Találatok a következő kifejezésre: A 32. járok. 2 (6 db)

A kérdező hozzászólása: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/43794?storetype=s..
A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzáfûznék, hogy nyár eleje óta van kismotorja, száguldozik vele.
ha van kismotorja akkor ez totál felesleges, és ezzel csak jó terepen lehet menni, picik a kerekei. szóval futóbringa:)
A fiam 21 hónaposan kapta a futóbiciklit, nagyon bevált. Szerintem azt vegyetek neki.
Szerintem is mehet már a kiméretû utóbringa, pl. a tanulobicikli.hu- n vannak a legkisebbeknek is való járgányok. Az én lányom is ekkora volt, mikor megkapta a futóját( teszkós fa bringa), nagyon szereti:) .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megerõsítést! Én is így gondolom!
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: ybike original vagy tanulóbicikli?

A 32. hétnél járok. 2 hét múlva mennénk welneselni, mit tegyek? elmenjek vagy inkább majd ha meg lesz a baba?

Legjobb válasz: ha rámhallgatsz akkor inkább nem mész el baj is lehet belöle.Ugyanakkor jót tenne a testnek de én személyszerint nem tudnám magamnak megbocsátani ha baj lenne.

ha rámhallgatsz akkor inkább nem mész el baj is lehet belöle.Ugyanakkor jót tenne a testnek de én személyszerint nem tudnám magamnak megbocsátani ha baj lenne.
Mit értesz az alatt, hogy welnesselni? Szauna félék, meleg-vizes nagy közös medencék, jacuzi kizárva...:o( Én voltam olyan 25 hetesen egy ilyen welness hotelban, de nemigen használtam semmit, csak nagyokat sétáltam, ettem, pihentem...es a lábamat lógattam a dzsakuziba. Masszázsra se ajánlott menni, fõleg nem talpmasszázsra..max arca. Ha el is utaztok, lehet, hogy olcsóbb lenne, ha nem welness hotelba hanem csak egy simába mentek...talán az nem olyan drágra, de mégis kimozdulsz és pihizel. Szép heteket!
Ha csak pihenni ahogy írták, miért ne, de ha kimondottan a wellness adta lehetõségekre gondolsz, nem igazán ajánlatos.
Nem meleg vízben lehet úszni, nagyon egészséges, pakolásokat kaphatsz, armasszázs, manikûr, pedikür, testmasszázs-csak hozzáértõvel, vagy kerülje a hátad, de alábat, kezet lehet. Ne menj meleg vízbe, szaunába, de különben miért ne? Jó pihenést, irigyellek, mi is úgy elmennénk, csak másra kell a pénz..
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! Háát nagyon lelombozódtam!!!:-( Én a melegvizes fürdõzésre gontoltam mert a szaunákban bepánikolok, rám tör a klausztrofóbia!! Áh, nem baj van már egy 3 éves kisfiam, így mégtöbbet lehetek vele!!!

32-hetes vagyok a babám kb-2-kg és nem olyan hosszú azt nem tudom, hogy mennyi de nem nagy. Ugye nem nagy baj? Hasonló cipöben járo kismamák?

A dokin? azt mondta,hogy nem gáz.amuny minden stimmel az adatal.mondtam neki,hogy most az utobbi id?ben sokaz stresszelek és tanulok+járok gyakorlatra ezért néha elszivok párszál cigit.erre ? megnézett és azt mondta,hogy nagyon jó a méhlepény a pici szive és a magzat viz is jó csak szegényke nem nagyon hosszú kb olyan 27-28-hetesnek felel meg.de nem bisztos,hogy a cigi miatt hanem én terhességi cukorbeteg vagyok és ez is közre játszhat ezt a dokin? mondta

Legjobb válasz: Szia.Nem baj hogy 2kiló.én 31hetes vaok és 1447g a babó.Ha a méretek jók meg a vizsgálatok gond nem lehet.A cigihez mit szólt a védõnõ?Mennyit cigizel?

Szia.Nem baj hogy 2kiló.én 31hetes vaok és 1447g a babó.Ha a méretek jók meg a vizsgálatok gond nem lehet.A cigihez mit szólt a védõnõ?Mennyit cigizel?
Nem járok hasonló cipõben, de van még 8 heted, hogy a babád hízzon és teljesen normális ez a babasúly a 32.héten. Viszont a dohányzást elfogadhatatlannak tartom, ha annyira agódsz akkor miért szívod??? Anyám dohányzott a hugommal és 2.5 kg lett a születési súlya, most meg 23 évesen 80Kg. Ja és asztmás, meg állandóan beteg volt ahogy megszületett...


Szabadság számításában kérnék segítséget. 2010. 09. közepén szültem, tavalyi évben bent maradt 31 napom.2011-re jár 32 nap.2011. 03.10. -től vagyok gyeden. Kérdésem: tavalyra, idénre és 2012-re is jár /minden évre/ a gyermek után a 2 nap szabadság?

Legjobb válasz: A két plusz nap is ugyanúgy kezelendõ, mint a rendes szabi, vagyis arányosan, és csak a tgyás idejére, és a gyed elsõ évére jár. Vagyis neked kb. 3 nap lesz. Plusz a 31 nap bentmaradt szabi, a 2011-es 32 nap, és 2012-re 6 nap.

A két plusz nap is ugyanúgy kezelendõ, mint a rendes szabi, vagyis arányosan, és csak a tgyás idejére, és a gyed elsõ évére jár. Vagyis neked kb. 3 nap lesz. Plusz a 31 nap bentmaradt szabi, a 2011-es 32 nap, és 2012-re 6 nap.
A kérdező hozzászólása: Valami linket küldeni vagy elmagyarázni BÁRMI!!!
Ez az angol nyelvû Fóruma (Chrome forditásában). http://www.sunpundits.com/forum/viewtopic.php?t=199
Vannak linkek, de ezek KINAIAK a Google szerint támadó webhelyek.
Megvan, de nem Sunsystem, hanem Sunpundits néven. http://www.sunpundits.com/
Utolsó vagyok, a belinket oldal angol nyelvû, a legújabb, 5-ös Google Chrome forditja. Ha nincs ilyen böngészõd, töltsd le.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!

Van még esély babára? Ciklusom 30-adik napjân - a teszt.30-32 napra szokott megjönni már a 34-ken járok menzi sehol.2 hónapja iszok cickafark teát és a múlt hónapban ittam palástfü teát is

Legjobb válasz: Igen van esély babára. Viszont a cickafarkot már ne idd mert veszélyes lehet a magzatra nézve. Amíg nem vagy biztos a terhességben inkább ne idd.

Igen van esély babára. Viszont a cickafarkot már ne idd mert veszélyes lehet a magzatra nézve. Amíg nem vagy biztos a terhességben inkább ne idd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!