Találatok a következő kifejezésre: A 37 hő utalhat (6 db)

Hány napig marad fenn a hő mensi elmaradásától számítva? Én már 6 nappal vagyok túl ezen és még 37 fok reggel. Utalhat esetleg másra is a magas hő?

Szeretném hinni, h baba van a dologban, mert már régóta az ügyön vagyunk.

Legjobb válasz: Ennyi idõ után tesztelj,mert bizony ez babára utal.Én azzal bíztattam magam,hogy teszteljek,mert ha +, akkor legalább hamarabb tudom, ha meg -, akkor meg nem álltatom magam tovább.Tesztelj, drukkolok!

Ennyi idõ után tesztelj, mert bizony ez babára utal.Én azzal bíztattam magam, hogy teszteljek, mert ha +, akkor legalább hamarabb tudom, ha meg -, akkor meg nem álltatom magam tovább.Tesztelj, drukkolok!
Ez bizony baba!!!!!
Teszteltél már?
Ez bizony babó nekem ugyanígy volt fenn maradt a hõm a férjem minden reggel megkérdezte, hogy állunk hõmérséklet ügyileg és én nagyon boldog voltam, hogy nem esik vissza sok év várás után ilyen nem volt és mindenki hülyének nézett, mert én biztos voltam benne pedig akkor még a teszt is csak egy csíkot mutatott, de késõbb már kettõt:-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem és POZITÍV lett!!!!!!
Gratulálok és minden jót, boldog babavárást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Örülök, hogy sikerült! Boldog babavárást!

Július 29-én volt p. é-sem . Próbálkoztunk babával többször is. A ciklusom 53. napján vagyok. Nem vezetek görbét de a höm : 36, 5, 36, 6, 37, 8, 37, 2. A doki látta uh-h a tüszöt 27-én . Azt mondta esélyes hogy összejön a baba. Ez a hő utalhat rá?

VAn már 1 kisfiam, a szülés elött nem volt rendszeres a menszim, tehát nálam megesik hogy ilyen hosszú a ciklusom.

Legjobb válasz: szerintem tesztelj! én a 36 napig vártam(átlagos 30 napos szokott lenni) és ma reggel + lett:) szorítok neked!!!

szerintem tesztelj! én a 36 napig vártam(átlagos 30 napos szokott lenni) és ma reggel + lett:) szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj és a legfontosabb! Gratulálok a babához és sok- sok egészséget kívánok és problémamentes terhességet na meg egy szuper jó szülést!!!
igen, de egy teszt és egy uh biztosat mondana, a hõmérséklet nagyon csalóka, nekem pl nem ment fel. 24 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy szorítasz nekem. Jól esik!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam még egy tesztet és határozott pozitív lett:)

A 37 körüli hő utalhat terhességre?

Legjobb válasz: ha marad is annyi vagy felette van, akkor igen

ha marad is annyi vagy felette van, akkor igen
bocsi de ezt nemértem.
igen ez utalhat .gratula.
Igen utalhat de betegséget is jelezhet.Várd meg hogy megjön-e a menzeszed ha nem csinálj tesztet.Ha szeretnéd a babát szorítok.
ha legalább 21 napja 37 a hõd és vérzés nem jelentkezett, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sokat segítettetek! Azt hiszem örülnék Neki! Az ovulációs mikroszkop folyamatosan páfrány szerû és most már 2 hete hányingerem van, fáradt vagyok, viszont a múlt heti tesztem egy csikos lett, de holnap megyek laborba! Ha igen akkor 5 hetes! SZORÍTSATOK!!!!! Köszi!!

Szerintetek normális a 37, 7 hő? Vagy ez már betegségre utalhat?

Legjobb válasz: Ha alapjában véve ennyi akkor az tuti nem jó. Nem írtál sokat, így nem tudom mit írjak. Hol tartasz a ciklusodban?

