Találatok a következő kifejezésre: A 34. járok (32 db)

Most járunk a 34 hétben, már a 22héttől szedem a magnesi citrátot(4x2) mert keményedik a hasam. Nagyon félek. Van rá valóban okom?

A mai napig is,de nem olyan intenziven már csk néha fordul el?.Félek mert 2hét múlva már nem lehet majd szedni és félek,hogy hamarabb beindul a szülés!Volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Ugyenebben a cipõben járok, mint Te. Én is iszonyúan keményedtem kb a 20. héttõl (sajnos még most is). Én ma vagyok 36+0 és éppen ma mondta a szülésznõ, hogy ne szedjek 3x2 MagneB6-ot, csak este 1 szemet. Ráadásul kezdjem el a málnalevél teát inni - méhnyak, méhszáj puhítás céljából. Bennem is megfordult, hogy lehet 1-2 héten belül így meglesz a kisbabám.

Ugyenebben a cipõben járok, mint Te. Én is iszonyúan keményedtem kb a 20. héttõl (sajnos még most is). Én ma vagyok 36+0 és éppen ma mondta a szülésznõ, hogy ne szedjek 3x2 MagneB6-ot, csak este 1 szemet. Ráadásul kezdjem el a málnalevél teát inni - méhnyak, méhszáj puhítás céljából. Bennem is megfordult, hogy lehet 1-2 héten belül így meglesz a kisbabám.
Szia, két hét múlva ha szülsz nem baj már...36 hetes leszel...én 37 hetesen szültem.Miért is lenne baj??
Nem kell félned, hiszen már 2 hét múlva 36 hetes leszel és akkor már nyugodtan megszülethet a babád. Pont azért kell abbahagyni a szedését, hogy beindulhasson a szülés. Persze az a jó, ha végig bent marad, de tényleg nem kell izgulnod.
Én 20 hetes voltam, mikor 6x2 magnéziumot kellett szednem+ még külön gyógyszert, hogy benn tartsuk a babát. A 35-ik héttõl fokozatosan két hét alatt kellett abbahagynom mindkettõnek a szedését és a babámat még túl is hordtam 5 nappal! Ne aggódj, még ha Nálad nem is ez történik, akkor sem baj a 36. héten való szülés. Próbálj a gyógyszer abbahagyása után inkább többet vízszintesben lenni mint függõlegesben! Nálam ez bevált.

A 34. hétben járunk és egy jó ideje minden éjszaka olyan, mintha rázogatna az áram. (Azt hiszem ahhoz hasonlít a legjobban ez az érzés. ) A pocakomból indul és megy a lábamfelé. Mi lehet ez?

Azt mondták,h.oxigén hiány alakul ki,mert elszorítom az ereim.Már minden féle pózt kipróbáltam,de nem jó.:( ??

Legjobb válasz: Ne aggódj, simán megnyom egy ideget a baba, azért érzed. Ha huzamosan több órán át tartana sztem akkor lehetne gond, de így, hogy áramütés szerû, egyszerûen rossz helyre rúg...

Ne aggódj, simán megnyom egy ideget a baba, azért érzed. Ha huzamosan több órán át tartana sztem akkor lehetne gond, de így, hogy áramütés szerû, egyszerûen rossz helyre rúg...

A 34. hettol mennyi sulygyarapodasra szamithatok? Minden kismama vizesedni fog a vegefele? (Eddig 14 kg-nal jarok es nem vizesedem)

Legjobb válasz: Nem mindenki vizesedik, legalábbis amikor túlhordással befektettek, a belgyógyász a vizsgálatkor nekem azt mondta, nem vagyok vizes. Lehet, hogy Te sem fogsz.

