Találatok a következő kifejezésre: A 4 nőstény (18 db)

A 7 hónapos (nőstény) házinyulamat véletlenül összeengedtem, egy éjszakára, a 4 hónapos hím házinyulammal. Ez baj? A többi lent

Azóta a lány nagyon harcias, tépkedi a szőrét, de fészket nem épít. Mindez egy hónapja történt. Azóta semmi jele nincs annak, hogy nyusziai lennének. Most mi baja van?

Legjobb válasz: ez a nyusz ,lehet azért tépkedi a szõrét,hogy még mindig haragszik magára,hogy hagyta magát annak a nyálasszájú 4 hónaposnak megizélni,D

ez a nyusz , lehet azért tépkedi a szõrét, hogy még mindig haragszik magára, hogy hagyta magát annak a nyálasszájú 4 hónaposnak megizélni, D
A nyulaknál a vemhesség 4 hét, tehát még akármi is lehet a vége. A szõrtépés a fészeképítés és az ellés elõjele. Ha az elsõ vemhesség, akkor elõfordul hogy nem igazán jön össze neki, és valószínûleg a kicsiket is magára hagyja, nem foglalkozik velük, szétszórja a fészket. A 2. ellésnél már jobban fog mûködni a dolog.
Szerintem az a biztos, ha elviszed állatorvoshoz. A vizsgálat nem olyan drága, csak ha kell neki valami...

Mit gondoltok? Eddig a kutyám kizárólag nőstényekkel "házasodott", újabban viszont beindul a 4 hónapos kan kiskutyára. Mi történt?

Legjobb válasz: Házasodott? Aztán válóper is volt? A többesszám miatt kérdezem, mert különben bigámia. Most meg kiderül, hogy pedofil. Nahát!

Házasodott? Aztán válóper is volt? A többesszám miatt kérdezem, mert különben bigámia. Most meg kiderül, hogy pedofil. Nahát!
Keress kédéseket hasonló témában: meleg a kutyám (gyengébbek kedvéért jobb alsó sarok)....Sírva röhögök :D
Domináns, megmutatja ki az úr a házban.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a metcõfoga
Vidd el állatorvoshoz. A fogak elhullajtása betegségre utalhat.
vidd el dokihoz, de ha mégsem akkor hívd fel a dokit mindenképp!(ha teheted)


A 4 éves nőstény cicám éjszaka kiesett a 7. emeletről az alattunk lévő kisbolt tetejére. Túlélte. Egy csepp vérnyom sem volt. Eltűnt. Merre keressem még? Van rá esély, hogy hazajön magától? Mennyi ideig érdemes várni rá? Mit lehet tenni még?

Kiplakátoltuk és végigjártuk a környéket, nem találtuk sehol. Az egész házat végigjártuk, de nincs sehol...valahol kint lehet az utcán. Mennyi a túlélési esélye?

Legjobb válasz: Simán túlélheti. Nézzetek be menhelyekre, közeli állatorvoshoz (a miénket ott adták le). Nem kószál magától haza, fõleg nem megy fel a hetedikig. Sajnos ha 2 héten belül sem lesz meg (menhely és állítorvos) akkor valószínû, hogy valai más befogadta. A macska már csak ilyen: egy kis tejért és némi parizerért bárkit elhagy...

Simán túlélheti. Nézzetek be menhelyekre, közeli állatorvoshoz (a miénket ott adták le). Nem kószál magától haza, fõleg nem megy fel a hetedikig. Sajnos ha 2 héten belül sem lesz meg (menhely és állítorvos) akkor valószínû, hogy valai más befogadta. A macska már csak ilyen: egy kis tejért és némi parizerért bárkit elhagy...
Ha vannak a földszinten erkélyek, vagy a bolt tetejével egy szintben, ahol esetleg még lom is van érdemes ott hívogatni, meg megnézni.Miénk 2szer tünt már el, úgy hogy nem tudjuk hogy került le, de a földszinten lakó erkélyén a lomok között.Ha félõsebb a cica akkor érdemes eldugott helyen megnézni a környéken, messzire nem megy, csendes biztonságos helyet keres
lol milyen macskák azok amik csak úgy kiesnek/ugrálnak az ablakon? tudtam, hogy nem a legokosabb állatok, na de ennyire... szerintem rádióval érdemesebb próbálkozni, az nagyobb "tömeget mozgat meg"
Sok ilyenkor a madár, azokat figyelhette, az én macskám is úgy esett ki egyszer a 3. emeletrõl. Gondolom a tiéd nagyon megijedhetett és elbújt valahol, ilyenkor van hogy napokig nem jönnek elõ, de az sem biztos sajnos hogy túléli, magasról esett le, belsõ sérülései is lehetnek ami súlyos lehet. Általában ha az állat nem érzi biztonságban magát valahol akkor nem fog visszamenni. De pl. rakhatnál ki tejet vagy valamit ami "visszavonzza".
Minél magasabbról esik le, annál nagyobb esélye van túlélni, mert fel tudja venni azt a bizonyos pózt homorított háttal. Az viszont biztos hogy nagyon megijedhetett szegényke. Én éjszaka keresgetném.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére megtaláltuk a cicámat 1 nap után. Sokkos állapotban, agyrázkódással. De legalább túlélte. Csak a száját kellett összevarni.
Na ez már (siker)történet!
az én cicámal is ez történt tegnaap ösekel varnia száját, amugy nekünka szomszéd találta meg kb párpercel késõb mikor leeshetett...és elvite orvoshoz és így nemlet semi komoly baja
kár, hogy nem írta le hol találták meg

