Találatok a következő kifejezésre: A 37 hő (139 db)

A 36.7-36.8-as alaphő nem túl magas? PÉ uán 37-37.1 szokott lenni. Ha sikerülne teherbe esni, akkor is jó a 37-37.1-es hő?

Legjobb válasz: nincs megkötve mennyinek kell lenni az alaphõnek, egyénenként változik. sztem teljesen jó a hõd

nincs megkötve mennyinek kell lenni az alaphõnek, egyénenként változik. sztem teljesen jó a hõd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
halo, tudja a fenti kérdésre valaki a választ? :) ugyanez történik velem is..
bocsi, látom már jött válasz.. akkor megnyugodtam.. picit magasabb az alaphõm, de jó tudni, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Van olyan kismama itt, akinek nem ment fel a hője 37 fokra? Hanem mondjuk 36, 7 volt, de az stagnált? Vagy" kötelező "a 37 fok?

Legjobb válasz: Nem. Mert nekem az alaphõm 35, 7 volt mindig,így amikor terhes lettem akkor is csak 36, 7-ig ment fel. :-)

Nem. Mert nekem az alaphõm 35, 7 volt mindig, így amikor terhes lettem akkor is csak 36, 7-ig ment fel. :-)
Az, hogy ez elég magas-e az alaphõdtõl függ.
Az alaphõtõl függ, mindent ahhoz érdemes viszonyítani.

Hány napig marad fenn a hő mensi elmaradásától számítva? Én már 6 nappal vagyok túl ezen és még 37 fok reggel. Utalhat esetleg másra is a magas hő?

Szeretném hinni, h baba van a dologban, mert már régóta az ügyön vagyunk.

Legjobb válasz: Ennyi idõ után tesztelj,mert bizony ez babára utal.Én azzal bíztattam magam,hogy teszteljek,mert ha +, akkor legalább hamarabb tudom, ha meg -, akkor meg nem álltatom magam tovább.Tesztelj, drukkolok!

Ennyi idõ után tesztelj, mert bizony ez babára utal.Én azzal bíztattam magam, hogy teszteljek, mert ha +, akkor legalább hamarabb tudom, ha meg -, akkor meg nem álltatom magam tovább.Tesztelj, drukkolok!
Ez bizony baba!!!!!
Teszteltél már?
Ez bizony babó nekem ugyanígy volt fenn maradt a hõm a férjem minden reggel megkérdezte, hogy állunk hõmérséklet ügyileg és én nagyon boldog voltam, hogy nem esik vissza sok év várás után ilyen nem volt és mindenki hülyének nézett, mert én biztos voltam benne pedig akkor még a teszt is csak egy csíkot mutatott, de késõbb már kettõt:-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel teszteltem és POZITÍV lett!!!!!!
Gratulálok és minden jót, boldog babavárást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Örülök, hogy sikerült! Boldog babavárást!

37, 1 a babám hője, Ez már hőemelkedés vagy csak 37, 5től? Hónaljban mértem. Tegnap kapta a három hós oltást meg a pneumot

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ennyi idõs babánál fenékben kell mérni. Ott pedig 38 fok felett beszélünk lázról. Szerintem mérd ott, sokkal pontosabb! Bekrémezed, benyomod a legvégét, és vársz, amíg a hõmérõ csíkja meg nem áll. Ennyi az egész.

Én úgy tudom, hogy ennyi idõs babánál fenékben kell mérni. Ott pedig 38 fok felett beszélünk lázról. Szerintem mérd ott, sokkal pontosabb! Bekrémezed, benyomod a legvégét, és vársz, amíg a hõmérõ csíkja meg nem áll. Ennyi az egész.
még nem hõemelkedés. ám gyógyszert is 38 fölött érdemes adni. had próbálja meg a szervezet legyõzni a lázat. így ellenállóbbá válik a baba.
ha végbélen keresztül méred, akkor fél fokot kell majd leszámolni. 2. válaszoló voltam.
Ha oltást kap a kisfiam, én rögtön a hazajövetel után adok neki kúpot. Azon amúgy csodálkozok, h egyszerre 2oltást kapott, nálunk el kell telnie legalább 2hétnek(védõnõm mondta). Ilyen kicsiknék amúgy a végbélben kell mérni ill. én cumis hõmérõvel szoktam.
A kérdező hozzászólása: a két hóst is egyszerrre kapta a pneumoval, akkor nem volt semmi baj, most viszont nagyon nyügi éjjel is kelt kétszer pedig már rég átalussza az éjszakát, most alszik, ha kel újra mérem. köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: köszi utsónak

Reggeltől 37, 5 (levonva) a fiam hője, adjak rá lázcsillapitót?

nem szoktam h?emelkedésre neki,csak 38felett,de már reggelt?l 37,5.Ne adjak,csak ha feljebb menne,vagy egy fél adag nurofent/panadolt beadjak inkább neki?Beteg amúgy,torokgyulladása van,nagyon csúnyán köhög,taknya-nyála egybefolyik szegénykémnek,félpercenként szivom az orrát...tegnap voltunk dokinál,antibiotikumot irt fel neki.Este volt láza,38felett,akkor természetesen adtam neki.A fogai is jönnek,4egyszerre,szerintem az is megviseli....8hónapos.

