Találatok a következő kifejezésre: A 37. az normális, (54 db)

Erős hüvelyi folyás és enyhe görcsök a 37. héten normális? Vagy ez már azt jelzi, hogy nemsokára szülök?

Legjobb válasz: Nekem is ugyan ez van és én is 37 hetes vagyok. Már nagyon várom a babát :-) Elsõ gyerekemmel is kb. ennyi idõsen kezdõdött a kicsit erõsebb hüvelyi folyás, 40. hétre született (vele nem görcsölgettem).

Nekem is ugyan ez van és én is 37 hetes vagyok. Már nagyon várom a babát :-) Elsõ gyerekemmel is kb. ennyi idõsen kezdõdött a kicsit erõsebb hüvelyi folyás, 40. hétre született (vele nem görcsölgettem).
csatlakozom ugyanez van nálam is. már nagyon mennék. ma szinte csak kis lökéseket érzek még nem nagyon feszitett , remélem nemsokára megyek. meg eléggé feszit ott lent.éjszaka éreztem ahogy tolja le magát mégjobban, 3 napja szakad le a derekam. 38 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hát akkor nem vagyok egyedül! Mi is nagyon várjuk, amúgy már nem lenne koraszülött, nekem a 37.hét elején 2800 gr.-ot mondtak. Nem is bánnám, ha a közeljövõben megszületne, nem várná meg, amíg 4 kg-os lesz:)

Ma vagyok 37+1 napos, ha megszületne a kislányunk az normális időnek tekinthető ugye?

Legjobb válasz: igen,normális idönek. Szülés elöjelet érzel?

igen, normális idönek. Szülés elöjelet érzel?
Igen! Már semmi baja nem lenne, ezek után a súlya gyarapszik még 40+1 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!érzek egészen lent feszítéseket, de ez nem az szerintem!megbeszéltem a csajszikámmal hogy õ birja 38.hétig.boldog babavárást!és te kedves utolsó mikor szülsz?
Az en lanyom 37+3 napra szuletett 3280 grammal es 50 cm-rel makkegeszsegesen. Nyugi, ilyenkor mar rendben van veluk minden. Tovabbi szep babavarast!
Az én 2.kisfiam is 37+3 hétre született, makk egészségesen(3090 gramm, 53 centi volt).A 28.hétben vagyok a kis tesóval, és nem bánnám, ha vele se húznám ki 40 hétig.Könnyû, gyors szülést.
Hogy mikor? Remélem már az éjjel, de nem hiszek már semmiben! Hétfõ magzatvíz vizsgálat, EST, de reménykedünk :)
Ó, a régi szép idõk, amikor az elsõ terhességemnél (anno 2 éve) ezt kérdeztem itt :) Igen, normális idõ. Nekem anno 37+2-re született meg a kislányom. Ilyenkor már csak a súlya gyarapszik. egy 2 és fél éves kislány anyukája és 37+6 hkm ikercsajszikkal
7-es vagyok: a kislányom 3300 g lett és 57 centi.

Az normális terhesség alatt hogy 37, 8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk,és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37,6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?

A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk, és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37, 6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?
Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hõm! Már a 37, 6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!! Ettõl persze még lehetsz terhes, de fõleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?
A kérdező hozzászólása: igen, megírom, de akkor megyek hûtõfürdõre, aztán doki
A kérdező hozzászólása: elmentem ide a helyi ügyeletre, és hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel.és addig igyak sok folyadékot, meg hûtõfürdõzzek, be sem engedtek a rendelõbe, kint a folyosón vizsgálat nélkül mondták ezt.én meg tökre szarul vagyok, és szédülök.ennyit az ügyeletekrõl.2 perc alatt lerendeztek:(
Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, fõleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik??? Amúgy jobban vagy már? Nõdoki látott? Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig õ cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg... Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, mára kicsit jobban vagyok, de van egy olyan tippem hogy az elevittõl van...mert csak az óta vannak bajok mióta elkezdtem.ma abba hagyom és meglátjuk....elég érzékeny vagyok ilyesmire...a dokiról lekéstem, de szerdán megyek...meglátjuk...köszi a tapasztalataidat, kicsit idegesítõ ez a helyzet, hogy ha baj van sem számíthatsz az orvosokra.pedig ez a dolguk.
én 4+5 vok napközbe 37, 5 reggel 37, 2 körül van. sztem norm.
Normális. A progeszteron hormon, ami a hõdet felnyomja, nem csak reggelente termelõdik, hanem egész nap, egészen a terhesség végéig.
Normális igen:) Mamámnak is folyton hõemelkedése volt, anyuval is meg nagybáttyámmal is!! Ugyhogy nyugi:) !
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, kissé aggódós vagyok:)
Ezen aggódni tök felesleges. Érezd jól magad, és ne csinálj a terhességbõl problémát.
Nálam ugyanez a helyzet, ez normális. A magas progeszteron szint okozza. A nemvárt idején innen gondoltam, h baba lesz, hogy napközben is ennyi volt a hõm, és sosem szokott:)

