Találatok a következő kifejezésre: A 32. járok (41 db)

Aki a 32. héten plusz 8 kilónál járt, annak mennyi lett a végére?

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok,de erre én is kíváncsi lennék. Én is 32 hetes vagyok.

Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de erre én is kíváncsi lennék. Én is 32 hetes vagyok.
hûû de ügyes vagy!!!Bárcsak nekem is ennyi lenne majd:)
Nekem ennyi volt es most 39+1hetesen 11 kilonal tartok. De ez nem latszik meg.
Nekem +12 kg volt a 32. heten. En utana mar csak 0, 5-1 kg-ot hiztam havonta (az utolso 8 hetben +2 kg korul).
32.héten +7kg-om volt és 39+6-ra szültem +8kgval ami azonnal lement...
A kérdező hozzászólása: Tényleg?? Jaj de jó:) ) Engem mindenki azzal riogat hogy még most jön fel még egyszer ennyi, de remélem nem lesz azért így mert plusz 16-17 kilót igen soknak tartanék:(( Próbálok odafigyelni azért hogy ne egyek kettõ helyett meg egészségtelen dolgokat de ez az utolsó 3-4 kiló kb. 3-4 hét alatt ugrott fel.
30 hetesem +6 kg, 40+6 hetesen mentem szülni +20kg-mal, de vékony típus vagyok és senki nem akarta elhinni, hogy 20kg-ot szedtem fel. Most 10 hónapos a lányom és -23kg-nál tartok, nem fogyózok, de szoptatok.
56 kilóval kezdtem, 36 hetesen voltam 64 kiló, és 40+2 hétre szültem, akkor voltam 72 kiló. 10, 5 hete szültem, most 58 kiló vagyok. 5 napja már sajnos nem szoptatok, de eddig szoptattam.
Még 2kg jött föl a 32.hét után, tehát összesen 10.

Holnap délután (péntek-nov8) jár a 32-es busz az Örsrõl? SOS!

Google-útvonaltervezõvel szoktam menni, de az nem adja ki hogy járna holnap a 32-es busz, a 3-as és 62-es villamossal akar elküldeni de az nekem kényelmetlenebb lenne, meg elm. a villamos fel van túrva... Jár rendesen a 32-es vagy mi van?

Legjobb válasz: Miért ne járna a 32-es? A szokásos pénteki tanítási napi menetrend szerint közlekedik. Egyébként a Nagy Lajos király útján változatlanul közlekedik a 3, 62-es villamos, a vágányzár e szakaszt nem érinti.

Miért ne járna a 32-es? A szokásos pénteki tanítási napi menetrend szerint közlekedik. Egyébként a Nagy Lajos király útján változatlanul közlekedik a 3, 62-es villamos, a vágányzár e szakaszt nem érinti.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) én se tudom miért ne járna a 32-es, csak a google így gondolta és én naiv hiszek neki (de azért nemárt leellenõrizni)
Most milyen munkakörben vagy?
Lehet szüksége van az iskolának iskolatitkárra. Ahhoz meg nem árt egy végzettség De miért nem sz iskola fizeti?
Végezd el a tf-ot (sztem) Csak jobb, minthatényleg elküldenek (Bár nagyon ronda dolognak tartom, hogy így viselkednek valakivel) De ha ott hagyod az állást, mennyivel lenne jobb Semennyivel
Egy ilyen tf. biztos nem olyan hosszú (ideig tart) Talán nem "lehetetlen" elvégezni

A 32. hét első napján járunk. Ma voltunk UH-n, s az eredményeim engem megdöbbentettek!Mekkora lesz ez a gyerek? (Egyébként nem mellékesen cukros vagyok. )

A 32. hét els? napján járunk. Ma voltunk UH-n, s az eredményeim engem megdöbbentettek!

Legjobb válasz: Hát igen, tényleg elég nagy de sztem biztos szóltak volna ha valami baj van. Dokiddal beszéltél róla? Vagy õ csinálta az UH-t? Neki kötelessége jelezni ha baj van.