Legjobb válasz: nehéz így megmondani. Én nem adnék. Lehet, hogy az antibiotikumban is van. Ilyenkor mindig kérdezz rá a dokinál, ha kap egyéb gyógyszert, hogy hogy legyen a lázcsillapítónál. Nekem jó dokim van, mindig mondja ilyen esetekben. Azért sem adnék, mert hiszek benne, hogy a lázzal küzd a szervezete a bacik ellen. Megfigyeltem mindkét gyermekemen, ha nem adok gyógyszert hamarabb kiheverik, pontosabban nem húzódik el a vége a betegségeknek. És az a 37,5 nem olyan magas, lehet, hogy csak el"kómásítod" a lázcsillapítóval. Majd estére esetleg, lefekvéshez, hogy nyugodtan aludjon. De ha nem szökik fel magasabbra, akkor sem biztos, hogy adnék. Figyelj nagyon a folyadékpótlásra.

nehéz így megmondani. Én nem adnék. Lehet, hogy az antibiotikumban is van. Ilyenkor mindig kérdezz rá a dokinál, ha kap egyéb gyógyszert, hogy hogy legyen a lázcsillapítónál. Nekem jó dokim van, mindig mondja ilyen esetekben. Azért sem adnék, mert hiszek benne, hogy a lázzal küzd a szervezete a bacik ellen. Megfigyeltem mindkét gyermekemen, ha nem adok gyógyszert hamarabb kiheverik, pontosabban nem húzódik el a vége a betegségeknek. És az a 37, 5 nem olyan magas, lehet, hogy csak el"kómásítod" a lázcsillapítóval. Majd estére esetleg, lefekvéshez, hogy nyugodtan aludjon. De ha nem szökik fel magasabbra, akkor sem biztos, hogy adnék. Figyelj nagyon a folyadékpótlásra.
Én 38 fok alatt csak akkor adok lázcsillapítót, ha láthatóan zavarja a fiam- nyûgös, sírós illetve este, alvás elõtt. Mérd gyakran és ha emelkedik, du-ra fog, akkor adj neki. Hagy dolgozzon csak a szervezete!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek.Én is igy gondolkozok, ezért sem szoktam adni csak ha tényleg lázas, 38 fölött van.Nagyon nyûgös amúgy, sirós, 10perceket alszik, mert arra kel fel, hogy majd meg fullad, úgy köhög, és fáj neki.....este nurofent kapott mert ugye lázas volt, de attól sem aludt, de a láza lement legalább.A doki azt mondta ha lázas, akkor adjak neki lázcsillapitót.
A kérdező hozzászólása: folyadékot szerencsére iszik, jó ivó, napi 6-7dl-t megiszik, ma már 4dl-t megivott eddig.

Ha a baba höje 37, az lehet attól is, hogy meleg van a szobában, vagy az már höemelkedés?

Legjobb válasz: Hol mérted a hõjét, popsiban, szájban mért hõbõl öt tizedet le kell vonni, egyébként a 37 egy kisbabánál normálisnak számít, az õ testhõmérsékletük kicsi magasabb normál estben is mint a felnõtteké, és igen a melegtõl is lehet, mert nem tud a pici testük még rendesen hõszabályozni, a túlmelegedésre ügyelni kell, mert bajt okozhat, nézd meg nem szomjas-e,(ha a kutacs kissé be van esve ez annak a jele)ill. ha a tarkója nedves, nyirkos akkor biztos melege van, az arc is kipirul ilyenkor.

