Találatok a következő kifejezésre: A 3d-s 4d-s ultrahangon (7 db)

Hány hetes korban érdemes elmenni 3D vagy 4D-s ultrahangra? Milyen ultrahangra menjek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: 12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.

12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.
Szia! 22 hetes kismama vagyok és a doki azt mondta ha szép képet szeretnék a Babáról akkor a 26.héten vagy utána megyek 3d-s v 4d-s uh-ra. Ilyenkorra kialakulnak a Baba jellegzetes vonásai és megmondják majd kire hasonlít. Ha elõtte mész a Baba még nagyon sovány és nincsenek még meg a babavonásai. A 12-ik és a 19-ik héten úgyis kell menned sima uh-ra megtudod hogy van a Babád. Jó egészséget Nektek!!
Szia!Én 22hetesen mentem el, budapesten voltunk a Kleopátra házban!!Csak ajánlani tudom, mert nagyon kedvesek, és aranyosak voltak!A baba nagyon szépen kivehetõ, és az is láttuk, hogy teljesen az apukája!Nagyon klassz, érdemes elmenni!!
Szia!Nekem a doki mondta, hogy a 23-25.hétig jó, mert akkor még belefér egészben a képbe.Utána is jó, bármeddig.Mi a 24.héten voltunk 4D-on, jól látszott mindene.
Azt már elmondták mikor érdemes menni, így én a második kérdésedre válaszolnék.A 3D és 4D között úgy tudom csak idõbeli különbség van.A 3D-nél késik picit a kép amit látsz, míg a !D-nél azt látod ami pont akkor történik.

9 hetes terhesen elmehetek 3D vagy 4D-s ultrahangra? Jobban lehet látni a magzatot?

Legjobb válasz: Szerintem az még túl korai 4D UH-hoz, 24. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.

Szerintem az még túl korai 4D UH-hoz, 24. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.
Igen, nekem is ezt mondták.Én majd 26 htesen megyek 4d-re. 20 hetes kismami
Nekem a 12. héten megnézte a doki 4D-vel, de kevesebbet lehetett látni, mint a sima UH-gal.Nem érdemes még elmenni!Nekem akkor ingyen nézte meg, ezért örültem neki, de tényleg nem lehet látni rendesen.
13 hetesen vltam 4d-n, már rendesen látni a babót, csak vékonyka..én a genetikai része miatt mentem, a doki mért mindent..

Mi a különbség a 3d-s és a 4d-s ultrahang között?

Legjobb válasz: a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen,a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti,es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.

a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen, a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti, es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.
Nekem 3D röl mozgo képeim is vannak csak a minösége gyengébb mint a 4D -é:)


Mivel tud többet a 4d-s ultrahang, mint a 3d-s?

Legjobb válasz: A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.

A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.
ez jo kérdés volt ezt én is akartam tudni :)
A 4. dimenzió az idõ. Azt jelenti, hoyg valós idõben látod a baba mozgását folyamatosan.
Itt láthatod mindkettõt: http://www.csodabent.hu/galeria

Milyen a 4D-s ultrahang? Az első perctől 4D-ben veszik a mozgást, vagy elkezdik 3D-ben és néha átváltanak 4D-re, ha jobb pillanatokat lehet elkapni pl. az arcáról?

Azért kérdem, mert most voltunk 4D-n és úgy csinálták, hogy elkezdték 3D-be, megméregette a babát megmutogatta a szivét, f?bb szerveit stb. és néha az arcáról próbált 4d-s felvételt csinálni, de nem mutatta az egész arcát, ezért azt mondta, hogy feladja és csak 3d-s felvételt csinált, ami már van egy! Máshol is így van ez?

Legjobb válasz: Nálam is kb. így zajlott le ez az egész,de hát mint tudunk tenni,ha nem akarja mutogatni a pofiját?

Nálam is kb. így zajlott le ez az egész, de hát mint tudunk tenni, ha nem akarja mutogatni a pofiját?
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az arcát veszik 4d-be, a rugdosását pl. nem veszik fel?
szia
Szia! Mi még nem voltunk, csak bejelentkeztünk 4D-re. Aug 5-re kaptunk idõpontot(akkor leszünk 25 hetes), de utánaérdeklõdtem mit kapunk a pénzünkért. Azt mondták, hogy fél óra dvd van benne, 20 p 2D, amikor megvizsgálják mindenét, hogy rendben van, aztán 10p 4D babamozi. Azt mondták, hogy 24-28 hét között érdemes menni, mert akkor már elég formás, de még talán belefér a képbe. Majd kiderül! Ja, és adnak hivatalos orvosi leletet is. Én is kíváncsi vagyok, hogyan lesz. 23 hetes kismama

A 3d-s vagy 4d-s ultrahangon mikor tudják megállapítani a baba nemét? Konkrétan a 12. heti ultrahangvizsgálaton már látszik?

