Találatok a következő kifejezésre: A 31. körül (59 db)

Szia. Nekem is pont így mozog a babám, és nekem fejvégû! Üdv 32 hetes kismama
Szia 30 hetes vagyok jobb oldalt nekem is mindig kinyomja a"kerek kis testrészét"a bordám alatt és a másik oldalon rugdal a köldök fölött.Nekem mendencevégü fekvésben van, 1 hete volt ultrahangom ott mondta a doki.Ja és én is érzem a méhszájamnál hogy ott is mocorog:) , még van helye forgolodni és menni:)
En is ugyanott erzem, ott rug hisz a feje lent van mar az enyemnek is.Nekem sokszor kinyomja a feneket is a koldokomnel, olyan kis kocka formaja van.szerintem neked is befordult mar.31 hetes kismama
Én is ugyanezt érzem, ugyanott, és medencevégû a babám. Remélem, még megfordul. :)
Szia! 38 hetesen az én babám is így mozog. A keddi ultrahang szerint a jobb oldalon a bordáim alatt van a fejecskéje, az egyik lába balra lent, a másik pedig felfelé kinyújtva az arca elött. Ezt érzem a köldökömnél mocorogni. Szépen csücsül még a pocimba, de remélem még a hátralévõ idõben megfordul.Mert ha nem... További szép pocakosodást!

Korai a 31. hétben kimosni a kapott babaruhákat?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem korai. Az utolsó pár hétben lehet, hogy még kétszer-háromszor is ki fogod mosni-vasalni õket. Ha ezt nem is, biztos hogy párszor át fogsz nézni mindent. Legalábbis én a kórházas csomagomat átpakoltam vagy négyszer, a babaruhákról meg listát írtam többször is. Már annyira vártam a szülést, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal.

Egyáltalán nem korai. Az utolsó pár hétben lehet, hogy még kétszer-háromszor is ki fogod mosni-vasalni õket. Ha ezt nem is, biztos hogy párszor át fogsz nézni mindent. Legalábbis én a kórházas csomagomat átpakoltam vagy négyszer, a babaruhákról meg listát írtam többször is. Már annyira vártam a szülést, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal.
Szerintem nem, én 32hetes vagyok és rengeteg ruhát vettem, kaptunk és pont azon töröm az agyam, hogy mikor és mivel tudnám már kimosni.Inkább elkezdem most, mint hirtelen egyszerre:) Meg neadj isten vmi történne és kórházba kell menni akkor vajon ki mossa ki?:D Boldog babavárást!
Én most vagyok 23 hetes és pont tegnap mostam egy csomó kisrucit amit a napokban kaptunk a babának!Szerintem mindegy mikor mosod ki õket.
Szia!32 hetes vagyok és én mostabában készülök kimosni-vasalni a rucikat.Valóban nem tanácsos az utolsó pillcsiben kimosni õket, úgyhogy nem tartom ezt korainak.Sok sikert és boldog babavárást!
Dehogy korai, sõt! Én is akkor kezdtem el kb és most 36 hetes vagyok de még mindig nincs minden a helyén.Vele párhuzamosan csináltam a takarítást kórházi csomag összeállítást és hidd el kevés az idõ!Sosem tudhatod mikor indul meg a szülés!Minden jót mindannyiunknak!
Szia nem korai, az elsõ adagot, amik megvannak, már kimostam-kivasaltam, szépen behajtogattam a szekrénybe, és leterítettem egy textilpelussal.Kimostam a táskát, amivel a kórházba megyek (ez kicsit beteg, nem? :) ) és elkezdtem összerakni a cuccokat. Nyugodtan rendezgesd a holmikat, annyira jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszát.
Én 31 hetesen már kimostam -vasaltam mindent.Egy pár darab ruha van csak, amiben van folt.Nem korai.

Hány kilósak vagytok/voltatok a 31. hét körül? 164/65 soknak számit?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyirõl indultál. Rajtam ennyi idõsen kb. +8 kg volt, arra azt mondták, hogy rendben van.

