Találatok a következő kifejezésre: A 37. közepén (8 db)

Pénteken 36.5 volt a hőm, és most 3 napja 37.1 37. mit jelenthet? Ja és egyszer a ciklus közepén volt 1 nap 36.8 előtte nap 36.2

pcos vagyok els? closti hónapon túl, de nem is merek reménykedni még a peteérésben sem, mert félek a csalódástól. milyen a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem amikor 37.1 volt a hõm már 1 hete akkor terhes voltam :) minden jót. 5 hós kisfiú anyukája

én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem amikor 37.1 volt a hõm már 1 hete akkor terhes voltam :) minden jót. 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: gratulálok, és jó neked. a baj, hogy a pcom miatt ezt sajna kizártnak tartom, pedig a világ legboldogabbja lennék!!!

A 37. hét közepén normálisak az alábbi adatok: bdp: 102mm, fl: 70mm, cg: 1000?

Legjobb válasz: biztos 37 hetes? nekem 39 hetes a baba és 95 mm a bdp-je.

biztos 37 hetes? nekem 39 hetes a baba és 95 mm a bdp-je.
A: 20, 25
Legyen a négy életkor A, B, C, D A feltételeknek megfelelõ 4 egyenlet A + (B + C + D)/3 = P (37) B + (A + C + D)/3 = Q (39) C + (A + B + D)/3 = R (41) D + (A + B + C)/3 = S (45) Kérdés a négy életkor átlaga EK(4) = (A + B + C + D)/4 Az egyenletek mindkét oldalát 3-mal szorozva, majd összeadva 6(A + B + C + D) = 3(P + Q + R + S) 2(A + B + C + D) = P + Q + R + S A + B + C + D = (P + Q + R + S)/2 Mindkét oldalt 4-gyel osztva (A + B + C + D)/4 = (P + Q + R + S)/8 Tehát EK(4) = (P + Q + R + S)/8 Behelyettesítés után EK(4) = 20, 25 ======

Okt. 28-án volt a mensesem most voltam a közép időbe eddig 36, 9-től soha nem ment fel a hőm és a középidő után egy héttel most 37-37, 2. Végre összejött volna?

Legjobb válasz: Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

Ez bármitõl lehet. Várj még türelemmel legalább 1 hetet, és ha késik a menzesz, csinálj egy tesztet.

A jövő héten (hét közepén) fog megjönni, viszont egy hete, mensis alhasi fájalmat érzek, hőemelkeésem is van: 37-37, 1, és hányingerem is. Terhességtől lehet a hőemelkedés?

Legjobb válasz: Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy! Gratula!

Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy! Gratula!
Megeshet...a jelek arra utalnak.De azért ez még nem fix! Nem lettél mostanában fáradékony??Ha babás vagy hamarosan rengetget fogsz aludni.Várj jövõ hét végéig, és ha addig nem jön meg, csin egy tesztet.
Én most ugyan ilyen helyzetben vagyok.Nekem 36, 9 és 37, 4 között mozok már 3 napja.És hányingerem, alhasi fájdalmam is van. Mensimnek 11-én kellene, hogy megjöjjön.Remélem, hogy ez terhességre utal valóban:)
Nem. Ez túl magas. Csinálhatnál egy tesztet.
Ha 2 hét múlva kellene menstruálnod, akkor valószínûleg a beágyazódás sem történt meg, és a teszt is negatív lehet.

Lehetek terhes? Július közepe óta nem menstruáltam! Két hetet feszül a mellem, és azóta a reggeli hőm is magas: 36, 6-37, 1 között van (saját magamhoz képest, augusztus óta mérem! )

Másfél hete csináltam egy negatív tesztet!Dokihoz jöv?héten megyek!

Legjobb válasz: szerintem ha július óta nem volt mensid akkor tuti nem vagy terhes mert a tesznek már kikellett volna mutatnia. sõt!!

szerintem ha július óta nem volt mensid akkor tuti nem vagy terhes mert a tesznek már kikellett volna mutatnia. sõt!!
szia! azt javaslom, amint tudod, keresd fel az orvosod, mert én is hasonlóan jártam, és sajnos nem baba lett belõle, hanem pcos:-( baba, pedig sajna azóta sincs. több sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Egyébként már voltam dokinál akkor azt mondta, hogy ne izguljak mert van peteérésem, csak kimarad a menzi! De mindenki azt mondja, hogy ha van akkor menstruálnom is kéne!Ja és ezalatt a három hónap alatt már négy negatív teszten vagyok túl! Csináljak újat, mielõtt jövõhéten újra lát az orvosom?
A kérdező hozzászólása: Most eléggé elszomorodtam! Azt hittem, hogy a mellfeszülés és az állandó magas hõ reményt adhat! :( Azért köszönöm!!!

37 hetes kismama vagyok, és fáj a pocakom. Kétoldalt, közepén, mitől lehet?

Másnál is van ilyen? Nem a méhtartó szalagok, azt már ismerem, ez néha beleáll a pocimba, majd elmúllik. Éjjel voltak joslóim lehet azzal összefüggésben? Vagy valami baj van?

Legjobb válasz: A középent úgy értettem, hogy nagyjából a köldök vonalában, tehát nem lent a petefészkeknél.

A kérdező hozzászólása: A középent úgy értettem, hogy nagyjából a köldök vonalában, tehát nem lent a petefészkeknél.
Nem olyasmire gondolsz mintha a bör fájna kivülröl? Furcsa fájás, nekem ilyen szokott lenni, és azt mondta a doki h lehet esetleg egy kis vérböség, pihenjek. 37hetes vagyok de már régebben is volt ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!