Találatok a következő kifejezésre: A 30. vagyok és gyakran (2 db)

A 30. hétben vagyok és gyakran alig kapok levegőt. Azt olvastam hogy a baba miatt lehet. Ugye neki nem lehet baja?

... azért mert én nehezen kapok leveg?t? Mit tudok csináli, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Ez azért van mert a babád nyomja a tüdödet azért kapsz nehezebben levegöt azt tudod csinálni hogy kipárnázod a hátad hogy könyebben kapjál levegöt:)Grat a babához:)

Ez azért van mert a babád nyomja a tüdödet azért kapsz nehezebben levegöt azt tudod csinálni hogy kipárnázod a hátad hogy könyebben kapjál levegöt:) Grat a babához:)
Az elõzõ válaszadó (gondolom) véletlenül lehagyta azt a megnyugtató mondatot, hogy nem lehet baja a babának! Õ úgyis úgy helyezkedik, hogy jó legyen Neki! Találd meg a megfelelõ testhelyzetet, én is ajánlom a párnát, próbálj meg egyenletesen lélegezni és nyiss ablakot vagy sétálgass. Legyen kényelmes a viseleted, habár biztos az... gyors és könnyû szülést kívánok!
Semmi baja, ne aggódj, csak összepréseli a tüdõdet, ez persze õt nem zavarja. Csak neked kellemetlen (én most vagyok 32 hetes, ismerõs érzés...). Meg hát a szívedre is plusz munkát ró, hogy egy lélegzetvétellel nem tudsz akkora levegõt venni, mint kéne, ezért gyorsabban kell lélegezned, így a szívednek is szaporábban kell dolgoznia. Hát nem véletlenül nevezik TERHESSÉGNEK, mert hát nem a legkönnyebb, legkényelmesebb állapot ez. De megéri, meg kibírták már elõttünk sokan. Kitartás, már nincs vissza sok!

30 hetes terhes vagyok, és 1 hete nagyon gyakran keményedik a hasam. Napi legalább 15-20x. Éjjel is. A doki szerint a méhszáj 3000-es, és már 3x2 magnéziumot szedek, de semmivel sem jobb. Nem lesz koraszülött a babám?

A pihenés sem segít, s?t fekve néha pici görcseim is vannak. A babám nagyon nagy és nagyon mozog, arra is érzékeny a hasam. Létezik, hogy a gyors méhtágulástól vannak ezek a tüneteim? Volt valaki már így?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a 32.-dik hétben kezdödött,40-dik hétben szültem Igen zavaró de ha nincs fájásod,görcsök akkor semmi gond

Szia!Nekem a 32.-dik hétben kezdödött, 40-dik hétben szültem Igen zavaró de ha nincs fájásod, görcsök akkor semmi gond
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!