Találatok a következő kifejezésre: A 30. vagyok (1485 db)

Van úgy valaki hogy a 30. vagy a 31. napra jön meg neki a menses, vagy ettől később?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon rossz helyen jársz,mert szerintem ez az oldal azért jött létre hogy kérdéseket tegyél fel ha valami nem tiszta...nem pedig gúnyolódás,beszólogatások miatt.Már nagyon elegem van hogy néhány ember a kérdezõnek nem tud szépen válaszolni!

nekem 32 napra jön meg általában, annál hamarabb szinte soha, inkább késõbb, mult honapban 44napra de ez már nem normális ugyhogy még egy ilyen és megyek dokihoz, de neked általában ennyi vagy csak ebben a honapban?
Nekem akkor volt 28 napos a ciklusom mikor tablettát szedtem, fogamzásgátlót. Azóta soha nem jön meg pontosan. Mindig 30 napon felül, volt, hogy 40 napos volt. A legutóbbi 42 napos.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nagyon rossz helyen jársz, mert szerintem ez az oldal azért jött létre hogy kérdéseket tegyél fel ha valami nem tiszta...nem pedig gúnyolódás, beszólogatások miatt.Már nagyon elegem van hogy néhány ember a kérdezõnek nem tud szépen válaszolni!
Nekem min. 35 napos... de van hogy 38.. :)
Nem kötözködni akarok, de még mindig hiszem el, hogy konkrétan erre voltál kíváncsi. Sokan vannak, akiknek ilyen hosszúságú ciklusa van, de ezzel nem leszel elõrébb. Az a lényeg, hogy neked mennyi szokott lenni, és mennyire pontos.
A kérdező hozzászólása: Konkrét kérdés az ami fel van írva xD mert már a 30-31 napnál járok és még nem jött meg
Pont hogy segíteni szeretnék, azért kérdeztem, hogy konkrétan mi a helyzet nálad.
Nekem soha nem volt 28 napos ciklusom. Mindig 30, de inkább több, általában 31-32. nap, de volt, hogy a 37. napon jött meg.
Igen, sokan vannak ezzel így. De mi a konkrét kérdésed?
Nekem általában 30-31.. bár én úgy számolom [ ami nem helyes], hogy a menstruáció utolsó napjától ..
Nekem általában 31 naposak a ciklusaim. De éppen 2 hete például 37. napra jött meg. Volt már 37 napos februárban. Tehát igen, van ilyen.

30+3-honapos kismami vagyok. Akkor most hanyadik honapban vagyok? Ez mar a nyolcadik, vagy bele leptem a kilencedikbe?

Legjobb válasz: 8. hónap. 30 hét+3 nap az összesen 213 nap, így már elmúltál 7 hónapos (1 hónap=30-31 nap)

8. hónap. 30 hét+3 nap az összesen 213 nap, így már elmúltál 7 hónapos (1 hónap=30-31 nap)
30+3 hónapos = 33 hónapos vagy.
http://www.vital.hu/themes/baba/kilencho8.htm A 8. hónapban vagy, mert a terhesség 40 hétbõl áll, ez a tíz holdhónap. 1-4: 1. hónap. 5-8: 2., stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat. Az elsö valaszolonak is!
30 hét + 3 nap. 7, 5 hónap 8 hónapos 32 hétnél leszel

A 30 és 40 éves közötti férfiak miért nem házasodnak, vagy legalább lenne barátnőjük?

Fontosabb nekik a munkájuk?

Legjobb válasz: Én 30 éves vagyok.Nem vagyok nõs,mert nem tartom fontosnak a dolgot.Külföldön dolgozom,de nem látástól vakulásig.A szabadidõmben a hobbimnak élek..Van élettársam aki 8 évvel idõsebb nálam.Ha õ akarná hogy elvegyem feleségül elvenném,de õ sem ragaszkodik hozzá.Így el vagyunk tökéletesen.. 30/F