Nagymamámnak szüksége lenne egy házörzőre, és lenne egy 4 éves nőstény németjuhász. Szerintetek a nőstény kutya alkalmas házőrzésre? 4 évesen el tudná még fogadni egy 88 éves asszonyt gazdának?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy egy 88 éves idõs hölgy el tudna-e látni, egy egyáltalán nem idõs kutyát. Riasztó nem lenne jobb? Egy kutya manapság nem akadály annak, aki be akar jutni.

A kérdés az, hogy egy 88 éves idõs hölgy el tudna-e látni, egy egyáltalán nem idõs kutyát. Riasztó nem lenne jobb? Egy kutya manapság nem akadály annak, aki be akar jutni.
El tudná fogadni, ha a 88 éves néni el tudná látni megfelelõen a 4 éves németjuhászt. Az egy munkakutya, mindennapos foglalkozás kell neki, séta, tanítás, különben neveletlen és kezelhetetlen lesz, feldönti a nagyit, esetleg meg is harapja, ha konfliktusba keverednek. Vegyetek riasztót inkább, mert 88 évesen maximum egy öreg kutyát tudna jól tartani a mama, de attól meg egyetlen betörõ sem ijed meg.
Rendõrségre bekötött riasztó inkább. Biztosabb és kevesebbet fogyaszt.
Szerintem egy idõsebb, kistestû "ugatós", tehát jó jelzõkutya jobb lenne. Menhelyrõl könnyû beszerezni. Ha valaki fél a kutyáktól, az kis méregzsáktól is félni fog, ha nem akkor a nagy sem akadály. Másrészrõl egy idõsebb kutya nyugodtabb, elsimogatja, beszélget vele a mamád, és a mozgásigénye is annyi, hogy kétszer keresztülszaladja az udvart. Nagyszüleimnek például pumi keverékük van 90 évesen. A német juhászt én nem merném odavinni.
házõrzésre már nem elég a kutya, max 3-4 annyit nem tudnak olyan gyorsan leszerelni de egy kutyát agyon ütnek , megmérgeznek , inkább vegyetek egy riasztót a mamádnak.. egy német juhásznak sok igénye van amit ki kell elégíteni
a szukák ugyanolyan jók mint a kanok de, és ez gonosz lesz... a nagymama 88 éves és ez egy fiatal kutya ha (Ne Adja Isten) történik valami a nagymamával ki fog gondoskodni a kutyáról? sok menhelyen nem is adnak örökbe már idõs embernek ennyire fiatal kutyát
Nem merném egy 88 éves idõs ember mellé odavenni a német juhászt. A nagymama bármikor eleshet ebben a korban. A kutya - temészeténél fogva - az elesett, földön fekvõ embert prédának tekinti. Óriási baj lehet belõle!
Nõstények házhoz kötöttek, kevésbé csavarognak könnyebben alkalmazkodnak .De évente 2X jönnek a pasik, a kerítés nem állitsa meg õket (nálunk a kerítés alatt csináltak egy ösvényt, a 2m kerítésen egy 50cm kutya simán átmászik ) Én ezt nagyon átgondolnám .Helyetekben egy kis kutyát adnák neki , könnyeben megszereti és az ténylegesen igazi társa lenne .
Én se ajánlom.Nagypapám 71 éves, imád dolgozni, meg minden.2 éve ment õrködni, és a foxterrier méretû kutya kiment meg örült neki, és amikor csukta be a kaput kilökte a lábát és eltört két v három bordája.Így semmiképp se ajánlom a 88 ves néni mellé az nj-t.
Tégy, ahogy jónak látod, de szerintem veszélyes páros. Idõs ember mellé nem való energikus kutya. Amellett ha a betörõk be akarnak meni, be fognak, kutya ide vagy oda. Bedobják a patkánymérget virslibe csomagolva, és másnap kifosztják a nagyit.
A kérdező hozzászólása: Biztosan nem lesz bekattanva ettõl, mert jelenleg is egy kb két méter széles, tíz méter hosszú helyen él, egyéb okokból, és nem kattant meg, de mint mondtam, kiderült, hogy nem teljesen németjuhász, csak van benne. Én nyilván elvinném amúgy sétálni, amikor ott vagyok.
Így van, egyetlen kutyának sem elég csak a kerbte zárva élni. Te is meghülyülnél egy akármekkora nappaliban tévé és internet nélkül. Szóval a megfelelõ ellátás alatt legfõképp a sétát és az agyi foglalkoztatást értem. Láttam már alulfoglalkoztatottságtól bekattant németjuhászt, csont sovány, rágja a farkát, néha "elmennek neki otthonról", nem vidám látvány. És mindez azért, mert nem vitték el minden nap megnézni a világot meg futni egyet.
Teljesen mindegy mekkora a kert a kutya, fõleg az ajtó elõtt fog feküdni max a kerítésnél örjöngeni. Nem a mozgás miatt kell sétáltatni hanem azért, hogy ingerek érjék.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Nagymamám 88 ugyan, de olyan, mintha 68 lenne. A kutyus nem menhelyrõl jönne, hanem egy barátomtól, aki befogadta, és a gyerekei játszottak vele, de most megint találtak egy kutyust, és megkérdezték, hogy nem kell e. Nagyimhoz pár napja törtek be (egyelõre csak a kertbe még), de úgy, hogy otthon volt, délelõtt 11-kor. Végülis nem teljesen németjuhász, hanem keverék. Ivartalanítva lesz, így nem lesz gond az udvarlókkal. Természetesen ha ne adj Isten bármi történne, nem hagynánk magára a kutyust, mi nem az a család vagyunk (van nálunk kutyus, cica, nyuszi). Az ellátással nem lenne gond. Nagyim sokat utazik ugyan, de a szomszédok is nagy állatbarátok, és ilyenkor ellátnák (mint ahogy az eddig is történt - a régi kutya nagyon jó házörzõ volt, nem engedett ám senki másnak semmit, csak elszökött, és elütötte a vonat... :( ) Jó nagy kert van, kb 2000 m2, úgyhogy nem hiszem, hogy mozgáshiánya lenne a kutyusnak. jelzõ kutya alatt mire gondoltok? Barátom mondta, hogy ez a kutya jelez, tehát ugat. A sima jelzõ kutya nem biztos, hogy meg is védené õt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat!

