Találatok a következő kifejezésre: A 39. töltöm, a (13 db)

A héten töltöm a 39. hetet. Lehet nyákdugó távozás?

Nst-n már voltam 2-szer. Az els? nst-n még a méhszáj zárt volt.3-4 napja szagtalan, fehéres sárgás nem kevés folyásom van.Nem egyfolytába,úgy napi 2-szer max.Anyunak és a sógórn?mnek sem volt véres a nyákdugó,és az orvos szerint sem kell véresnek lennie, ahogy itt sokan írják.Holnap lessz megint nst-m és méhszáj vizsgálat.Elképzelhet? hogy a nyákdúgó távozik?Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem ma ment valami hasonló reggel pisiléskor.én a 37. hétben járok.

Nekem ma ment valami hasonló reggel pisiléskor.én a 37. hétben járok.
Persze, bármikor elmehet, ésnem kell hogy véres legyen. nem mindekinek az.
Ha szülni fogsz még nem biztos, hogy el fog távozni a nyákdugó.Barátnõmnek semmi nem folyt el.Nekem szerdán eltávozott a nyákdugó.Pénteken született meg a kislányom.Ez egyéntõl függ, de hogy mitõl azt nem tudom.Kérdezd meg dokid.

39/40 hetes kismamák hogy vagytok? Én holnap töltöm a 40. hetet és már nagyon várom, hogy megszüljek.

Már sokat jósolgat,2 hete esténként többször azt hittem megszülök, de elmúltak a görcsök. A medencém már elviselhetetlenül fáj, de nem akar kibújni ez a Pici. 2. baba és az első 39+2 hétre érkezett. Most valószínű nagyobb baba lesz (3500 grammal született a kisfiam), anno azt is mondták, hogy csak a 36. hétig húzzam ki. De már nagyon várom... :)

Legjobb válasz: Szia! Én ma vagyok 39 hetes. Én is nagyon várom már, de egyenlõre semmi komoly jele nincs, hogy jönni akarna... :( Elsõ baba lesz. Nekem is görcsölget néha a hasam, a medencém már kb 2 hónapja fáj. Igazából már mindent nehezemre esik csinálni, még a fõzés is kifáraszt, pedig nem kapkodok vele. Elkezdõdtek az "egybenvagymég??" hívások, üzenetek, ami még türelmetlenebbé tesz. Nagyon nehéz már másra gondolni, de próbálom elterelni a figyelmemet. De olyan nehéz már! :( Annyira szeretnék már találkozni Vele! :)

Szia! Én ma vagyok 39 hetes. Én is nagyon várom már, de egyenlõre semmi komoly jele nincs, hogy jönni akarna... :( Elsõ baba lesz. Nekem is görcsölget néha a hasam, a medencém már kb 2 hónapja fáj. Igazából már mindent nehezemre esik csinálni, még a fõzés is kifáraszt, pedig nem kapkodok vele. Elkezdõdtek az "egybenvagymég??" hívások, üzenetek, ami még türelmetlenebbé tesz. Nagyon nehéz már másra gondolni, de próbálom elterelni a figyelmemet. De olyan nehéz már! :( Annyira szeretnék már találkozni Vele! :)
Van valami változás?
Én még csak most töltöttem be a 37. hetet és már nagyon várom , hogy megszülessen.Nekem is fáj a baloldalt a hasam alja és emiatt kényelmetlen a fekvés és a kelés , néha úgy érzem , hogy egy mázsás súly van a hasamban és leakar szakadni.Irigyellek titeket, mert ti már látjátok az alagút végét.Idegesít ez a sok orvoshoz menés, hetente 2x ctg reggel hétre az odamenet is 1 óra gyalog. Jövõhéten pedig buszozás 45 km-re csak ctg-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még aznap este rendszeres fájások lettek és éjjel bementünk a kórházba, de akkor elmúltak. Viszont bent tartottak és másnap este megszületett a kisfiam 4200 grammal és 58 cm-vel. Gondolom már Nektek is megvannak babáitok; nagyon boldog babázást! :)
Gratulálok! 4 gyerkõc anyukája

2110-es méhszáj.37 hetesen voltam dokinál, akkor azt mondta, hogy 2110-es a méhszájam, és 10 napon belül megszülök. Ma van a 10. nap, de semmi. Most nem tudom, hogy áll az érték, de szerintetek mikorra várható? Ma töltöm a 39. hetet.

