Találatok a következő kifejezésre: A 36. után (210 db)

Szerintetek az ovu utáni 36, 7-es hő nem alacsony? 36, 3-ról ment fel tüszőrepedés után.7. dpo-n vagyok és állandó a 36, 7.

Legjobb válasz: Most olvasgattam én is nekem 36,3 ról 36,8 ra ugrott és ahhoz h bizonyított legyen a tüszõrepedés csa 0,2 fokot kell ugrania de ezt a hõt legalább 3 napig tartani kell

Most olvasgattam én is nekem 36, 3 ról 36, 8 ra ugrott és ahhoz h bizonyított legyen a tüszõrepedés csa 0, 2 fokot kell ugrania de ezt a hõt legalább 3 napig tartani kell

Mit tennél ilyen esetben? Dokit váltanál? Neked sem kellett dokihoz menni a 36. hét után?

Szerdán voltam dokinál. Sima uh-t csinált és azt mondta, ha nem szülök meg, akkor 4 hét múlva kontroll.

Legjobb válasz: 36.hét után már hetente kellett járnom,szeritem menj sztk.ba v másik dokihoz...

36.hét után már hetente kellett járnom, szeritem menj sztk.ba v másik dokihoz...
gondolom azért nem kell menned hozzá, mert ugyis mész nst-re és utána mindig megnézi a doki is.igy gondolom feleslegesnek tartja a sok pénz kidobását, ha hetente lát az orvos.
Én meg pont amiatt izgulok, hogy nehogy már hetente hívjon a 36 hét után. Pont tegnap mondta a védõnõ, hogy így szokta a doki csinálni. DE én emlékszem, hogy az elsõ babámnál 32 hetesen UH, 35 hetesen terhesgondozás és akkor azt mondta, hogy 2 hét múlva jõjjek a táppénzes papírért, amúgy nem kell jönni. NST-re máshova jártam hetente és kb 2 hetente megvizsgált a saját dokim, és a 38. héten volt az utolsó UH, akkor néztek lepényérettséget is. Amúgy a Flowmetria és az NST teljesen egyenértékû, az is megmutatja, ha nincs rendben a baba keringése.
HA még elválal ilyenkor másik doki menj máshoz. Én 34. héttõl hetente járok. Most 36. héttõl heti 2x és minden héten csinál UH-t flomertriat. Én sem lennék nyugodt. 36+5km
A kérdező hozzászólása: nem magándoki, hanem sztks... NST a kórházban van, és az épp ügyeletes nézi meg a papírt
Én a helyedben 38 hetesen elmennék egy magán UH-ra, ott azt néznek amit akarsz. A méhszáj miatt meg külön örülj hogy nem nézi, nagyon fáj már ilyenkor, és nem sok értelme van. Ha nyílsz/szülsz, akkor sincs semmi. Szóval én meg azért voltam ideges hogy minek nézeget, csomót véreztem, görcsöltem a 36, 38 hetes méhszájnézések után.
A kérdező hozzászólása: A 8.héttõl nyitva vagyok... Nemis a méhszáj érdekel. Csak furcsálom, hogy 36.hét után nem kell menni a dokihoz. Magánra nincs pénzem:( Az NSTben pedig nem bízok...

Normális az ha a menszesz után első nap magasabb a hőmérsékletem most 36, 7 máskor 36, 5?

Legjobb válasz: menszesz után bármilyen hõd lehet. Az ovuláció elõtti hõ nem számít, csak az ovu utáni.

menszesz után bármilyen hõd lehet. Az ovuláció elõtti hõ nem számít, csak az ovu utáni.

Az normális ha valakinek a mensese után se megy le az ébredési hője 36, 4 alá? Nekem 7 napja jött meg (most már nincs), és még nem megy le.

Legjobb válasz: miért kéne lemennie 36,4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie

miért kéne lemennie 36, 4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie
Szia ! Nekem csak peteérés napján megy le 36, 4-ig az elõtte valo napokon 36, 6-36, 8 között mozog.
attól is függ, hogy hol méred... nekem 36, 5-nél lejjebb sose megy (szájban mérve).

A 36. hét után már nem kell szedni Magne B6-ot?

Legjobb válasz: Igen, csak a 36. hétig kell szedni. Utána nem ajánlott!

