Találatok a következő kifejezésre: A 3d-s 4d-s (11 db)

Mi a különbség a 3d-s és a 4d-s ultrahang között?

Legjobb válasz: a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen,a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti,es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.

a 3d-s fenykepet csinal es ugy latsz rajta mindent majdnem mint egy rendes kepen, a 4d-s az videohoz hasonloan a mozgast is rogziti, es tobbe kerul mint a 3d-s.jo kepek vannak neten ird be a keresobe es nezd meg szerintem naggyon szepek nekem is van a babamrol.
Nekem 3D röl mozgo képeim is vannak csak a minösége gyengébb mint a 4D -é:)

9 hetes terhesen elmehetek 3D vagy 4D-s ultrahangra? Jobban lehet látni a magzatot?

Legjobb válasz: Szerintem az még túl korai 4D UH-hoz, 24. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.

Szerintem az még túl korai 4D UH-hoz, 24. hét környékén érdemes menni, addigra már szépen kifejlõdik.
Igen, nekem is ezt mondták.Én majd 26 htesen megyek 4d-re. 20 hetes kismami
Nekem a 12. héten megnézte a doki 4D-vel, de kevesebbet lehetett látni, mint a sima UH-gal.Nem érdemes még elmenni!Nekem akkor ingyen nézte meg, ezért örültem neki, de tényleg nem lehet látni rendesen.
13 hetesen vltam 4d-n, már rendesen látni a babót, csak vékonyka..én a genetikai része miatt mentem, a doki mért mindent..

Hány hetes korban érdemes elmenni 3D vagy 4D-s ultrahangra? Milyen ultrahangra menjek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: 12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.

12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.
Szia! 22 hetes kismama vagyok és a doki azt mondta ha szép képet szeretnék a Babáról akkor a 26.héten vagy utána megyek 3d-s v 4d-s uh-ra. Ilyenkorra kialakulnak a Baba jellegzetes vonásai és megmondják majd kire hasonlít. Ha elõtte mész a Baba még nagyon sovány és nincsenek még meg a babavonásai. A 12-ik és a 19-ik héten úgyis kell menned sima uh-ra megtudod hogy van a Babád. Jó egészséget Nektek!!
Szia!Én 22hetesen mentem el, budapesten voltunk a Kleopátra házban!!Csak ajánlani tudom, mert nagyon kedvesek, és aranyosak voltak!A baba nagyon szépen kivehetõ, és az is láttuk, hogy teljesen az apukája!Nagyon klassz, érdemes elmenni!!
Szia!Nekem a doki mondta, hogy a 23-25.hétig jó, mert akkor még belefér egészben a képbe.Utána is jó, bármeddig.Mi a 24.héten voltunk 4D-on, jól látszott mindene.
Azt már elmondták mikor érdemes menni, így én a második kérdésedre válaszolnék.A 3D és 4D között úgy tudom csak idõbeli különbség van.A 3D-nél késik picit a kép amit látsz, míg a !D-nél azt látod ami pont akkor történik.


A 3d-s vagy 4d-s ultrahangon mikor tudják megállapítani a baba nemét? Konkrétan a 12. heti ultrahangvizsgálaton már látszik?

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)

Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)
12. heti sima ultrahangon is megmondják, ha már biztosan látják a nemét. A fiút megmondják elég egyértelmû, ha éppen úgy fekszik, hogy látják. Ha tudni szeretnéd a nemét kérdezz rá mert egyébbként nem mondják meg. A 12-13. héten lehet úgy utoljára elmenni 3 illetve 4d-re hogy az egész Baba látszik a képernyõn, innentõl kezdve gyors növekedésnek indul. Nekem a doki azt mondta hogy a 26. hét körül menjünk el 4d-re mert ilyenkor már látszanak a vonásai, mosolya és már igazi babaforma. 21 hetes kismama
Nekem nem tátszott a 12. heti ultrahangon. Azt mondták h még nem lehet látni. Nemsokára megyek a 16. hetire (ha akkor van ) és remélem már látszani fog. Üdv. 15 hetes kismama
Szia! Ez attól is függ, hogy a kis babóca meg akarja-e mutatni. Nekem a 12. héten semmit nem volt hajlandó, majd a 18. hétben voltam 4D ultrahangon elõzõ nap beszélgettem a kicsivel és kértem, hogy legalább csak annyit engedjen meg, hogy láthassuk ki lakik odabenn. Úgyhogy a vizsgálaton az elsõ 5 percben megmutatta, hogy kislány és a vizsgálat többi részét szépen végigaludta!:)
Szia!Én nemrég voltam ultrahangon (16hetesen)és azt mondta a doki, hogy õ szívesen megmondaná, de a babám nem akarta megmutatni magát!bökdöstük is hátha úgy fordul, de csak annyit tudtunk elérni, hogy utána meg már csak a hátát mutatta:) ) Tehát minden csak rajtuk múlik!:) Ha van kedve megmutatja, ha nincs akkor várni kell:) ))
Én úgy tudom, és tegnap nézetem errõl egyfilmet is a tévében, hogy 12 hetesen még egyformák a nemi szerveik, ezután emelkedik ki, vagy húzódik vissza. Azt szokták mondani, hogy 16 hetesen tudják már megmondani, ha úgy fekszik. De ehhez persze kell a baba is, egy jó doki is és szerencse:-) Nekem normál uhon 19 hetesen egyértelmûen kilsányt mondtak.-)

Mi a különbség a 3D-s és a 4D-s Uh között?

( Azon az 1D-n kívül:) )

Legjobb válasz: Az az 1 dimenzió az idõ. Tehát nem egy álló képet látsz hanem mozgót. Láthatod ásítani, rúgni, fintorogni mozgásban.

Az az 1 dimenzió az idõ. Tehát nem egy álló képet látsz hanem mozgót. Láthatod ásítani, rúgni, fintorogni mozgásban.
3d- 3 dimenziós, állókép 4d- 3 dimenziós, de mozgó. És igen, láthatod hogy mozog....de nem mindig hajlandó kunsztokra, nekem pl. mindkét baba befúrta az arcát a méhlepénybe, és pár másodpercre voltak hajlandók max. kinézegetni onnan .....
egyébként nincs 1d-s, csak 2d-s..az a fekete-fehér "szokásos". Az is van 3/4d-n.
A 4D azaz a 4-ik dimenzió az IDÕ, azaz mozgásban látod a babát, nem pedig egy kimerevített képen, 33hkm

Mivel tud többet a 4d-s ultrahang, mint a 3d-s?

Legjobb válasz: A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.

A 3D csak egy kép, a 4D-n pedig a mozgását is láthatod. Kb. 20 percet szoktak fel venni cd-re vagy dvd-re.
ez jo kérdés volt ezt én is akartam tudni :)
A 4. dimenzió az idõ. Azt jelenti, hoyg valós idõben látod a baba mozgását folyamatosan.
Itt láthatod mindkettõt: http://www.csodabent.hu/galeria

Milyen alakú a tér, milyen sebességgel tágul? Elképzelhető az, hogy az Univerzum 3D-s része, a mi terünk, egy 4D-s test felszíne? Mit jelent az, hogy a többi dimenzió "felcsavarodott"?

Itt az én elképzelésem: Gyerekkoromban sokat olvastam a dimenziókról, az Univerzum tágulásáról és a relativitás-elméletr?l. Magamban sikerült ezeket összegyúrnom, és valamelyest egyezik is a legtöbb elmélettel.

Legjobb válasz: A 4D-s térnek mi a negyedik dimenziója? negatív távolság, vagy egy idõsík?