Én 30 éves vagyok.Nem vagyok nõs, mert nem tartom fontosnak a dolgot.Külföldön dolgozom, de nem látástól vakulásig.A szabadidõmben a hobbimnak élek..Van élettársam aki 8 évvel idõsebb nálam.Ha õ akarná hogy elvegyem feleségül elvenném, de õ sem ragaszkodik hozzá.Így el vagyunk tökéletesen.. 30/F
a kérdés hatalmas általánosítás. a 30 és 40 év körüli férfiak egy része már rég megházasodott / kapcsolatban él. a többiek meg, gondolom, különbözõ okok miatt nem: a karrierjükre koncentrálnak, vérbeli facérok és nem akarak többet alkalmi flörtöknél, elköteleznék magukat, de épp nem találtak olyat, aki nekik kell
Ilyen pasit keresek!Ha van ...
Ja és kedves többi felhasználó, csak egy jó tanács, ne próbáljátok kitalálni mások indítékait, hacsak nem rendelkeztek átlag feletti empatikus képességekkel, vagy nem detektív a foglalkozásotok, mert meg kell mondanom, találgattok, de k.rva sz.rul! Ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki egyedül van, Ti pedig csak vaktában lövöldöztök. Elõzõ
Gondolom azért, mert nem találnak maguknak párt. Lehet, hogy szeretnének házasodni, csak nem tudnak. Vagy már teljesen feladták. Persze biztos van olyan is, aki nem akar, de az nem hiszem, hogy a munkája miatt, inkább azt tudnám elképzelni, hogy vannak annyira "magányosfarkas" emberek, akik egyszerûen nem akarnak se családot, se partnert. De ilyenbõl szerintem viszonylag kevés van.
Mot indul nekik a király élet, dolgoznak, van lóvé, egzisztencia és a 20 éves muffok pörögnek rajtuk. 2011 van, ébredj már fel!
Ha eddig nem nõsültek meg, valószínûleg nem is akarnak.
19:22: Magányosfarkas típust keresel? Küldj nekem egy fényképes önéletrajzot, önéletrajz nélkül!
A 30 és 40 közöttieknek kellene válaszolni az ilyen kérdésekre, nem a "szerintem" gyerekeknek. "Mot (most akar lenni?) indul nekik a király élet, dolgoznak, van lóvé, egzisztencia és a 20 éves muffok pörögnek rajtuk. " Ezt meg honnan vetted?! A tv nevû agymosó készülékbõl?
Én is ezt látom kb, és nem a tévében. Meg is értem õket.
Tisztelt elõzõ: a kíváncsiság beszél belõlem, hogy mégis hol? Én 30 és 40 közötti férfi vagyok, nem így élek. Van még 60 másik hasonló korú ismerõsöm (férfiak, nõk), közülük a férfiak sem így élnek. Jah, de, egy! Nagyon gazdag, magasan átlagon felüli életet él, sikeres, ismert ember és tényleg, a 19-25 éves lányokat hajkurássza. Én tudom, mirõl írok és nem kötekedésbõl írok olyan sztereotípiákat, amelyek marhaságok.

Egyéni vállalkozó vagyok. Ha bejelentenek heti 30 órára - a vállalkozás megmarad -, akkor is kell minden járulékot fizetnem magam után, vagy ez a 30 óra már pont elegendő. Vagy több kell, mint 30 óra?

Köszönöm!

Legjobb válasz: És még annyi, hogy majd szeretnénk babát ... tehát jó lenne, ha minél magasabb lenne az alap, amivel számolnak majd ... ilyenkor fizessem azért magam után a 2% pénzbeli járulékot? Akkor beleszámolják majd? Még egyszer köszönöm!

A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy majd szeretnénk babát ... tehát jó lenne, ha minél magasabb lenne az alap, amivel számolnak majd ... ilyenkor fizessem azért magam után a 2% pénzbeli járulékot? Akkor beleszámolják majd? Még egyszer köszönöm!
Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor van könyvelõd. Kérdezd meg õt , biztosat fog mondani, és nem csak találgat mint itt a válaszadók
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást ... ... Aki esetleg tudja a választ, kérem írja meg nekem!
Legalább 36 órás munkaviszony mellett nem kell járulékot fizetned a másodállású egyéni vállalkozásodban. Egyéb esetben a járulékfizetési kötelezettséged fennáll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet! További szép napot!
Ha nem minimálbérre jelentenének be, akkor beszéld meg velük, hogy inkább 36 órára legyél bejelentve ugyanannyi bruttóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekik ez mindegy, hogy mennyi órára jelentenek be?
Hát ha fõállásban akar foglalkoztatni, akkor igen. De szerintem õk is a járulékok okán nem akarnak 36 órára bejelenteni... Hiszen fõfoglalkozás után sokkal több járulékot fizetsz...
A kérdező hozzászólása: Aha, már értem ... nem, nem fõállásban akarnak ... minden nap ténylegesen csak 6 órát tanítanék. Köszönöm a segítséged!

