Találatok a következő kifejezésre: A 38. járok és (12 db)

Már elmúltam 38 éves és régebb óta nincsen barátnőm. Majdnem mindenről a sex jut eszembe. Prostituálthoz nem járok, társkeri hirdetésekben kudarcam vannak mit csináljak?

Legjobb válasz: Férfi vagy, nem csoda, hogy hosszabb barátnõ nélküli állapotban már eléggé rá van kattanva az agyad a sexre. Ilyenkor azonban hajlamos az ember az olyan nõket észrevenni, akik ebbéli kívánalmait ki tudnák elégíteni. Pont emiatt, lehet, hogy elszalasztasz egy olyan lányt, akinek értékei is vannak és akivel hosszabb távú kapcsolatod is kialakulhatna. Egy lány ismerõsöm mesélt egyszer keserû társkeresõ élményeirõl. Normális gondolkozású, és sajnos az ismerkedések alkalmával nem talált hozzá illõ férfit, a legtöbb csak sexet akart, a komoly kapcsolatot egyikõjük sem vállalta fel a távolság miatt (a lány vidéki, nem budapesti). 38 évesen gondolom van munkád, találkozol emberekkel, utazol különféle jármûveken, eljársz a barátaiddal néha szórakozni... Ha az internet segítségével nem találsz magadnak partnert, vagy társat (döntsd el, melyikre hajtasz), akkor marad az élõben ismerkedés, s az imént felsorolt közegek azok, ahol reális esélyed van meglátni vágyid tárgyát (vagyis személyét). Ez amúgy is jobb. Nem kell azon izgulnod, mit hazudik össze magáról a net mögé bújva a másik, hanem rögtön a valóságot látod, s kezdõdhet az ismerkedés. 31N

Férfi vagy, nem csoda, hogy hosszabb barátnõ nélküli állapotban már eléggé rá van kattanva az agyad a sexre. Ilyenkor azonban hajlamos az ember az olyan nõket észrevenni, akik ebbéli kívánalmait ki tudnák elégíteni. Pont emiatt, lehet, hogy elszalasztasz egy olyan lányt, akinek értékei is vannak és akivel hosszabb távú kapcsolatod is kialakulhatna. Egy lány ismerõsöm mesélt egyszer keserû társkeresõ élményeirõl. Normális gondolkozású, és sajnos az ismerkedések alkalmával nem talált hozzá illõ férfit, a legtöbb csak sexet akart, a komoly kapcsolatot egyikõjük sem vállalta fel a távolság miatt (a lány vidéki, nem budapesti). 38 évesen gondolom van munkád, találkozol emberekkel, utazol különféle jármûveken, eljársz a barátaiddal néha szórakozni... Ha az internet segítségével nem találsz magadnak partnert, vagy társat (döntsd el, melyikre hajtasz), akkor marad az élõben ismerkedés, s az imént felsorolt közegek azok, ahol reális esélyed van meglátni vágyid tárgyát (vagyis személyét). Ez amúgy is jobb. Nem kell azon izgulnod, mit hazudik össze magáról a net mögé bújva a másik, hanem rögtön a valóságot látod, s kezdõdhet az ismerkedés. 31N
Marad az 5 combu asszony...
Dugj meg valami 14 éves kislányt, úgyis az a divat.
Ha csak szexelni akarsz, akkor neked biztos, hogy barátnõ kell? Szóval ha csak szex kell, akkor keress valami szexpartnert. Azt könnyebb találni úgy is..

Szent Istvan korhazban szeretnek surgosen szulesznot talalni mert a baratnom ott fog szulni a 38 hetben jar es sajnalatos modon ma rugtak ki a fogadottjat!?

Legjobb válasz: Ha nincs fogadott szülésznõ, attól független köteles lesz ott lenni a barátnõdnél és segíteni neki egy másik, ezért kapja a fizetését. Ilyen életbevágó már egy szülésznõ fogadása is?