A 4D-s térnek mi a negyedik dimenziója? negatív távolság, vagy egy idõsík?
Egyenlõre nem tudjuk bizonyítani, de ez nem azt jelenti, hogy késõbb sem fogjuk tudni. Egyébként pedig, egyenlõre úgy gondoljuk, hogy einstein-nek igaza van, de 500 éve még úgy gondoltuk, hogy a föld korong alakú. Szóval kiderülhet, hogy einstein is tévedett, egyébként is több olyan elemzés is van ami szerint einstein tévedett, sõt több olyan kisérlet is ami megkérdõjelezi, hogy igza van-e, de egyenlõre meg tudják magyarázni, kérdés hogy a magyarázat, helyes vagy csak belemagyarázás. Tehát nem biztos, hogy soha nem fogjuk megtudni, csak azt mi nem fogjuk megélni több mint valószínû.
Soha nem gondoltuk úgy, hogy a világ korong alakú, és más módszerekkel kutatunk ma, mint régen. A tudomány mint módszertan bizotsítja, hogy az eredményeinket soha nem kell kidobni majd, legfeljebb egy nagyobb, átfogóbb rendszerbe illeszteni.
Én nem te sem, de az európai emberek 99%a igen. (Tudod kereszténység, középkor). Egyébként jogos, kidobni valószínûleg nem kell, de azért lehet hogy sok mindent lényegesen át kell majd alakítani.
Forrás? Mert ez a lapos föld ez egy tipikus közismert tévhit, keress rá itt is, valaki már linkelte.
Legyen igazad, nem olvastam utánna. Én csak a tanultakról tudok. De egyébként pedig ha a papok azt mondták akkor az úgy volt mindenki elhitte. Mindenesetre az biztos hogy 500 éve még úgy gondolták, hogy minden a földkörül forog. (Az sem sokkal jobb)
"- a középkorban azt hitték, hogy lapos a Föld (nem hitték azt, ez a tévhit a 19. században terjedt el egy nagyon népszerû, Kolumbuszról szóló regénybõl)" Nem bizonyító erejû, mivel semmi forrás és kutatást nem látok hozzá. Ennek ellenére elhiszem, mivel valószínûleg nem a levegõböl kapta a gondolatot. Ennek ellenére, a második állításom igaz, mivel írásos emlék is van róla. (Minden föld körül forog, lásd. Galilei.)
Nagyon offoltok, egyébként úgy képzeld el , hogy az ösrobbanás óta tágul a világegyetem mint egy lufi. Na, mi a belsejében vagyunk, se ki se be nem jut semmi... Ezt semmilyen tudományos vadi uj felfedezés nem törheti meg, a mi világegyetemünk a zártrendszer melynek összenergiája 0. Ha csak egy foton is belépne (ami képtelen információ tárolásra.) Már felborulna az egész, (energiamegmaradás).
De pont azt mondom, hogy sosem tudhatjuk meg, hogy ezen az univerzumon kivul van e valami...
Sajnos elég magas fokú matematika kell ahhoz hogy be lehessen bizonyítani a következõt, de hidd el nekem, hogy a következõ amnit írok nem csak elmélet, hanem bizonyított dolog: Egy k dimenziós alakzatnak a térfogata/mértéke 0 egy bármilyen magasabb k+n dimenzióban, n=1, 2, 3, ... Ez nem olyan bonyolult, azt jelenti, hogy ha leírunk egy dimenziót annak csak az utolsó értéke adja meg az abban lévõ dolgok kiterjedését (nem térfogatát, mert az már foglalt a 3. dimenzióra). Az összes alatta lévõ szám, "csak" deffiniálja azt.
