Találatok a következő kifejezésre: A 39. végén az (3 db)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy a lepény 1 fokban érett, és jobban érzem magam, mint két hónappal ezelõtt.
Ne siettesd, majd jon, ha keszen all ra. Ne erezze, hogy teher!Beszeld meg vele, vegyel ulofurdot, rendezd el a holmijait, csinalj nagytakaritast, jelezd, hogy varod:) bent ugysem marad:)

A 39. hét végén az alábbi adatok megfelelőek? : BPD:93mm, HC:302mm, AC:310mm, FL:76mm?

Több oldalon is megnéztem, de mindenhol más adatokat írnak. Hol nagynak, hol kicsinek t?nik a babánk. Tudnátok segíteni, hogy a 39. hét végén kinek mekkora méreteket mértek? Köszi szépen.

Legjobb válasz: A bpd a fejmérete, az fl a combcsonté, a harmadikat nem tudom, de ezek teljesen jók. A 90-es bpd az érettségi határ, onnantól kezdve elég nagy a baba ahhoz, hogy megszülessen. Én már a 40. hetet töltöttem tegnapelõtt, az én babókám bpd-je 91-es, teljesen megfelelõ.

A bpd a fejmérete, az fl a combcsonté, a harmadikat nem tudom, de ezek teljesen jók. A 90-es bpd az érettségi határ, onnantól kezdve elég nagy a baba ahhoz, hogy megszülessen. Én már a 40. hetet töltöttem tegnapelõtt, az én babókám bpd-je 91-es, teljesen megfelelõ.
Ne aggódj nem kicsi.Könnyebb lesz megszülni. Az én babámnak szülés elõtt két nappal bpd: 94 volt, és akkor már két napja túlhordtam.Szerencsére viszonylag kicsi baba lett(52 centi és 3120g), így sokkal könnyebb volt megszülni, mint egy 4 kilós gyereket. Fel a fejjel, hamarosan kezedbe foghatod.
az én bpdm38hetesen 94mm és 3600g os a baba becsült sulya
én ma voltam 38hetesen ultrahangon nekem BPD:9, 82cm HC : 34, 4cm AC:34, 4 FL:7, 35cm a becsült súlya:3500g
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Nagyon köszönöm a válaszodat, de már több mint 1 hónapos a kislánykám :-) Az én adataim is jók voltak, hála az Istennek :-))) További szép babavárást kívánok és könnyû szülést mindenkinek.

Tegnap óta valami barnás vékony, nem sok váladék féle jön ki belőlem, kicsit fáj is az alhasam. Ez már a nyákdugó? Annak nem egyben kell kijönnie, mert nekem hol van hol nincs. Ez már a vég? 39 hetes vagyok

Legjobb válasz: Meg mondom õszintén, hogy nem tudom milyen az, a derekam fáj és azt a fura érzést érzem, mintha megakarna jönni és kicsit feszül lent a hasam.

A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén, hogy nem tudom milyen az, a derekam fáj és azt a fura érzést érzem, mintha megakarna jönni és kicsit feszül lent a hasam.
A kérdező hozzászólása: Kicsit erõtlennek érzem magam
Lehet attol is, hogy megpiszkálta a dokid!De egyébként itt is van már az idõ!A fájásokat megfogod ismerni, ne félj, azokat nem lehet összetéveszteni! 9hóg baba anyukája(1 válaszoló)
VÉG???NEM, EZ EGY ÚJ ÉLET KEZDETE LESZ:-))) Amugy nem egyben kell, hogy távozzon, nekem is napokig volt! A szülés napján pedig egy nagy csomóban jött ki a többi! Még akár túl is hordhatod pár napot!Fájások még nincsennek? Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Tegnap megnézte a doki a méhszájat azóta van minden tünet.
39+ 4 napos vagyok. Nálam is pont ugyanez van kedd óta, akkor voltam dokinál és nézte a méhszájat(2111) Tegnapelõtt, meg tegnap este elég sokat keményedtem, de jóslóim nincsenek. Szombaton és vasárnap is megyek CTG-re.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!