Találatok a következő kifejezésre: A 37. kismama vagyok (82 db)

Az jó. Állítólag terhesség esetén 37 körül van, nálam is így volt, igaz mostanában nem mértem. Üdv: 27 hetes kismama

37+6 hetes kismama vagyok! Már kb.2-3 napja olyan érzésem van a nap folyamán többször is mint akinek meg akar jönni! Hol erősebb hol gyengébb ez az érzés! Elviselhető, de érezhető. Jelezheti ez a szülés közeledtét?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy mit jelez ez az érzés, de én is ugyanezt érzem 2-3 napja. Meg alulról szurkálást, de egy idõ után el is múlik + fáj a derekam, meg a csontjaim... Nagyon remélem, hogy mindketten hamarosan babázhatunk! :) Te hol fogsz szülni? 37+5 hetes kismami

Azt nem tudom, hogy mit jelez ez az érzés, de én is ugyanezt érzem 2-3 napja. Meg alulról szurkálást, de egy idõ után el is múlik + fáj a derekam, meg a csontjaim... Nagyon remélem, hogy mindketten hamarosan babázhatunk! :) Te hol fogsz szülni? 37+5 hetes kismami
Sziasztok! Én is ma vagyok 37+6 hetes, és ugyanezeket érzem, amit írtatok. Én a mensi szerû érzést jóslónak tudom be, bár nálam ez még annyira enyhe, hogy említésre sem méltó. A hüvelyszurkálást tegnap éreztem többször is. Én nem gondolom, hogy ezek miatt hamarabb jönne a babó, bár én sem szeretném, ha lusti lenne. Mikulásra már itthon szeretnék lenni vele :o) Minden nap megbeszélem vele, hogy hány napja van még odabent, és hogy két hét múlva találkozhatunk, ha õ is akarja... :o) Egyébként 30-ára vagyok kiírva, és sote2-n. Ti? Hol szültök?
A kérdező hozzászólása: Én Kiskunhalason fogok szülni!Ma egész délelõtt az az érzésem, hogy mindjárt megjön és mintha egyre erõsödne.Nem akar múlni az érzés és mostmár nemcsak idõnként jelentkezik hanem folyamatos!Mi lehet ez?????
Sziasztok! Ezek valósznû, hogy jóslók. Tegnap óta én is folyamatosan "fájdogálok" 32 km
Én nekem is ilyen tüneteim vannak 4 napja. Hasonló kérdést tettem fel, de azt válszolták, hogy ezek még eltarthatnak jó ideig. Na de meddig? :-) én már a 39. hétben vagyok!

37 hetes kismama vagyok és az utóbbi időben, elég gyakran lelkiismeretfurdalásom van, mert elvetettem a sulykot az evéssel?

Nem is a mennyiséggel, inkább a min?séggel vagyok bajban.Jöhet bármi, ami édes,zsíros,szénsavas...egyszóval mar a b?ntudat.Más is érez így néha?

Legjobb válasz: Persze! Én is 37 hetes vagyok, és pl. 2 hete minden reggel libazsíros kenyeret ettem, mert azt kívántam. Azóta leszoktam róla, most napi egy pohár kóla van a soron. Nálam ez mindig változik, és van is lelkiismeretfurdalásom, de ilyenkor arra gondolok, hogy biztos ezt kívánja a szervezetem, mert amiket felsoroltam egyébként soha nem eszem/iszom. Szerintem próbáld az utolsó heteket maximálisan kiélvezni!

Persze! Én is 37 hetes vagyok, és pl. 2 hete minden reggel libazsíros kenyeret ettem, mert azt kívántam. Azóta leszoktam róla, most napi egy pohár kóla van a soron. Nálam ez mindig változik, és van is lelkiismeretfurdalásom, de ilyenkor arra gondolok, hogy biztos ezt kívánja a szervezetem, mert amiket felsoroltam egyébként soha nem eszem/iszom. Szerintem próbáld az utolsó heteket maximálisan kiélvezni!
Én pl. már napok óta nem ettem fõtt kaját, csak hülye péksüteményeket. Én 36. hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor nem csak én lettem ilyen "felelõtlenül" mindent összekajáló!Próbálom én kordában tartani, de lányok, olyan jól esik kicsit nassolni, csemegézni.Remélem, azért a babáknak már nem tudunk ártani ezekkel.


37 hetes kismama vagyok! Kedves kismamák a vérnyomásom 1 hete nem megy lejjebb, mint 130-150 és vizesedem. Volt még valaki így?

Alapjáraton a vérnyomásom 90 környéke a 100-at se éri el!

Legjobb válasz: Orvoshoz kellene menni szerintem, minimum egy vizeletvizsgálatra.