Nem mindenki vizesedik, legalábbis amikor túlhordással befektettek, a belgyógyász a vizsgálatkor nekem azt mondta, nem vagyok vizes. Lehet, hogy Te sem fogsz.
Ez elég egyéni, de még néhány kiló sajna fel fog ugrani szerintem, ugyanis most jön a vizesedési szakasz, ami szinte minden kismamát érint ilyen-olyan mértékben. Én a 28. hétig csak 5 kg-t híztam, boldog voltam, aztán most a 37. -en már 12 plusznál járok :S (és napról napra több)
MÉg egy 4-5 kilóra szerintem számíthatsz. Minden jót!
Ne félj! Én az utolsó hónapokban nem híztam egy kilónál többet! Sõt, nem is vizesedtem! És 6 kg terhesség alatti súlygyarapodásom eredménye egy 3 kg baba volt! Nem függ össze a Te súlyod a baba méreteivel!
30. hetig 15 kiló volt nalam, és 30-35. heten még rámszaladt 5 kiló, és olyan a lábam, mint egy rajzfilmfigurának (vizesedek rendesen :( ) szóval igy a 35. heten 20 kiló. szerintem legtobb kismama vizesedik, amikor eszrevettem, hogy ödémás a lábam, utánaolvastam, állítólag a szülést könnyíti, és szülés után elmúlik. A nõdokim szerint max 2 hét után szüléssel. Prevenciós megoldásként sószegényen étkeztem, és gyakran felpolcoltam a lábam, de annyit ér, mint halottnak a nyelvespuszi, ha van rá hajlam, kijön, nem lehet megelõzni.
szia en ma leptema 40dik hetbe es meg eggyaltalan nem vizesedtem be.en a 8dik honapba 5kg hiztam a 9dik be meg 1kg.de ez szerintem egyeni.

A 34 héten járok eddig hét kilot hiztam, én ugy gondoltam ez nem olyan sok de a védőnő le orditotta a fejem, állitolag már nem divat ennyit hizni. Valóban sok lenne ez a hét kilo?

Legjobb válasz: Ugyan mar! Szerintem nem normalis az a vedono! Testalkattol is fugg, de ennyi eggyaltalan nem sok. En 20 kg-t hiztam, de 50kg-rol indultam, ugyhogy ramfert, es nem is orditott le senki sem. Oromteli babazast kivanok!

Ugyan mar! Szerintem nem normalis az a vedono! Testalkattol is fugg, de ennyi eggyaltalan nem sok. En 20 kg-t hiztam, de 50kg-rol indultam, ugyhogy ramfert, es nem is orditott le senki sem. Oromteli babazast kivanok!
Nem tudok már mit mondani eggyes védõnõkre.Mikor mennem kell a védõnõmhõz egész éjjel nem alszom, mert tudom megint lealáz a sulyom miatt.Nem hiztam még sokat.És nem tudja felfogni, hogy nem zabálok.Vacsorázni nem is szoktam, csak gyümölcsöt, zöldséget.Látom rajta, hogy nem hiszi el.A te védõnõd is hülye.Kiváncsi vagyok mennyit hiztak, vagy hiznak a terhességük alatt.
Egyáltalán nem sok! Én is 60-ról indultam az elsõ terhességemnél, 23 kilót szedtem fel. A szopi alatt lement mind. A második terhességemet 58 kilóról indítottam és 35 kiló jött fel, ami már tényleg sok, ez két év alatt magától lement, fogyi nélkül. Típus kérdése mennyit hízol.Na, meg egy kis odafigyelés is, de Te igazán ne aggódj!!!
Szerintem az a 7kg az pont annyi, amennyi a baba és tartozékai. Gondolom, az alkatod a régi, leszámítva, hogy megnõtt a pocid, ugye? Mert ha így van, akkor aztán tényleg nincs miért aggódnod!
Szerintem se normális a védõnõ, mert 34 hetesen ez nagyon nagyon jó, hogy csak ennyit híztál!Ne törõdj vele és boldog babavárást!
Szia Nem normálisaka védõnõk!!!!!! Én a 33 héten járok és 13 kilónál tartok. Ne is foglalkozz vele, az a lényeg h jól érezd magad és a babód is! Boldog babavárást
Ugyan már! Mi az hogy nem divat? Nem normális! Én 35 hetesen 11 kilót híztam, és a doki megdícsért, hogy nem szedtem fel sokat. És összesen 14 kg lett. Ne foglalkozz az ostoba védõnõvel, már bocsánat! Egyáltalán nem sok! Üdv 3 hetes kisfiú anyukája
En mar 25 hetesen atleptem a 1o kilot. 34 hetesen a 7 kilo nagyon jo. Vagy ezt te is tudod es csak azert irtal ilyen kerdest, hogy megdicserjunk? :)
7 kg miatt leordít?! Sokat nem tanulhatott ami a szakmájába vág, az biztos. A baba és az összes kelléke (magzatvíz, méhlepény, megnövekedett méh, mellek, plusz 2 liter vér ami ilyenkor a testedben áramlik), az maga 10-12 kg -attól függõnek, hogy mekkora lesz majd a babád. És akkor még vizesedésrõl nem beszéltünk. Na meg arról sem, hogy az anyagcsere ilyenkor mennyire lelassul. Én 46 kg-ról indultam, mindig is jó étvágyam volt és nem vetettem meg az édességet, most sem ettem sokkal többet mint nem terhesen (ráadásul nyáron 3-szor is sikerült összeszednem a hasmenéses vírust), mégis 15 kg-t híztam. Holnapra vagyok kiírva. Ja, és a leleteim kiválóak. Elsõ babámnál 20 kg-t híztam, 2 hónappal a szülés után már minden régi ruhám jó volt rám, pedig nem koplaltam és akkor még nem is kezdtem el újra a tornát. Nincs miért aggódnod, inkább a védõnõd húzhatná le a rolót!
Én a 35-ig hét végén járok, és szintén 6 kg plusz van rajtam.Az én védõnõm is állandóan a súlyommal van elfoglalva.Hogy diétázzak, stb.Menjen a francba az ilyen ember!Jó hogy nem terhesség alatt fogok neki állni diétázni.Én amugy 70 kg-ról indultam most vagyok76.Semmi más nem nõt rajtam a hasamon kívül.Nem is foglalkozok vele, eszem amit megkívánok, a leg kisebb gondom most az hogy a védõnõnek nem tetszik a súlyom.Szerintem te se foglalkozz vele, örüljünk neki hogy csak ennyi plusz van rajtunk.Én mondjuk egy hízásra hajlamos alkat vagyok, szóval tiszta boldog vagyok, hogy a terhesség alatt csak ennyi jött rám.További jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked, egyépként hatvan kg-ról indultam. Én teljessen büszke voltam magamra mig le nem mentem a védõnõhõz.
Szia. Én a 17 hétben vagyok és 50kg-al kezdtem most vagyok 61kg. Pár napja voltam a dokimnál és annyit mondott: nyugalom, egyen ha jólesik. Ez a második babcim és az elsõvel 26kg ot szedtem fel. Ott is 50 röl indultam. Szép hogy még meg se született a picid és a védõnõ már most szorongást kelt benned. Hallgass mindíg az ösztöneidre:D
Nem normális az a védõnõ, engedd el a füled melett az iylen megjegyzéseket.Hét kiló az semmi, szeirntem gyakorlatilag nem is hízták (hájra gondolokd:)

