Találatok a következő kifejezésre: A 36. UH után (5 db)

A 36. hét után minden héten van UH?

Legjobb válasz: Szia. Nekem volt a 30-32 hét között, és utána csak a 38 héten. Nst vagy Ctg van a 37 héttõl minden héten. Legalábbis nálam így van. Üdv, 40 hetes kismama

Szia. Nekem volt a 30-32 hét között, és utána csak a 38 héten. Nst vagy Ctg van a 37 héttõl minden héten. Legalábbis nálam így van. Üdv, 40 hetes kismama
Nem! Utánna már nincs csak nst!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Pécsett, a klinikán is így van? aki oda jár, légyszi, írjon!

A 36. heti UH után már nem csinálnak többet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 36. heti uh-t , a 38.héten csinállják! Szerintem nem lessz több ha nincs gond!

Szia! Nekem a 36. heti uh-t , a 38.héten csinállják! Szerintem nem lessz több ha nincs gond!
Nekem 25 hetesen volt az utolsó UH. Jelenleg 38 h vagyok és már nem lessz több. A doki szerint közvetlen a szülés elött ugyis csinálnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
szerintem azt, hogy a méhed vége a processus xyphoideus (kardnyúlvány, a szegycsont végén)alatt 3 ujjnyival van. 36 hetes terhességnél az nagyjából ott van.


Minden hónapban ugyanannyira megy fel a hőmérséklet peteérés után? Mert nekem az előző hónapban felment 37.1-re, de most meg a legmagasabb 36.8 volt. Elvileg volt peteérésem, mert az uh mutatta a 18. napon, hogy már megtörtént.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ pár hónapban ment fel amikor mérni kezdtem 37-ig, azután sosem, 36,8-volt a maximum, amikor meg terhes lettem 36,7 volt az utolsó nemvárt mensi elõtti öt napban.Vetélés lett a vége, voltam kivizsgáláson, hormonok rendbe és van pé-m is, doki azt mondta nagyon sok minden befolyásolja a hõt. Akár egy pohár gyógytea vagy alkohol , nátha, stressz,, fáradtság stb.

Nekem az elsõ pár hónapban ment fel amikor mérni kezdtem 37-ig, azután sosem, 36, 8-volt a maximum, amikor meg terhes lettem 36, 7 volt az utolsó nemvárt mensi elõtti öt napban.Vetélés lett a vége, voltam kivizsgáláson, hormonok rendbe és van pé-m is, doki azt mondta nagyon sok minden befolyásolja a hõt. Akár egy pohár gyógytea vagy alkohol , nátha, stressz, , fáradtság stb.

30 hetes terhes vagyok, és az UH 86-os BPD-t mutatott, ami a doki szerint 36 hetesnek felel meg, és diétáznom kell, hogy ne nőjön ilyen ütemben. Tényleg nagyobb súllyal fog születni?

Volt valakinek hasonló problémája?

Legjobb válasz: Most voltam 32 hetes uh-n. A BDP-m 8.82. 2.2 kg-ra saccolta, nagy valószínûséggel 4 kg felett lesz. Nekem nem mondta a diétát egy szóval sem. A cukrom tökéletes. Diétával sztem a gyerek súlya nem befolyásolható! A tied igen. Az elõzõ babám is 4 kg felett volt és nem volt gond a cukorral.

Most voltam 32 hetes uh-n. A BDP-m 8.82. 2.2 kg-ra saccolta, nagy valószínûséggel 4 kg felett lesz. Nekem nem mondta a diétát egy szóval sem. A cukrom tökéletes. Diétával sztem a gyerek súlya nem befolyásolható! A tied igen. Az elõzõ babám is 4 kg felett volt és nem volt gond a cukorral.
Minket mértek el anno 1-2 centivel, és csak felesleges aggódás volt belõle.Diétádtól nem nõne a baba.Nem értek ezzel egyet.Én nem tagadtam meg magamtól semmit, amit kívántam, ettem szénhidrátot is rendesen, és a végén szültem egy 3120g-os babát.Igaz terhesvitamint nem szedtem...
A kérdező hozzászólása: Most olvastam utána és az egyik oldal szerint a 86-os BPD 32-33 hetes, úgyhogy lehet hogy rosszul emlékszem a 36-ra. SZóval az szerintem nem olyan nagy eltérés. De nekem a cukrom is kicsit magasabb volt (7, 4), és én hallottam hogy attól nõhet a baba gyorsabban, úgyhogy ezért fontos a diéta. Viszont sok olyanról is hallottam, hogy nem pontosan mérték le az adatokat.
Akkor diétázzál ha a cukrod ennyi, mert én a 32. héten lettem cukros és onnantól azonnal inzulinra raktak. Elõtte a kórházba éheztettek szó szerint. 12-es cukorral hazaengedtek hogy éhezzek tovább. Persze azonnal mentem a cukorspecialista orvoshoz aki inzulinra rakott. Napi 10x böktem magam mértem a cukrom és 6x nyomtam az inzulint. Úgyhogy nagyon vigyázz magadra és diétázzál! Kívánom hogy egészséges maradj és csodálatos kisbabád legyen.
SZia De igen befolyásolható a baba súlya a diétával.Ha azt mondták, hogy diétázni kell akkor azt tartsd is be.Egyyébként nekem is gondom volt a cukorral és 3920gr baba lett.Vigyázni kell ezzel...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!