Találatok a következő kifejezésre: A 37. járok, nem (13 db)

A Szent Imre kórházban szült mostanában valaki Dr Tasi Róbertnél? A szülésért mennyit adtatok vagy illik adni. A magánrendelőjébe járok de nem mertem megkérdezni.37 HETES KISMAMA

Legjobb válasz: Szia! Én a Szent Imrében szültem, de nem nála. Egy másik doki magánrendelésére jártam. Megkérdeztem, de nem mondott összeget, ezért utánanéztem neten és azt olvastam, hogy az egyszeri vizsgálati díj tízszeresét szokás adni. Annyit adtam, szerintem pont elég volt. Szülésznõnek pedig 30-50 körül szoktak.

Szia! Én a Szent Imrében szültem, de nem nála. Egy másik doki magánrendelésére jártam. Megkérdeztem, de nem mondott összeget, ezért utánanéztem neten és azt olvastam, hogy az egyszeri vizsgálati díj tízszeresét szokás adni. Annyit adtam, szerintem pont elég volt. Szülésznõnek pedig 30-50 körül szoktak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kedvességed!Szeretném megkérdezni, hogy milyen volt a szülés, nyilván mindenkinek más de úgy értem segítettek e valahogy hogy könnyebbnek érezd illetve volt e kedved vagy lehetõséged a kádat használni stb.Ha van kedved egy két mondatban leírni szívesen venném.Gratulálok a babához és nagyon sok boldogságot kívánok!! :)
Szia! Kicsit hosszú lett volna, úgyhogy megírtam priviben :)
Én is feltettem egy hasonló kérdést, ott egy kismama azt válaszolta, hogy a doktor úr azt mondta, hogy 60-100 között szokott kapni, nem sértõdik meg, ha kevesebb-több (ez egy tavalyi összeg)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, lassan aktuális még kb 5 napom van :) Szép napot és kellemes babavárást!
Szia, megszültél azóta? Én is nála szültem még februárban! :)

A 37. héten járok, nem rég voltam UH-n. Az UH eredménye, hogy mekkora a baba az mennyire reális?

Sokan mondják (akik már szültek ismer?sök, rokonok), hogy nagy babám lesz, mert nagyon nagy a hasam és nem híztam.És azt mondják elöbb meg lesz a baba 1-2 héttel. Viszont az UH a 36. héten 2090g-ot mutatott, viszont csak a 34. héten járok az UH szerint.Tudom hogy +-10 nappal kell számolni legalább, hogy mikor jöhet, de akkor most ez mit jelent, 2héttel kés?bb várjam, vagy ett?l függetlenül a kiírt id?pontra.

Legjobb válasz: Figyelj,az UH becslése nem pontos.Az utolsó hónapban még majd egy kilót magukra kapnak a bébik.Hidd el egy 3 kilós gyereket sokkal könnyebb megszülni,mint egy 4-5 kilósat,és kisebb az esélye a repedésnek. Nekem is mindenki azt mondta,hogy akkora hasam van,biztos 4 kiló fölött lesz a gyerek.Én meg csak nevettem rajtuk.Mivel a kisasszony izgága volt,ezért sosem tudtak súlybecslést csinálni nála UHn.Mikor kibújt kiderült,hogy alig több mint 3 kiló.Pont kényelmes volt megszülni. Mikor jön dolog.A 38. héttõl azzal kergetett mindenki,hogy mikor szülsz már,meg így lent van a pocid meg úgy nézel ki.Aztán 4 nappal még túl is hordtam... Ennyit a kívülrõl beledumálókról.Pont akkor fog jönni a gyermek,amikor neki kell. Könnyû szülést!

