Találatok a következő kifejezésre: A 35. vagyok, (715 db)

Hogy van az hogy van akinél a 35. vagy akár a 43. nap van csak PÉ, nekem meg amelyik hónapban nincs, hamarabb megjön, kb 25-26 napra. Ez így normális?

Ha van PÉ-m, a 16. nap szokott lenni, és 30 napos a ciklusom. (+/-1 nap) Segítsetek légyszi!

Legjobb válasz: Igen mérem. De ezt csak általánosan kérdeztem, mert mióta mérem pont nem volt ilyen rövid hónap. Csak nem értem, hogy miért "adja fel" a szervezetem, és miért nem próbálja megrepeszteni akár késõbb is...

A kérdező hozzászólása: Igen mérem. De ezt csak általánosan kérdeztem, mert mióta mérem pont nem volt ilyen rövid hónap. Csak nem értem, hogy miért "adja fel" a szervezetem, és miért nem próbálja megrepeszteni akár késõbb is...
A kérdező hozzászólása: köszi!! :) ez lenne a legjobb lehetõség :)
Nem értem, mit segítsünk?
A kérdező hozzászólása: Normális hogy hamarabb megjön ha nincs Pé-? Vagy kéne valami kivizsgálás? 4 hónapja próbálkozunk.
Méred a hõd? Vagy honnan tudod, hogy nincs pé-d?
Szia! Szerintem 25-26 nap nem olyan rövid, én inkább arra tippelek, hogy akkor is van PÉ-d, csak korábban. :-)
Mit nem értesz ezen? A 35. hét, az betöltött 34 hét, + pár nap. Már keresheted ezügyben a szülészõd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Simsonnál a 25/25-ös, vagy a 35/35-ös izónak van erösebb fénye?

Legjobb válasz: Ha elegendõ az elektromos rendszer teljesítménye a 35/35-öshöz (nem csökkent a lendkerékmágnes mágneses terének erõssége, nem menetszakadásos a világítótekercs), akkor annak erõsebb a fénye. Ha viszont csak a 25/25-öset tudja "meghajtani", akkor hiába teszel bele erõsebbet, nem fog jobban világítani.

Ha elegendõ az elektromos rendszer teljesítménye a 35/35-öshöz (nem csökkent a lendkerékmágnes mágneses terének erõssége, nem menetszakadásos a világítótekercs), akkor annak erõsebb a fénye. Ha viszont csak a 25/25-öset tudja "meghajtani", akkor hiába teszel bele erõsebbet, nem fog jobban világítani.
Kérdés milyet ír elõ a gyár? Ha attol nagyobb teljesitményû égõt teszel bele, akkor az gyengébben fog világítani, mivel a jármû elektromos rendszere nem képes ellátni a nagyobb teljesítményû izzót.
35/35 erõsebb.

35 hetesen mar akarmikor varhato a baba? Vagy melyik het utan?

Legjobb válasz: 37. hét után vagy elvileg mindenórás kismama. elvileg.. na most, ha el van számolva a terhességed, akkor is jöhet elõbb. de például én is 35 hétre születtem és az orvosok azt mondták rám, hogy túlsúlyos koraszülött vagyok, mivel 3050 grammal születtem így is..

37. hét után vagy elvileg mindenórás kismama. elvileg.. na most, ha el van számolva a terhességed, akkor is jöhet elõbb. de például én is 35 hétre születtem és az orvosok azt mondták rám, hogy túlsúlyos koraszülött vagyok, mivel 3050 grammal születtem így is..
A 36 hét a vízválasztó, onnantól már nem számít koraszülöttnek. A 36 betöltött héttõl.
A 38. héttõl bármikor várható, de ha a 37. héten születik is elég fejlett már! Persze ha nyitva van a méhszájad, elment a nyákdugó, sûrûn vannak jóslóid... esetleg rendszeresen, akkor az már intõ jel! :-) Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos
Hogy érted, hogy akármikor várható? A szülés bármikor beindulhat akár a 25. héten is, de az a legjobb a babának, ha minél tovább van bent. Viszont, ha arra vagy kíváncsi, hogy koraszülött lesz-e akkor elviekben a 36. hétig igen, de az esélyei teljesen jók max kisebb lesz. Nyugi tudom milyen szörnyû az utolsó pár hét pláne melegben, de kitartás hamarosan meglesz a babád
Második vagyok, igen úgy ahogy az elsõ írta: betöltött 36 hét, vagyis a 37 hét elsõ napjától jó. :-)
azért még várjon az a baba 1-2 hetet!35 hetesen még koraszülöttnek számít, nem is a súly miatt hanem a tüdõ érettsége még ilyenkor nem megfelelõ. 37.hét után már nem koraszülött hivatalosan, de van olyan kórház ahol már a 36 hétre született babák is újszülöttnek számítanak. 37hkm