Van 2 hím guppi, és 3 nőstény guppi halam, ivarérettek mindnyájan, de csak mindig 2 nőstény szül, a 3. pedig csak van (ő olyan 4-4, 5 cm, a többi halam olyan 5-6cm). Miért van ez?

A válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Szerintem is az a baja, hogy alulfejlett. Szerintem mindene megvan a szaporodáshoz, de mivel ugye õ van a raglista alján, ezért inkább csendben meghúzza magát.

Szerintem is az a baja, hogy alulfejlett. Szerintem mindene megvan a szaporodáshoz, de mivel ugye õ van a raglista alján, ezért inkább csendben meghúzza magát.
A kérdező hozzászólása: és csak tõlük van olyan 40db kishal!!!
egyszerre vetted a halakat?ha nem, akkor az is lehet a baj, hogy õ kisebb mint a többi(vagyis még nem lehet teherbe ejteni)mert hiszen írtad:õ olyan 4-4, 5 cm.Kb ez a sejtésem
nem lehet, hogy 3 hímed van? :D
A kérdező hozzászólása: Nem, biztos hogy nem! Amúgy bocsi, hogy késõn válaszoltam, mert nyaraltunk!

Mennyire kelendőek a csincsillák? Vegyek egy nőstényt a hímemhez? 4-5 éves a hímem Sok baj lenne a kicsikkel? Vagy a nősténnyel?

17/L

Legjobb válasz: Egyrészt mostanában nagyon nehéz jó gazdát találni a kicsiknek, mert túlkínálat van, másrészt macerás. Eleve szükséged lenne még legalább 1, de inkább 2 plusz ketrecre, ugyanis a kölyköket 3 hónaposan legkésõbb el kell választani a szüleiktõl, akkor is, ha nincs még jelentkezõ rájuk, nehogy szaporodjanak egymást közt. Ha fiú és lány is van az alomban, akkor õket is külön ketrecbe kell tenni. Illetve a szülõpár se lehet mindig együtt, ha 2x szült az anya egymás után zsinórban, akkor õket is el kell választani egy kis idõre, hogy pihenhessen a szervezete, ne legyen egyfolytában vemhes. Szóval jól gondold meg. Sokkal egyszerûbb dolgod lenne, ha egy kölyök hímet vennél a meglévõ mellé.