8 honapja nem szedem a fogamzásgfátlot 24-26-29napokra menstruálok, most a 34. napon járok . Csináltam tesztet, negativ. Mi lehet akkor a baj?

Legjobb válasz: Menj el dokihoz és kiderül. Lehet, hogy terhes vagy, csak nem mutatja ki a teszt még.

Menj el dokihoz és kiderül. Lehet, hogy terhes vagy, csak nem mutatja ki a teszt még.

Van még esély babára? Ciklusom 30-adik napjân - a teszt.30-32 napra szokott megjönni már a 34-ken járok menzi sehol.2 hónapja iszok cickafark teát és a múlt hónapban ittam palástfü teát is

Legjobb válasz: Igen van esély babára. Viszont a cickafarkot már ne idd mert veszélyes lehet a magzatra nézve. Amíg nem vagy biztos a terhességben inkább ne idd.

Igen van esély babára. Viszont a cickafarkot már ne idd mert veszélyes lehet a magzatra nézve. Amíg nem vagy biztos a terhességben inkább ne idd.

34+5 hetes vagyok de a babám az uh alapján a koránál 2x idősebbnek felel meg. Ugye azért ezek a frontos napok nem indítják még be a szülést? Járt így valaki?

Legjobb válasz: Én a 37. héten szültem a fiam papírforma szerint.Bár 20 hetes uh-án megjegyezték szóba,hogy jóval idõsebb.Mikór kibújt 4200g-al máz nélkül és óriási körmökkel akkor mondták hogy már 40 is voltam.Ne aggódj nem fog elöbb születni csak ha itt az ideje.:) 24 hós anyuka 20 hetes km

