Találatok a következő kifejezésre: A 35. tartok, (12 db)

Mért nem jön meg? 2hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta múlthónapban 31napra jött meg, most meg már a 35. napnál tartok és semmi. Tegnap csináltam terhestesztet, de negatív. Mi lehet a gond? Ez normális?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Az a lényeg most ne idegeskedj. Voltál együtt a barátoddal óvszer nélkül? Ha igen lehet becsúszott egy baba. Ha nem akkor ez a tabi hatása még. Mivel sok hormont szedtél és ez most kezd vissza állni a normálisra. Azért a helyedben csinálnék tesztet.

Az a lényeg most ne idegeskedj. Voltál együtt a barátoddal óvszer nélkül? Ha igen lehet becsúszott egy baba. Ha nem akkor ez a tabi hatása még. Mivel sok hormont szedtél és ez most kezd vissza állni a normálisra. Azért a helyedben csinálnék tesztet.
Az egy dolog h te nem estél eddig teherbe. És akkor ez azt jelenti h senki sem fog??? Hülyeség. Nem kell általánosítani. Figyelj, régen amikor nem szedtem még bogyót, kilyukadt a gumi, de nem lett baj. Akkor ha mással is megesik nem kell 72 órás? Ugyanmár...
ugyan azt csináljátok mint mi! Se bogyó, se gumi...és én is 5hónapja hagytam abba a fogigátlót! :) Eddig még nem lettem terhes én sem. 2x 31napra jött meg, utánna meg 41. napra! Szóval még simán megjöhet!
Lindynettet szedtem két évig, abbahagytam, rendesen megjött, majd rá két hétre megint, utána 50-60 napos ciklusaim voltak, doki szerint a tabi miatt lett ilyen, végül meguntam és megint szedek egy másik tablettát. Szerintem ne aggódj, ha nem bírsz megnyugodni akkor keress fel egy orvos, sajnos a stressz is befolyásolja a mensid, fõleg ha nem szedsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Az alatt, h nem védekeztünk úgy értem, h megszakításossal csináltuk, ami talán 1fokkal jobb annál mintha durr bele. Azért nem kérdeztem meg nõgyógyászt, mert bnõm is nemrég tartott tabiszünetet és neki minden rendben volt, de ha még sokáig nemjön meg lehet mégis el kéne mennem a dokihoz! Egyébként meg vhol azért örülnék egy babunak..nem mintha itt lenne az ideje, de tudtuk, h benne lehet a pakliban:) Csak egészséges legyek!
van akinek kell fél év mire helyreáll a szervezetede nem értem miért nem kérdezed meg a nõgyógyászodat????
Fogamzásgátló abbahagyása után megnõ a teherbeesés kockázata.(1-2 hónap). Arra ne is számíts h ilyen könnyen visszaáll a ciklusod, lehet h még hónapokig nem fog beállni normálisan. Sajna ez a hátránya a bogyónak. De az h nem védekeztetek felelõtlenség volt. Amikor nem védekeztetek, azóta eltelt már 2 hét? mert ha nem, akkor ne is várd h jó eredményt mutasson. 2 hét után jelenik meg a Hcg a vizeletben. És reggeli vizeletbõl célszerû elvégezni. Remélem nem lesz semmi baj, szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva!
A kérdező hozzászólása: már a 38.napnál járok és még mindig semmi..:((
A kérdező hozzászólása: uh, az durva!olyan rossz, minden nap arra számítani, h hátha megjön...:S Pedig ugy gondoltam jobb ha abbahagyom a gyogyit, h mérgezzem magam tovább(5évig szedtem), remélem hamarosan helyreáll a dolog!
Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után négyszer (!) jött meg 28. napra, utána kimaradt fél évig.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti nem használunk óvszert, és igen, tudjuk ennek a veszélyeit.Dehát tegbnap negatív lett a teszt!Attól még igyis lehetek terhes?Számítottam rá, h a tabi elhagyása után kicsit zavarodás lesz, de azért furi, mert múlthónapban rendben jött meg.
van akinek egy fél évig is akár egyáltalán nem jön.
A kérdező hozzászólása: hát igen, az tuti, h ebben nem lehet általánosítani, mert annyiféle történetet hallottam.de ha 1 héten belül mégse jönnen meg jobb lesz még1 tesztet csinálnom.