Attól függ, mennyirõl indultál. Rajtam ennyi idõsen kb. +8 kg volt, arra azt mondták, hogy rendben van.
68 kg voltam 31 hetesen, 163 cm vagyok. Nem sok még ez sem szerintem. 59-cel kezdtem, holnap megyek szülni, most 73 vagyok.


Szûrûsen hagyum!
csupaszra borotválom
Csupaszra ezerrel. Eléggé kellemetlen, mikor bepálik, nyáron meg beizzadnak a dolgok. Higiénikusabb csupaszon.
A kérdező hozzászólása: egyetértek az utsó válaszadóval. hány éves vagy és milyen gyakran szükséges borotválnod?

Van még itt olyan anyuka, aki 2010 január 31 körül szülte a babáját Szegeden, a klinikán?

Mikor mentek bölcsibe? Már beírattátok a babátokat?

Legjobb válasz: Szia.Mi 30-án születtünk.Még nem tudjuk,hogy megy e bölcsibe,de nagy esély van rá. :( Még nem irattuk be.

Szia.Mi 30-án születtünk.Még nem tudjuk, hogy megy e bölcsibe, de nagy esély van rá. :( Még nem irattuk be.

A 31. hét körül mennyi a magzatmozás naponta?

Tudom, hogy naponta 10x kell érezni, de nekem naponta 2x kell számolnom 1-1 órán kereszt?l, és kiváncsi lennék egy átlagra (1 órán belül). Gondoltam megkérdezem, hátha valaki szintén így számolja.

Legjobb válasz: Én nem számolom sehogy (32. hét). Hétfõtõl péntekig nagyon sokat mozog, szombaton szinte egész nap alszik, vasárnap megint mozgolódik. Nekem amúgy nincs idõm naponta 2x egy órát számolgatni, mert dolgozok. Én eddig akárkit kérdeztem, senki nem számolta...

Én nem számolom sehogy (32. hét). Hétfõtõl péntekig nagyon sokat mozog, szombaton szinte egész nap alszik, vasárnap megint mozgolódik. Nekem amúgy nincs idõm naponta 2x egy órát számolgatni, mert dolgozok. Én eddig akárkit kérdeztem, senki nem számolta...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Délelõtt én sem számolom, mert én is dolgozom! Csak parázom, hogy a dokim le fog cseszni ha nem számolom...
Szia! Én sem számolom! Az utolsó vizsgálaton megkérdeztem a dokit, hogy hogy néz ez ki, nekem azt mondta, hogy a számolásnak a 36. héttõl van jelentõsége! Üdv. 30. hetes kismama
Szia ! Nekem nem is mondták hogy számoljam! Csak megszokták kérdezni hogy mozog-e rendesen. De nem is kéne számolnom mert nincs olyan óra hogy ne mozogna. Söt, este felé órákon keresztül forog, rugdos... Nem is tudok aludni emiatt. 31 hetes kismama

Normális ha 31 évesen ráncok látszanak (mosolyráncról van szó a száj körül) ha mosolygok?

Csak a mososolygásnál látszik.Szememnél sima.Sokat fogytam rövid id? alatt.Majdnem 10 kg lement egy hónap alatt mert sok a kinti munka meg meleg van stb. Szerintetek visszahízzak??Ne mosolyogjak?Cukros vagyok.

Legjobb válasz: Napi egy liter zöld teát iszok egy hónapja mert állítólag jó cukorra.Lehet az viszi a súlyom?