Egyrészt mostanában nagyon nehéz jó gazdát találni a kicsiknek, mert túlkínálat van, másrészt macerás. Eleve szükséged lenne még legalább 1, de inkább 2 plusz ketrecre, ugyanis a kölyköket 3 hónaposan legkésõbb el kell választani a szüleiktõl, akkor is, ha nincs még jelentkezõ rájuk, nehogy szaporodjanak egymást közt. Ha fiú és lány is van az alomban, akkor õket is külön ketrecbe kell tenni. Illetve a szülõpár se lehet mindig együtt, ha 2x szült az anya egymás után zsinórban, akkor õket is el kell választani egy kis idõre, hogy pihenhessen a szervezete, ne legyen egyfolytában vemhes. Szóval jól gondold meg. Sokkal egyszerûbb dolgod lenne, ha egy kölyök hímet vennél a meglévõ mellé.
Van egy 3hónapos wilson white fiúnk, ha gondolod...
nagyon is egyet éetek a legelsõ kemmentelövel!!! Ha mindenképpen szeretnél még eggyet inkább azonos nemût vegyél!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!!!! :d

A nőstény degum 4 éves és nincs társa 4 éve, nem is igényli a társat mert sokat van simogatva meg futatva . Az lenne hogy jó ötlet lenne meg lepni egy kis deguval? Mert 4 év kór külömbség elég soo. A degunál

Legjobb válasz: figyu! ha szép lassan összeszoktatod öket akk szntem nem lesz baj... alapvetöen társasak szóval ha jól csinálod lehet rá esély. sõt. de vele csak egynemüvel és szntem több kiscsajszival is meglenne. :) de itt olvashatsz tippeket-> http://ilovedegu.hu/index_hu.htm ( AgathaChristie sokat tud segiteni es a forumon kérdezhetsz...)

figyu! ha szép lassan összeszoktatod öket akk szntem nem lesz baj... alapvetöen társasak szóval ha jól csinálod lehet rá esély. sõt. de vele csak egynemüvel és szntem több kiscsajszival is meglenne. :) de itt olvashatsz tippeket-> http://ilovedegu.hu/index_hu.htm ( AgathaChristie sokat tud segiteni es a forumon kérdezhetsz...)
Deguknál a korkülönbség nagyon jó dolog, olyankor nincs rangsor vita. Probléma inkább abból lehet, hogy az egykéket, szabadtartásban szokták tartani, azaz az egész lakás az õ ketrece. Bárhova teszel egy kisdegut a lakásban, az már betört a személyes territóriumába, nem találsz otthon olyan helyet, ami semleges terepnek számít. Illetve, azzal lehet még gond, ha nem beszél már degu nyelven, és ember módra próbál kommunikálni a másik deguval. Deguknál sose lehet tudni. Simán lehet hogy meglátja a picit, és megtartja, az is lehet hogy macerás lesz összeszoktatni. Érdemes tenyésztõtõl szerezni a picit. Mert ha nem kéri az öreglány, akkor a picit visszaviheted, nem lesz 2 magányos degud. Ha tõlem vennéd, akkor azt is mondanám, hogy degustól gyere át gyereket választani, mert idegenben nincs saját territórium, amit félthetne, és így tiszta fejjel tud dönteni. Sziporkám pl. a legnagyobb szájú, legpimaszabb kisunokáját választotta magának. Az édes, kedves, udvarias gyereket nem kérte...

Szeretnek egy kis nosteny yorkshire terriert venni a mar meglevo 4 eves him melle. Vajon hogy fognak egyezni?

Legjobb válasz: Egyedtõl függ, de valószínûleg rövid rangsorviták után jól ellesznek.

Egyedtõl függ, de valószínûleg rövid rangsorviták után jól ellesznek.
Remélem a vételár mellé az ivartalanítás árát is félreraktad már...

2 fajta gekkót szeretnék egy terráriumba rakni. Milyen gekkókat lehet együtt tartani ha mindkettőből egy nőstény és egy hím van tehát összesen 4-en vannak de nem ugyanaz a fajta. (pl egy pár leopárd gekkó és még egy pár valami más)?

Legjobb válasz: Valami olyat, ami sivatagi és méretben hasonló, hogy ne nézzék kajának egymást. Pl: Albínó leopárdgekkó, Sárga leopárdgekkó, Afrikai zsírfarkú gekkó

Valami olyat, ami sivatagi és méretben hasonló, hogy ne nézzék kajának egymást. Pl: Albínó leopárdgekkó, Sárga leopárdgekkó, Afrikai zsírfarkú gekkó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!