, 5 hetesen 9mm.
igen átlagos!
A dokid nem úgy értette azt, hogy le kell vonni egy hetet, hogy 6 hetes helyett csak 5 hetes vagy? Mert így stimmelne..
A kérdező hozzászólása: köszike, majd megírom mi lesz....:)
Nekem júli 6 az utolsó mensim, elvileg ma vagyok 6 hetes:) Az UH-on 5+1-en 5mm-es petezsák volt, úgyhogy lehet 2-3 nappal késõbb volt pé-m.
hát az ugy van hogy most hiába találgatunk legyél türelmes ha ketten vannak akkor látni csak amikor embriot is. szóval türelem.
A kérdező hozzászólása: húúúha, megoszlanak a vélemények, az enyém is! utolsó mensim júli 4-9 és júli 10-én voltunk együtt elõször! aug 10.-én mondta a doki, h 5 hetes vagyok és h le kell vonni belõle 1 hetet! de én picit nagynak találtam a petezsákot, ezért volt a kérdésem! bíztam benne, h iker terhesség, de a doki mondta h 1 petezsák-1 gyerek! szerintetek akkor ez h van?
Bocsánat, butaságot írtam!! :-) Nem elõbb volt peteérésed, mint félidõ, hanem késõbb! :-)) (Ezért nem 6 hetes a petezsákod, csak 5). Aug. 1. körül foganhatott a pici. De majd kérdezd meg a dokidat is, kíváncsi vagyok, mit mond :-)
Mensid szerint tényleg 6 hét x napos vagy, de a petezsák méreted alapján nem vagy annyi :-) Persze, lehetséges. Annyi az egész, hogy nem félidõben volt peteérésed, hanem elõbb. Nálam már az elejétõl nem a mensi szerinti terhességi kort nézték, mert egy héttel eltér a valós terhességi kortól. Mondjuk nekem egy héttel késõbb volt peteérésem, mint félidõ. Egyébként ha az utolsó ultrahang után (ami ma volt?) egy héttel elmennél újra, már látnál szívpulzálást! 7 hetesen meg pláne látni fogod :-) A kora terhességben minden pici egyformán fejlõdik, az örökölt gének csak késõbb lépnek színre :-) Ezért majd ha látják az embriót is, napra pontosan meg tudják majd állapítani, mikor foganhatott.
hát jól elszámoltál valamit mert 6 hetes és 2 napos terhes vagy!! Honnan jött ez a négy hét?????
A kérdező hozzászólása: ohhh, köszi! próbáltam neten utána nézni, de nem adott egyértelmû választ! júli 4-9-ig volt mensim! akkor is lehetséges h 5 hetes terhesség??? 30-án megyek a 7 hetesre, már nagyon várom!
A kérdező hozzászólása: Igazából júli 10.-én voltunk elõször együtt a párommal! Már csak 12 nap és megyek a kövi ultrahangra! köszi minden segítséget!

A ClearBlue terhessegi teszt mennyire megbizhato es 3- 4-5 hetes terhesseg eszreveheto mar?

Szeretnem ha olyan kismamak valaszolnanak akik hasznaltak!Mennyire volt pontos a kicsi "koranak" a meghatarozasa? Szombaton tudtam meg hogy kisbabam lesz (felfazashoz hasonlo tunetekkel mentem orvoshoz) Korai meg nagyon, az uh-n csak saccoltak hogy az lehet de a vervetelbol kiderult hogy itt van :-) Mivel nem tudtak mondani idot vettem 2db ClearBluet, megcsinaltam es 4-5hetet mutatott mind a 2...ha valoban 4-5hetes vagyok az orvos miert nem tudta? Vagy ilyenkor meg senkinek sem latjak?(Bar en kifejezetten tudom mikor johetett ossze a pici annak pedig holnap lesz 4hete)Nem ugyanazon a napon vegeztem el a teszteleseket. EKoszonom a valaszokat.(Elso babavaras, sajnos meg tapasztatlan vagyok).

Legjobb válasz: Ha kifejezetten tudod hogy 4 hete jött össze a baba, akkor miért kérdezed hogy a 4-5 hetet mutató ClearBlue mennyire megbízható?