A 35. hétnél tartok, és az5. hónaptól kezdve fáj a szeméremcsontom. Mi a gond?

Mostanra már annyira, hogy alig tudok lépni!Mi lehet a probléma?Az alhasam is szokott, de az nem annyira!Az éjszakai pihenés, és a lépcs?zés is szörny?!Segítsetek légyszike!El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Nyomja a baba, semmi baj nincs szerintem. Olyan lehet az alkatod, hogy nyomja. Sajna ez már szerintem csak rosszabb lesz, tarts ki:-) Már nincs sok vissza. De hogy a pihenés sem jó, ez fura. ha oldalt fekszel, az sem jó? Ha minden igaz, úgyis mész jövõ héten dokihoz, mindenképp szólj neki, lehet a baba nagyon lent van és nyomja a feje a medencédet. Lehet, fekvést javasol, úgy, hogy kicsit feljebb legyen a feneked, mint a tested. De ebben õ jobb, mint én:) Próbálj minél többet pihenni!

Nyomja a baba, semmi baj nincs szerintem. Olyan lehet az alkatod, hogy nyomja. Sajna ez már szerintem csak rosszabb lesz, tarts ki:-) Már nincs sok vissza. De hogy a pihenés sem jó, ez fura. ha oldalt fekszel, az sem jó? Ha minden igaz, úgyis mész jövõ héten dokihoz, mindenképp szólj neki, lehet a baba nagyon lent van és nyomja a feje a medencédet. Lehet, fekvést javasol, úgy, hogy kicsit feljebb legyen a feneked, mint a tested. De ebben õ jobb, mint én:) Próbálj minél többet pihenni!
SziA! Nekem is ugyanez van :( már mindenhol kérdeztem minden hónapban mást találtak ki most én is 35 hetes vagyok most azt mondják azért mert tágulok.. ha fekvésbõl felkelsz neked is jobban fáj? viszont azt észrevettem hogyha beosztom a napi teendõimet és minden közben pihenek egy picit akkor kevésbé fáj állás/járkálás közben! Jó babavárást! Már nem sok van hátra gondolj erre:)
Szia! Nem kell aggódnod a fejfekvéses babák esetében szokott elõfordulni, hogy nyomódik a szeméremcsont. Én is ezzel a problémával kínlódok kb. a 32. hét óta és ez jobb már nem valószínû, hogy lesz! Nekem reggel a felkelés után a legrosszabb, de általában egész nap szokott fájni és a fekvés sajna rontani szokott rajta. Kitartást kívánok neked! (37. hetes kismama)

Valahogy lejebb tudom venni a proci hűtőm ventilátor sebességét? Feleslegesnek tartom hogy igy pörög mivel nagyon hangos és játék közben igy is 35-40fokon tartja az fx-6100at

a hűtő: cooler master blizard t2 alaplap : asrock 970 extreme3 proci: fx-6100 alapórajelen

Legjobb válasz: UEFI-ben kell beállítani.

UEFI-ben kell beállítani.
A kérdező hozzászólása: pontosababn merre találom?
Gondolom CPU Fan controll
A kérdező hozzászólása: fuu köszi a válaszokat sokkal halkabb lett és 5celsiusal lett csak melegebb 100%os terhelésnél

Magyarországon ha 90-es tempó mellett 35 centinél nagyobb követési távolságot tartok, miért hiszi minden mögöttem jövő azt, hogy neki tartogatom a helyet?

Egy ideje Németországban élek, és bizony eleinte nagyon fura volt, hogy ha kétszáz méterrel megyek az előttem haladó után, akkor se akar elém állni senki. Nincs anyázás, nincs mutogatás, nincs izomagyú bömös, aki letol az útról, stb. Itthon miért nem lehet így közlekedni?

Legjobb válasz: Én nem hiszem azt hogy nekem tartod fent a helyet.