Az alhasamban a keményedések rendszertelenek. Egyik nap egész délel?tt vannak, azután meg semmi.

Legjobb válasz: Hát ez mindenkinél más, nem akarlak elkeseríteni, de még túl is hordhatod.

Hát ez mindenkinél más, nem akarlak elkeseríteni, de még túl is hordhatod.
Azért azt nem kell készpénznek venni, amit a doki mond...ezzel bõven kihúzhatod a végéig is(végül is a belsõ méhszáj még zárt).Nekem 3. baba, a 39. hétben vagyok, az értékem 1 hete 2222, elõtte 2 hétig 1111 volt, mégsem akar kibújni.Holott a 2. gyerekem ezzel az értékkel(2222)37+3 hétre született.
Szia! Én 2211-es méhszájjal 5 nappal túlhordtam és még akkor is indítással szültem. Szóval, te is kihúzhatod még egy darabig!


A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy a lepény 1 fokban érett, és jobban érzem magam, mint két hónappal ezelõtt.
Ne siettesd, majd jon, ha keszen all ra. Ne erezze, hogy teher!Beszeld meg vele, vegyel ulofurdot, rendezd el a holmijait, csinalj nagytakaritast, jelezd, hogy varod:) bent ugysem marad:)

A héten töltöm be a 39. hetemet és már 2-3 napja nagyon fáj a derekam és sokszor enyhe görcseim vannak a baba alig mocog de a szívhangja tökéletes csak méhszájam 2100 már 2 hete! Mennyi lehet még a szülésig?

Amúgy eléggé lent van a hasam! Már nehezen bírom!

Legjobb válasz: Nekem le se ment a hasam, elötte a derekam se fájt, de szerintem 1 hétnél már nem lehet több. Dia

Nekem le se ment a hasam, elötte a derekam se fájt, de szerintem 1 hétnél már nem lehet több. Dia

Csütörtökön töltöm be a 39. hetet. Kell még szednem a MagneB6-ot, amit a 16 héttől szedtem a keményedésekre?

Legjobb válasz: szia! nem. nekem azt mondta a doki a 37. héten abbahagyhatom. ilyenkor már nem kell, hogy a magnézium lazítsa a méhed izomzatát. (azt is mondta a doki, hogy a magnézium azért nem annyira erõs, hogy vissza tudja tartani a babát, ha meg akar születni)

szia! nem. nekem azt mondta a doki a 37. héten abbahagyhatom. ilyenkor már nem kell, hogy a magnézium lazítsa a méhed izomzatát. (azt is mondta a doki, hogy a magnézium azért nem annyira erõs, hogy vissza tudja tartani a babát, ha meg akar születni)
Nekem azt mondta a védõnõm, hogy csak 36 hétig lehet szedni, mert utána tompítja a méhöszehúzódásokat és kitolhatja a szülés idejét.
Nekem az orvosom azt mondta a 36ik hétig szedjem, mert utánna már nem baj a keményedés meg a görcs azért nem kell szedni mert késleltetheti a szülés megindulását.A 36dik héttöl nem koraszülött a baba, neked meg már böven itt az idö hogy bármikor kibujjon, NE SZEDD TOVÁBB!Sok sikert és könnyü szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, én is így gondoltam!

39 hetet ma töltöm be a babámat 2540gr-ra becsülték. Van valaki hasonló helyzetbe? Mit mond a dokitok mikor fogtok szülni?