3, 5 misi hitelt vettem fel 2007-ben. A "válság" miatt a törlesztőm 17-ről 30-ra ugrott. Mivel előtörlesztéses a 30 fel fog menni kb 45-re. Az így öszesen kifizetett pénz 13milla lesz. Van erre megoldás, vagy menjek bankot rabolni?

Legjobb válasz: 3,5 millióból hogy lesz 13 millió? Én is így jártam, 30 elõtörlesztéssel kezdtem, válság jött, 40 helyett 60 lett, a tartozásom pedig 5 milla helyett 8 milla. Átlagosan kb 30%-os a jelenlegi veszteség devizában. Neked hogy jött ki ennyi?

3, 5 millióból hogy lesz 13 millió? Én is így jártam, 30 elõtörlesztéssel kezdtem, válság jött, 40 helyett 60 lett, a tartozásom pedig 5 milla helyett 8 milla. Átlagosan kb 30%-os a jelenlegi veszteség devizában. Neked hogy jött ki ennyi?

30 hetes kismama vagyok, par napja megint etvagytalan vagyok. Semmit sem kivanok. Mitol lehet ez? Mas is jart igy a 30 het felett?

A kisbabom a meretei szerint 31,5 hetesnek felel meg.

Legjobb válasz: Igen, a gyomrodat nyomja, velem is ez történt 30 körül, lassult is a hízásom. Hányingerig is elmehet...A hormonok miatt a gyomor záróizma lazul, így gyomorégésre is számíthatsz, mintha vissza akarnának jönni a dolgok :(

Igen, a gyomrodat nyomja, velem is ez történt 30 körül, lassult is a hízásom. Hányingerig is elmehet...A hormonok miatt a gyomor záróizma lazul, így gyomorégésre is számíthatsz, mintha vissza akarnának jönni a dolgok :(
A kérdező hozzászólása: Koszi a valasz!:) Ez a hanyinger ez nem tul biztato. Gyomoregesem az van rendesen. Amugy neked a szulesig eltartott?
Nem.Más szolgáltató.
Én megkérdeztem az ügyf.(t-mobile) és azt mondta, h hálózaton belülinek számít!..
Jimydog válasza: 03-10 18:08-nak Vettel Sim? Olcsó? Nekem még Schumaheres van, de az elég szar lett tavaly. :D
A kérdező hozzászólása: Még nem vettem. Szóval nem tudom sajna...
Vettel sim kártyát? Van visszahívós sms a Blue Mobilenál?
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet. :D
Mi lenne, ha felhívnád a T-Mobile ügyfélszolgálatát, és megkérdeznéd?!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi! Akkor szerintem a héten irány is a Lidl új sim kártyáért. Azért volt fontos, hogy hálózaton belüli-e, mivel nekem magasak a T-nél a percdíjaim, párom viszont elõfizetéssel olcsón hív engem hálózaton belül... Így viszont elméletileg mindketten jól járunk majd, ha valóban így van.
T-s hálózaton belüli hívásnak számít. Haveromék építették ki a hátterét. Teljesen T az egész, ez nem virtuális szolgáltató, hanem mobiltelefon szolgáltatás. Olcsó percdíjért cserébe csatlakoznod kell a Lidl-höz.
A kérdező hozzászólása: Azt odáig értem hogy más szolgáltató, de sok helyen azt írják, attól még hálózaton belüli hívásnak számít. Ezért gondoltam, hogy én is utánakérdezek.
A kérdező hozzászólása: Van visszahívós sms. Ugyanaz az egész, mint a T-mobile volt. Csak olcsóbb. És azt hiszem kikapcsolt telefon esetén utána van sms a nem fogadott hívásokról is. Ha jól emlékszem.

18 éves lány vagyok és a 30 körüli pasik jönnek be. Édesanyám viszont hallani sem akar erről. Mit tudok csinálni?