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)

Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)
12. heti sima ultrahangon is megmondják, ha már biztosan látják a nemét. A fiút megmondják elég egyértelmû, ha éppen úgy fekszik, hogy látják. Ha tudni szeretnéd a nemét kérdezz rá mert egyébbként nem mondják meg. A 12-13. héten lehet úgy utoljára elmenni 3 illetve 4d-re hogy az egész Baba látszik a képernyõn, innentõl kezdve gyors növekedésnek indul. Nekem a doki azt mondta hogy a 26. hét körül menjünk el 4d-re mert ilyenkor már látszanak a vonásai, mosolya és már igazi babaforma. 21 hetes kismama
Nekem nem tátszott a 12. heti ultrahangon. Azt mondták h még nem lehet látni. Nemsokára megyek a 16. hetire (ha akkor van ) és remélem már látszani fog. Üdv. 15 hetes kismama
Szia! Ez attól is függ, hogy a kis babóca meg akarja-e mutatni. Nekem a 12. héten semmit nem volt hajlandó, majd a 18. hétben voltam 4D ultrahangon elõzõ nap beszélgettem a kicsivel és kértem, hogy legalább csak annyit engedjen meg, hogy láthassuk ki lakik odabenn. Úgyhogy a vizsgálaton az elsõ 5 percben megmutatta, hogy kislány és a vizsgálat többi részét szépen végigaludta!:)
Szia!Én nemrég voltam ultrahangon (16hetesen)és azt mondta a doki, hogy õ szívesen megmondaná, de a babám nem akarta megmutatni magát!bökdöstük is hátha úgy fordul, de csak annyit tudtunk elérni, hogy utána meg már csak a hátát mutatta:) ) Tehát minden csak rajtuk múlik!:) Ha van kedve megmutatja, ha nincs akkor várni kell:) ))
Én úgy tudom, és tegnap nézetem errõl egyfilmet is a tévében, hogy 12 hetesen még egyformák a nemi szerveik, ezután emelkedik ki, vagy húzódik vissza. Azt szokták mondani, hogy 16 hetesen tudják már megmondani, ha úgy fekszik. De ehhez persze kell a baba is, egy jó doki is és szerencse:-) Nekem normál uhon 19 hetesen egyértelmûen kilsányt mondtak.-)

26 hetes kismama vagyok, kihez érdemes Kecskeméten 3D-4D-s ultrahangra menni és milyenek az árfolyamok, hány hetesen a legcélszerűbb menni?

Legjobb válasz: Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt,4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.

Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt, 4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.
Elõzõ vagyok, 21hetesen voltam.
Megint az elözõ 15ezret akartam irni.Bocsi.
az elsõ válaszoló vagyok. 2, 5 éve voltam a lányommal kecsón a 30 hetesen, akkor 8000 ft volt.igaz csak 2 fekete-fehér kép készült. cd-re 2 szines felvétel.
szia. kecskeméten szültem 2 gyereket. csak az elsõvel voltam 4d-sen. a korházban lévõ uh-os teremmel szemben lévõ termben csináltattam. ha mész uh-ra, kérj idõpontot. most nem jut eszembe a doktornõ neve sajnos.30 hetesen voltam .2 alkalommal 1 nap, mert nem sikerült rendesen kinézni a babát, sajnos kevés volt a magzatvíz és minden a baba elõtt volt. köldökzsinor, lábak, kezek. 1 hét múlva visszahívtak, ekkor jobb volt, és csak egyszeri alkalmat kellett kifizetni.
Mennyibe került?
Szio!!!én most vagyok a 30.hétben, s mi is menni akarunk Kecskemétre, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!jaaa, és mi a Béczi Ildikóhoz megyünk, állítólag ö nagyon profi..... Üdv 30heteske
Bérczi Ildikó hol rendel?
Bérczi Ildikó megtalálható a kecskeméti kórházban, magánrendelése pedig a Kápolna utca 2. szám alatt található, de hogy pontosan mikor rendel, azt nem tudom, viszont a kapuban ki van írva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!