Találatok a következő kifejezésre: A 32. vagyok, eddig (26 db)

Ma vagyok a 32. napon eddig még nem jött meg. Szombat reggel már tesztelhetek? Melyik tesztet ajánljátok?

Már féléve próbálkozunk closti + premens szedése mellett.

Legjobb válasz: Sajnos megjött!!! :-(

A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött!!! :-(
akár már ma is tesztelhetsz, mire vársz még?
A kérdező hozzászólása: Kicsit félek a csalódástól...mert igazából semmit sem érzek.
Pont ezért tesztelj! Ha nincs baba, nem félsz tovább, új hónap, új lehetõség! Ha van baba, akkor örülünk, és neki sem tesz jót, ha idegeskedsz! :) Tesztelj!
Szerintem is tesztelj, az tuti és már lehet is. Írd meg az eredményt
A kérdező hozzászólása: Majd megírom a végeredményt! Szorítsatok!
Én még várnék a helyedben egy pár napot. Nekem a ciklus 27. napján fogant a baba, és 8 nap késésnél lett halvány pozitív tesztem... drukkolok! 8 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A ciklusod 27. napján fogant a baba? Az meg, hogy lehet???? Általában hány napig tart a ciklusod?

32 hetes terhes vagyok. Eddig havonta jártam vizsgálatra. A 36. héttől gyakrabban kell járni. Mikor csinálnak CTG-t?

Legjobb válasz: Elméletileg hetente. Legalább is nekem igy volt. fél éves kisfiú édesanyja

Elméletileg hetente. Legalább is nekem igy volt. fél éves kisfiú édesanyja
kérdésben már le is írtad a választ. 36ik héttõl hetente.
én a 37.héttõl járok hetente egyszer. Innentõl nem is kell a magándokihoz mennem rendelésre, csak a kórházban akarja látni az nst papírokat.
Hetente kell menni, de nem feltétlenül kell az orvosodhoz is menni, csak ctg-re! (bár nekem mindig megnézte a ctg. papíromat és ellenõrizte a méhszájat). Aztán a 39. héttõl már 2x is hívtak ctg-re.
36.-ik héttõl hetente egyszer.Ha túlhordod a picit, akkor a kiírt dátum után naponta!Egészen addig, míg meg nem szülsz! 1hét túlhordás után általában megindítják szülést!
Szerintem ez nem jelent semmit:) Most úgy fekszenek a babák, hogy jobban nyomják a hólyagot!
Nagyon szerencsés vagy, hohy 2 babóval 32 hetesen csak egyszer kelsz fel éjszaka. Én 24 hetes vagyok és a napi átlag minimun 4 ébredés, mert az én fiam elõszeretettel csak a hólyagomat rugdalja. Sajnos ikerterhességnél várható, hogy elõbb fogsz szülni de nem hiszem, hogy a 2 dolog összefüggésben lenne egymással. Van egy barátnõm aki velem egy idõs, ikrei lesznek, örültünk is hogy majd együtt szülünk, mire a doki közölte vele, hogy õ 99%-ban már anyuka lesz mire én szülök. Sok kitartást és nyugodt éjszakákat kívánok :)
szia! Szerintem is nagyon szerencsés vagy! Én 20 hetes terhes vagyok, de kb 1 hónapja éjjelente min. 3* kelek fel pisilni.


Mikor kezdjem el az Lh tesztet, ha ma vagyok a 10 napon, eddig 28 naposak volt a mensim, de most a Closty szedése miatt, 4 nappal kitolta, tehát 32 napra jött meg legutóbb?

Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?