Én nem hiszem azt hogy nekem tartod fent a helyet.
Gondolom azért mert Magyarországon vagy 35 centi helyet hagynak az egymás mögött autózók, vagy 200m-t. Hidd el, meg van a követési távolság szerepe. Nem csak az, hogy ne fussál rá az elõtted haladóra, hanem hogy egy elõzést biztonságosan be lehessen fejezni. Ilyenkor a megelõzött jármûnek útszélére húzódással és/vagy lassítással is elõ kell segítenie az elõzést. Tehát utána a biztonságos továbbhaladás érdekében a megelõzöttnek kell felvennie a biztonságos követési távolságot. És hidd el, így van ez Németországban is.
Én valahogy mindig kimaradok az ilyen szitukból. Engem sokkal jobban idegesít, mikor valaki 70-nel tart fel egy egész sort. Sokkal több ilyet tapasztalok, mint ész nélkül száguldozó barmokat. Mondjuk engem nem idegesít, ha valaki gyorsan hajt, elengedem, had menjen. Csak azt utálom, aki mindenhol elõzni akar, nem képes kivárni egy biztonságos elõzési helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Igen, utolsó. Ennél csak az a szebb, amikor megelõz, és rögtön utána lassít, (persze téged is fékezésre kényszerítve) mert lekanyarodik jobbra.
Én sem tudom megérteni az ilyen embereket. Motorral közlekedem, a helyzet jóval rosszabb mint nálad. Sokan úgy gondolják nekem nincs jogom a sáv teljes szélességéhez, nyugodtan beautózik mellém húsz centi helyet hagyva. Én szeretek bõven követési távolságot hagyni, autóval és motorral egyaránt, sok mesüge meg ezt kihasználva megelõz, csak, hogy elõttem mehessen utána kilométereken keresztül.
Múltkor Cseszneknél megelõzött egy Phaeton majd még sorba végig 1 esével akit tudott. Kb. 30X lépett a fékbe (amit láttam) mialatt én egyszer sem. :D Aztán Gyõrben az elsõ korforgalomnál beértem, 3 kocsival voltam mögötte.
A kérdező hozzászólása: 4-es tisztában vagyok a követési távolság fogalmával és a betartásának elõnyeivel is. A bajom mindössze annyi, hogyha betartom a követési távolságot, rövid idõn belül 67-en furakodnak be elém.
Magyarországra ez tényleg igaz. Ha hagysz 6 méter helyet, oda az Audi/BMW/Mercedes trió közül valamelyik tuti bejön, megmutatva, hogy õ aztán igazi menõ, egy felsõbbrendû dolog az utakon. Az meg a másik, hogy ezek az emberek általában téged nem engednek be sávváltáskor, elõzéskor stb. Tisztelet a kivételnek, nem a sikeres emberek csinálják ezt, (akiktõl nem sajnálom ezeket a luxusautókat) hanem a bûnözésbõl élõk, a testvírek, és a feltörekvõ stric.k.
A kérdező hozzászólása: Elsõ, hátranéztem; nem is jössz mögöttem! ;D
Üdv a Balkánon...
Ezt mûvelik folyamatosan. Nem értik meg azt se, hogy ha normális követési távolságot tartok, akkor elõzni is könnyebb. Abszolút nem fogják fel, hogy miért maradok le egy kicsi, ha balra kanyarodást jelzett az elõttem haladó, stb. stb.

Szült-e valaki 35. héten? Mennyire fejlett ilyenkor a baba, és koraszülésnél mennyi ideig tartanak korházban?

Legjobb válasz: Öcsém a 30. héten született,10 éve. Azóta jócskán fejlõdött az Eü. És egészséges. Igaz, egy kicsit rosszul lát, meg hamarabb megbetegszik, de semmi baja. Szóval, a te babádnak sem lenne semmi baja, ha most születne. Amúgy én a 36. héten születtem, és szintén csak egy kicsit rövidlátó vagyok. Addig tartanak bent, amíg normál súlyt el nem ér a kicsi. Öcsém 2 hónapig volt bent, én 1 hónapig.

Öcsém a 30. héten született, 10 éve. Azóta jócskán fejlõdött az Eü. És egészséges. Igaz, egy kicsit rosszul lát, meg hamarabb megbetegszik, de semmi baja. Szóval, a te babádnak sem lenne semmi baja, ha most születne. Amúgy én a 36. héten születtem, és szintén csak egy kicsit rövidlátó vagyok. Addig tartanak bent, amíg normál súlyt el nem ér a kicsi. Öcsém 2 hónapig volt bent, én 1 hónapig.
Az ismerõsöm a múlt héten szült 34 hétre, és már itthon vannak, teljesen egészségesen, úgyhogy szerintem ezt babája válogatja.
Én 36.héten szültem a fiam, aznap koraszülött osztályra került, másnap megvizsgálták és átvitték az egészséges pólyás babák közé.Ha eléri az ideális súlyt , akkor elengedik.