Figyelj, az UH becslése nem pontos.Az utolsó hónapban még majd egy kilót magukra kapnak a bébik.Hidd el egy 3 kilós gyereket sokkal könnyebb megszülni, mint egy 4-5 kilósat, és kisebb az esélye a repedésnek. Nekem is mindenki azt mondta, hogy akkora hasam van, biztos 4 kiló fölött lesz a gyerek.Én meg csak nevettem rajtuk.Mivel a kisasszony izgága volt, ezért sosem tudtak súlybecslést csinálni nála UHn.Mikor kibújt kiderült, hogy alig több mint 3 kiló.Pont kényelmes volt megszülni. Mikor jön dolog.A 38. héttõl azzal kergetett mindenki, hogy mikor szülsz már, meg így lent van a pocid meg úgy nézel ki.Aztán 4 nappal még túl is hordtam... Ennyit a kívülrõl beledumálókról.Pont akkor fog jönni a gyermek, amikor neki kell. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! :)
Szia. Azt mondják elég nagy a tévedés lehetõsége. Szerintem meg orvostól is függ. Nekem a dokim elég jól megsaccolta. 36. héten mondta, hogy olyan 2500-2800 gramm lehet a kislányom. Egy hét múlva 37. héten megszületett 2830 grammal. 2 hós kislány anyukája.
Tapasztalatból látom, hogy nem a pocak mérete számít.Engem mindenki 6 hónaposnak néz így 36 hetesen de a baba már több mint 3 kg-os és 39 hetes adatai vannak.Hozzáteszem az egyik szemem sír a másik nevet.Hisz boldog vagyok, hogy ilyen szép nagy egészéges babánk lessz, de a dokim már azzal riogat, hoigy valszeg császár kell ha kihordom a 40. hétig mert még csak most kezd el hízni és bizosan hatalmasd lessz. Jaa és nem a baba mérete szabályozza, hogy mikor születik.A forumokon ahol regelve vagyok sokan a hidegfrontokra 36-37. hétre 2 kg-os babákat szülnek.
Nekem az orvosom a 37-dik héten 3550g-ra mérte a kisfiamat, teljesen megdöbbentem hiszen még 4hét van a szülésig mekkora babóm lesz??:-)És pontosan rá 1hétre 38.-dik hétre megszületett a drágaságom 3660g-mal!:-) Egy a lényeg egézséges legyen! Szép szülést kívánok!7hónapos kisfiú anyukája!
Nekünk csak aznap volt 38 fokos lázunk, utána semmi.
Ne ijesztgess! Mi szerdán voltunk oltáson, akkor éjjel volt láza 38, de azóta semmi.
3napig lehet az oltástól.
A prevenar oltástól csak aznap megy fel a kicsi láza másnap már nem és fõleg nem 4 nappal utána!Szerintem valami bakteriális fertõzésrõl lesz szó.Nálunk is volt ilyen.Csillapítsd a lázát és nem lesz semmi gond.Ha hétfõig nem javul mindenképp vidd el orvoshoz. Jobbulást kívánok nektek Egy 19 hós kispasi anyukája
MINDEN VÉDÕOLTÁSNAK 3NAPIG LEHETNEK MELLÉKHATÁSAI.KAPTAM PAPIRT AZ ORVOSTÓL.Te nem, utolsó válaszoló?

37 hetes kismama vagyok, és nem tudok valami sokat a kórházamról, ahol szülni fogok. Mit vigyek magammal? Lehetséges e az apás szülés? Jár e valami plusz költséggel?

A Budapest 13. kerületi MÁV (Honvéd) Kórházban fogom világra hozni a kislányom, de nem tudok sokat a kórházról. Leginkább az érdekelne, hogy jár e valami plusz költséggel az apás szülés?! A párom semmiképpen nem szeretné kihagyni kislány születését, de olvastam pár helyen, hogy külön műtős ruhát kell venni, és hogy az legalább 10 ezer forint.. Előre is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Nálunk meg kellett venni az apukának a steril ruhát az apás szüléshez... Asszem 2500 Ft volt. (Januárban szültem)

Nálunk meg kellett venni az apukának a steril ruhát az apás szüléshez... Asszem 2500 Ft volt. (Januárban szültem)
Na, ketten két félét írtunk. A legjobb lesz, ha felhívod a kórházat, vagy amikor mész ctg-re, rákérdezel. Én két éve szültem ott, akkor még nem kellett külön ruha az apának. Akkor még a babának sem kellett ruhát vinni, csak pelust és popsitörlõt, most már azt hallottam, ruhák is kellenek.

37. hétben járok. Hasmenésem van, de nincs most felénk járvány, és beteg sem vagyok. Nem rendszeresen járkálok a wc-re, de ez mitől lehet?

Milyen jelei vannak,ha esetleg jönne a baba?