Diane 35 -öt szedtem (műtét után nem szedhetem), nem jön meg, azaz 1 napig volt a 35. napon (ami normális vérzésszeű volt). Terhes lennék, vagy nem?

Az els? gyógyszer mentes hónap közepén voltam együtt a párommal, és nem védekeztünk, azóta görcsölget a hasam.

Legjobb válasz: Várj amig megkéne jönnie "hivatalosan",ha késik 2-3napot akkor vegyél 1 teszet,addig igazábol semmi mást nemtudsz csinálni....én drukkolok :-))) Üdv 16heteske

Várj amig megkéne jönnie "hivatalosan", ha késik 2-3napot akkor vegyél 1 teszet, addig igazábol semmi mást nemtudsz csinálni....én drukkolok :-))) Üdv 16heteske
Ha az az egy nap, amikor vérezgettél, a 35. napon volt, akkor idõszerû a teszt. Simán teherbe eshettél, a fogigátló csak addig véd, amíg szeded. Mivel én inkább úgy vettem ki a szavaidból, hogy marhára nem így tervezted ( hiszen gondolom, ezért is szedted a bogyikat ) még inkább jó lenne minél hamarabb tudni, ha terhes lettél, hogy legyen idõd gondolkodni, hogyan tovább.
A kérdező hozzászólása: valóbban nem szeretnék most babát, már csak azért sem mert a szívemet mûtöték. Amúgy a gyogyit 6 évig folyamatosan szedtem. 3 negatív tesztem volt a múlt hét péntekig.
Elképzelhetõ akkor, hogy még nem állt vissza a hormonháztartásod, ehhez mindenkinél más idõre van szükség. Ha a védekezésmentes együttléttõl számítva 13-14 nap eltelt a negatív tesztig, akkor szerintem nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: szept 28.án jött meg utoljára elõtte 4 nappal hagytam abba a gyogyit. okt. 10.én voltam a párommal, utána kb 1 héttel éreztem a görcsölést, és azóta szinte folyamatos, most vas. megjött, de ma reggelre se híre se hamva, elõtte 6-7 napig volt meg. és még mindíg görcsöl fáj a hasam. Teszteltem múlt pénteken az - lett.
A kérdező hozzászólása: ma megint vérezgetek, és nagyon görcsölök. Az eddigi válszokat köszönöm!
A 35 felettiek pedig nekem írjanak!!!
Biztosra akarsz menni, hogy te leszel a gyorsabb, ugye? :) Csak vigyázz, nehogy egy fürge lábú gazella félúton otthagyjon. :)

Miért ítélnek el azért mikor meghallják hogy a férjem 60 elmúlt? 35 vagyok. És ilyeneket kapok mikor védem hogy jó pasi hogyha a kispesti sztkba lenne liftkezelö mégse lenne olyan jó pasi ugye meg ilyenek

Legjobb válasz: Egy 35 éves mit keres egy 60 éves mellett? Igy fogja fel mindenki, csakis a pénze kellhet neki! Ha nem errõl lenne szó, akkor gondolom senki sem mondana semmit sem. Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, ha te boldog vagy mellette!