Szeret meg az az ember akit tavaly megismertem 23 vagyok ö 35 felesege van es 1 eves kisfia szorakozasból szerelem lett. Sokat sirtunk egymasért. Meg tartjuk a kapcsolatot titokban de ö olyan visszahuzodobb lett. Szeretem. Miért kerül? Szeret még?

Amugy a szüleim jo baratsagban vannak vele es elmondta nekik hogy szeret elakar vallni.A feleségének is ugyan úgy méghozza elöttem. Mar a szex is ritkasag lett köztünk.Es ottmaradt ezek utan is.

Legjobb válasz: Erre sajnos nem tud senki válaszolni neked! Muszáj kettõtöknek leülni és õszintén mindent megbeszélni! De lehet egyszerûbb lenne egy nem nõs, gyerekes pasival.

Erre sajnos nem tud senki válaszolni neked! Muszáj kettõtöknek leülni és õszintén mindent megbeszélni! De lehet egyszerûbb lenne egy nem nõs, gyerekes pasival.
Szerintem nem szép dolog szétrobbantani egy házasságot, fõleg, ha gyerek is van benne. Még csak 23 vagy, elõtted az élet, keress magadnak olyan férfit, aki szabad... Egyébiránt, hogy fogsz bízni ebben a férfiban, ha végül téged választ? Hiszen veled csalta a feleségét. Téged is megcsalhat majd...
ehajjjjjja csihajjjjjja
Én ezt a pasit úgy elfelejteném mint a sicc!!!!!!Keress magadnak problémamentes kapcsolatot.

35 évesen évek óta (egész pontosan 6 éve) nem volt semmilyen párkapcsolatom. Ezt megelõzõen sem volt sok párkapcsolatom, mindössze kettõ, egy másfél és egy 8 hónapig tartó. Mi lehet a baj? 35N

Randizgatok férfiakkal netrõl (munkahelyen sajnos nincs lehetõségem ismerkedni) és senki sem tetszik, egyikbõl sem alakul ki semmilyen kapcsolat.

Legjobb válasz: 20 éves vagyok 20 éve nem volt párkapcsolatom a saját döntéseim miatt történt így van néhány problémám amit elöbb megkell oldanom

