Találatok a következő kifejezésre: A 31 UH után (2 db)

A 31 hetes UH után mi jön a hatvani kórházban?

Mert minden kórház és orvos másképp rendel vissza!! 32 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Én is Hatvanba járok. Én csütörtökön leszek 36 hetes. És jövõhét hétfõn kell mennem és megcsinálják az elsõ NST vizsgálatot ha ez kész leveszik nekem a CX kenetet aztán délre mennem kell uh-ra. Nekem így egy napra tette az orvosom,hogy ne keljen annyiszor mennem. Utána meg v.melyik nap lesz utolsó vérvétel (CRP).

Szia! Én is Hatvanba járok. Én csütörtökön leszek 36 hetes. És jövõhét hétfõn kell mennem és megcsinálják az elsõ NST vizsgálatot ha ez kész leveszik nekem a CX kenetet aztán délre mennem kell uh-ra. Nekem így egy napra tette az orvosom, hogy ne keljen annyiszor mennem. Utána meg v.melyik nap lesz utolsó vérvétel (CRP).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!! Mert múlt héten voltam a dokinál a magánrendelésen és azt nem mondta, hogy oda kell-e még mennem. Ezek szerint már nem. Akkor majd a 36 hét elõtt elég felhívni vagy szerinted kérdezek rá most?
Nemtudom, hogy te hány hetente jársz hozzá de én 4 és és multhéten voltam nála akkor voltam 34 hetes. És ha neked is havonta kell járnod akkor pont 35 leszel mikor mennél hozzá. És ott kérdezz rá, hogy mikor veszi le a kenetet meg mikor csinálja meg az uh? Az NST-re végülis neked kellene idõpontot kérned de nekem a dokim a magánrendelésrõl átszólt telefonon és kért nekem az napra mikor õ csinálja az uh, hogy egybe legyen minden. Szerintem ez neked is megoldható. Te kihez jársz? Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Én Hajdú Antalhoz járok. És csak 6 hetente hív mindig visza és legutóbb nem mondta, hogy mikor menjek!!!

UH-papíron ez szerepel:J. O. ov. Nagys.45*31 mm, benne több hangárnyékot adó, kb 12 mm cystikus képlet, k. m. n petevezeték cysták. Laparoszkópiás műtétem lessz! Mi ez? Már 2 éve próbálkozunk, talán a műtét után sikerül a baba?

Legjobb válasz: A petefészkeden ciszta van amit mûtéttel fognak eltüntetni,sajnálom hogy neked kell a mûtét mert én is ezzel szenvedtem több évig de a hormonkezelés segített,és így terhes lettem,pedig nekem is ki volt tûzve a mûtét idõpontja.Reménykedj a sikerben mert sokszor kiújulnak azok a fránya ciszták sajnos.

A petefészkeden ciszta van amit mûtéttel fognak eltüntetni, sajnálom hogy neked kell a mûtét mert én is ezzel szenvedtem több évig de a hormonkezelés segített, és így terhes lettem, pedig nekem is ki volt tûzve a mûtét idõpontja.Reménykedj a sikerben mert sokszor kiújulnak azok a fránya ciszták sajnos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!