Találatok a következő kifejezésre: A 37. kismama vagyok. Eddig (2 db)

A 37. hetes kismama vagyok. Eddig 2 CTG-n voltam, és mind a 2x magas volt (170 körüli - amikor mozog) a babám szívfrekvenciája. Ennek mi lehet az oka?

UH-on semmiféle eltérés nem látható. Most van min törni a fejem!

Legjobb válasz: Mozog a baba a vizsgálat közben ezért emelkedik a pulzusa. Ez a jó!!! Ha nem lenne ennyi lépcsõzni kellene. 40. hetes kismama

Mozog a baba a vizsgálat közben ezért emelkedik a pulzusa. Ez a jó!!! Ha nem lenne ennyi lépcsõzni kellene. 40. hetes kismama

37 hetes kismama vagyok, hüvelykúpot kaptam, cliont, eddig nem is volt semmi baj, de 3-4 napja azt vettem észre, hogy nem tudom felhelyezni a kúpot. Fáj, és nem tudom máshogy leírni egyszerűen nem megy be. Ötletek?

Legjobb válasz: Jajj, a Klion szörnyû! Én is szenvedtem vele. Betartod a csak alá, hogy elkezdjen pezsegni? Így picit könnyebben becsusszan.

Jajj, a Klion szörnyû! Én is szenvedtem vele. Betartod a csak alá, hogy elkezdjen pezsegni? Így picit könnyebben becsusszan.
*csap
A kérdező hozzászólása: Be, persze. De nem igazán a "nem csúszással" van bajom, hanem azzal, hogy rohadtul fáj, és olyan mintha akadályba ütközne, egyszerûen nem megy be. Tegnap még próbáltam beerõltetni, de feladtam, mert a fele kilógott, és csípett. Nem értem mi a fene lehet ez, eddig semmi baj nem volt, simán fel tudtam helyezni. Amúgy tényleg brutálisan rossz, a barátnõmnek antibiotikumot írt fel a dokija, amit szájon át kell szednie, én meg görcsölök itt ezzel a hülye kúppal:-/
Elõzõ vagyok: HA nagyon nem megy be, akkor szerintem ne erõltesd, nehogy megsérts magad. Kérj valami mást a dokitól.
A kérdező hozzászólása: Igen, természetesen azt fogom tenni Semmi esetre nem erõltetem, csütörtökön megyek nst-re, és vizsgálatra, majd elmondom neki, hogy mi a kínom. Addig meg hagyom a fenébe. Csak gondoltam megkérdezem, hátha vannak itt nálam okosabbak, vagy olyanok akik jártak már így :-)
én a gátmasszázzsal jártam így, hogy 1, 5 hétig lazán be tudtam nyúlni 1, 5 cm mélyre(itt kell ugyanis), és tegnap meg egyáltalán nem...valami akadályba ütköztem...most gondolkodom, hogy felmenjek-e az orvosomhoz, mikor megyek vissza a kenet eredményemért... 37+4hkm
A kérdező hozzászólása: Csak a teljesség kedvéért leírom mi volt. Azt mondta a doki, hogy lent van a méhem, és ezért fájdalmas a kúp felhelyezése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!