Ha kifejezetten tudod hogy 4 hete jött össze a baba, akkor miért kérdezed hogy a 4-5 hetet mutató ClearBlue mennyire megbízható?
A hüvelyi uh-n már látnia kell az orvosnak 4-5 hetesen is és akkor a méretébõl meg tudja állapítani, hogy kb mikor jöhetett össze.
A kérdező hozzászólása: Kedves elso!Azert mert en biztos vagyok benne nem biztos hogy ugy van, tovabba azt olvastam amit a masodik hozzaszolasban is hogy akkor mar latnia kellene az orvosnak valamit. Ezert kerdeztem de hiaba mert nem a kerdesre kaptam toled valaszt ;-) S ahogy emlitettem nem vagyok jartas ilyen teren, ezert erdeklodom.
én elõször 6hét+2 naposan voltam a dokinál akor egy pulzáló 2mm-es kis bogyóka látszott szóval akár az is elképzelhetõ hogy tényleg nem látni még a hüvelyi uh-on sem a picit. Várj még kicsit és akkor már biztosan látható lesz majd :) 17 és fél hkm
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik valaszolo. Eloszoris koszonom a valaszt. Pontosan ezert kerdezem, mashol is olvastam hasonlot hogy mar a huvelyuh-n latszodik valami ilyenkor. Elvileg ugye 4-5het kozott kell lennem szerintem is es a teszt szerimt is de az orvos nem latott semmit. Szoszerint csak saccolt es mondta hogy korai meg...de lehet hogy csak nekem magas mert felek hogy miert nem lat semmit. Mindegy, koszonom megegyszer
Nekem 4 héttel az alkalom után pozitívat mutatott és bejött. :-) 35 hkm

Mennyi az esély arra, hogy 4 terhességi teszt tévedjen? Mind a 4 negatív lett, 2-t reggel csináltam meg. Lehetek-e terhes? Tüneteim nincsenek (sem émelygés, sem hányás, sem szédülés, a melleimen sem vettem észre különösebb változást).

Legjobb válasz: nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!

nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!
Akkor meg mit izgulsz? inkább csináld magadnak és nem lesz semmi ha ennyire félsz...
Kb.20-21 éves kor után áll be rendszeresre a menstruáció. 4 negatív teszt nem tévedhet, nyugi. Lehet h csak az elõttem leírtakról van szó, stressz, hirtelen fogyás stb.
Próbálj meg egy clearblue nevût, az elég érzékeny ahhoz, hogy akkor is kimutassa, mikor a leginkább elterjedt tesztek nem mutatják. Mert igen, van olyan, hogy akár 4-6 hétig is negatív a teszt. Ritka, de van.
Ja, bocs, csak most látom, hogy amiatt parázol, mert régóta nem jött meg. Na, akkor visszaszívom a feddést. Ha még 1-2 hónapig nem jön meg, akkor iránya a doki. Valószínûleg a stressztõl van.
Ha ennyire parázol, hogy teherbe esel, akkor ne szexelj, mert nyilvánvalóan nem vagy rá felkészülve...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) a teszteket mind patikában vettem:) és jah, elég sokat stresszelek mostanság:S
nekem annó 2 hónaponta jött meg. nem hinném hogy terhes vagy, van ilyen h huncutkodik. a 4 teszt meg csak nem hazudik :D gondolom nem tesco színes terhességi teszt volt szóval ne aggódj lehet azért nem jön meg mert stresszelsz úgyhogy csak nyugiii
A kérdező hozzászólása: mert már több mint 1 hónapja meg kellett volna jönnie
akkor miböl gondolod hogy megis terhes vagy??
na mi a helyzet? tévedett vagy sem?

Mi okozhatja a 4. pozitiv terhessegi tesztet, ha a Terhesség szinte ki van zárva! Ciszta okozhat nagyon hasonló tüneteket? ( késes, mellfeszules, hasi enyhe fájdalom)

Gumival vedekezek, mindig ellenorzom, Voltam mar terhes, akkor minden tünet klappolt, éhség, rosszullét, mell fájdalom stb. Most csak a mellfeszules az sem állandó és a hasi kicsit, nem vok éhes és kívánok, konkrétan semmi extrát nem érzek ! Lehet ciszta? V mi van?