A kérdező hozzászólása: Napi egy liter zöld teát iszok egy hónapja mert állítólag jó cukorra.Lehet az viszi a súlyom?
Mindenkinek látszik a mosolyránca amikor mosolyog! Még nekem is pedig 14 éves vagyok. Ne aggódj ennyit a ráncaidon, hogyha akkor is látszik amikor nem mosolyogsz akkor se aggódj, törõdj bele, ez az idõvel jár. :) ) 14/L
Uh, az nagyon szexi tud lenni, ha jól is áll. Ha ezzel a súlyoddal jól érzed magad, akkor ne hízz vissza. Az a kis ránc miatt tényleg nem kéne paráznod, lesz még több is..
Õszintén, ha lement rólad 10 kiló és van mosolyráncod, akkor menj el pasizni, mert kevés vadítóbb tolog van egy szexis mosolyráncnál! :D

Mitől fájhat a derekam? Néha pici szúrást érzek a vesém körül.31/L

Legjobb válasz: énis ezt érzem néhány napja és nekem a hátam is picit, ugyanazon az oldalon úgy érzem, nem tudom mitõl lehet..18f

énis ezt érzem néhány napja és nekem a hátam is picit, ugyanazon az oldalon úgy érzem, nem tudom mitõl lehet..18f
Idegpecsípõdés, vesegyulladás, vesekõ. Egy manuális vizsgálat s egy labor kideríti. Meg lehet kell egy ultrahang.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

31 hetes terhes vagyok, és begyulladt a bölcsességfogam körül minden, a nyirokcsomókkal együtt. Azi Sandoz 250mg kaptam rá, szedhetem?

A tájékoztatójában az áll, hogy csak ha életveszélyben vagyok...de ezt én nem tudom.Valószín?leg nem, de a nyirokcsomóm gyulladása nagy veszély a babára. Ha valaki olyan olvassa aki ért ehez, vagy szedett ilyet terhesen, kérem segítsen azzal, hogy megtisztel válaszával.

Legjobb válasz: Én nem terhesen jártam így,de azonnal kihúzták,mert a végén már 38 fokos lázam is lett és nagyon rosszul lettem.Azt viszont én sem tudom,hogy ilyenkor lehet-e fogat húzatni,mindenesetre kérdezd meg a f.orvost.Szerintem jobban jársz,ha kihúzzák.

Én nem terhesen jártam így, de azonnal kihúzták, mert a végén már 38 fokos lázam is lett és nagyon rosszul lettem.Azt viszont én sem tudom, hogy ilyenkor lehet-e fogat húzatni, mindenesetre kérdezd meg a f.orvost.Szerintem jobban jársz, ha kihúzzák.
A kérdező hozzászólása: Nagyon ódzkodtak tõle, hogy bármit csináljanak vele, a saját magán fogorvosom küldött szájsebészetre, hoyg ha tudják/akarják vegyék ki. Ott meg nem nyúltak hozzá, csak antibiotikumot kaptam. Mondjuk, még nincsen teljesen kinõve a fog, illetve valami olyasmit mondott a dokim, hogy amíg gyulladt körülötte nem lehet piszkálni. Én csak a bab miatt aggódom...
Nekem is ugyanígy volt, még alig jött ki, de már irtózatosan rossz volt a bölcs.fogam.Úgy bedagadt a nyakam, hogy elõször azt hittem mumpszos vagyok és aztán jött a lázas állapot, egy hétig fetrengtem az ágyban.Szóval, ha nem javul az állapotod húzasd ki, mert ez késõbb is visszajöhet.
Én épp 34 hetesen voltam a fogdokinál, mert begyulladt az utolsó tejfogam. ( ne lepõdjetek meg, van akinek még van, nekem nem volt alatta másik fog így megmaradt elég sokáig) Azt mondta nem lehet rajta már mit menteni így kihúzta. Kaptam valami gyerekeknek specializált érzéstelenítõt, és kihúzták, persze szilánkosra tört így a fele még bent van, de azóta nem gyulladt be az innyem, így hagyom, és majd szülés után szájsebészeten kiszedetem ha szükséges. Én inkább kihuzattam mint hogy bármilyen gyógyszert is szednem kelljen. A dokim nagyon aranyos volt, ráadásul, még a szájsebész kollégáját is behívta, hogy minden rendben legyen. Vigyáznak az emberre fõleg ha látják, hogy kismama :) 35 hetes kismama :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!