Legjobb válasz: Ez csak egy sacc a baba lehet több is!!A barátnõmnek is 39.hétre született a babája 2450grammal és makk egészséges!!!!!Pici babád lesz,de az nem is baj,kinnt majd jobban hízik!!!! Könnyû szülést kívánok. 39heteske

Ez csak egy sacc a baba lehet több is!!A barátnõmnek is 39.hétre született a babája 2450grammal és makk egészséges!!!!!Pici babád lesz, de az nem is baj, kinnt majd jobban hízik!!!! Könnyû szülést kívánok. 39heteske
A kérdező hozzászólása: Nem vizesedem, már nem fáj semmim, alig keményedek, viszont nagyon nyugtalan vagyok, de már 1 hónapja. A kérdezõ voltam.

2006-ban kezdtem el az ELTE-t, 39 évesen. Lehet úgy értelmezni a 2011. évi CCIV. Törvényt, hogy a nyelvvizsga alól mentesül, aki első tanévben tölti be 40. évét?

"Mentesülnek azok a hallgatók, akik tanulmányaik els? évfolyamon történ? megkezdésének évében legalább a 40. életévüket betöltik." Rövid ideje közalkalmazottként dolgozom, sajnos 27 év munkaviszonnyal minimálbéren vagyok, a diploma sokat segítene rajtam. Nyelvtudásra nincs szükségem munkámhoz, szakmai tudásom pedig meg van hozzá.

Legjobb válasz: Természetesen nem. 2006-ban már 40 évesnek kellett volna lenned.

Természetesen nem. 2006-ban már 40 évesnek kellett volna lenned.
Hát sajnos errõl lecsúsztál. De egy középfokút nem olyan nehéz összehozni.
Fel nem foghatom, miért akarsz mentesülni a nyelvvizsga alól. Mi van, ha 27 év munkaviszony után ne adj isten kiraknak, és az a nyelvtudás segít majd elhelyezkedni? Mint mondották volt, errõl lecsúsztál, de ne bánd szerintem, jól jöhet az még...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! Tanulok autodidakta módon angolul, nem a tanulás alól akarok mentesülni, de egy nyelvvizsgáig eljutni (45 évesen) havi 70e. ft-ból, úgy hogy egyedül gondoskodom a családomról, számomra úgyszólván lehetetlen.

39-ik hetemet töltöm holnap, és pár napja a babóca csak este mozog egy keveset. Normális ez? Egy kicsit aggódom, mert olyan kis mocorgós volt.

Legjobb válasz: Ez természetes, hogy szüléshez közeledve már keveset mozog a babó. Valószínûleg már be van illeszkedve, lassan itt az idõ! Könnyû és szép szülést!

Ez természetes, hogy szüléshez közeledve már keveset mozog a babó. Valószínûleg már be van illeszkedve, lassan itt az idõ! Könnyû és szép szülést!
Szia! Ez teljesen normális! A babád gyûjti az energiát a kijövetelre! Bár én csak 33 hetes vagyok, de a hugom 4 hete szült és õ ugyan úgy volt ahogy Te, mindig félt, hogy miért mozog a baba ennyire keveset, de az orvosk megnyugtatták, hogy gyûjti az erõt a szüléshez :-) Könnyû és gyors szülést kívánok

Hétfő reggeltől nem mozog olyan intenziven a babám, inkább csak kinyomja a sarkát v. térdét.39 hetet töltöm holnap, lehet hogy 1-2 nap és megindul a szülés?

Legjobb válasz: hát már nem sok hely van neki ,de nem hiszem hogy pontosan lehet tudni a szülést a mozgástol

hát már nem sok hely van neki , de nem hiszem hogy pontosan lehet tudni a szülést a mozgástol
Ilyenkor már nincs helye mozogni nekem is csak kinyomkodta valamelyik testrészét!Attól függetlenül bármikor beindulhat a szülés de akár még túl is hordhatod! Minden jót! 9 hetes kislány anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!