20 éves vagyok 20 éve nem volt párkapcsolatom a saját döntéseim miatt történt így van néhány problémám amit elöbb megkell oldanom
Ja igen, hozzáteszem, hogy mindezt nem társkeresõn szoktam... bár ott is van olyan kategória, hogy "szabadidõpartnert" keresel... és akkor lehet spontánul ismerkedni. :)
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy így is lehet, ahogy írod. Engem mondjuk az ijeszt meg a leginkább, hogy senki sem mozgat meg bennem semmit, nem tetszik. Mi a baj velem ez esetben?
A kérdező hozzászólása: menjek pszichológushoz?
Nézd... ha bármilyen megoldhatatlan problémát érzékelsz az életedben, menj! Ártani egészen biztosan nem fog, sõt! (Én is járok, nagyon hasznosnak tartom, az életem minden területén sokat segít.) De ha elszánod magad, akkor az idõbe telik, nem egyik napról a másikra fognak megoldódni a problémák, és néha lesznek nehéz szakaszok is. De szerintem megéri.
Ja, és ha pesti vagy, tudok jó szakembert ajánlani. :)
Nekem is tudnál? Elég súlyos bajok vannak velem úgyérzem..26n
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!
A #15 bizony lehet baj. Nemrég volt egy találkozóm egy lánnyal. Kb. 2 hét levelezés alatt minden tökéletesen jól alakult. Aztán mégsem lett belõle semmi, mert amint azt késõbb leírta nekem, még mindig a tahó pasijához hasonlít mindenkit. Pedig 3 hónapja vége a kapcsolatuknak.
Velem is ez a helyzet mint veletek. Szerintem befolyással lehet egy korábbi plátói szerelem, mert olyat akarsz majd. Ezekszerint szerelmes sem voltál még, viszonzottan? 27/N
A kérdező hozzászólása: Nem igazán voltam még sosem viszonzottan szerelmes. Valahogy akikbe én voltam szerelmes, azokkal nem jött össze, mindig én adtam esélyt olyanoknak, akiknek én tetszettem.
én a hármas vagyok, velem is kb. ez a helyzet, viszont én nem keresek aktívan, sose kerestem. soha nem görcsöltem rá, mégse jött össze senki, de nem igazán tetszenek meg csak úgy emberek, akik voltak, azokat is ismertem elõtte, szóval nem egy-két találkozás után. és én alapban utálnám azt, hogy valakivel csak azért találkozzak, hogy hátha összejövünk...de nekem mindig is sok fiúbarátom volt, szóval nálam az, hogy elbeszélgetek tök jól valakivel (bárkivel elbeszélgetek), nem jelenti azt, hogy azért, mert tetszik. és úgy látom, a legtöbben pedig ezt hiszik... amúgy, nekem is ez volt, hogy akibe én voltam szerelmes, nem viszonozta, vagy fordítva. akik voltak is, az én részemrõl nem volt nagy lángolás, csak elfogadtam õket. mindenkit viszont meg nem fogadok el. ez van.
Próbálkozz nõkkel.
Kérdezõ! Nálam is így volt..hogy azokat fogadtam el akik engem szerettek.Miért lehet ez?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, szerinted miért van? Mert én nem szeretem magam eléggé?
Hát én is jutottam ilyen megoldásra is...de szerintem ennél bonyolultabb.
Jó, amit írsz, és hidd el, neten is lehet így csinálni! Csak tisztázni kell elõre! Én minden randi elõtt elmondom, hogy szimpatikus, de nem tudom, mi lesz a dologból. Lehet, hogy csak egy kellemes ismerõs, lehet, hogy egy jó barát, de bármi lehet. És ezek közül lett is minden. Jelzem, hogy nem akarok MINDENÁRON pasit, nekem a net csak egy felület, ahol új embereket ismerek meg, de nem feltétlenül párkapcsolat céljából. Hidd el, hogy lehet így is!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nemcsak kérdezni szoktam, hanem reagálni is. Enélkül az egész valamiféle vallatásnak tûnne. :) Mondjuk szerintem ez a netes ismerkedés alapból is egy fura dolog. Mindketten tudjuk, hogy miért vagyunk regisztrálva és óhatatlanul is azt vizsgáljuk a másikban, hogy milyen pár alkotnánk vele. Így pedig elvész a spontenaitás, amikor valakit csak úgy szimplán megismersz, beszélgettek és alakulnak a dolgok... csak hát erre manapság elég kevés esély van, mert hát hol???
Ha ennyi idõ alatt egyetlen olyan pasival sem találkoztál, aki tetszett volna, akkor tényleg a te készülékedben lehet a hiba.
