Találatok a következő kifejezésre: A 36. UH után már (2 db)

A 36. heti UH után már nem csinálnak többet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 36. heti uh-t , a 38.héten csinállják! Szerintem nem lessz több ha nincs gond!

Szia! Nekem a 36. heti uh-t , a 38.héten csinállják! Szerintem nem lessz több ha nincs gond!
Nekem 25 hetesen volt az utolsó UH. Jelenleg 38 h vagyok és már nem lessz több. A doki szerint közvetlen a szülés elött ugyis csinálnak.

Minden hónapban ugyanannyira megy fel a hőmérséklet peteérés után? Mert nekem az előző hónapban felment 37.1-re, de most meg a legmagasabb 36.8 volt. Elvileg volt peteérésem, mert az uh mutatta a 18. napon, hogy már megtörtént.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ pár hónapban ment fel amikor mérni kezdtem 37-ig, azután sosem, 36,8-volt a maximum, amikor meg terhes lettem 36,7 volt az utolsó nemvárt mensi elõtti öt napban.Vetélés lett a vége, voltam kivizsgáláson, hormonok rendbe és van pé-m is, doki azt mondta nagyon sok minden befolyásolja a hõt. Akár egy pohár gyógytea vagy alkohol , nátha, stressz,, fáradtság stb.

Nekem az elsõ pár hónapban ment fel amikor mérni kezdtem 37-ig, azután sosem, 36, 8-volt a maximum, amikor meg terhes lettem 36, 7 volt az utolsó nemvárt mensi elõtti öt napban.Vetélés lett a vége, voltam kivizsgáláson, hormonok rendbe és van pé-m is, doki azt mondta nagyon sok minden befolyásolja a hõt. Akár egy pohár gyógytea vagy alkohol , nátha, stressz, , fáradtság stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!