Ezzel felmerül egy komoly kérdés. Mi van az univerzumon túl? Üres semmi? De akkor azt térnek lehet venni, mivel a semmi egy üres tér. Mivel ha végesnek vesszük az univerzumot akkor ahova terjed ott lennie kell valaminek amiben terjednie tudnia kell az uiniverzumnak? Mi van ha csak az anyag terjed az üres térben? (Vagy ezt a fizikusok is így képzelik el?) Vagy ha ott nincs tér sem akkor mi van ott? (Mi van ha több õsrobbanás is volt? Mi van ha az a végtelenül tömör anyagból volt több is az üres térben? (Úgy képzelem el mintha pl az üres térben több ilyen pont is volt, mint pl most a csillagoknál a szupernova, és ez mehetne a végtelenségig fölfele, hogy ez a sok kis univerzum, egy még nagyobb unvierzumban van és így tovább és igy tovább. De mehetünk visszafele is, az is lehet sõt valószínû, hogy az anyagot végtelenül sokáig bonthatjuk visszafele, tehát a proton nem a legkisebb része az anyagnak hanem annál is van sokkal kisebb, de még annál is, és az is elképzelhetõ hogy bennünk is van 1 kisebb unvierzum, csak miniben.)
Az elõzõ igazat szól, ez oylan, mint mikor pontot rajzolszis van egy 100as miliméternyi sugara. De mint pont maga, nem bír kiterjedéssel. Az csak egy pontot jelöl ki a síkon, vagy a térben, nem területet vagy térfogatot. Elsõ kérdésre a válasz, igen, nyilván elképzelhetõ. : ) Második kérdésedre, nem hinném, mivel a gravitáció összerántja, de ha nem is olyan durván "összerántja" minden bizonnyal lassítja. A húrelméletnek pedig legalább 5 variációja van, ebbõl van 6-11 de 28 dimenziós elmélet is ( a teljesség igénye nélkül mondom ezt) Egyébként gratulálok a kérdéshez, és az eszmefuttatásodhoz, ritka kincs egy ilyen remek kérdés.
A kérdező hozzászólása: 4d-s tér alatt azt értem, hogy egy négy -egymásra merõleges-koordináta-tengelyre épülõ világ. 4D-S gömb alatt pedig egy olyan 4 dimenziós testet, aminek az elõállítása úgy történik, hogy egy 3d-s gömböt megpörgetünk egy negyedik tengely körül (mint ahogy a gömb is a kör pörgetése a 3. tengely körül) A kérdésed többi részét nem értem pontosan. Csak konyhanyelven beszélem a fizikát.
A kérdező hozzászólása: köszi ez kimerítõ válasz volt. Jó persze azóta én is láttam képeket a 4d-s kockáról, meg minden, de akkor általánosban még nem ismertem. De nem is ez volt a kérdés. Szóval kösz még egyszer.
egy megjegyzés: nem tartom jónak az alapfeltételezést, hogy a világegyetem nem lehet végtelem mert tágul. vegyünk egy 2 dimenziós végtelen rendszert=mõbiusz szalag felülte. ha a szalag pl. gumiból van akkor az tud tágulni. a 2f pontjai távolodnak egymástól. ennek analógiájára elképzelhetõ a több dimenzió tágulása is. De semmi nem biztos
Mint matekszakos, csak az utolsó kérdéseidre tudok válaszolni. Attól hogy mikor te húzol egy egyenest, és annak a valóságban van valami magassága, kiterjedése, mert ugye a grafit ha nagyon kicsit is de felfele kiterjed a papírlapon, DE az elméletben az egyenes egy olyan valami, aminek nincs magassága. Sajnos elég magas fokú matematika kell ahhoz hogy be lehessen bizonyítani a következõt, de hidd el nekem, hogy a következõ amnit írok nem csak elmélet, hanem bizonyított dolog: Egy k dimenziós alakzatnak a térfogata/mértéke 0 egy bármilyen magasabb k+n dimenzióban, n=1, 2, 3, ...