Legjobb válasz: Nem minden terhesség egyforma. Lehetett a gumin mikrosérülés is. De persze lehet ciszta is, ezt csak doki fogja neked megmondani. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény, majd megírod?

Nem minden terhesség egyforma. Lehetett a gumin mikrosérülés is. De persze lehet ciszta is, ezt csak doki fogja neked megmondani. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény, majd megírod?
A terhességet az utolsó menzesz 1. napjától számolják, nem pedig a fogantatástól. Tehát ha neked dec. 12-én jött meg utoljára, akkor a baba valóban 8 hetes és 4 napos. Számolj utána, tényleg ennyi.
A kérdező hozzászólása: mármint ugy ertem, ha dec 13-án estem teherben akkor a menzeszkor 4 napos volt és a vizsgálatkor kb 10 napos volt.létezik hogy a dokim nem vette észre??amugy meg ha jan 5-én fogant akkor meg 5 hetes kéne hogy legyen nem pedig 7 vagy 8?!??
A kérdező hozzászólása: sziasztok! vaginális ultarahanggal vizsgáltak, azt mondták, hogy egy nagyon szépen fejlõdõ egészséges baba, és nagyon szerencses vagyok, hogy semmi panaszom, tünetem nincs!én mondtam hogy el sem hiszem...ja és annyit ha valaki jobban ért itt a dologhoz, hogy a papiromon az van hogy 8hetes4napos vagy 7hetes2anops lehet a baba, ugye ilyen pici korban még nem tudják biztosra meghatározni.Na a nagy kérdés, hogy én a volt barátommal dec 13-án voltam utoljára utana meg 5-én, de en abszolut arra gyanakodtam, a januárira, mert a 13-i után nekem megjött rendesen, és a dokim is megvizsgált de semmit nem látott.Bar akkor ha 13-án estem teherbe még csak egy hetesnek kellett legyen. ha viszont jan 5-én akkor csupán 5 hetesnek kéne legyen.tévedhet 2-3 hetet az ultrahang pluszban???
:) Nahát... :) Kíváncsi vagyok, hogy döntesz.
Ugye, ugye... Semmi sem lehetetlen! Hát, nem tudom, gratuláljak-e? Tudod már, hogy mihez kezdesz? Megtartod?
A kérdező hozzászólása: Sirok is meg nevetek! Egy teljesen egeszseges, szivhanggal rendelkezo babat talaltak! 11mm...:-) nem Tom mi lesz vele???
A kérdező hozzászólása: Órák kérdése és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Meg itt ülök a váróban! Mar több mint egy órája! Pedig mikor ideertem csak 3-4 ember volt elõttem.. Mar meloba is beszólt ám h kések! Ide sosem jutok be!
A kérdező hozzászólása: most jövök rá, hogy december 14-én jött meg, de akkor is hogy lehet hogy megjött ha már terhes voltam??? és a dokim dec 22-én hogy nem vette észre a vizsgálaton, ott megnézett meg volt citologia meg minden.akkor már kb 1 hetes 10 napos kellett legyen
Hát gratulálok, eldöntötted a baba sorsát? Csak annyit fûznék hozzá, hogy sokan örülnénk a te diagnózisodnak!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Két oldalú ám a dolog, barátok , ismerõsök szerint annyiból szerencsésebb a dolog h itt Angliában könnyebb egy egyedül álló anyának mert az állam tamOgat és anyagilag 10-szer többért segít mint otthon! Viszont a családom és a barátaim nagy része meg otthon van s így meg lelkileg nehezebb! Valahogy úgyis lesz, s elég erõs vagyok és pozitiv meglatasu, s biztos menni fog és jól alakul!
De jó! :) Szerintem is jól döntöttél. Jó egészséget kívánok neked és a babának!
Örülök a döntésednek, és sok erõt kivánok az élethez!
A kérdező hozzászólása: Igen!!:-) megtartom a babát, s ha kell egyedül felnevelem! Ez Isten ajándéka és mióta jobban átgondoltam, meg utánanéztem dolgoknak, megnyugodtam és nagyon boldog vagyok!!
Szia, kedves kérdezõ! Mi újság veled? Döntöttél már?
Hát mindenesetre a te döntésed te tudod mit tudsz elvállalni, de azért ird meg, hogy döntöttél!