Hol mérted a hõjét, popsiban, szájban mért hõbõl öt tizedet le kell vonni, egyébként a 37 egy kisbabánál normálisnak számít, az õ testhõmérsékletük kicsi magasabb normál estben is mint a felnõtteké, és igen a melegtõl is lehet, mert nem tud a pici testük még rendesen hõszabályozni, a túlmelegedésre ügyelni kell, mert bajt okozhat, nézd meg nem szomjas-e, (ha a kutacs kissé be van esve ez annak a jele)ill. ha a tarkója nedves, nyirkos akkor biztos melege van, az arc is kipirul ilyenkor.
Az elõzõhöz annyit, hogy akár sírástól is felmehet kissé a hõmérséklete! Mérd meg fél óra múlva is.
Nekem a doki azt mondta, hogy öt tizedet kell levonni belõle. 37 felett van hõemelkedés, tehát ha pont 37, akkor az még nem az.
de ha férfi vagy akkor tuti hogy nemvagy terhes!
Nekem mindig ennyi. Amúgy az átlag az pont azért átlag, mert senkinek sem annyi, hanem vagy magasabb, vagy alacsonyabb, de nincs messze tõle. Amúgy meg akkor is magasabb a testhõmérsékleted, ha pl megjön, vagy megjönni készül, vagy ha kicsit fel vagy fázva, vagy ha kicsit be van gyulladva a torkod, vagy mittudomén... Remélem azért nem nagyon komoly a kérdés. Ha kétségeid vannak, vegyél egy terhességi tesztet és kiderül az igazság...
Az oké, hogy nem bánnád, de nem is vagy rá kíváncsi? Vegyél már egy tesztet! :D
Hát a hôre valóban nem lehet alapozni, mert ahhoz egész hónapban kellett volna mérned, hogy tudjuk, mennyi az átlaghôd. Szerintem vegyél egy tesztet, az a legbiztosabb. Ha baba van, azt már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit köhögtem de ennyi!
nem fáztál meg?
A kérdező hozzászólása: végülis nem bánnam ha baba lenne!
hõt reggel kell mérni. ébredés után még az ágyban fekve. egyébként meg min. 1-2 hónapig kell mérned, hogy megtudd mikor, hogyan változik a testhõmérsékleted.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem terhes vagy. bár nem tudom, ez most neked jó-e vagy rossz.... 24N
Itt mindenki eleve arra tippel, hogy nem akarsz terhes lenni.. De mi van, ha igen? :D 6 éve vannak együtt, végülis elképzelhetõ... Amúgy meg vegyél tesztet, ez a hõmérõs dolog az hülyeség. Mindenkinek más és nem lehet rá alapozni...
Nem tudom hány éves vagy, de ha nem akartok még gyereket, akkor védekezzetek és nem kiszállással.A szabálytalan ciklusod miatt pedig dokihoz kellene menni, hogy segítsen beállítani.Ilyen ciklushoz igazodni sem lehet, ha esetleg még próbálkoznátok a naptármódszerrel is. Ez játék a tûzzel!
A kérdező hozzászólása: 6 éve. késett már máskor is ezért nem vettem eddig tesztet
A kérdező hozzászólása: 6 éva vagyunk együtt és soha nem szedtem semmit!a védekezés is csak ugy történik hogy kiszáll
Az inkább aggasztó, hogy nem jött meg, minthogy mekkora a hõd.Voltatok úgy együtt a barátoddal, hogy nem védekeztetek, vagy rosszul? Ha 2 hete nincs meg, miért nem csináltál tesztet? Szedsz fogamzásgátlót?
én 0, 7 fokról tudok. Tehát ha 37, 5 vagy, akkor vagy terhes (vagy influenzás)
A kérdező hozzászólása: köszi de azt hiszem nõ vagyok :D
A kérdező hozzászólása: kb 2 hete nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: negatív lett a teszt!de mivel ilyen sokat késik ki lehet matekolni mikor van peteérésem vagy bármikor lehet?mert tegnap belém ment a párom!?

A kislányom hője 37, 6, oltás után vagyunk. Már adjak neki kúpot, vagy azt csak 38 fölött kell?

Nagyon ny?gös szegénykém, és még a nózija is elkezdett folyni neki.Mi tegyek,hogy segítsek rajta? 3 hónapos

Legjobb válasz: Én adtam az én babámnak,mert este volt,és nagyon nyûgös,és így jól elaludt,nem volt éjjel sem gond.De minden anyuka maga dönti el,ahogy jónak látod.

Én adtam az én babámnak, mert este volt, és nagyon nyûgös, és így jól elaludt, nem volt éjjel sem gond.De minden anyuka maga dönti el, ahogy jónak látod.
A kérdező hozzászólása: Már adtam is neki kúpot, mert felment 38, 2-re a láza. Köszönöm nektek a jó tanácsokat.
Le kell belõle vonni 0, 5fokot tehát az csak pici hõemelkedés.Nekünk is ez volt és én adtam neki egy fél kúpot.Holnapra elmúlik, a nyügi is.
A kérdező hozzászólása: Levonva volt annyi!
Szió! Hát nekünk is mindig hõemelkedésünk és 1szer volt lázas a drágám:( az oltások után esténként! Én mindig adtam a kislányomnak feles kúpot.Ártani nem árt és így nyugodtabban alszik. Boldog babázást kívánok és lázmentes éjszakát!!! 5 hónapos kislány anyukája
Oltás után én mindíg beadom neki a lázcsillapító kuppot, egy órán belül a szuri után. Még nem lázasodott be egyszer sem.

A 37 körüli hő utalhat terhességre?

Legjobb válasz: ha marad is annyi vagy felette van, akkor igen

ha marad is annyi vagy felette van, akkor igen
bocsi de ezt nemértem.
igen ez utalhat .gratula.
Igen utalhat de betegséget is jelezhet.Várd meg hogy megjön-e a menzeszed ha nem csinálj tesztet.Ha szeretnéd a babát szorítok.
ha legalább 21 napja 37 a hõd és vérzés nem jelentkezett, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sokat segítettetek! Azt hiszem örülnék Neki! Az ovulációs mikroszkop folyamatosan páfrány szerû és most már 2 hete hányingerem van, fáradt vagyok, viszont a múlt heti tesztem egy csikos lett, de holnap megyek laborba! Ha igen akkor 5 hetes! SZORÍTSATOK!!!!! Köszi!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!