Találatok a következő kifejezésre: A 37 hő utalhat terhességre (3 db)

A 37 körüli hő utalhat terhességre?

Legjobb válasz: ha marad is annyi vagy felette van, akkor igen

ha marad is annyi vagy felette van, akkor igen
bocsi de ezt nemértem.
igen ez utalhat .gratula.
Igen utalhat de betegséget is jelezhet.Várd meg hogy megjön-e a menzeszed ha nem csinálj tesztet.Ha szeretnéd a babát szorítok.
ha legalább 21 napja 37 a hõd és vérzés nem jelentkezett, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sokat segítettetek! Azt hiszem örülnék Neki! Az ovulációs mikroszkop folyamatosan páfrány szerû és most már 2 hete hányingerem van, fáradt vagyok, viszont a múlt heti tesztem egy csikos lett, de holnap megyek laborba! Ha igen akkor 5 hetes! SZORÍTSATOK!!!!! Köszi!!

Utalhat terhességre, ha a reggeli ébredési hő 37·vagy fölötte van?

Ez azért meglepő számomra,mert nem fordúlt elő még ilyen.36.8-9-től soha nem megy feljebb a hőm,pedig ugyan akkor mérem és ugyanúgy iszom palástfű teát min az előző ciklusokban.Jaj igen és most ultrahanggal bizonyított,hogy tüszőrepedés előtti napon is együtt voltunk és utánna is úgy,hogy még nem telt el 24 óra. Mi a meglátásotok?

Legjobb válasz: Itt a görbém,ha segítség,amihez annyit fûznék hozzá,hogy ultrahanggal bizonyított,hogy nem a 15,hanem a 17.napon volt tüszõrepedés. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/89054da1e9e4c0e34d2d88..

A kérdező hozzászólása: Itt a görbém, ha segítség, amihez annyit fûznék hozzá, hogy ultrahanggal bizonyított, hogy nem a 15, hanem a 17.napon volt tüszõrepedés. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/89054da1e9e4c0e34d2d88..
Nagyon szép a görbéd, nekem is 37c fölé ment a hõm az elsõ terhességemnél. Nem is ment lejjebb, szülésig.:) Szerintem ez a hónap a te hónapod lett!
Óó ez nagyon szépen alakul! Nagyon sanszos! Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok!!! Remélem tényleg az én hónapom!!!:) Bizakodó vagyok most:)
Még 1 hét és tesztelhetsz:) szép görbe
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:)

37 fokos hő, alhasi szúrkálás, két hét menses késés, ami nem teljesen olyan volt, mint szokott, de volt, a nyers hústól való hányinger, de két negatív teszt utalhat még terhességre?

Más tünetem nincs, naponta párszor a mellembe hirtelen feszülést érzek, de nem egyfolytába. A derekam is fáj és rengeteget alszom és fehér folyásom is van.

Legjobb válasz: Igazság szerint mi még nem próbálkozunk a babával, 1-2 év múlva szeretnénk, úgyhogy megszakítással, óvszerrel védekezünk, de azért én is nagyon örülnék a babának. Olvastam olyat, akinek csak 13 hetesen mutatta ki a teszt. Hát érdekes.

A kérdező hozzászólása: Igazság szerint mi még nem próbálkozunk a babával, 1-2 év múlva szeretnénk, úgyhogy megszakítással, óvszerrel védekezünk, de azért én is nagyon örülnék a babának. Olvastam olyat, akinek csak 13 hetesen mutatta ki a teszt. Hát érdekes.
Szia! szerintem attól még lehet h. baba van a dologban mert nekem is 2 hete késett a menszeszem és utánna csináltam tesztet és pozítiv lett. Menjel orvoshoz az biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Hasonló helyzetben vagyunk, hõ, tünetek stimmelnek, nekem 1hete késik és a mai tesztem is negatív lett.Semmi mensire utaló jel!Csodás lenne ha BABA!De akkor nem értem, hogy miért - a teszt.Szorítok, hogy a Babák tegyék ezt velünk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!