A kérdező hozzászólása: Bocs a hülyeségeket! Megint a telom és utólag vettem észre! Szal a hasam úgy feszül mintha szét ettem volna magam, olyan teltseg érzetem van meg ha nem is eszek! Meg nem Igazán vagyok éhes, csak keveset tudok enni! Meg a másik h megkérdem a dokim h mennyire rizikós a második abortusz, v egyáltalán megtartani a babát, beleszulni a semmibe apa nélkül! Illetve az apja nagyon nem akarja!
A kérdező hozzászólása: Ezen vagyok kiakadva a legjobban! Hogy annyi nõ el házasságban v boldog kapcsolatban, és szeretne mar gyereket, próbálkozik, küszködik h legyen, s Isten nem áldja meg õket! Én meg a hátam közepére sem kívánnek egy gyereket, mert sem normális kapcsolatom és párom, se anyagi hatterem! Annyi szerencsém h meg sem érzem h terhes vok, semmi jele csak h fájógat néha picit a hasam meg feszül mondja szét ettem volna magam! A mai napig meg cigizek is attól sem undorodnom nem úgy mint az elsõnél! Hat holnap beszélek az otthoni dokimmal, megkérdezem mennyire rizikós elvezet nem a második után v egyáltalán megtartani s úgy dontok!
Na és mi volt végülis az uh-on???
A kérdező hozzászólása: Hozza kell tennem, h a gumiban megbízok, kénytelen vok mert gyógyszerre érzékeny vagyok, na meg a nemibetegsegektol is megvéd! Voltak mar problémáin vele rengetegszer, lecsúszott, kiszakadt stb, de mindig feltûnt és tettem az ügy érdekében!meg mar kb 100-szor teherbe kellett volna esnem! Ha és nem 5 hétig ülve a babérjaimon gondoltam egyet és tesztet csináltam, hanem ugyebár tünetek nélkül arra gondolatam h szimplán késik a rengeteg stressztol mint máskor! Ha nem lettem volna mar terhes lehet h máshogy értékelnem a dolgot mert nem tudnám mire kell figyelni, számítani! De így abszolút meghökkenve állok én is és az összes gyerekes barátnõm az eset elott!ma a bábás barátnõm javaslatára a testhomet is megkértem és 36.5 lett! Azt mondta h 36.9-nél kell aggodni, mert mar a kezdeti szakaszban is magasabb a testho
Ha okozhatja is, semmi mástól nem remélhetsz pontos diagnózist, csak az ultrahangtól. Azon a gyerek is látszik, meg az is ha valami rendellenesség van. Én még egy pozitív terhességi teszt után is repülnék a nõgyógyászomhoz, azonnal:D
Úgy értette, hogy a 3. válaszoló. Figyelj... muszáj elmenned orvoshoz, bármennyire is körülményes megoldani. Ha terhes vagy, akkor azért, ha ciszta vagy egyéb egészségügyi probléma, akkor meg azért. 5 hete késik, azért ez nem kevés. Az utolsó menzesz 1. napjától számítják a terhességet, így ha valami véletlen folytán valóban babát vársz, akkor már 9 hetes terhes vagy. Ha nem akarod megtartani, van még 3 heted az abortuszra. Úgyhogy sürget az idõ. Ha mégsem vagy terhes, akkor sem szabad halogatni az orvost, mert valamiért pozitívak a tesztek. Ez nem gyerekjáték! Próbálj meg megnyugodni, és néhány napon belül eljutni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: mi az hogy 3. vagy?? amugy nem voltam a párommal, egyáltalán nem éltem szexuális életet.Amikor meg kb 2-szer együtt is voltunk, akkor már a ciklus vége volt, akor a legkisebb a teherbeesés esélye, fõleg gumival!!! (illetve akkor kellett volna megjönnie), de mint emlitettem 5 hete késik.Tavaly volt ilyen egyszer 4, majd 5 hetet késett, ugyanigy dec-jan környékén, de akkor a tesztek negativak voltak.azok egyértelmûen stressz alapon késtek. Most is rengeteget stresszeltem, és elõször arra gyanakodtam.Amugy azt a 2 alkalmat leszámmitva mindig pontosan megjön és rendes menzeszem van, nem fáj, normális hosszúságú stb. nagyon aggodok mert nem akarok gyereket, rádásul a barátom egy õrült és szakitottunk is már.
3. vagyok. Én nemrég vettem tesztet és a tájékoztatóján is írta, h ciszta okozhat pozi tesztet. De ha tényleg nem voltál a barátoddal peteéréskor, akkor valószínûbb a ciszta.