A kérdező hozzászólása: Dm-be, aranyos vagy és köszi a jó tanácsokat:-) Rámfér, mert már meguntam a sok - tesztet, most vagyok a 2. Clostys Duphastonos hónapban, ittam a málnalevélteát ovuig, meg a palástfüvet fogom ovu után. Ma a 10 napon észrevettem hogy tojásfehérjés, de nem nyúlós, ne próbáljak ki egy tesztet azért ma is, le ne csússzunk már..mi a véleményed?
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!:-) Neked miért kellett Clostyt és Duphastont szedni??
Igen, a második clostys hónapban totál-brutál ovulációm volt.
A kérdező hozzászólása: 78 mm uterus, 12 mm endometrium. J.o. 19, 14, 13 mm-es foll, B.o 19 mm-es foll, ikrekre nagy az esély?? Ezek a mai eredményeim:-) Az Lh tesztem tegnap negatív volt, lehet nem lesz ovulációm??? Ja és a testhõm zuhant 2 tizedet a mai nap, mert eddig 36, 8 volt, ma meg 36.6, miért?
Attól függ hány teszted van. (szét tudod-e vágni?) A 13-on elkezded szerintem elég lesz végig. Kérdezz bátran, a kisfiam a kitartó tesztelgetésnek köszönhetõ, mert a 26-ik napon jelzett pozitívat (együtt sem lettünk volna a párommal ha nem jelez). Hol veszed a tesztet? DM-es vagy Netrõl?
A kérdező hozzászólása: Jaj a hõmet elfelejtettem leírni neked: 36, 8, de a héten mindennap ennyi volt, lehet nincs pém..
Jó az a 36, 8 szuper! Mérjed csak minden reggel! Majd akkor kell próbálkozni(sokak szerint kellett volna) mikor leesik a hõd hirtelen. Elméletileg pé elõtt lezúg, aztán hirtelen fel. és fennt marad. Még van idõ hogy pé-d legyen bõven, ha 32 napost csinált a closti, lehet még 34 is ebben a hóban. Tehát mérni szépen és tesztelni :) :) Velem azért szedették mert hosszúak voltak a ciklusaim, a duphastont meg az eddigi vetélések miatt biztosításként. A babatervezõs oldalon nézzél szét, rengeteget tanultam ott, nagyon sok görbe van, le van írva részletesen minden!
A kérdező hozzászólása: Én nem nagyon értek a görbékhez:-( A hõmet szoktam mérni, de ez a Closty kicsit bekavart most! Neked a Clostytól volt ovulációd?
A kérdező hozzászólása: Szép hétvégét neked, hétfõn leszek leghamarabb net közelben:-( Azért írj nyugodtan!!! Boldog babavárást Nektek:-)

A 32. hétben vagyok, eddig 7-8kg-ot híztam, ez jó? Mennyi lesz a vége?

10kg-nál nem igaznán szeretnék többet hízni. A baba a 28. héten 1250g volt. Jó lenne, ha szülés után újra 55-56 kg lennék.

Legjobb válasz: en ven is 55kg kezdtem terhesseget,most vagyok 63kg,es alig eszem mert semmi etvagyam a terhesseg alatt,de az orvos megvan a sulyomall elegedve.33hetes kismama

en ven is 55kg kezdtem terhesseget, most vagyok 63kg, es alig eszem mert semmi etvagyam a terhesseg alatt, de az orvos megvan a sulyomall elegedve.33hetes kismama
Szia. Ha iLyen ügyesen odafigyelsz magadra továbbra is, teljesülhet vágyad-hízást illetõen.Boldog és egészséges babavárást.
ilyenkor fog mér rád mennyi 4kg tehát 10-12 kg ot hizol öszesen
Szerintem ez teljesen jó, én most vagyok a 6. hónapban és már most tartok 8 kg-nál. Persze amúgy elég vékony voltam, most mindenki azt mondja, hogy jól áll a hízás, de én sem szeretnék sokkal többet hízni, szerintem ügyes vagy, gratula!
Ha továbbra is ilyen "ügyesen" gyarapodsz, biztos nem hízol sokat. 12-14 kilóig teljesen normális. Nekem ugyan 58-60 kg a normál súlyom, de én viszonylag sokat szoktam hízni, hiába vigyázok (aztán viszont gyorsan lemegy). Az elsõvel 16, a másodikkal 17 kilót híztam, most pedig (én is a 32. hétben vagyok) 11 kg-nál tartok. Úgyhogy te nagyon ügyes vagy, és biztos könnyen le fog menni, fõleg, ha szoptatsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást!
Én úgy gondolom, hogy tökéletes. Elméletileg 15 kg felszedése még nem gáz.