Hát igen, tényleg elég nagy de sztem biztos szóltak volna ha valami baj van. Dokiddal beszéltél róla? Vagy õ csinálta az UH-t? Neki kötelessége jelezni ha baj van.
A kérdező hozzászólása: Nekem is eszembe jutott, hogy az Elevittõl is lehet. Tegnap abba is hagytam a szedését.
Sztem nem a vitamin.Én elõtte 3 hónapig szedtem, terhesség alatt is végig, és a baba 3090 grammal, 53 centivel született(én 170 cm, apuka 183cm)a mellettem fekvõ kismama soha nem szedett vitamint, kb.165 centi, az elsõ babája 4950 gramm, a 2. 4300 grammal született.2 gyerekes anyuka
Most vagyok 34 hetes és az orvos ezeket mérte nálam: BPD:95 mm AC:330 mm FL:73 mm Súly:3200 gr Az orvos annyit kérdezett tölem hogy az apuka is nagydarab?? Mert én 176cm vagyok a párom pedig 182cm. De én a terhesvitaminra gyanakszom hogy az növelte ennyire a babát, mert én már terhesség elõtt is szedtem megszakitásokkal ugyan de ugy kb 7 hónapja.Mert ugye azt tanácsolják hogy kezdjük meg a szedését 1 hónappal a terhesség elõtt de mivel mi majdnem 2 évig próbálkoztunk hogy össze jöjjön a baba én már azóta szedem igaz megszakitásokkal mint fentebb írtam.Ezért gyanakszom a terhesvitaminra hogy a miatt nött meg ennyire. Üdv 34 hetes
A kérdező hozzászólása: Voltam ma délután a fogadott orvosomnál, aki azt mondta, hogy ez a cukor miatt lehet, s ki kell komolyabban vizsgálni engem. Nem találta normálisnak, hogy a gyermekem már most ilyen hatalmas, úgyhogy diabetológiára küldött szakorvoshoz.
Én múlt héten voltam 4D-én, 31+1hetesen. Nekem ezeket mérték: Bpd:78mm, Hc:289mm, Ac:267mm, Femur:61mm. Abecsült súly:1722g. Nekem ezekre azt mondták hogy normál méretek.
Én is most voltam 32 hetes uh-on, és a babóm 1940 gramm. Nekem is azt mondták, hogy nagy baba. Akkor vajon mi a normális????
Az, h cukros vagy befolyásolja a baba méretét(nagyobbak szoktak lenni).Nem tartom kizártnak, h nem húzod a 4.hétig.Sztem is szólt volna a doki, ha vmi nincs rendben.De én a helyedben biztos, h megkérdezném ezekrõl a dolgokról(saját megnyugvásom végett)2 gyerekes anyuka
szia! nyugi, én is ma voltam 32 hetes uh-on, és nekem is a bpd:89 becsült súly :2600-2700 gr annyit mondott a doki, hogy szép nagy baba! boldog babavárást, és könnyû szülést neked!
Szia! Megértem az aggódásodat, én is hasonlóképpen sokkot kaptam a 32.heti uh-n. A méretei ilyesmik voltak , de most a 36.hetin már 3750g és a méretei behozták egymást. Úgy értem, hogy a feje már nem nagyobb a többi méretéhez képest. Szóval a comnja nõtt most többet:-)) Ne aggódj! Ja és 39.hetes 2 napos méreteink voltak a 36.héten...és nekem okés a cukrom. Szóval nem vagy egyedül. Biztos most ilyen ütemben fejlõdött! Minden jót Nektek! 37.hetes kismama
Én csak annyit szólnék hozzá témához, hogy az ultrahangos súlybecslésre nem lehet adni. Az elsõ gyerkõcömet 37 hetesen 3000 grammra becsülték, és 39 hetesen megszültem 3750grammal. A második gyerkõcömet 38 hetesen 3190 grammra becsülték, rá egy hétre 4100 grammal született. Szóval nálam meg mindig alul becsülték. Most várom a 3.-at tegnap voltam 32 hetes uh-án és 1826 gramm.Ez egy tök normál súly.Ennek ellenére tudom, hogy nagy lesz a babám, mert érzem és a doki is azt mondta, hogy az elsõ kettõ is nagy volt, így lehet hogy ez 4 és fél kilós lesz.

A 32. hétnél járok. 2 hét múlva mennénk welneselni, mit tegyek? elmenjek vagy inkább majd ha meg lesz a baba?