Ha nincs fogadott szülésznõ, attól független köteles lesz ott lenni a barátnõdnél és segíteni neki egy másik, ezért kapja a fizetését. Ilyen életbevágó már egy szülésznõ fogadása is?
A kérdező hozzászólása: Azert jobb ha van, mert kulonben tojnak az ember fejere!!!! Evidens hogy levezeti az aki pont ott van, de nem mindegy hogy...
Böszörményi Bea. Õt ajánlom.

Júliusban hagytam abba a Marv. Szedését. Azóta 30-38 napos ciklusaim voltak. Most a 43. napon járok és semmi. A 39. és 40. napon csináltam tesztet, 2 különböző típusút, neg. Lett. Menses előtt szokott fájni a mellem, most ez sincs. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: velem is hasonló a helyzet most,ugyhoyg énis a válaszokra várok!de ahoyg nézem te elég rég irtál..remélem fellátogatsz ide és megírod,h mi történt!!:)

velem is hasonló a helyzet most, ugyhoyg énis a válaszokra várok!de ahoyg nézem te elég rég irtál..remélem fellátogatsz ide és megírod, h mi történt!!:)


A 38. héten járok és sokat keményedik a hasam. naponta 4x, 5x. Jelezheti ez azt, hogy a baba a kiírt időpont előtt fog megszületni?

A dokim csak annyit mondott, mikor megkérdeztem t?le, hogy ez normális-e, hogy hát ez a dolga nem?

Legjobb válasz: szia nem hiszem nekem mind a kettõnél a 20. héttõl keményedett és mindegyikkel ráhuztam 7 napot nagyon rossz érzés volt korainak is tartották de hát így alakult magne B6-ot kellett szednem végig

szia nem hiszem nekem mind a kettõnél a 20. héttõl keményedett és mindegyikkel ráhuztam 7 napot nagyon rossz érzés volt korainak is tartották de hát így alakult magne B6-ot kellett szednem végig
Szia! Nem. Nekem is volt még a 38. héten, most a 39-ben vagyok, illetve a 40. kezdem, de most meg már teljesen el is múlt... :-(
A napi 4-5 keményedés nem sok... Nekem óránként volt 3-4 keményedés.
Nekem a 35-36.-ik heten kemenyedett gyakran es erosen, a dokim azt mondta, hogy akar elobb is beindulhat a szules, mivel tul erosek az osszehuzodasok. No spa-t irt fel, meg 10 napom van hatra, sokkal gyengebbek lettek a kemenyedesek.

A 38-dik hét végén járok és még mindig nem szállt le a hasam, ez normális még ilyenkor?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat, ez most akkor nem függ össze a szüléssel?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ez most akkor nem függ össze a szüléssel?
Én is a 38. hétben járok és még mindig fent van a hasam. Mondjuk nekem még farfekvéses a babám, azt gondoltam, hogy azért lehet. Talán kivárják az idejüket, nem sietik el a dolgot. :-)
Szia! Nekem egyáltalán nem szállt le a hasam. Az elsõ babánál nem mindig szokott. Üdv: 2 hetes csipet anyukája
38 hetes terhes vagyok, és nekem körülbelül a 30. héten fordult meg (lefelé). Azóta nem lehet kirobbantani onnan. Örülök neki, hogy most már biztosan nem lesz farfekvéses, de az óránkénti WC-re járkálást már nem nagyon bírom. Nem akarlak elkeseríteni, de nem valószínû hogy még megfordul, hisz a vége felé már nagyon kevés hely neki egy ekkora mozdulatra.
A kérdező hozzászólása: Be van forduva a baba már régóta, csak a hasam nem szállt le!
Nekem sem szállt még le holnap vagyok 39hetes, azt szoktam olvasni az elsõ babánál leszáll már a 36.héttõl is akár, a második után akár csak a szülés elõtti órákban..nem tudom mi lesz én már várom h lejebb menjen a hasam. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Én olyat is olvastam, hogy nem mindenkinek száll le a has, tehát szerintem ez egyénfüggõ is!