Nálam is hasonló, 38 vagyok, 4.5 éve semmi, elõtte kettõ, egy 2 évig, egy fél évig. Mondjuk, én nem randizgatok, otthon alakul valami, régi ismerõssel, dekülföldön vagyok. Nekem se tetszik úgy általában senki, nálam ez hosszú idõ, s nem is jut eszembe, ha új emberrel ismerkedek, hogy hátha kapcsolat lesz.
De azért aktívabban keresgélsz is, és így nem volt, vagy pedig teszed a dolgod, éled az életed, különösebben nem keresed a lehetõséget (avagy várod a sültgalambot) és így nem volt? Nem mindegy. A randizgatás netrõl is lehet egy aktív dolog is, de ha csak hébe-hóba nézel fel, az már nem az... Én úgy gondolom akkor kell elgondolkozni, ha tényleg netrõl is gyakran találkozol emberkékkel, illetve ha néha eljársz ide-oda új társaságba, s ennek ellenére semmi. pl, hogy talán túl magasak az elvárásaid, vagy van valami ami miatt te nem jössz be a másik nemnek, esetleg volt valaki, akit még nem felejtettél el és mindenkit hozzá hasonlítgatsz....?
Egyébként ha belegondolok, én is ennyi éves vagyok, és szinte 6 éve nem volt senkim. De én nem is mélyedtem a keresésbe, mert nekem is van egy problémám, amit elõtte meg kell oldanom. Sajnos nehéz a megoldás, mert nem rajtam múlik. Segítség meg nincs. Tehát halogatom az ismerkedést, így sült galamb módjára pedig nem repült még senki. De ha végre aktívan keresgélhetnék, tudom én sem találnék túl hamar megfelelõt. Nekem kapásból fontos, hogy szerelmes legyek, és azt nem lehet bárkibe. Nálam nem mûködik az, hogy á ez kedves és rendes férfi, majd kialakul a szerelem... :) Tök normálisan nézek ki, de azért én sem tetszem mindenkinek. Aztán nekem is vannak ilyen-olyan elvárásaim, és a tapasztalatok után ez csak egyre bõvül... Viszont a szabad és szóbajöhetõ pasik száma pedig egyre kevesebb... Ilyen az élet. :) De azért még mindig jobb válogatni és tovább egyedül lenni, mint csak azért beleugrani egy kapcsolatba, hogy azt szépen felrúgjuk idõvel... Érdemes szétnézni! Kortársaink többsége elvált, van pár gyereke, és nem ritkán idegroncs, a gyerekeik meg szenvednek tõlük, mert semmi családi béke, családi hangulat... Ez jobb? Márpedig ha valaki ímmel-ámmal választ és mond igent, csak azért, hogy legyen valakije, akkor abból jó eséllyel lesz veszekedés, válás, csonka család, szomorúság...
A kérdező hozzászólása: Vannak idõszakok, amikor aktívabban keresgélek, vannak olyanok, amikor kevésbé. Sokszor mondják, hogy ne akard görcsösen, mert akkor biztosan nem jön össze. Nos nekem volt már mindenféle idõszakom, volt, hogy nem is gondoltam már rá, de sehogysem jön össze semmi. Új társaságokba nem igazán járok, így marad a net.
Még az jutott eszembe a témához, hogy a netrõl nem a legkönnyebb kapcsolatot kialakítani szerintem. Azokból a levelezgetésekbõl nem lehet megismerni nagyon valakit. És egy randi után meg elég hamar döntésre kényszerül az ember. Mert ha második, harmadik, és többedik randi van valakivel, az már szinte kapcsolatféle..., legalábbis a másik tuti annak veszi. Szóval elsõ randi után dönteni kell, igen, vagy nem, és akkor nagyon magyarázkodni sem kell. De ha valakivel újra találkozunk, azzal azt jeleznénk, hogy oké, tetszik. És ha eztán mondunk nemet, akkor nehéz megmagyarzáni úgy, hogy ne sértõdjön meg... Lehetséges neked is kevés ez, inkább könnyebb nemet mondani, ha bizonytalan vagy? hát vagy az is lehet, hogy nem jött még szimpi egyed...
A kérdező hozzászólása: Általában úgy járok, hogy randizunk és többet nem keresnek. Minden indok nélkül. Ennyire nem jönnék be a másik nemnek? Nem tartom magam csúnyának, sportolok, így az alakommal sincs baj.. Nem értem egyszerûen.
Ha nem a külsõddel van gond, akkor a személyiséged nem fogja meg a másik nemet... hogyan viselkedsz a randikon? Neked amúgy bejönnének a delikvensek?
A kérdező hozzászólása: Introvertált, csendes típus vagyok, a személyiség pedig hát egy adott dolog. Nem tudom, ezen lehet-e változtatni.
A kérdező hozzászólása: és igen, azért elõfordult már, hogy tetszett a másik, bár nem túl gyakran.
De ez hogyan nyilvánul meg egy randin? Azért minden pasi szereti, ha mutatnak iránta érdeklõdést, és simán lehet, hogy a befelé fordulásod érdektelenségnek fogták fel. A személyiségen nem lehet változtatni (csak nagyon nehezen, terápiával), a viselkedésen viszont igen.