Orvoshoz kellene menni szerintem, minimum egy vizeletvizsgálatra.
orvos!
Menj orvoshoz. Ne várd meg vele a hétvégét.
A kérdező hozzászólása: Ma megyek dokihoz....vizeletemben van fehérje is! Ideges vagyok nagyon mit mond. A védõnõ azt mondta szerinte szülésmegindítás lesz a vége, dea lányommal azt nagyon megszenvedtem. Félek.
Lehet toxémia. De ha gyógyszerekkel kordába tudják tartani, vagyis e fölé nem megy gyógyszerek mellett, akkor viszont nem fogják megindítani. Ez saját tapasztalat. Nálam is beigazolódott szülés elõtt másfél héttel a toxémia és addig, amíg gyógyszer mellett nem ugrott ki, addig nekem se indítottak. Aztán egyik este a gyógyszerek ellenére is felkúszott a vérnyomásom és akkor éppen indultam a szülõszobára, amikor is a magzatvizem is szivárogni kezdett.
Ha fehérje van és ilyen magas a vérnyomás akkor biztos a Toxémia.
Igen én, kórház lett a vége és beállították 120-ra.Dopegyt+isoptinnal.Pont 37 hetesen.

Van olyan kismama itt, akinek nem ment fel a hője 37 fokra? Hanem mondjuk 36, 7 volt, de az stagnált? Vagy" kötelező "a 37 fok?

Legjobb válasz: Nem. Mert nekem az alaphõm 35, 7 volt mindig,így amikor terhes lettem akkor is csak 36, 7-ig ment fel. :-)

Nem. Mert nekem az alaphõm 35, 7 volt mindig, így amikor terhes lettem akkor is csak 36, 7-ig ment fel. :-)
Az, hogy ez elég magas-e az alaphõdtõl függ.
Az alaphõtõl függ, mindent ahhoz érdemes viszonyítani.

37 hetes kismami vagyok és nagyon zsibbadnak az ujjaim. Ez mitől van és a szülés után elmúlik ugye?

Legjobb válasz: Vagy magnéziumhiány vagy a vizesedés miatt. Álítólag elmúlik pár héten belül a szülés után, úgyhogy kitartás.:) Nekem is volt egy idõ mikor zsibbadt, segített ha hideg-meleg vizet engedtem rá felváltva, esetleg próbáld ki te is hátha segít! További boldog babavárást! Üdv. 35 hetes kismami

Vagy magnéziumhiány vagy a vizesedés miatt. Álítólag elmúlik pár héten belül a szülés után, úgyhogy kitartás.:) Nekem is volt egy idõ mikor zsibbadt, segített ha hideg-meleg vizet engedtem rá felváltva, esetleg próbáld ki te is hátha segít! További boldog babavárást! Üdv. 35 hetes kismami
Nekem is volt ilyen, szülés után el is múlt. Ne aggódj el fog múlni.
Szia! A vizesedés miatt van. Nem csak a bokába, hanem a testünkön mindenhová gyüjtünk vizet ilyenkor. A szülés után 2-3 héten belül kiürül a víz, és el fog múlni.

14+0 hetes kismama vagyok, lett egy kis enyhe hőemelkedésem, 37. 0, és tegnap óta feszít a szeméremcsontom, de ma már kevésbé. De görcs és vérzs nincs és nem is volt. Felhívjam az orvosom, vagy pihenjek?

Még nem érzem a magzatmozgást pedig attól biztos megnugodnék!Milyen magas láznál van gond???

Legjobb válasz: A 37 nem hõemelkedés,az teljesen jó hõmérséklet.a láz 38 foknál baj,akkor bevehetsz algopyrint v. panadolt v. rubophent.Ha megnyugtat,hívd fel a dokid,de a feszülés természetes dolg,rendezõdik a tested a bébire.Pihenj,aludj. 17 hetes pocis

A 37 nem hõemelkedés, az teljesen jó hõmérséklet.a láz 38 foknál baj, akkor bevehetsz algopyrint v. panadolt v. rubophent.Ha megnyugtat, hívd fel a dokid, de a feszülés természetes dolg, rendezõdik a tested a bébire.Pihenj, aludj. 17 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.Örülök hogy nincs hõemelkedésem, de én már mindentõl megilyedek.Volt már vetélésem és annyira vigyázok erre a babára, nem szeretném hogy bármi baja legyen.Fekszem sokat, és mára jobb is lett a feszülés, de azért még mindig feszít!

37 hetes vagyok és minden nap megy a hasam, már annyira idegesít, kismamik nektek is előfordult így a végefelé? Már néha olyan görcseim vannak hogy azt hiszem itt az idő, közbe meg csak csikar a hasam!