Egy 35 éves mit keres egy 60 éves mellett? Igy fogja fel mindenki, csakis a pénze kellhet neki! Ha nem errõl lenne szó, akkor gondolom senki sem mondana semmit sem. Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, ha te boldog vagy mellette!
Félre értés ne essék, nem a férjed kora miatt ítélnek el, hanem amiatt, hogy miért vagy épp vele..:D
Ha a férjed intelligens ember, akkor próbálj meg õ hozzá igazodni, és magas ívben tegyél arra, hogy ki mit mond, feltételez. Az egyik ismerõsöm közel 26 évvel idõsebb, mint a felesége. Mindkettõ mérnök, a munkahelyükön ismerkedtek meg. Azóta összehoztak öt gyermeket. Közös erõfeszítéssel nevelik õket szeretetben, becsülettel. A férj rendszeresen sportol. Akár 15 évet is letagadhatna, de nem teszi. Büszke arra, hogy ilyen idõsen is fitt, boldog férj és családapa.
Gondolom azért, mert a fogalmazásod alapján egy primitív, haszonlesõ nõszemély vagy, hiszen le is írod, hogy vagyonos az öreg. Mikor vetettél szemet a papára, 15 évesen? :)
# 8/9! Ne törõdj az ilyen stupid libákkal, akik lehet, hogy otthon a velük egyidõs férjüktõl nem kapnak annyi figyelmességet és szeretetet, biztonságot, mint te. Irigykednek!
Én hiszek neked, hogy most lángol a szerelem, de hidd el, a te részedrõl hamarosan eltûnik a rózsaszín köd, és gondolom nem egy apádkorú bácsi mellett szeretnéd leélni az életed, nem?:)
Igazad van, én is szeretek felnézni egy férfira, vagy az intelligenciája miatt, mûveltsége miatt, világszemlélete miatt, valami kell. Neked meg ez a, hogy te ezért nézel fel rá, a többi nem érdekes ki mit mond... És nem akkor nem lenne jó pasi, ha liftkezelõ lenne, van akinek meg igen, legyen az a liftessel.
Ha. Te boldog vagy, mit érdekel ki mit szól??? Sztem van benned egy kis apakomplexus! Másrészt, gyerek van? Lesz? Akarsz? Gondolj rá is amikor azt mondjàk az oviba itt a nagypapi, tutira nem fogja büszkén harsogni hogy õ az apukám! Ösztönösen kerülni fogja azokat ahelyzeteket, hogyaz apja megjelenjen a barátai elött! Ciki lesz neki! Nem azért mert esetleg nem sportos az öreg, hanem mert látni fogja, hogy más szülei milyenek, hogy az a normális és az elfogadott! Devégülis
A lényeget mondom: a kispesti sztk-ban egy kedves néni kezeli a liftet.
Elmeselem az eletem. Fiatalon hozzamentem egy sokkal idosebb jomodu uriemberhez kulfoldre. Boldogan eltunk gyerekek kutya utazasok stb. Aztan a ferjem beteg lett altzheimer En eletem derekan o az oszen. Hiaba szerettem az allapota annyira sulyos lett hogy allando felugyeletre szorult es hulyesegeket csinalt. Mi a gyerekekkel a mai napig naponta 2x latogatjuk megyunk vele setalni etterembe stb.de mar egy magandosek otthonban lakik ahol sajat kis 2szobas lakasa van. Itt vagyok 2o ev hazassag utan 40 evessen 3 gyerekkel gyakorlatilag ozvegyen.A valast most mondtak ki mert igy kedvezobb a helyzetem . Tudtam hogy ez megtortenhet de oszinten nagyon rafaztam az en okos idos ferjemmel.
Nálunk az Sztkban meg egy sokdiplomás egyetemi prof. Komolyan. Ritka értelmes, okos ember, öröm vele beszélgetni. Csak sajnos összejött neki az élet: az egyik lábát még fiatalkorában elveszítette. Miután leépítés volt az egyetemeken, elveszítette a munkáját, és a mûlába miatt még fizikai munkát sem tud vállalni. De iszonyú jó arc: a volt diákjai is rendszeresen csak azért mennek be hozzá, hogy beszélgessenek.
Sajnos a világot egy ember nem fogja megváltoztatni, és sajnos most ott tartunk, hogy az emberek általában jobban szeretnek véleményt, kritikát mondani a másik ember életérõl, minthogy inkább igazán élnék a sajátjukat és tennék inkább ezt az energiát a saját boldogságuk alakulására. Tudom, hogy nagyon nehéz, de meg kell tanulni nem akarni megfelelni a másiknak, hanem saját magunknak. Meg kell tanulni nem foglalkozni mások véleményével, törödni inkább magunkkal és a szeretteinkkel. Ez egy fejlõdési folyamat, amiben mindannyian részt veszünk, és azt is el kell fogadni, hogy nem ugyanott tartunk ebben mindannyian.
Kozeli ismerosomek pont forditva vannak. A baratnoje 60 eves, ismeros 35. Tok gaz mindenki tolunk kerdezi hogy ez komoly?... Mar lassan 7 eve vannak egyutt. Pedig nem penzes efyik sem, neten jottek ossze. Nem megszokott latvany azert itelik el.