A 32. hétben vagyok tegnap este szó szerint folyt a tejem. Ma reggel óta meg 3-szor foltoztam össze a pólóm. Ez minek az elõjele? Eddig is volt enyhe elõfolyásom de ennyi még nem.

Legjobb válasz: Annak, hogy beindult a tejtermelés, de ne csinálj vele semmit, csak töröld le. Esetleg tegyél be melltartóbetétet akkor nem fog átázni a pólód.

Annak, hogy beindult a tejtermelés, de ne csinálj vele semmit, csak töröld le. Esetleg tegyél be melltartóbetétet akkor nem fog átázni a pólód.
A kérdező hozzászólása: De mitõl folyt az este ennyire?? tudom hogy kicsit értetlen vagyok de csak szeretném tisztán látni mivel elsõ baba..
Beszélj az orvosoddal, és ha lehet kérj egy új UH-ot, mert ez általában szülés után szokott lenni, és szerintem em normális.Valami nem oké.
Teljesen normális, sõt sajnos még arra se lehet következtetni belõle hogy majd lesz bõven tejed. Az is lehet hogy egy-két nap és elmúlik. Ha mész az orvoshoz/védõnõdhöz, megemlítheted, de ezért nem kell szaladni. Használj melltartóbetétet :) Szokott lenni minta a kismamacsomagokban, használd el ha van neked, lehet hogy nem is kell majd több.

32 hetesek vagyunk, kicsit mashogy mozog a babom a napokban, mint eddig. Kis idore remegest szoktam erezni belul, ami kivul is latszik. Mitol lehet?

Legjobb válasz: nem tudom,mert nemreg kezdodott csak.es csak kis ideig tart az egesz, mire eszre veszem megszunik. a csuklas nalatok meddig tartott?

A kérdező hozzászólása: nem tudom, mert nemreg kezdodott csak.es csak kis ideig tart az egesz, mire eszre veszem megszunik. a csuklas nalatok meddig tartott?
Szerintem ilyenkor bepörögnek és hadonásznak. Nekem legalábbis mindig amúgy is nagyon aktív idõszakban van ilyen remegésszerû érzésem. Csuklásnál ütemes, egyforma idõközû ütéseket érzek, u.olyan mint egy rúgás, csak ütemes.
Nem csuklik a babád és azt érzed látod?? nekem a lányom sokat csuklott a pocakban.Olyankor rendesen remegett a hasan.Látványos volt. :)
Igen szerintem is bepörög olyankor! =) Nekem is szokott, olyankor szerintem pl. harcol a köldökzsinórral meg ilyenek... =) Ezt tudnám elképzelni ehhez az érzéshez.

A 32. hétben vagyok, és 4 napja annyir fáj a hátam, és a keresztcsontom, hogy nem is találok rá szavakat. Eddig semmi bajom nem volt. Mit csináljak?

Tudom, hogy ez természetes, de hátha tudtok valami tanácsot adni...

Legjobb válasz: sajnos nem sokat tehetsz, legfeljeb alvásnáltegyél magad alá sok nagypárnát, hogy a derekad alatt minél puhább legyen.

sajnos nem sokat tehetsz, legfeljeb alvásnáltegyél magad alá sok nagypárnát, hogy a derekad alatt minél puhább legyen.

Amióta babát szeretnénk teljesen felborult a ciklusom hossza. Eddig 28-29 napra pontosan megjött, de az utóbbi 4 hónapba 32-34 naposak lettek. Mitől van ez? Mikor teszteljek? Mikor volt peteérésem? Az is tolódik vagy nem?

