Találatok a következő kifejezésre: A 3d-s 4d-s ultrahangon mikor (3 db)

Mi a különbség a 3d-s és a 4d-s ultrahang között?

Legjobb válasz: a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen,a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti,es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.

a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen, a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti, es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.
Nekem 3D röl mozgo képeim is vannak csak a minösége gyengébb mint a 4D -é:)

Mivel tud többet a 4d-s ultrahang, mint a 3d-s?

Legjobb válasz: A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.

A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.
ez jo kérdés volt ezt én is akartam tudni :)
A 4. dimenzió az idõ. Azt jelenti, hoyg valós idõben látod a baba mozgását folyamatosan.
Itt láthatod mindkettõt: http://www.csodabent.hu/galeria

A 3d-s vagy 4d-s ultrahangon mikor tudják megállapítani a baba nemét? Konkrétan a 12. heti ultrahangvizsgálaton már látszik?

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)

Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)
12. heti sima ultrahangon is megmondják, ha már biztosan látják a nemét. A fiút megmondják elég egyértelmû, ha éppen úgy fekszik, hogy látják. Ha tudni szeretnéd a nemét kérdezz rá mert egyébbként nem mondják meg. A 12-13. héten lehet úgy utoljára elmenni 3 illetve 4d-re hogy az egész Baba látszik a képernyõn, innentõl kezdve gyors növekedésnek indul. Nekem a doki azt mondta hogy a 26. hét körül menjünk el 4d-re mert ilyenkor már látszanak a vonásai, mosolya és már igazi babaforma. 21 hetes kismama
Nekem nem tátszott a 12. heti ultrahangon. Azt mondták h még nem lehet látni. Nemsokára megyek a 16. hetire (ha akkor van ) és remélem már látszani fog. Üdv. 15 hetes kismama
Szia! Ez attól is függ, hogy a kis babóca meg akarja-e mutatni. Nekem a 12. héten semmit nem volt hajlandó, majd a 18. hétben voltam 4D ultrahangon elõzõ nap beszélgettem a kicsivel és kértem, hogy legalább csak annyit engedjen meg, hogy láthassuk ki lakik odabenn. Úgyhogy a vizsgálaton az elsõ 5 percben megmutatta, hogy kislány és a vizsgálat többi részét szépen végigaludta!:)
Szia!Én nemrég voltam ultrahangon (16hetesen)és azt mondta a doki, hogy õ szívesen megmondaná, de a babám nem akarta megmutatni magát!bökdöstük is hátha úgy fordul, de csak annyit tudtunk elérni, hogy utána meg már csak a hátát mutatta:) ) Tehát minden csak rajtuk múlik!:) Ha van kedve megmutatja, ha nincs akkor várni kell:) ))
Én úgy tudom, és tegnap nézetem errõl egyfilmet is a tévében, hogy 12 hetesen még egyformák a nemi szerveik, ezután emelkedik ki, vagy húzódik vissza. Azt szokták mondani, hogy 16 hetesen tudják már megmondani, ha úgy fekszik. De ehhez persze kell a baba is, egy jó doki is és szerencse:-) Nekem normál uhon 19 hetesen egyértelmûen kilsányt mondtak.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!