Ne törõdj másokkal!!! Az a lényeg, jól megvagytok. És igen, az is fontos, hogy egy nõ felnézhessen a férjére és az anyagi biztonság is fontos, bárki bármit mond! Szerintem te a 4 gyerekkel már bizonyítottál!
Nemétem minek foglalkozol mással...
Ja biztos azért szült neki négy gyereket, mert csak a lé érdekli.
Bocs, de szerintem is furcsa, hogy mit eszik egy intelligens orvos egy olyan nõ mellett, aki még írni és fogalmazni se tud. Sokan meg azt nem értik, hogy egy fiatal nõ mit eszik egy nála jóval idõsebb papán, akinek már lassan öreg szaga van? És hát mit? Õ a pipihusit, te meg a pénzt. Ez van. Nem biztos, hogy irigyek az emberek, egyszerûen csak néhány dolog túl átlátszó.
Mondjuk irigység..? Bár nálam nincs ekkora korkülönbség, de többször volt jómódú párom, és mindig kaptam a megjegyzéseket, hogy jó helyre tettem a hátsó felemet. Én meg köszönöm szépen, a képükbe vigyorgok mert tudom, hogy az ilyen emberekbõl csak az irigység és a rosszindulat beszél.
A kérdező hozzászólása: 4 gyermekünk van és fõleg az ovistársak szülei tesznek megjegyzéseket. Az ovodás gyermekünk egyéként imádja az apját nem szégyenli sõt büszke rá hogy doktorbácsi és kezeli a társait. A szúlõkkel van a baj irányomban néhány anyukával akik megszóknak. De akárhova megyünk és megtudják mindenhol ez van. És rosszul esik. Vsz. Ha nem szeretném nem szültem volna neki 4 gyereket nem?
A kérdező hozzászólása: Igen boldog vagyok õ életem szerelmes csak rosszul esik hogy mások cikiznk ez miatt meg kibeszélnek és nem ertem hogy miért. Miért lenne korfüggõ a szerelem?egyébkent nem gazdag de orvos és ezért hozzák fel pl az sztk liftkezelõ témat de arra nem gondolnak hogy az sztk liftkezelõ vsz. Agyilag sincs azon a szinvonalon azért liftkezelõ. Egy nõ meg szeret felnézni egy férfira egy férfi legyen okos intelligens stb...szerintem. Meg mostanában kapom a palácsik vajna páros dumat hogy ugyanaz stb..de miért?? Miért nem lehet elhinni hogy szeretjük egymást igazi lángolo szerelemmel?
Talán azért, mert érdekes módon sehol nem látni olyat, hogy a fiatal csaj a hatvanéves kispesti liftkezelõvel jár... Persze most megtudtuk, hogy csak azért, mert Kispesten néni a liftkezelõ :D
35 vagy, anyuka, és úgy gondolod hogy elég a hüvelyöblítés. Már ne haragudj, de hasonló szintû kérdéseket szoktak feltenni a 14 évesek.
*megkövezés*
igen menj eseményutániét, mert ha elment benned semmit nem ér a hüvelyöblítés. Amire odaértél már fel tudott jutni a méhedbe.
Menjél...Hüvelyöblítés felesleges volt..
Ennek a kérdésnek nem értem az alapját v. csak én vagyok simán hülye? Szóval pontosan tudod mikor volt az utolsó menstruációd és gondolom már ismered is magadat. Ne haragudj tudd már eldönteni mit kell tenned. N
A hüvelyöblítés CSAK akkor lehet hatásos, ha erõsen ecetes vagy jódos vízzel végezted. Nagyanyáink is ezt csinálták. Síma víz nem ér semmit.
Esetleg mielõtt 35 éves anyuka létedre össze vissza rohangálsz nézz meg egy ovulációs naptárat.
Hát, nem hinném, hogy az öblítés elegendõ, azonban az esélyek nagyon lecsökkentek. Szerintem vagy vegyél be esemény utánit vagy bízz Természetanya gondoskodásában, azért nem olyan egyszerû ám a mai világban teherbe esni (tisztelet a kivételnek)
És baj lenne még egy gyerek?
Áldott legyen a méhednek gyümölcse…
15! persze mindenre van ellen példa. Az viszont komoly dolog, hogy saját magát nem ismeri. Érdekes nekem mindig bejött, ismerem magam. Ez a nõnek meg kell tanulni. Képzeld még sincs egy szatyor kölköm, pedig tuti sokkal idõsebb vagyok, mint Te. N
35 évesen, gyerek után, ezt ezen a [email protected] oldalon kérdezed meg? Fogadd õszinte gratulációmat!
Kedves 15. válaszoló! Igen, nagyon jó, h ennyi idõ után is képesek egymásnak esni. 10 éve vagyok együtt a párommal, velünk is elõfordul. DE! Kihúzza...annyi más helyre lehet élvezni...
Megkövezni nem ér. Az naptáras módszerrel pedig csak esélyeket lehet latolgatni. Az esély a menzesz utáni elsõ napon is megvan a teherbe esésre. Sõt volt már példa a történelemben arra is, hogy menzesz közben sikerült a gyõztes gólt belõni. :) Ugyanígy attól, hogy megjön még lehet valaki terhes. A nagy tudásbázis csak alap. Valószínûleg senki sem mûködik pont a nagykönyv szerint. Biztosra úgy mehetsz, ha nem akartok még gyereket, vagy problémát jelent egy új jövevény, hogy beveszed a tablettát. Egyébként pedig a mai világban szerintem pont, inkább gratulálok, hogy (nem tudom mennyi ideje vagytok együtt vagy milyen a kapcsolatotok) így spontán szinte gondolkodás nélkül egymásnak estetek!