Az normális, ha 36-37 napos a menstruációs ciklusom?

az irodalmi 28 nap helyett...az els? 3 évben rövidebb volt,aztán állt be erre.

Legjobb válasz: 25-35 nap normálisnak tekinthetõ. 36-37 szerintem nem gond, ha rendszeres. De érdemes lenne megkérdezni egy nõgyógyásztól.

25-35 nap normálisnak tekinthetõ. 36-37 szerintem nem gond, ha rendszeres. De érdemes lenne megkérdezni egy nõgyógyásztól.
én mindig az elsõ vérzésmentes naptól számítom a 28 napot és így mindig pontos pedig elvileg az elsõ vérzéses naptól kéne!ez így 34 nap akkor... szerintem a tiéd is normális inkább örüljünk neki h néháy nappal hosszabb idõközönként menstruálunk..:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Az normális ha mensi előtti napokban felmegy a hőm 37, 1 re?

egy két nappal a mensi el?tt

Legjobb válasz: Igen. Még a 37,4 is normális.

Igen. Még a 37, 4 is normális.
ha már terhes vagy akkor miért mész hõt??????
A kérdező hozzászólása: Nem a terhesség kapcsán mérem a hõmet. Állandóan az az érzésem, hogy beteg vagyok, ezért fordul elõ - hetente - hogy megnézem, nincs-e lázam.
Mit érzel, hogy azt hiszed, hogy beteg vagy?
A kérdező hozzászólása: Valójában nagyon gyengének, erõtlennek érzem magam.
Ez normális a terhesség alatt. Ha tehetném én is állandóan aludnék, vagy feküdnék. Én is gyenge vagyok, a hányingerrõl nem is beszélve...

A 37. hét közepén normálisak az alábbi adatok: bdp: 102mm, fl: 70mm, cg: 1000?

Legjobb válasz: biztos 37 hetes? nekem 39 hetes a baba és 95 mm a bdp-je.

biztos 37 hetes? nekem 39 hetes a baba és 95 mm a bdp-je.

Lányok, eddig mértem a hőmet nyelv alatt.3napja a dokim azt mondta hogy jobb ha lent mérem ott. én két napja ott mérem. Az normális tegnap 37.6, ma meg 37, 7? két nap mulva nem várom.

Legjobb válasz: Szerintem a következõ hónapban már felesleges lesz mérned! Holnap tesztelj, szerintem azért magas, mert a baba így akarja! ::)))) Drukkolok!

Szerintem a következõ hónapban már felesleges lesz mérned! Holnap tesztelj, szerintem azért magas, mert a baba így akarja! ::) ))) Drukkolok!
Szia! Ott le kell vonni fél fokot, tehát csak 37, 1 és 37, 2. Még bármi lehet belõle. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ezt a fél fok levonást a dokim kihagyta!
A következõ ciklustól mérjed hüvelyben, ezt a ciklust már fejezd be nyelv alatti méréssel, mert így nem lesz mérvadó az eredmény.

37 hetes 1 napos vagyok, és az elmúlt pár napban legalább egyszer rámtör a hányinger. Ez normális ilyenkor?

Azért furcsálom,mert nekem a trehességem elején egyszer sem volt semmi gondom.Ez baj lehet,vagy normális?

Legjobb válasz: Lehet hogy a gyomorégés miatt. Ilyenkor ez normális. Egyébként így a vége felé már minden kellemetlenség normálisnak számít. Kitartás! 38 hetes kismama

Lehet hogy a gyomorégés miatt. Ilyenkor ez normális. Egyébként így a vége felé már minden kellemetlenség normálisnak számít. Kitartás! 38 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!