A terhességi tesztek a hCG nevû hormont mutatják ki. Ezt a (pre)embrió termelheti (vagyis terhesség; az mindegy, hogy méhen belüli vagy kívüli) vagy pedig egy hCG termelõ daganat. A cysták nem termelnek hormont! A különféle egyéb tünetek (mellfeszülés, enyhe fájdalom stb.) pedig önmagukban nem specifikusak se terhességre se egyéb nõgyógyászati betegségre.
A kérdező hozzászólása: Egy barátnõmnek volt 2 terhessége amibõl baba is lett és 2 cisztaja is. Õ mondta h tuti az mert az is ugyanolyan tüneteket produkál! Mellfeszules, hasi fájdalom stb! Továbbá nekem dec 12 kezdõdött az utolsó menzim és 23-28-ig volt az ovulaciom! Én akkor szabin voltam a baratomtol távol, semmi szexuális életet nem éltem! Az elsõ alkalmam is jan 4-én volt de gumival, akkor mar meg kellett volna jönnie!aztan mar ott tartok h 5 hete késik és 4 pozitiv tesztem van, de semmi egyéb! Mivel Londonban elek így nehezebb a dolog! Amugy nincsenek komoly tünetek!kisebb alhasi fajas meg néha mell fájdalom! Az elsõ terhességnel 5 hetesen mentem mellulteahangra, mert mar annyira fajták a mellem h sírni tudtam volna, mindig ettem, legalább 8-10 kg szedtem fel 5 hét alatt, nem kívántam a cigit, volt pecsételo vérzés is. Most semmi!!! Meg soha nem is próbáltuk gumi nélkül! Nagyon remelem h kb én vok a 2.szuz Mária, mert ez fizikailag lehetetlen! Ha és akkor 5 hetesen a mellem meg sem vizsgáltak Egybõl ultrahangra mentem. Volt mar szív hang is! Szal nem tom mi van! Segítsetek!
Pozitív tesztet okozhat ciszta, de terhességi tünetek(pl mellfeszülés)nem jellemzõ tünetei, de nem vagyok doki, nem tudok biztosat mondani. Az óvszer se nyújt 100%-os védelmet :S. Minél hamarabb menj el dokihoz és õ nem csak találgat, mint mi.
Azért a terhességet soha nem lehet kizárni! Amennyiben valaki szexuális életet él, a terhesség bármikor esélyes. A gumi sem nyújt 100 %-os védelmet. A ciszta okozta pozitív terhességi teszt pedig nagyon ritka. Szerintem baba van a dologban. Mióta késik a menstruációd?
A kérdező hozzászólása: En már másodjára voltam orvosnál, de itt nem ugy mûködik!korházban is voltam, de ott sem történt semmi! holnap megyek az ultrahangra! amugy én nem akarok gyereket, mert nem lenne apja, illetve nagyon gáz a kapcsolatom a leendõ apával, aki a volt barátom...amugy itt a tesztek alapján már el is könyveltek, hogy az vagyok.Mondtam nekik , h Magyarországon azért vesznek vért, meg van ultrahang, nem csak a pisiteszt...ez egy vicc! meg hogy ciszta gyanu, eszükbe sem jutott.De hogyan lehetnék terhes , ha az elõzõ menzeszem elõtt , közbe és után sem láttam pasit, nem szexeltem egyáltalán!!!!!!lehet hogy a szentlélek megáldott karácsonykor, mert pont akkor volt az ovuláciom(23-28), s leghamarabb is jan5-én voltam a pasimmal(gumival).holnap kiderül remélem!
Honnan tudod ilyen biztosan, hogy dec. 23-28. között volt ovulációd? Lehetett az január elején is akár. A gumi pedig mint írtuk, nem 100 %-os fogamzásgátló módszer. Én szorítok neked, hogy ne baba legyen a dologban, de esélyes sajnos az is.
A kérdező hozzászólása: Bocs ha néha hülyeségeket írok, de a telom mindent átírt!es csak utólag vettem észre! De remelem érthetõ!:-)
A kérdező hozzászólása: Illetve nem ültem, hanem vártam az idõpontra! És semmit nem érzek most sem! A mellfeszules is elmúlt! A gyerekes barátnõm mondjak h az nem szûnik meg, és nekem is az elsõnél csak rosszabb lett azért mentem el meg vizsgáltatni! De ott ki is derült h a mell fájdalmat az 5 hetes baba okozta! Most értetlenül állok az eset elott h legalább 5 hetes kell h legyen( Illetve max annyi lehet mert elõtte 1.5 hónapig nem szexeltem)! Meg a pecsételo vérzés sem jött amikor az elsõ menzesz esedékes lett volna és az 99%-ban jelen van abeagyazodasnal! Az elõznel is akkor ilyedtem meg! Na most úton vagyok az ultrahangra! Aztan nem tom mi lesz! Lehet megtartom, lehet nem! Anyám nagyon örülne neki!