Minden felülethez lehet találni olyan testet, aminek az a felülete... szóval igen, elképzelhetõ, hogy egy 4D-s testnek vagyunk a felületén, sõt, egészen biztos, hogy egy 4D-s test felületén vagyunk, mivel ahogy minden testnek van felülete, úgy minden felületnek van teste is... Most tisztán az analízis szemszögébõl nézve beszéltem. Ezeket a húrokat szerintem még a fizikusok sem értik, kb semmit nem magyaráz meg, okosabbak nem leszünk tõle.
Az ilyen magas fokú fizikát nem lehet szemléletesen elmondani, bonyolult számításokkal alkotják az elméleteket, nem is beszélve arról, hogy dimenzión mit értünk, jelen esetben ha azt amit te írtál, hogy úgymond 4 koordinátatengely van, akkor matematikában semmi akadálya, annyi, hogy egy pontot nem 3, hanem 4 koordináta fog jellemezni, bármennyi dimenziós, sõt végtelen dimenziós terekben is lehet számolni. Egyik tanárom találóan a következõt mondta: "Vannak persze olyan emberek, akik azt állítják, hogy látnak 4 dimenzóban, de õk súlyos gyógyszerkezelés alatt állnak." :) Szóval számolni lehet több dimenzióban (amik fizikában nagoyn bonyolultak), de elképzelni nem nagyon.
Ezt én nem értem!De ha Nobel-díjat akarsz közöld a tudósokal(icsi az eséllye hogy apj).Most pedig magyarázd el szép lassan hogy hogy nézne ki azok a dimenziók!(még csak 10 vagyok)
Megint szerk.: Nem kell hozzá keresned forrást, mivel ez a téma nem foglalkoztat különösebben, és elhiszem annélkül is, legalább ma is tanultunk valamit:) És ez különben sem tartozik a témához, szóval szerintem zárjuk is le itt. Szóval inkább térjünk vissza az alapállításhoz.
A kérdező hozzászólása: 4d-s tér alatt azt értem, hogy egy négy -egymásra merõleges-koordináta-tengelyre épülõ világ, azaz a téridõ. 4D-S gömb alatt pedig egy olyan 4 dimenziós testet, aminek az elõállítása úgy történik, hogy egy 3d-s gömböt megpörgetünk egy negyedik tengely körül (mint ahogy a gömb is a kör pörgetése a 3. tengely körül) A kérdésed többi részét nem értem pontosan. Csak konyhanyelven beszélem a fizikát.
Soha nem fogjuk megtudni mi van az univerzumunk határain kívül. Mivel semmilyen hatás nem érhet minket onnan, és ugye ott általunk használt fizikai törvények sem léteznek, vagy nem ugy ahogy mi ismerjük, ha egyáltalán vannak... Zárt rendszerben vagyunk. Persze az is lehet, a világ egyetemünk egy bazinagy gyémánt gyûrûnek az egyik kvarkja egy minket körülvevõ világ egyetemben, de ez számunkra lényegtelen, hiszen ugysem tudhatunk meg kivülrõl semmit. A proton valóban nem a legkisebb része az anyagnak. A tudomány mai állása szerint a legkisebb a kvark. vagy a világunkat felépítõ húrok... A 10^-35 (10 a -35.en) méter átmérõjû húrokat még képtelen vagyunk megfigyleni, hogy ezeket megdöntsük vagy bizonyítsuk.