Igen, csak a 36. hétig kell szedni. Utána nem ajánlott!
Nem, mert a magnézium a görcsökre van és állítólag a fájásokra is jó. Így ha szeded, akkor nem érezheted a jóslóakat, vagy az igaziakat kellõképpen. Legalábbis én így tudom

Ha a nemvárt után 2 nappal leesik a hőm 36, 9-ről 36, 6-ra, lehetek babás?

http://ciklus.hu/images/diagramok/f2ca6fa77ff48ad87143d9082d.. A vérfolt, inkább csak nagyon világos-barnás folyás.

Legjobb válasz: Hát ha esik le a hõd, az nem jó jel, valószínû meg fog jönni.

Hát ha esik le a hõd, az nem jó jel, valószínû meg fog jönni.
Én menstruációra szavaznék, hiszen 3 napja már vérezgetsz. De a holnap végleg eldönti majd.
A kérdező hozzászólása: Nálam nem szokott ilyen barnás folyás lenni, mielõtt megjönne. Ezért nem tudom hova tenni:(
Sajnos attól, hogy nem szokott, most még lehet...
A kérdező hozzászólása: Értem:( Na, majd holnap jelentkezem:) Remélem minden ok lesz.
Szerintem is megjön. A sok barnázgatás lehet progi hiány is

Mi lesz a 36. hét után? Lehet előbb szülök majd? Elég sokszor keményedek, magnéziumot szedek, most 31 hetes vagyok. Méhszáj szerencsére mindig zárt. De a 36. héttől már nem lehet magnéziumot szedni. Mire számítsak?

Persze vannak napok amikor nem vészes, de van amikor nagyon, és néha megjönérzésem van. Gondolom ezek jóslók. Mondtam a dokimnak, több magnéziumot kell szednem és ha érzem akkor pihenni. De mi lesz így amikor már nem szedhetem a magnéziumot? Van ilyen tapasztalat? El?bb megszülhetek?

Legjobb válasz: Könnyû szülést kívánok Nektek! És sok egészséget, jó babázást nemsokára!!! :)

A kérdező hozzászólása: Könnyû szülést kívánok Nektek! És sok egészséget, jó babázást nemsokára!!! :)
Szia! Én 2* voltam korházban, ahol visszatartották a szülést, 1* 27 hetesen akkor rövidült a méhszáj, majd 32 hetesen akkor ki is nyílt a külsõ, rengeteg magnéziumot szedtem és pipolphent a 36 hétig. Most vagyok 40 hetes, holnapra vagyok kiírva és még mindíg nincs jele, hogy ki akarna bújni a baba.
Én is sok magnéziumot és Pipolhent szedtem a 36. hétig, hogy ne legyen koraszülés. Nekem a méhszáj a 30, héttõl nyílt szépen fokozatosan. 37. héttõl málnalevél tea...5 nappal a kiírt elõtt szültem. Már attól féltem, túlhordom...;)
Szia!éN A 26.héten korházba kerültem mert kinyílt a méhszáj, ezért visszatartáson voltam.Sok magnéziummal engedtek haza.A 36.héttõl nem szedem, ki is nyílt a belsõ méhszáj is.A hasam nagyon sokat és több mint 1 percig keményedik. Most vagyok 39 hetes és még mindig egyben vagyunk a babámmal.Ja !és ez már a 3. terhességem!
én is elég sokat keményedtem 30 hét felett, és ráadásul szépen lassan a 32. héttõl elkezdtem kinyilni.36.hétre teljesen kinyiltam.holnap kezdem a 38.hetet, és még egyben vagyok.kedden elment a nyákdugóm, azóta keményedésen kivül semmi, még joslo sem volt, pedig elötte az is volt.az én fiam nem akar kifele sietni.a magnéziumra meg csak azt tudom mondani hogy nekem a doki is és a védõnõm is azt mondta hogy az szedjem csak tovább(3x1 magnesium citricit-et szedek). szerintem nyugodj meg(tudom mondani könnyû)mert az idegeskedés sem neked sem a babádnak nem jo.nem törvényszerû hogy hamarabb jön . egyébbként 2 hete mondta a doki hogy 2 hetet ad és megszülök, de még egyben vagyok.ja és már a 22. hét óta koraszüléssel fenyeget rövidülés és keményedések miatt. további nyugodt pocakosodást, és könnyû szülést kivánok.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem aggódom, nagyon köszönöm a válaszaitokat!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy! Neked is köszönöm a megnyugtatást! Gratula a gyerkõchöz és a pocaklakóhoz! :)
Ne délután mérd a hõdet hanem reggel felkelés elõtt. Délután mindig mást fogsz mérni attól függõen hogy mennyit mozogsz elõtte.
Osztom az elõzõ válaszoló véleményét! Reggel felkellés elõtt mérd a hõdet! Mindig ugyanabban az idõben és lehetõleg ugyanazzal a hõmérõvel- lehetõleg higanyossal! Minden nap jegyezd fel, legjobb egy koordináta rendszer szerûségben! Nagyon jól ki tudsz majd rajta igazodni, ha már lesz egy teljes ciklusod levezetve! Ja és mindig egy helyen mérd! Ez is nagyon fontos! Én hüvelyben mérem! Sok sikert és jó méregetést! Remélem segítettem!
Szia!Gondolj arra, hogy amig ezzzel kinlódsz csinálhatnál valami mást is apával....az elõttem szóknak teljesen igazuk van.Ezzel nem mész semmire.