A kérdező hozzászólása: A tények, mert tudom kIsse zavaros a sztori! Az utolsó menzesz rendesen megjött, és minden ok volt közvetlen utána az otthoni dokim is megnézett, és õ PhD szülész nõgyógyász prof, minden rendben volt, ez decemberben volt 20-an vizsgált , 5-én tudtam meg az eredményt! Elõtte min 3 héttel sem éltem szexuális életet és utána sem! Amikor elõször történt gumival, az 4-e volt, nekem kb 12-én kellett volna megjonni! Vártam vártam, mert tavaly ilyenkor decemberben és januárban is 4 és 5 hetet késett a strassztol! Aztan múlt csütörtökön 3-an megcsináltam a tesztet kíváncsiságból poz lett, annyira rácsok laktam h el is mentem dokihoz õ is csinált az is poz. De semmi nem történt mert ez nem a regisztrált orvos volt csak egy olyan rendelõ ahova bárki bemehet! Aztan õ beutalt a háziorvoshoz tegnapra, ezért "ültem" a baberjaimon
Elõzõ vagyok. Most olvasom, hogy tegnap írtad, hogy ma mész ultrahangra. Mindenképpen írd már meg, hogy mi volt, mert már én is kíváncsi vagyok. Szorítok, és még egyszer ne haragudj, nem bántani akarlak, ha úgy jött le, akkor sajnálom. Csak innen mi sem tudunk neked semmi biztosat mondani.
tegnapi 17:27-es válaszoló vagyok Ne haragudj, én nem akartalak megbántani, csak arra a tényre szerettem volna rávilágítani, hogy nem feltétlenül ciklus közepén van peteérés. Az ovuláció kalkulátorok pedig simán tévedhetnek. Én csak azt nem értem, ha már orvos is igazolta a terhességet (te írtad egy hozzászólásodban), és nem akarod megtartani a babát, akkor miért ülsz a babérjaidon? Menj el a dokihoz, mondd, hogy nem akarod megtartani, és ebben az esetben úgy is meg kell vizsgálnia. Akkor biztosan kiderül, hogy terhességrõl van-e szó, vagy sem. De úgy látom, te nem akarod elfogadni azt a lehetõséget, hogy állapotos lehetsz, pedig elõfordulhat. Nem kell hozzá más, csak egy peteérés, ami nem a ciklusod közepén történt, és egy gumi, amin mikrosérülések voltak. Továbbra is lehetséges, hogy ciszta vagy egyéb gond okozza a pozitív teszteket, de ebben nem lehetsz biztos, és mi sem tudjuk megmondani. Ezt csak orvos állapíthatja meg.
Utolsó mensid rendben megjött? mert ha rövidebb volt vagy kevesebb, lehet már akkor baba volt a dologban, nem kizárt az sem. VAn akinek terhesen is vérzése van a mensi számitott idején. Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, menj dokihoz minnél hamarabb, kérj teljes kivizsgálást nõgyógyászatilag, én már az elsõ tesztnél megtettem volna, nem hogy 5 hét után. Nem akarlak bántani, csak tanácsoltam. Ha pedig gumi mellett is tesztelsz az szerintem magától érthetõdik hogy 100%ban te sem bizol meg benne.
Kár veszekedni. Nem zárható ki a terhesség. Az ovuláció nem csak szigorúan a ciklus közepén lehetséges, a gumi pedig cseppet sem biztos módszer. Éltél nemi életet. Ha egyáltalán nem éltél volna, akkor van értelme alternatív magyarázatokat kutatni ebben a pillantban.
A kérdező hozzászólása: honnan gondolom, ezt nem én gondolom ezt egy ovulácio kalkulátoron néztem és a dokim is megnézte a rendelõben!! és még ha 5nap plusz minusszal számulunk sem lehet akkor január elején! az utolsó menzeszem ahogy leirtam dec 12 volt és az azt követõ ovuláció 23-28-ig van!nem jan 4-én, vagy 7-én, mert akkor mr a következõ esedékes! Es a masodik aktus után bár feltûnõen kevés volt a gumiban, de benyultam a hüvelyembe ellenõrizni, és spermaszagnak nyoma sem volt, pedig azt megismerem(12 éve élek szexuális életet, és intenziven, szal azt nem téveszteném el!)amugy semmi más esély nincs, hacsak át nem szivárgott a gumin!
kedves kérdezõ. Lassan megszültél hogy vagytok?