Legjobb válasz: Én is ebben a cipõben járok. Kb egy idõben hagytuk abba a gyógyszer szedését és nekem is csúsznak azóta a napok. Szerintem idõ kell mire újra beáll a szervezetünk. A peteérés idõpontját így sajnos én sem tudom.:(

Én is ebben a cipõben járok. Kb egy idõben hagytuk abba a gyógyszer szedését és nekem is csúsznak azóta a napok. Szerintem idõ kell mire újra beáll a szervezetünk. A peteérés idõpontját így sajnos én sem tudom.:(
nekem is ugyan ez van mi mar nagyon reg probalkozunk hogy osszejojjon a baba de rajottem hogy minnel inkabb akarjuk ot.annal kevesbe nem sikerul.nem szabad rajta gorcsoolni mert annal nehezebben fogan meg.
hú de igaz rám is amit irtál.nekem edig nemvolt problámám . de amiota babát akarok még a prolaktin szintem is magasabb
Hat ezzel en is igy voltam, csak nekem lerovidult a ciklusom. Szerintem nagyreszt pszichikai oka van a ciklus megvaltozasanak, mert szerintem nagyon keves olyan holgyemeny van, aki nem gondol nap mint nap a megfoganasra, ha egyszer eldontottek a parjaval, hogy babat szeretnenek. Ilyenkor szerintem a tudatalatti gondolatok nagyon is befolyasolhatjak a szervezetet. Aztan elkezdtem szedni baratcserje es palastfu cseppeket, es a masodik honapban terhes lettem, most a 9. hetben vagyok.
Sziasztok, én 4 hónapja hagytam abba az antibébi szedését, eddig megjött 30 napra, de múlt hónapban 34-re. azt hittem, hogy összejött a baba, de mégsem. Úgyhogy most úgy döntöttem, hogy nem érdekel mikor van pé-m, úgyis szeretkezünk minden nap szinte. ja, és próbáljatok meg nem rágörcsölni, mert szeritem nálam is ez ront el mindent. Sok sikert a babagyártáshoz:) !
Persze, h tolódik, hisz a menszi kezdõnapjától visszaszámolva a 14. nap a peteérés. nekem ez bejött, teljesen.
Értem. Nézted már a kismama.hu -n a termékenységkalkulátort? Ott úgy írja, hogy tolódik a peteérés is. Lépj be, nézd meg!
Szia! mióta babát akarunk a 28 napos ciklusomból 39 nap lett. Én is aggódtam, h van-e peteérésem, de van, szerencsére. A ciklus.hu tökéletesen kiszámolta nekem. szerintem a babára való stressz miatt borult fel minden. Nálam így volt/van.
A kérdező hozzászólása: Én nem szedek gyógyszert már kb 2 éve. Elõtte gumival védekeztünk.
Így olvasva a válaszokat, úgy gondolom ez valamiféle Murphy törvénye lehet! Mi amikor nem akartunk babát a mensim 29 napra jött meg. Elhatároztuk, hogy gyereket szeretnénk és egybõl 32-35 napra jött meg! Most ott tartok, hogy pontosan 30 napra jön meg. Szerintem próbáld ki a hõmérõzõ módszert, és abból tudni fogod, hogy mikor van pé, és hogy mikor fog megjönni

32 hetes terhes vagyok. Én eddig a terhességem alatt rendszeresen ittam a szénsavas ásványvizet mivel a szénsavmenteset nem nagyon birtam inni. Szerintetek árthat e ez a babámnak?

Legjobb válasz: Én is 32 hetes kismama vagyok.Szinte végig szénsavas ásványvizet ittam de én rákérdeztem a védõnõnél,hogy lehet-e ebbõl esetleg gond.Azt mondta most még nyugodtan ihatok szénsavas ásványvizet.Azt hiszem a szoptatás alatt majd nem lehet de ez nem biztos. Ne aggódj ez miatt! Üdv

Én is 32 hetes kismama vagyok.Szinte végig szénsavas ásványvizet ittam de én rákérdeztem a védõnõnél, hogy lehet-e ebbõl esetleg gond.Azt mondta most még nyugodtan ihatok szénsavas ásványvizet.Azt hiszem a szoptatás alatt majd nem lehet de ez nem biztos. Ne aggódj ez miatt! Üdv
Semmi baja nem lesz, én is végig azt ittam, egészséges lánykám született.Ne aggódj emiatt!
De most komolyan, mi baja lehetne a szénsavas ásványvíztõl?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!