Lehet, hogy nem tudod lazán venni a randit, és izgulsz, hogy mit mondj, hogy mit gondol rólad, szóval megfelelni akarsz, és amolyan vizsgaként éled meg a találkákat??? Egy-két srác viselkedett úgy elsõ randin, hogy annyira átjött, hogy megfelelni akar, hogy bennem az rögzült, hogy biztos kész papucs, és majd nekem kell mindent eldöntenem helyette.. Én meg nem szeretem azt és menekültem. Mondjuk azért írtam nekik és nem szó nélkül zártuk le... Hülye szitu net után a randi, de valahogy természetesnek kell mutatkozni, még ha nehéz is, különben nem leszünk szimpik.
A kérdező hozzászólása: Én igyekszem természetesnek lenni és bizony kérdéseket is szoktam feltenni, mutatva ezzel az érdeklõdésemet. Azt sajnos nem tudom, hogy hogyan nyilvánul meg az introvertáltságom a randikon, mivel nem látom magam kívülrõl. Talán annyi, hogy keveset beszélek. Az érdeklõdésrõl pedig annyit, hogy sokszor nem én vagyok az, aki nem mutat érdeklõdést, hanem a pasi. Beszél, beszél és beszél, de rólam semmit sem kérdez. Ezt neten is gyakran tapasztalom, rám írnak, hogy beszélgessünk, aztán azon kapom magam, hogy csak én kérdezek, õk meg válaszolnak, de nincs visszakérdezés, érdeklõdés.
A kérdező hozzászólása: egyébként volt két plátói szerelem az életemben, a másodikat mai napig nem sikerült teljesen kiverni a fejembõl, lehet, hogy ez is baj?
Szerintem már régen rossz, ha egy beszélgetés kérdezz-felelek játékból áll... pedig így kommunikatívnak tûnsz. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Mi lenne, ha nem kérdezõsködnél, hanem reagálnál arra, amit mondanak... és aztán õk rád, aztán viszont... ezt hívják beszélgetésnek. ;) (Ismerõs a netes kérdezgetés, de én pl. nem is szeretek olyanokkal dumálni, akik kérdezõsködnek, és olyankor én is hajlamos vagyok automatikusan válaszolni, de nem kérdezek vissza. Így valóban egyoldalúnak tûnhet, de aki meg nem kérdezget, azzal nagyon jól el tudok beszélgetni...)
És mi lett veled, sikerült azóta már találni pasit?
Semmi tüneted sincsen? Péd mikor volt??? Szerintem elkéne mennedd dokihoz.
szia! általában a tesztek már az elmaradt menstruációt követõ nap kimutatják a terhességet. Milyen tesztet vettél? szerintem próbálj meg még egyet, esetleg menj el orvoshoz.
Igen, elõfordulhat az is, hogy csak nem mutatja még ki a teszt, és ebben az esetben a doki sem biztos, hogy lát valamit, mégis, jó lenne, ha ilyen hosszú ciklussal elmennél dokihoz! Nekem is volt ilyen, és nem riogatásból, de nekem akkor cisztám volt, és semmi más tünete nem volt, csak az, hogy nem jött meg! Nem fájt semmim, pedig jó nagy volt! várj néhány napot, ismételd meg a tesztet, és ha még mindig negatív, és nem jött meg, irány a doki!!!!! Legalább kezdje meg a vizsgálatokat!
Á, semmi értelme nem volt még tesztet csinálni.
aktus utáni második hét vége felé már reális eredményt mutat, addig még bármi lehet.
Aktus után kb. 14 nap múlva történik meg a beágyazódás és innentõl mutatja ki a teszt.
basszus tudsz olvasni? mi van a tesztre írva? aszerint hihetsz az eredménynek 7 nap után? NEM, ennyi idõ alatt még sem ágyazódik teljesen. akkor mi a kérdés?? leghamarabb két hét után van értelme tesztet csinálni, annál korábban csak pénzkidobás, mert úgyis csinálsz újat, mivel 7 nap után még nem mutat eredményt!!
Én úgy tudom, hogy a menstruáció késésének 3. napján érdemes tesztet venni, és az eredménynek hinni. Szóval én a 38. napon ismételném meg a tesztet.
énis megismételném. és aztán mégkésõbb pedig mégegyszer megismételném
A tesztekre kicsit cselesen szokták ráírni a dolgot, de igazából a reális, valós mérést a peteéréstõl számított minimum 14-15. napon mérhetünk. Ha kiszámolod, így az elsõ válaszolónak igaza van.

Ha a ciklusom 28-35 napos és most tartok a 32. napnál akkor mikor csinálhatok tesztet?

Az aktus 6 napja volt.

Legjobb válasz: Én úgy tudom a teszt az aktus után 2 héttel mutat biztos eredményt.

Én úgy tudom a teszt az aktus után 2 héttel mutat biztos eredményt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!