Legjobb válasz: ez lehet még több hét is, bár a méhszáj zártsága is elmúlhat hirtelen, a barátnõm zárt volt , két nap múlva meg baba:))) De ha jön akkor sincs baj, ennyi idõsen.

ez lehet még több hét is, bár a méhszáj zártsága is elmúlhat hirtelen, a barátnõm zárt volt , két nap múlva meg baba:) )) De ha jön akkor sincs baj, ennyi idõsen.
Igen, lehet egy jel a hasmenés is, de teljesen kiszámithatatlan, hogy mennyi idõ van még hátra. Mindenesetre észre fogod venni :-) Azért a kórházi cucc legyen összekészitve! Sok sikert!
Pénteken hasmenésem volt, szombat reggel megszületett a fiam a 39.héten.Könnyû szülést Neked!!! :) 5hós kisfiú anyukája
Ha nem kaptál el semmit, és a gyomrod is rendben van , akkor ez is lehet egy jel, van akinél hasmenéssel kezdõdnek a tünetek.
A kérdező hozzászólása: Köszi. De ilyenkor azért nem hirtelen kezdõdik a nagy akció, ugye? Azért még húzhatom pár napig??? Tegnap még a méhszájam zárt volt...
Elõzõ vagyok, kedden teljesen zárt volt a méhszájam, szombaton már...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Bízom benne hogy húzzuk még!November közepére vagyok kiírva, jó lenne ha nem születne meg minimum a 39.hétnél korábban. Mindenkinek örömteli babázást kívánok! A cucom azért már táskában...:)
Nekem már az elejétõl fogva van olyan pár napom, amikor többször el kell mennem nagy wc-ni.Szóval nálam biztos nem a szülést jelzi, igaz már most 35 hetes vagyok... De én is úgy tudom, hogy a baba születése elött pár nappal, héttel lehet hasmenésed. Boldog baba várást.:)

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszű

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszűkület miatt javasolták az abbahagyását és megint jelentkeztek a problémák. A citológia és az összes többi eredményem jók. Tud valamit javasolni vagy teljesen reménytelen, hogy valaha rendszeres ciszta nélkül menzeszem legyen? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszű

Tisztelt Doktor Úr! 37 éves nő vagyok. Egész életemben rendszertelen volt a menzeszem 30-70 napra jött meg. 2 és fél éve szedek fogamzásgátló tablettát, mert ha nem szedem folyamatos cisztáim vannak és menzeszem iszonyatos fájdalommal jár. Csak most érszűkület miatt javasolták az abbahagyását és megint jelentkeztek a problémák. A citológia és az összes többi eredményem jók. Tud valamit javasolni vagy teljesen reménytelen, hogy valaha rendszeres ciszta nélkül menzeszem legyen? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a fogamzásgátló szedése ellenjavallt valamilyen más betegség miatt, akkor csak hormonmentes készítmények jöhetnek szóba. Ezek közül a Premens tablettával vannak a legjobb tapasztalataink, Önnek is ezt ajánlom. Ez segíthet az említett problémák megszüntetésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A terhesség végefelé normális, hogy nem mozog már annyit a baba? Ha igen miért? 37. -hétben járok.

Legjobb válasz: Csórikám nem fér már el, ki se tud nyújtózni. Ezért nem mozog annyit. Majd mozog idekint. :) Azt mondják, ha este vízszintesben vagy, és megnyugszol, akkor "kéne" neki mozgolódnia kicsit. Az enyém olyankor szokott, napközben a vége felé szinte már semmit. Csak este, meg amikor kajáltam. :) Most kint van és semmit sem változott, nagyon szereti a hasát. Lényeg a lényeg, normális vagy. Csak akkor aggódj, ha 24 óra alatt egyszer sem érzed mozogni. Drukkolok a szüléshez!

Csórikám nem fér már el, ki se tud nyújtózni. Ezért nem mozog annyit. Majd mozog idekint. :) Azt mondják, ha este vízszintesben vagy, és megnyugszol, akkor "kéne" neki mozgolódnia kicsit. Az enyém olyankor szokott, napközben a vége felé szinte már semmit. Csak este, meg amikor kajáltam. :) Most kint van és semmit sem változott, nagyon szereti a hasát. Lényeg a lényeg, normális vagy. Csak akkor aggódj, ha 24 óra alatt egyszer sem érzed mozogni. Drukkolok a szüléshez!
Lehetséges kicsi a hely.Ha mindennap érzékelsz mozgást ne aggódj, de ha nyugodt csak akkor leszel ha orvos is lát, akkor menj orvoshoz.
Normális.Egyrészt már kevés a hely, nem tud mozogni, másrészt állítólag hormonális hatások miatt nem is akar. Õ is készül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. kicsit megnyugodtam :)
Nekem pont a vége felé mozgott egyre többet a babám, pont a helyszûke miatt. Csak a szülés napján mozgott nagyon keveset. 3hetes baba anyucija

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!