Ha alapjában véve ennyi akkor az tuti nem jó. Nem írtál sokat, így nem tudom mit írjak. Hol tartasz a ciklusodban?
A kérdező hozzászólása: 30. napon járok már késik 2 napot.
És mindig ennyi volt vagy csak most emelkedett meg? Babát akartok? Mennyi szokott lenni az alaphõd? Bocsi a sok kérdésért csak segíteni szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Tegnap 37, 2 volt mostanában annyi szokott lenni, de nem mértem ebben a hónapban. Szeretnénk babát probálkozunk, ez a második hónapja hogy nem szedem a gyógyszert.
Szerintem akkor tesztelj mert valószínû, hogy sikerült a baba:-) Akkor szokott a hõ magasabban lenni mint általában de ha kiderült, akkor írj. És tesztelj megy a drukk.
nézd ez aznén görbém és én már biztosra tudom h babás vok: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/69d2271080a6aa59dcf4b9..
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel csináltam már egyet, de nem mutatott semmit. Ma nem tudok csinálni, mert nincs majd holnap délután. Az lehetséges, hogy még nem mutatta a 30 napon?
Ha késõi ovud volt akkor lehetséges.

Utalhat terhességre, ha a reggeli ébredési hő 37·vagy fölötte van?

Ez azért meglepő számomra,mert nem fordúlt elő még ilyen.36.8-9-től soha nem megy feljebb a hőm,pedig ugyan akkor mérem és ugyanúgy iszom palástfű teát min az előző ciklusokban.Jaj igen és most ultrahanggal bizonyított,hogy tüszőrepedés előtti napon is együtt voltunk és utánna is úgy,hogy még nem telt el 24 óra. Mi a meglátásotok?

Legjobb válasz: Itt a görbém,ha segítség,amihez annyit fûznék hozzá,hogy ultrahanggal bizonyított,hogy nem a 15,hanem a 17.napon volt tüszõrepedés. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/89054da1e9e4c0e34d2d88..

A kérdező hozzászólása: Itt a görbém, ha segítség, amihez annyit fûznék hozzá, hogy ultrahanggal bizonyított, hogy nem a 15, hanem a 17.napon volt tüszõrepedés. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/89054da1e9e4c0e34d2d88..
Nagyon szép a görbéd, nekem is 37c fölé ment a hõm az elsõ terhességemnél. Nem is ment lejjebb, szülésig.:) Szerintem ez a hónap a te hónapod lett!
Óó ez nagyon szépen alakul! Nagyon sanszos! Megy a drukk! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok!!! Remélem tényleg az én hónapom!!!:) Bizakodó vagyok most:)
Még 1 hét és tesztelhetsz:) szép görbe
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:)

37 fokos hő, alhasi szúrkálás, két hét menses késés, ami nem teljesen olyan volt, mint szokott, de volt, a nyers hústól való hányinger, de két negatív teszt utalhat még terhességre?

Más tünetem nincs, naponta párszor a mellembe hirtelen feszülést érzek, de nem egyfolytába. A derekam is fáj és rengeteget alszom és fehér folyásom is van.

Legjobb válasz: Igazság szerint mi még nem próbálkozunk a babával, 1-2 év múlva szeretnénk, úgyhogy megszakítással, óvszerrel védekezünk, de azért én is nagyon örülnék a babának. Olvastam olyat, akinek csak 13 hetesen mutatta ki a teszt. Hát érdekes.

A kérdező hozzászólása: Igazság szerint mi még nem próbálkozunk a babával, 1-2 év múlva szeretnénk, úgyhogy megszakítással, óvszerrel védekezünk, de azért én is nagyon örülnék a babának. Olvastam olyat, akinek csak 13 hetesen mutatta ki a teszt. Hát érdekes.
Szia! szerintem attól még lehet h. baba van a dologban mert nekem is 2 hete késett a menszeszem és utánna csináltam tesztet és pozítiv lett. Menjel orvoshoz az biztosabbat tud mondani! Sok sikert!
Szia!Hasonló helyzetben vagyunk, hõ, tünetek stimmelnek, nekem 1hete késik és a mai tesztem is negatív lett.Semmi mensire utaló jel!Csodás lenne ha BABA!De akkor nem értem, hogy miért - a teszt.Szorítok, hogy a Babák tegyék ezt velünk!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!