Vicces, hogy olyan embereknek gyerekük van és családjuk, akik 30-ig nem tudnak elszámolni (kb. ennyi kell ahhoz, hogy ki tudd számolni). Ha ez + a google nem segít akkor irány a doki (Adj neki hálapénzt, megérdemli), aztán a patika (a gyógyszeriparnak is élni kell valamibõl) aztán szedd be azt a tablettát. Semmiképp ne szaporodj, a világnak is ez a legjobb.
Kedves kérdezõ! Mi az nem tudod kiszámolni? Hát elhagyom az agyam. Vagy csak az én elképzelésem, ha megjön a lánynak a menstruáció, akkor lemagyarázzák neki, hogy mire figyeljen, számoljon? Jó lenne a neten megkeresnéd és megtanulnád, mert ha van lányos valakinek el kéne majd mondani neki. N
Ha február 10-én volt az utolsó menzeszed, akkor már csak az a kérdés, milyen hosszúak a ciklusaid? Ugyanis pont középtájon vagy... ha 26-27 naposak, akkor éppen talán megúszhatod... de ha 29-30, akkor pont most van peteérésed. H a hüvelyváladékod nyúlós, mint a tojásfehérje, akkor az is ezt igazolja. Ha 28 napos... akkor 1-2 óra különbségen múlhat. A hüvelyöblítéssel csak annyit értél el, hogy azt is befelé mostad, ami egyébként kijött volna... tehát csak növelted az esélyt! Számold ki, mikor esedékes a következõ menzeszed, ebbõl vonj le 14 napot! Ha ez ma van, vagy este volt (ugyanis idõ kell, amíg a pete leér a méhbe) vagy az elkövetkezendõ 5 napon belül lesz ( a spermium eddig életképes általában), akkor irány esemény utániért, ha biztosra akarsz menni!
Szerintem semmi jogunk megkövezni. Az esemény utánitól nemcsak megnyugodsz majd, hanem ki is zárod a baba lehetõségét, akkor meg már szerintem megéri. Legközelebbre pedig rejtsetek el néhány gumit a szekrényben...
A kérdező hozzászólása: Sajna én nem tudom kiszámolni ezeket a dolgokat, az utolsó menzeszem február 10-14 volt...Mikor vegyek tesztet? ne gonoszkodjatok, érzem én is mekkora barom vagyok...
#16 Azért a megszakításos "védekezés" nem az igazi. Biztonsági szempontból sem (hiába vér profi valaki és tényleg idõben kihúzza) és élvezeti szempontból sem. A végén még pont kell az a kis idõ és persze az utolsó pillanatok is sem felhõtlenek, hiszen figyelmet és fegyelmet kíván a dolog. #18 Szerintem ettõl függetlenül még nem a szörnyû kategória a kérdezõ. Gondolj bele, hogy nagyon sokan vannak még magyarországon is, akik nem hallottak a családtervezésrõl, fogamzásgátlásról és a saját menzeszükrõl is csak annyit tudnak, hogy havonta jelentkezõ kellemetlenség, de mögöttes biológiát nem vágják. Miért mennyi idõs vagy? Bár igaz, hogy egy hölgytõl nem illik ilyet kérdezni, de ha már ilyen fiatal suttyó vagyok :) Egyébként magam részérõl 28 lassan 29.
Feltehetõleg azért mert ugyanannyi idõsek!
35 feletti nõk nagyrésze már erõteljesen foglalt mind belülrõl mind kivülrõl, .
Én ismerek 30-as nõket akik szórakozni járnak és egyedülállók. De a legtöbbjük foglalt, vagy ha nem akkor a gyerekeikkel vannak, és a többjük inkább otthon pihen munka után vagy kockul itt....
40/n vagyok, és nem járok sehová szórakozni, mert soha (fiatalabban) sem vonzott az a fajta szórakozás, amit a disco és stb szórakozó helyek nyujtanak. Így ismerkedni sm ismerkedek.Egyébként egydül állovagyok. 2 gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Hát a velem egykorúak a 20-as lányokat keresik, nem a 40-eseket, de mindegy. Discot, pedig nem írtam, egy betûvel sem. Ezek szerint nem járnak ismerkedni a 40-es nõk? Mert bárhol olvasom, csak azt látom, hogy Istenem adj egy férfit valahonnan. Nem értem.
Pl. a Jam Pub-ba (Mammut) inkább "idõsebb" (30 feletti) korosztály jár. Nem annyira tini lányok vagy húszonévesek. Amúgy gondolom azért vonzódsz jobban a nálad idõsebb korosztályhoz, mert érettebbek, tapasztaltabbak már, ugyanakkor még gyakran nagyon is csinosak, jól néznek ki.
A 19.20 as vagyok.Nem járok sehová ismerkedni, mert nem akarok ismerkedni.Jó igy egyedül.(egyenlõre) Bár, ha valakit utamba sodorna az élet nem állnék ellent.De egyenlõre semmit nem teszek azért, hogy legyen valakim.