A 38. hét vége felé járok, és két napja alig-alig mozog a Babám. Szinte alig van meg a napi 10. Eddig semmi baj nem volt, nagyon virgonc volt odabent, most pedig feltűnően nagy a "csend". Ez normális? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb,beszélj a ve´dönöddel,és nézzétek meg.De ne aggo´gj,közeledik a nagy nap,nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.

Szia.Ne aggódj.Az én babám is mindíg öröknozgó volt.(még éjjel is)Az utolsó 2 hétben lelassult.Már nincsen heje. ha a 10 mozgásnál kevesebb, beszélj a ve´dönöddel, és nézzétek meg.De ne aggo´gj, közeledik a nagy nap, nem lessz baj. 6 hetes kislány anyukája.
Elképzelhetõ, hogy már teljesen beilleszkedett. Amikor már közeledik a szülés egyre többet alszanak, (az NST-n végzett vizsgálatok is ezt mutatják. Én most vagyok a 38. hétben nekem még mocorog rendesen, de nem vagyunk egyformák. Mikor kell menned legközelebb NST-re? Én a helyedben elmennék, függetlenül, hogy mikor voltam elõtte.Ahova én járok oda nem fontos idõpontot kérni, reggel 7-tõl délig bármikor lehet menni.Az orvosom nem szokta meghatározni a lényeg, hogy hetente egyszer menjek. Mindenképpen csináltass egy NST-t, mond meg , hogy nagyon aggódsz , nézzék meg hogy minden rendben van-e. Így te is megnyugszol. Hogyha mégsincs rendben minden akkor meg rögtön tudnak segíteni, így nem lesz semmi baj a babával. Ne izgulj.
Nekünk csak aznap volt 38 fokos lázunk, utána semmi.
Ne ijesztgess! Mi szerdán voltunk oltáson, akkor éjjel volt láza 38, de azóta semmi.
3napig lehet az oltástól.
A prevenar oltástól csak aznap megy fel a kicsi láza másnap már nem és fõleg nem 4 nappal utána!Szerintem valami bakteriális fertõzésrõl lesz szó.Nálunk is volt ilyen.Csillapítsd a lázát és nem lesz semmi gond.Ha hétfõig nem javul mindenképp vidd el orvoshoz. Jobbulást kívánok nektek Egy 19 hós kispasi anyukája
MINDEN VÉDÕOLTÁSNAK 3NAPIG LEHETNEK MELLÉKHATÁSAI.KAPTAM PAPIRT AZ ORVOSTÓL.Te nem, utolsó válaszoló?

38 hetes vagyok, 2 hete jósolgatok. Ma jobban fáj a hasam, és a derekam is fáj, meg a combomba is sugárzik a fájás. Ez lehet a szülés kezdete? A rendes fájás mindig keményedéssel jár?

Legjobb válasz: szia, Ne pánikolj!! Vegyél egy kellemes fürdõt, lazíts, pihenj! Igen a fájások keményedéssel járnak, de amikor már annyira fáj, hogy indulni kell a kórházba akkor már nem fogod érezni a keményedést. Ha sûrûsödnek a fájások és erõsebben is fáj akkor nyomás... Remélem már össze vagytok pakolva??? A lényeg, hogy csak nyugi, mert körülötted mindenki pánikolni fog amikor menni kell, legalább te legyél észnél...:)))) Könnyû szülést kívánok.

szia, Ne pánikolj!! Vegyél egy kellemes fürdõt, lazíts, pihenj! Igen a fájások keményedéssel járnak, de amikor már annyira fáj, hogy indulni kell a kórházba akkor már nem fogod érezni a keményedést. Ha sûrûsödnek a fájások és erõsebben is fáj akkor nyomás... Remélem már össze vagytok pakolva??? A lényeg, hogy csak nyugi, mert körülötted mindenki pánikolni fog amikor menni kell, legalább te legyél észnél...:) ))) Könnyû szülést kívánok.
ezek meg csak joslo fajasok ez meg nem szules!!!
Én is így voltam egy hete, de jóslók folyamatosan vannak, és lesznek is. A rendes fájások erõsebbek, hosszabbak és azt már tudni fogod. Most a második babámmal vagyok 39 hetes. Remélem minden rendben lesz. Ne izgulj, csak türelem, nyugalom és ha menni kell, akkor elõtte azért tusolj le...:)