Legjobb válasz: ha rámhallgatsz akkor inkább nem mész el baj is lehet belöle.Ugyanakkor jót tenne a testnek de én személyszerint nem tudnám magamnak megbocsátani ha baj lenne.

ha rámhallgatsz akkor inkább nem mész el baj is lehet belöle.Ugyanakkor jót tenne a testnek de én személyszerint nem tudnám magamnak megbocsátani ha baj lenne.
Mit értesz az alatt, hogy welnesselni? Szauna félék, meleg-vizes nagy közös medencék, jacuzi kizárva...:o( Én voltam olyan 25 hetesen egy ilyen welness hotelban, de nemigen használtam semmit, csak nagyokat sétáltam, ettem, pihentem...es a lábamat lógattam a dzsakuziba. Masszázsra se ajánlott menni, fõleg nem talpmasszázsra..max arca. Ha el is utaztok, lehet, hogy olcsóbb lenne, ha nem welness hotelba hanem csak egy simába mentek...talán az nem olyan drágra, de mégis kimozdulsz és pihizel. Szép heteket!
Ha csak pihenni ahogy írták, miért ne, de ha kimondottan a wellness adta lehetõségekre gondolsz, nem igazán ajánlatos.
Nem meleg vízben lehet úszni, nagyon egészséges, pakolásokat kaphatsz, armasszázs, manikûr, pedikür, testmasszázs-csak hozzáértõvel, vagy kerülje a hátad, de alábat, kezet lehet. Ne menj meleg vízbe, szaunába, de különben miért ne? Jó pihenést, irigyellek, mi is úgy elmennénk, csak másra kell a pénz..
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a válaszokat! Háát nagyon lelombozódtam!!!:-( Én a melegvizes fürdõzésre gontoltam mert a szaunákban bepánikolok, rám tör a klausztrofóbia!! Áh, nem baj van már egy 3 éves kisfiam, így mégtöbbet lehetek vele!!!

A 32. hétben járok és már nem érzem nőnek magam. Olyan mint aki már soha nem lesz olyan mint régen. Normális ez?

Legjobb válasz: Normális! Nyugodj meg leszel még nõies nõ . Ahogy jönnek most a kilók úgy le is mennek !Ez most errõl szól,szülsz ,babázol aztán majd nézel kukán a pasikra hogy mit bámulnak hisz te anyuka vagy ,aztán majd szól valaki hogy persze anyuka vagy , de nõ is akit bizony megnéznek a pasik az utcán :)!

Normális! Nyugodj meg leszel még nõies nõ . Ahogy jönnek most a kilók úgy le is mennek !Ez most errõl szól, szülsz , babázol aztán majd nézel kukán a pasikra hogy mit bámulnak hisz te anyuka vagy , aztán majd szól valaki hogy persze anyuka vagy , de nõ is akit bizony megnéznek a pasik az utcán :) !
Nyugi, majdnem minden nõ átesik ezen. Ne félj, a szülés után vissza fogod szerezni az alakod, ha nem hagyod el magad! Két hónappal a szülés után elkezdhetsz mértékkel és kíméletesen sportolni, így nem lesz nehéz. :)
Ne félj, nekem is olyan a lábfejem, mint egy elefántnak, így a 37. héten, s néha úgy érzem, inkább gurulok, mint megyek-de hidd el leszünk mi is még csinosak, megszületik a manó, és szoptatás is segít állítólag, és szépen visszaalakulunk.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igazán jól estek.
Mintha én írtam volna :) 30 hetes vagyok és utálok tükörbe nézni. Igaz eddig csak 5 kilót szedtem fel, de a ruhák úgy állnak rajtam mint egy tehénen. Nincs olyan ruha ami elõnyösen hozná ki az idomaimat és végül bõ pólókat hordok, ami csövessé tesz :) Tehát nyugodj meg, teljesen normális szerintem. Már nem sok van hátra és nekiállhatunk "nem enni".

Mi a különbség a 32 és a 64bites operációs rendszerek között? És melyikkel járok jobban?

Jelen esetben jondoljunk pl Windóz-ra...

Legjobb válasz: Az Intel GMA3100-hoz tökmindegy milyen windowst raksz: a játékot jó felbontáson felejstsd el. XP-bõl NEM javaslom a 64 bitest, mert egy kaki. Vistát nem ajánlom egyáltalán, mert enyhén szólva is egy elcseszett valami. Windows 7-bõl mindenképp 64 bitest tennék a helyedben, és igyekeznék egy értelmes videokártyát beletenni.