A 36. heti UH után már nem csinálnak többet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 36. heti uh-t , a 38.héten csinállják! Szerintem nem lessz több ha nincs gond!

Szia! Nekem a 36. heti uh-t , a 38.héten csinállják! Szerintem nem lessz több ha nincs gond!
Nekem 25 hetesen volt az utolsó UH. Jelenleg 38 h vagyok és már nem lessz több. A doki szerint közvetlen a szülés elött ugyis csinálnak.

Vedonom azt mondta, hogy MagneB6-ot ne szedjem a 36. het utan. Mastol pedig azt halottam, hogy has feszesedeskor nem problema, igy a 36. heten sem. Tapasztalat?

Legjobb válasz: Ha a keresõbe beírod rengeteg kérdés volt ezzel kapcsolatban. Nekem a dokim kifejezetten javasolta végig szedni! Az izmok karbantartásáért felel, azért, hogy megfelelõen mûködjenek.

Ha a keresõbe beírod rengeteg kérdés volt ezzel kapcsolatban. Nekem a dokim kifejezetten javasolta végig szedni! Az izmok karbantartásáért felel, azért, hogy megfelelõen mûködjenek.
nekem két dokim is volt, mivel a 36. heten váltanom kellett, egyik se javasolta a magne b6ot, és a szulesznom sem. egyreszt szedem a homeos bogyot (cauphyllum), iszom a malnalevel teat (érdekes, ez allitolag a szulest konnyiti, de kemenyedesre is nagyon jó, en mindig iszok, amikor kemenyedek.nem olyan jo, mint a magne b, de erzem a hatasat), illetve azt mondta a szulesznõm, ha durvak a joslóim, akkor igyak egy kis alkoholt (jó minõségû bort, meg meg valamit, amit elfelejtettem), és a végén már csak a joslók miatt keményedek.. par napom van hatra, szerencsére nem nagyon keményedtem meg joslóztam eddig, úgyhogy akár be is fogom tartani. a magne b6ról azt mondta viccesen a nõdokim, hogy nyugodtan ihatom, csak akkor sose fogok megszulni. szerintem erõsen eltulozta/elviccelte a dolgot. ez is valahogy olyan kerdes, hogy hatrahuzzuk e a kisfiuk kukijat, vagy ne, hogy ki erre eskuszik, ki arra..neked kell döntened
szia. nekem is azt mondta a védõnõ, hogy sokan nem javasolják. az orvosom pedig esküdött rá, azt mondta nyugodtan, sõt... bár néha elfelejtettem bevenni, nem késleltetett. 40+2 naposan szültem. keményedés ellen jó. szerintem nem gond :)
Szia! A 36, hét után már nem ajánlatos szedni, mert elnyomja a méhtevékenységet, késleltetheti a szülést. Azért ez a választóvonal, mert 36 hetet betöltött terhesség esetén, ha megindulna szülés, már nem tartanák vissza, már nem lenne koraszülött a baba! Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!