Patentex ovalt használtunk, a terhesség gyanuja állt fent. A 4. tesztem nagyon halványan 2 csíkot mutat, akkor ezmár terhességet mutat? Nagyon görcsöl az alhasam

Legjobb válasz: Hát az az igazság hogy elméletileg (ezt mondja a tesztek használtai utasítása is) a leghalványabb második csík is második csík csak még esetleg nincs benned annyi terhességet igazoló hormon. Szerintem menj el nõgyógyászhoz, az õ tesztjük (vérvétel) sokkal megbízhatóbb mint egy halvány csík.

Hát az az igazság hogy elméletileg (ezt mondja a tesztek használtai utasítása is) a leghalványabb második csík is második csík csak még esetleg nincs benned annyi terhességet igazoló hormon. Szerintem menj el nõgyógyászhoz, az õ tesztjük (vérvétel) sokkal megbízhatóbb mint egy halvány csík.
A kérdező hozzászólása: szerdán megyek, és köszönöm
Mi is patentexet használunk...Eddig nem volt gond. A 2 csík jelentheti azt, hogy terhes vagy.

Egy kicsit ideges vagyok. Már 3 hete nem jött meg, a párommal minden alkalommal védekeztünk. És megcsináltam 4 terhességi tesztet, negatívak lettek. Elhihetem-e az eredményt?

Legjobb válasz: persze hogy hihetsz. 4 közül legalább 1 nek már kikellet volna mutatbia. baloszinüleg most peteérés sem volt mert akkor szokott késni.

persze hogy hihetsz. 4 közül legalább 1 nek már kikellet volna mutatbia. baloszinüleg most peteérés sem volt mert akkor szokott késni.
Nyugi nekem volt úgy hogy 3 hónapig nem jött meg!!!
1 tesztnek még én se hittem volna, 2-nek már talán igen, na de 4-nek!!!!!! Dia
Nyugodtan hidd el az eredményt, de azért nõdokihoz nem ártana menni, mert valahogy mégis hozzá kell téged segíteni ahhoz, hogy megjöjjön végre és akkor te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Ma fél 12-re kaptam idõpontot a nõdokimtól, úgyhogy megyek. Remélem nincs nagy baj, eddig mindig pontosan megjött, csak akkor nem, mikor a két babámmal voltam terhes
Szia! Nekem 1, 5 hete késik, de a teszt negatív:( Sajnos én is kezdem elhinni, hogy nincs babó.Én hétfõn megyek a dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!