Az Intel GMA3100-hoz tökmindegy milyen windowst raksz: a játékot jó felbontáson felejstsd el. XP-bõl NEM javaslom a 64 bitest, mert egy kaki. Vistát nem ajánlom egyáltalán, mert enyhén szólva is egy elcseszett valami. Windows 7-bõl mindenképp 64 bitest tennék a helyedben, és igyekeznék egy értelmes videokártyát beletenni.
64 bites sokkal több memóriát tud kezelni pl... de igazából nézd meg a procidat a gyártó oldalán, hogy képes-e 64 bitre, ha igen, akkor olyant tegyél rá, ha nem akkor nyilván nem
Csak akkor tegyél fel 64 bites oprendszer, ha van arra idõd és türelmed, hogy letöltögesd hozzá a megfelelõ drivereket és programokat, különben nem fogod tudni kihasználni az elõnyeit. Van egy pár program, amihez nincs 64 bites támogatás és elõfordulhat, hogy nem fog futni. Ezért fontos, hogy nézd meg azokat a programokat amiket használsz, hogy van-e belõle 64 bites verzió.
Mire akarod használni a gépet ? Mert ha netezésre, meg ilyenekre akkor nem nyersz vele túl sokat azzal hogy 64 biteset teszel fel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat...(és egy laptopról van szó, videókártya csere nem lehetséges...mivel integrált...meg még garanciális is......)várok még párr választ hátha kapok valami konkrétabbat...
11:59: kihasználja. Még egy 32 bites Windows XP is. Sõt, egy Windows NT is, ami mégcsak nem is hallott 64 bitrõl. Az, hogy szerinted nem normális rendszer a windows... 1. A kérdésfeltevésbe le van írva: "Jelen esetben gondoljunk a Windózra". 2. Minden Windows hiba visszavezethetõ a user töketlenségére.
Legjobb tudomásom szerint nem használja ki, de ha gondolod olvass utánna.
Utcsónak, miért ne használnák ki a két magot ? az hogy valami 32/64 bites és hogy 1/több magos teljesen más dolog
Az Intel Core 2 Duo viszi a 64 bites rendszereket. A 32 bites rendszerek nem használják ki a két magot. Az utolsó hozzászóló pedig nevetséges, normális rendszert nem is említ meg, csak Windows-t.
Videókártyát nem fog tudni beletenni, mert ha jól értem akkor egy laptopról van szó.
Szerintem ink a 32 bitest mert gyenge a géped meg a 64 es sokat zabál

Szabadság számításában kérnék segítséget. 2010. 09. közepén szültem, tavalyi évben bent maradt 31 napom.2011-re jár 32 nap.2011. 03.10. -től vagyok gyeden. Kérdésem: tavalyra, idénre és 2012-re is jár /minden évre/ a gyermek után a 2 nap szabadság?

Legjobb válasz: A két plusz nap is ugyanúgy kezelendõ, mint a rendes szabi, vagyis arányosan, és csak a tgyás idejére, és a gyed elsõ évére jár. Vagyis neked kb. 3 nap lesz. Plusz a 31 nap bentmaradt szabi, a 2011-es 32 nap, és 2012-re 6 nap.

A két plusz nap is ugyanúgy kezelendõ, mint a rendes szabi, vagyis arányosan, és csak a tgyás idejére, és a gyed elsõ évére jár. Vagyis neked kb. 3 nap lesz. Plusz a 31 nap bentmaradt szabi, a 2011-es 32 nap, és 2012-re 6 nap.

Szülést követően a 7. hónapban megjött, már csak reggel, este és éjszaka szoptatok. Rákövetkező hónapban szépen 26. -napra és most már 32-né járok és semmi? !? !? !?

Nagyon csekély esélyt látok arra, hogy újra baba, de mikor teszteljek ilyen esetben?Kicsit bizonytalan vagyok, mert a hasam fájdogál, kicsit a mellem is, talán az édeset is jobban kívánom, néha azt veszem észre, hogy émelygek...ja és most megint pár napja éjszaka is rámjön a pisilhetnék....

Legjobb válasz: nekem 9 hos a babam, reggel es este szoptatok, 8 honapja menstrualok, es 32-43 naposak a ciklusaim. szerintem nem vagy terhes.

nekem 9 hos a babam, reggel es este szoptatok, 8 honapja menstrualok, es 32-43 naposak a ciklusaim. szerintem nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!