Legjobb válasz: Én pont hogy szorulásos vagyok,de ez igy volt mindegyik terhességemnél.örülök ha 3 naponta el tudok menni wc-re:( de gondolom hogy a hasmenés sem jobb az én gondomnál.egyébként azt olvastam hogy mindkét véglet lehet tünet a várandósság vége felé.kitartás!üdv 38 hetes kismama

Én pont hogy szorulásos vagyok, de ez igy volt mindegyik terhességemnél.örülök ha 3 naponta el tudok menni wc-re:( de gondolom hogy a hasmenés sem jobb az én gondomnál.egyébként azt olvastam hogy mindkét véglet lehet tünet a várandósság vége felé.kitartás!üdv 38 hetes kismama
Nálam 3 napja ugyan ez a helyzet, pedig én még csak 33 hetes vagyok, edig még ilyen nem volt, nem tudom mitõl lehet.
én is igy vagyok.31 hetes vagyok és a mult hét közepe ota megy a hasam.mikor csak piritoson éltem 2 napig jo volt és 3. nap ettem már rendesen akkor ujra elkezdõdött.ma akarok bemenni a gyogyszertárba h adjanak már valamit mert már ülni is alig tudok, mert fáj.
A kérdező hozzászólása: én meg mindig megilyedek hogy hát na szülök vééégre...de közbe meg csak a hascsikarás állandóan:(
Én is így voltam a 37.hétben.1héten át tartott minden nap 5-6-szor mentem nagywc-re.Aztán elmúlt.Már a 40.hétben tartok és még mindig semmi jele a szülésnek.Sajnos!
13:59-es vagyok széntablettát adtak.remélem ez hatásos lesz.probáljátok ki Ti is, hátha segit vmit.

37+1 hetes kismami vagyok. Tegnap voltam uh-n, kisfiam indulásra kész, fejecskéje beilleszkedett, lepény III fokban érett, de a méhszájam még teljesen zárt (2000). Valaki van/volt még hasonlóan?

Legjobb válasz: Igen én! :D Aztán 40+0 hétre szültem sima hüvelyi szüléssel. Második babámnál:ugyan ez a szitu és képzeld visszafordult farosba! Császárgyanús voltam,és a szülõszobán fordult vissza fejvégbe. Szóval még simán kihúzhatod a végéig:)) Üdv:18 hetes harmadszoros kismama.

Igen én! :D Aztán 40+0 hétre szültem sima hüvelyi szüléssel. Második babámnál:ugyan ez a szitu és képzeld visszafordult farosba! Császárgyanús voltam, és a szülõszobán fordult vissza fejvégbe. Szóval még simán kihúzhatod a végéig:) ) Üdv:18 hetes harmadszoros kismama.
37 utolsó napján indultak a fájások, 38hét elsõ hajnalán pedig kint sirdogált már a kicsi. A doki nem jósolt ennyi idõt sem nekünk:) Nagyon sietett a kicsi kifelé, hogy fenekestül felforgathassa:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megnyugodtam. Gratula a harmadik babóhoz! :)
Köszönöm, Te meg ne aggódj tudják Õk mikor kell elindulni a nagy útra:)
SZIA! az én méhszájam már nyilik, de az én lepényem is III. fokú, ami elég nagy baj, mert még nõni kéne a picurinak! 36 h km

37 hetes kismama vagyok. Már pár hete a melegtől d. u. -ra bedagadnak a lábaim. Ma arra keltem, hogy az ujjaimat alig tudom behajtani, és a bal lábfejem be volt dagadva. Mi ez? Aggódjak?

Legjobb válasz: Örülj neki,hogy csak most jött elõ.Én kb 3 hete küszködök ezzel-ugyan így csak plussz a jobb kezem is zsibbad.Állítólag ez is a víztõl.Azt mondják sószegény diétát kell tartani,meg felpóckolva pihentetni a lábat meg kevés folyadékot bevinni,de én megfogyeltem nekem jobb ha sok folyadéot iszok ,mert többet járok wcre és jobban ürül.A dinnye nagyon sokat segít-jó vízhajtó,meg nekem segít egy kiscit a hidegvizes borogatás is.Mást nem tudunk tenni,tûrni kell,már nem sok van.37hetes kismama

Örülj neki, hogy csak most jött elõ.Én kb 3 hete küszködök ezzel-ugyan így csak plussz a jobb kezem is zsibbad.Állítólag ez is a víztõl.Azt mondják sószegény diétát kell tartani, meg felpóckolva pihentetni a lábat meg kevés folyadékot bevinni, de én megfogyeltem nekem jobb ha sok folyadéot iszok , mert többet járok wcre és jobban ürül.A dinnye nagyon sokat segít-jó vízhajtó, meg nekem segít egy kiscit a hidegvizes borogatás is.Mást nem tudunk tenni, tûrni kell, már nem sok van.37hetes kismama
Jol irja az elottem szolo, a viz segit, annak ellenere, h egyes vedonok kepesek azt mondani, igyon az ember lanya keveset. Magam tapasztaltam ezt az ellentmondast, a dokim csak fogta a fejet, mikor mondtam, h vedono napi 1 l-t javasol... Nehogy! Igyal batran! Es kitartas!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!