Nagyon savasodom. A 35. héten vagyok, ez a terhesség előrehaladása miatt van vagy rosszul étkezem?

Majd kimarja a sav a torkomat. Eddig is volt néha-néha, az étkezésemet nem nagyon változtattam, mégis rosszabb. Mit (t)ehetek ellene?

Legjobb válasz: Azert van, mert a gyomrodat szo szerint feljebb tolja mar a baba. En is nagyjabol a 35. hettol savasodtam. Erre megoldas lehet a keksz, banan, tej, vagy valamilyen savlekoto, amit terhesek is szedhetnek. Ezutobbit en nem mertem, mert kulfoldon elek, es nem tudom mit lehet. A tobbi segithet valamelyest. Tudom, nagyon rossz erzes, de mindez egycsapasra meg fog szunni, amikor megszuletik a babad. Kitartas!

Azert van, mert a gyomrodat szo szerint feljebb tolja mar a baba. En is nagyjabol a 35. hettol savasodtam. Erre megoldas lehet a keksz, banan, tej, vagy valamilyen savlekoto, amit terhesek is szedhetnek. Ezutobbit en nem mertem, mert kulfoldon elek, es nem tudom mit lehet. A tobbi segithet valamelyest. Tudom, nagyon rossz erzes, de mindez egycsapasra meg fog szunni, amikor megszuletik a babad. Kitartas!
szia! én refluxos voltam terhesség elõtt is, szinte törvényszerû volt a sav, de nálam már a 10.héttõl.elõször rennie, késõbb hideg víz(mindig volt nálam egy palack), majd hideg tej, végül háztartási keksz volt a favorit.vége felé már éjjel is arra keltem, hogy jön a torkomon felfelé, akkor tt volt az éjjeliszekrényen a keksz.most 8 hetes a picim, és szülés óta nem volt savam, õ nyomta fel annó.kitartás!!
Próbáld ki a citromos vizet, nekem az segít a sav ellen.
Én 30 hetes vagyok de már küzdök evvel a problémával..tudom kicsit röhelyes vagyok de nekem a fagyi segit...az elején is savasodtam és nem hittem volna de tényleg jók voltak a citromos dolgok, még az is ha egy fél citromot kifacsartam és megittam.
elnézést siettem röhejes nem röhelyes:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!