A talpmasszázs kismamáknak ajánlott? Nagyon be van dagadva az egész lábam, fáj a talpam is ahogy ráállok. A lábfejem mint egy krumpli kb. és nagyon feszül és fáj.38-dik hétben járok ilyenkor nem indítja be a szülést a masszázs?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, legalábbis nekem azt mondta a masszõr, hogy az elsõ 12 hétben és a végén nem ajánlott, mert olyan pontokat mozgat meg a masszázzsal, hogy nem jó. De kérdezz meg masszõrt, lehet hogy másik más véleményen van.

Szia! Én úgy tudom, legalábbis nekem azt mondta a masszõr, hogy az elsõ 12 hétben és a végén nem ajánlott, mert olyan pontokat mozgat meg a masszázzsal, hogy nem jó. De kérdezz meg masszõrt, lehet hogy másik más véleményen van.
Az elsõ válaszhoz még annyit tennék, hogy lehet, hogy a lábfejedben a "krumpli" víz, még ha lehetne, akkor sem érnél el semmit masszázzsal. Próbáld meg áztatni a lábad sós langyos vízben, nekem kicsit mindig múlik a fájdalom olyankor. 32 h km
Nekünk azt mondták szülésfelkészítõn, hogy óvatosan a masszázzsal, mert ahogy az elsõ is írta eltalálhattok olyan pontot, ami épp méhösszehúzódást okoz. Ettõl függetlenül detto ugyanaz a helyzet nálam is, mint nálad. 38 hetes vagyok és hatalmasra van dagadva a lábam és feszül is a bõr rendesen. Én szintén áztatni szoktam jólesõen hûvös vízben és minden este a Párom testápolóval óvatosan bekenegeti, de a dagadástól úgy sem ér el semmi fontos pontot, mert ha annyira benyomkodná be is pisilnék a fájdalomtól :S. Én már könyörgök a Gyerkõcnek inkább jöjjön ki, mert így már elég rossz (vizesedés, magas vérnyomás, kevés fehérje, még épp, hogy nem tartottak bent...) Kitartást és könnyû szülést kívánok! ;-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat már én is szeretnék túl lenni a szülésen mert már nagyon kivagyok.Fõleg a héten megint 1000 fok lesz se aludni se pihenni majd nem lehet.Nektek is könnyû szülést kívánok

Ma voltam a dokinál és azt írta a kiskönyvembe, hogy C 1000 a méhszáj állapota! Ez mit jelent? 38. hét vége felé járok

Legjobb válasz: Azt, hogy már laposodik és nyílik a méhszájad. SEmmi baj , ez természetes. nyugi, pihenj sokat.

Azt, hogy már laposodik és nyílik a méhszájad. SEmmi baj , ez természetes. nyugi, pihenj sokat.
Ha egyessel kezdõdik a méhszáj számozása at azt jelenti hogy fél ujjnyira nyílt a külsõ.Az 1100 értelemszerûen a külsõ+középsõ méhszájat jelenti fél-fél újjnyira.
Az elsõ szám a méhnyak, vagyis megrövidült a méhnyak, ami után következik hogy majd kinyílik, jön lassan a te idõd:-) A 2. szám a külsõ méhszáj, ami neked még 0, a 3. szám a belsõ méhszáj.és ha ez is eltûnik, na akkor már szerintem nem írogatsz itt:-) Egy 26 hetes kismama, aki irigyell, mert neki még sok van hátra:-)
3. válaszoló vagyok, mármint a külsõ méhszáj nyílik ki, nem a méhnyak, bocsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!