Milyen a 4D-s ultrahang? Az első perctől 4D-ben veszik a mozgást, vagy elkezdik 3D-ben és néha átváltanak 4D-re, ha jobb pillanatokat lehet elkapni pl. az arcáról?

Azért kérdem, mert most voltunk 4D-n és úgy csinálták, hogy elkezdték 3D-be, megméregette a babát megmutogatta a szivét, f?bb szerveit stb. és néha az arcáról próbált 4d-s felvételt csinálni, de nem mutatta az egész arcát, ezért azt mondta, hogy feladja és csak 3d-s felvételt csinált, ami már van egy! Máshol is így van ez?

Legjobb válasz: Nálam is kb. így zajlott le ez az egész,de hát mint tudunk tenni,ha nem akarja mutogatni a pofiját?

Nálam is kb. így zajlott le ez az egész, de hát mint tudunk tenni, ha nem akarja mutogatni a pofiját?
A kérdező hozzászólása: Dehát csak az arcát veszik 4d-be, a rugdosását pl. nem veszik fel?
szia
Szia! Mi még nem voltunk, csak bejelentkeztünk 4D-re. Aug 5-re kaptunk idõpontot(akkor leszünk 25 hetes), de utánaérdeklõdtem mit kapunk a pénzünkért. Azt mondták, hogy fél óra dvd van benne, 20 p 2D, amikor megvizsgálják mindenét, hogy rendben van, aztán 10p 4D babamozi. Azt mondták, hogy 24-28 hét között érdemes menni, mert akkor már elég formás, de még talán belefér a képbe. Majd kiderül! Ja, és adnak hivatalos orvosi leletet is. Én is kíváncsi vagyok, hogyan lesz. 23 hetes kismama
ezek szerint volt már egy uh-d?
Szia! Húsz hetes vagyok, és minden nap szeretnék legalább egy ultrahangot. 12 hetes koromig azon paráztam, hogy ne vetéljek el. 16 hetes koromig azon, hogy jó legyen az AFP, utána azon, hogy minden rendben legyen a genetikai UH-n. 18 hetes koromig az volt a gond, hogy nem érzem még mozogni, az elmúlt két hétben pedig az, hogy nem minden nap, és minden percben érzem õt mocorogni. A következõ húsz hétben is találok majd aggódni valót valószínû, és hogy mi lesz szülés után azt el sem tudom képzelni. Mivel szeretjük õt, aggódunk:-) azt hiszem ez az anyukák sorsa. Hidd el te sem nyugodnál meg egy plusz UH-tól, mert néhány nap múlva újra jön az aggódás! Kitartás! Sok boldogságot kívánok!
én elég sok mindenkit megcáfolnák itt, nekem 10hetesen halt el a babám, és még 2hétig fent alltak a terheségi tünetek, mivel annyi kell azt mondták hogy ki ürüljon a terheségi hormon a szervezetböl,
Szia. A vetéléssel kapcsolatban a 12 hét után szoktak megnyugodni, de ne gondolj arra, hogy baj van. Mert miért lenne? Nagyon jól jellemezte az elõttem szóló a kismamák aggódós idõszakát azzal, hogy a legtöbben azt szerettük volna, ha folyamatosan uh-on vagyunk:) ) 38 hetes kismama
Nekem amíg meg nem mozdult a pici csak úgy tudtam volna igazán megnyugodni, ha rám kötnek egy UH gépet éjjel-nappalra. Szóval hiába mész most el, két hét múlva újra jön egy ilyen gondolat és akkor megint kezdõdik az egész elõröl. Inkább próbálj megnyugodni, hogy minden rendben van-és ez így is van. Üdv.: 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van! Egyébként pedig pont azért aggódom, mert semmi jele nincsen. Rosszul eddig sem voltam, viszont nagyon feszült a mellem, 2 napja viszont egyáltalán nem. Na mindegy! Úgy döntöttem, nem megyek az orvosok idegeire, és kibírom még valahogy ezt a két hetet. Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Egyébként az igaz, hogy ilyenkor már nincs nagy esélye a vetélésnek?
Én is 10 hetes vagyok és én is aggódom, persze csak normális mértékben, néha rámtörnek a félelmek, hogy mi van ha baj lesz.. De aztán megnyugtatom magam, hogy biztosan nem lenne hányingerem meg nem fájna mindenem, ha baj lenne. Úgyhogy nyugodj meg te is, nem szabad állandóan ultrahangra járni! Ha most elmennél, jövõ héten majd megint szeretnél :)
Nekem olyan magándokim van, akinek van ultrahang készüléke is! 6 hetesen voltam nála elõször, akkor még nem volt szívhang és én kértem, hogy pár hét múlva hadd menjek vissza újból! Aztán 9 hetesen csinált egy új ultrahangot, amin már sokkal több minden látszódott és megnyugodtam! Nem is kért érte olyan sokat, 3 ezer Ft volt! szóval keress egy magándokit, akinek van uh-ja, én Gyõrben lakom, itt nagyon sok van! Nekem azt mondta a védõnõ, ha fájnak a melleim, akkor nem kell aggódni, mert az a terhesség meglétének biztos jele! Szóval nyugi, biztos minden rendben van! :) Boldog babavárást! 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így gondolom, hogy nem szívesen látnak, ezért gondoltam valami magán uh-ra. 4d-s van egy csomó helyen, de szerintem oda még felesleges lenne mennem 10 ezerért. Gondolom a 2d-s uh nem ennyire költséges.
Szia. Ezen mindenki átesik és lesz még ilyen többször is. De nem biztos hogy szívesen látnak minden alkalommal. Ha van magándokid akkor tõle kell beutalót kérned az uh-ra, ha az sztk-ba jársz terhesgondozásra, akkor a terhesgondozóból. Próbálj megnyugodni, és ne arra gondolj, hogy valami baj lehet. Az egyikõtöknek se jó, ha idegeskedsz. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Persze. Volt a 8.héten. Minden rendben volt, dobogott a pici szíve, de 1-2 napja rámjött a para, hogy minden rendben van-e. Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért.
A mellfeszülés általában elmúlik eddigre.Valóban sokat fogsz még aggódni és igazuk van az elöttem szólóknak.Viszont ha mégsem múlik el, akkor szerintem elég ha elmész a terhesgondozóba.Ott megnézetheted a szívhangot csak úgy.Nálunk legalábbis megszokták kérdezni, hogy meg akarjuk e hallgatni.Ha megkéred õket biztos megnézik szívesen.Itt Kaposváron legalábbis nagyon rendesek a védõnõk ha bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordul hozzájuk az ember lánya.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!