Én a 37. héten szültem a fiam papírforma szerint.Bár 20 hetes uh-án megjegyezték szóba, hogy jóval idõsebb.Mikór kibújt 4200g-al máz nélkül és óriási körmökkel akkor mondták hogy már 40 is voltam.Ne aggódj nem fog elöbb születni csak ha itt az ideje.:) 24 hós anyuka 20 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi remélem igazad lesz:) Boldog babázást és babavárást neked:)
Szia! Nekem a 31.héten 3 héttel nagyobbnak mérte a doki a kisfiamat. A pocim meg elég pici volt:) Ezután mindig nagyobbnak mérte az uh, és nem jött elõbb sem a baba. A 20.héttõl koraszüléssel voltam fenyegetve, és hát a 41.héten indították a szülést. 59 centi és 3750 lett a bébi. Biztos a te babád is szép nagy lesz, fõleg ha ti sem vagytok alacsony termetûek:)

Miért mondják hogy fekvés, pihenés javasolt annak a kismamának akinek nyitva van a méhszája. Gondolok itt már a terhesség végén járó kismamikra? Pl a 34-35héten miért baj ha mondjuk nyitva van 2110re? Ettől beindulhat a szülés?

És akinek fel van puhulva a méhszája,az jó már 34 hetesen?

Legjobb válasz: Azért mondják a fekvést mert még azért korai lenne a szülés .Én 33 km vok nekem is nyitva van é méhszájam és fel is van puhulva.Egésznap feküdnöm kéne bár nehéz kibirni.Vigyázznod kell,hogy,nehogy tovább nyiljon,mert még van idöd.

Azért mondják a fekvést mert még azért korai lenne a szülés .Én 33 km vok nekem is nyitva van é méhszájam és fel is van puhulva.Egésznap feküdnöm kéne bár nehéz kibirni.Vigyázznod kell, hogy, nehogy tovább nyiljon, mert még van idöd.
Ha ezt az értéket a 38. héten mondják neked, az teljesen rendben van. 34-35 hetesen azért még az a legjobb a Manókának, ha bent marad legalább pár hétig.
Hú javítok: a teszteléstõl
Ha nem mersz tesztelni, akkor minek méregeted a hõgörbédet, hogy lássad van-e eltérés, vagy mi?
Jól láttam az elõzõ ciklusod 18napos volt? Nem kevés egy kicsit a nõdoki mit mondott láttam voltál ott is. Szerintem csinálj egy tesztet a tüneteid jók, de ha nagyon rendszertelen a menzid akkor az még bármi lehet. Szerintem tesztelj!
Szia! Szerintem ígéretesnek tûnik, kb. nekem is ilyen volt anno a ciklusom (most azért nem, mert barátcserjét szedek és lerövidült). A teszteléstõ nemcsak te félsz, én pl. nem is mertem rápisilni, mert attól féltem beleejtem a wc-be, így tiszta pohárba pisiltem éa úgy csináltam meg a tesztet. Pozitív lett. Szóval, nagy levegõ és bátorság, gondolj arra, hogy nem vagy ezel egyedül. Minden kiderül.

A 34. hétben járok és 19 kilót híztam. (Nem feltűnő mert 52 kg-mal estem teherbe.) Nehéz lesz a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Semmi köze a szülésnek ahhoz hogy mennyit hízol terhesség alatt. Az hogy milyen fájdalmas lesz a szülés azt elõre senki nem tudja de függ attól hogy milyen gyorsan tágulsz mekkora a baba meg ilyesmi de a súlyhoz nincs köze.

Szia! Semmi köze a szülésnek ahhoz hogy mennyit hízol terhesség alatt. Az hogy milyen fájdalmas lesz a szülés azt elõre senki nem tudja de függ attól hogy milyen gyorsan tágulsz mekkora a baba meg ilyesmi de a súlyhoz nincs köze.
Szerintem a kg nincsen összefügge´sben a szülés nehézse´ge´vel.... Én 50kg-val indultam, e´s 30kgplusszal mentem szülni.Igaz nagyon bevoltam vizesedve. A szüle´sem nehe´z e´s hosszú volt.38 óra. Remélem, hogy neked könnyebb lessz.
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!Csak azért gondoltam, hogy nehezebb a szülés mert mozogni is nehezebb már.
A szülés közben nem sokat mozogsz, attól nem lesz nehezebb. Én 53 kg-al estem teherbe és 74 kg-val mentem szülni. Elsõ babás vagyok és 6 óra alatt meglett a babám. Viszonylag könnyû szülés volt. Ezt elõre nem lehet megjósolni. Függ attól, hogy mennyire tágulsz, mekkora a baba, ahogyan az elõttem válaszoló írta. Könnyû szülést kívánok Neked, mint amilyen Nekem volt. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!