A legfiatalabb barátom is 25 éves volt. A legidősebb 32. Édesanyám viszont tök bunkó volt velük mert nem érti hogy miért nem egy korombeli fiúval vagyok együtt.. Mindigis az idősebb pasik jöttek be mert tapasztaltabbak mindenféle téren.. Édesanyám miért ellenzi ezt ennyire ???

Legjobb válasz: 18 évesen neki már nem lenne beleszólása ebbe. amúgy ha a szexbeni tapasztalatokra gondolsz, butaság erre építeni, mert akivel szeretitek egymást, azzal amúgy is összeszoktok, akár tapasztaltak vagytok, akár nem, és az nem ettõl függ. én is egy 30 körüli pasi vagyok. :D

18 évesen neki már nem lenne beleszólása ebbe. amúgy ha a szexbeni tapasztalatokra gondolsz, butaság erre építeni, mert akivel szeretitek egymást, azzal amúgy is összeszoktok, akár tapasztaltak vagytok, akár nem, és az nem ettõl függ. én is egy 30 körüli pasi vagyok. :D
Semmi beleszolása nincs, nagykorú vagy!
Anyádnak igaza van! Majd ha már önálló kereseted/életed van azzal ismerkedsz akivel akarsz
Amíg a szülei pénzén él, addig van némi beleszólásuk...
Azt tudod csinálni hogy kicsit lejjebb veszed az egót meg kisebbre a p0fád, és nem csinálsz idiótát magadból a ribi barátnõid kedvéért hogy villants egyet elõttük, hogy pocakosodó faxim van akinek már van önálló melója meg kocsija. Meg kezelteted az apakomplexusodat, ócska ribi. Üdv egy 30 éves pasi aki undorodik az ilyen igénypókoktól.
Arra van beleszolása anyádnak, hogy mire költöd a pénzt, amit õ ad.Arra nincs, hogy mit csinálsz, a te életed, nem anyádé!
írj nekem
Sumákolj! A szülõk mind ilyenek
Mindenkinek igaza van. Te azzal dugsz, akivel akarsz, senkinek semmi köze hozzá, nagykorú vagy. Anyudnak igaza van, mert én is kiidegelném magam, ha a lányom beállítana egy 10 évvel idõsebb pasival. Tehát most szépen össze kell csiszolódnotok. :) Kemény menet lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :D
Én meg majd' 30 vagyok és szeretem a 18 körüli csajokat. És a szüleim nem szólnak bele semmibe. Mekkora mázlista vagyok :D
A kérdező hozzászólása: 12-es kommentelõ! Teljes igazad van! Köszi :-)
A kérdező hozzászólása: És most ennek a hozzászólásodnak mi köze van a kérdésemhez..?.. Kötekedni nem kell ha normális választ nem tudsz adni..
Kedves kérdezõ! A probléma gyökere ott van, hogy édesanyáddal szemben kéne megváltoztatni a viselkedésed. A régi viselkedési sémáidat meg kéne változtatni, és nem kéne hagynod, hogy azt akarja, úgy gondolkozz te is mindenben, ahogy õ!
és ki nem szarja telibe a tapasztalataidat 18 évesen még az angol érettségire kéne készülni ha végzõs vagy ha meg már egyetemista akkor zh-ra tanulni bár kétlem az vagy ilyen aggyal xd
A kérdező hozzászólása: Eszem ágában sincs általánosítani! Én csak a tapasztalataim alapján gondolom így !! :)
max ilyet fogtál ki eddig akik többre voltak képesek. de buta dolog általánosítani. hidd el kifingatnám az összes harmincas pasidat az ágyban, annyira jó vagyok! 24f
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz hogy semmi köze nem lenne hozzá de mégis mindig ezt hajtja és a barátommal bunkón viselkedik a kora miatt.. 2. kommentelõ nem a szexbeli tapasztalatokra építek, de tapasztalatból tudom hogy többre képesek mint egy 20 éves .. :-)))
az idióta sztereotipiáidat meg hagyd otthon mert ismerek olyan lányt aki azt mondta hogy a 22 éves srác jobban megkúrta mint a 32
Nekem is jobban bejön az idõsebb korosztály, meg szeretem, ha valaki férfias, meg tudlak érteni. A baj csak az, hogy én 4 évvel fiatalabb vagyok nálad >.<

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!