Találatok a következő kifejezésre: A 30. vagyok (1532 db)

Van úgy valaki hogy a 30. vagy a 31. napra jön meg neki a menses, vagy ettől később?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon rossz helyen jársz,mert szerintem ez az oldal azért jött létre hogy kérdéseket tegyél fel ha valami nem tiszta...nem pedig gúnyolódás,beszólogatások miatt.Már nagyon elegem van hogy néhány ember a kérdezõnek nem tud szépen válaszolni!

nekem 32 napra jön meg általában, annál hamarabb szinte soha, inkább késõbb, mult honapban 44napra de ez már nem normális ugyhogy még egy ilyen és megyek dokihoz, de neked általában ennyi vagy csak ebben a honapban?
Nekem akkor volt 28 napos a ciklusom mikor tablettát szedtem, fogamzásgátlót. Azóta soha nem jön meg pontosan. Mindig 30 napon felül, volt, hogy 40 napos volt. A legutóbbi 42 napos.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nagyon rossz helyen jársz, mert szerintem ez az oldal azért jött létre hogy kérdéseket tegyél fel ha valami nem tiszta...nem pedig gúnyolódás, beszólogatások miatt.Már nagyon elegem van hogy néhány ember a kérdezõnek nem tud szépen válaszolni!
Nekem min. 35 napos... de van hogy 38.. :)
Nem kötözködni akarok, de még mindig hiszem el, hogy konkrétan erre voltál kíváncsi. Sokan vannak, akiknek ilyen hosszúságú ciklusa van, de ezzel nem leszel elõrébb. Az a lényeg, hogy neked mennyi szokott lenni, és mennyire pontos.
A kérdező hozzászólása: Konkrét kérdés az ami fel van írva xD mert már a 30-31 napnál járok és még nem jött meg
Pont hogy segíteni szeretnék, azért kérdeztem, hogy konkrétan mi a helyzet nálad.
Nekem soha nem volt 28 napos ciklusom. Mindig 30, de inkább több, általában 31-32. nap, de volt, hogy a 37. napon jött meg.
Igen, sokan vannak ezzel így. De mi a konkrét kérdésed?
Nekem általában 30-31.. bár én úgy számolom [ ami nem helyes], hogy a menstruáció utolsó napjától ..
Nekem általában 31 naposak a ciklusaim. De éppen 2 hete például 37. napra jött meg. Volt már 37 napos februárban. Tehát igen, van ilyen.

30+3-honapos kismami vagyok. Akkor most hanyadik honapban vagyok? Ez mar a nyolcadik, vagy bele leptem a kilencedikbe?

Legjobb válasz: 8. hónap. 30 hét+3 nap az összesen 213 nap, így már elmúltál 7 hónapos (1 hónap=30-31 nap)

8. hónap. 30 hét+3 nap az összesen 213 nap, így már elmúltál 7 hónapos (1 hónap=30-31 nap)
30+3 hónapos = 33 hónapos vagy.
http://www.vital.hu/themes/baba/kilencho8.htm A 8. hónapban vagy, mert a terhesség 40 hétbõl áll, ez a tíz holdhónap. 1-4: 1. hónap. 5-8: 2., stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat. Az elsö valaszolonak is!
30 hét + 3 nap. 7, 5 hónap 8 hónapos 32 hétnél leszel

A 30 és 40 éves közötti férfiak miért nem házasodnak, vagy legalább lenne barátnőjük?

Fontosabb nekik a munkájuk?

Legjobb válasz: Én 30 éves vagyok.Nem vagyok nõs,mert nem tartom fontosnak a dolgot.Külföldön dolgozom,de nem látástól vakulásig.A szabadidõmben a hobbimnak élek..Van élettársam aki 8 évvel idõsebb nálam.Ha õ akarná hogy elvegyem feleségül elvenném,de õ sem ragaszkodik hozzá.Így el vagyunk tökéletesen.. 30/F

Én 30 éves vagyok.Nem vagyok nõs, mert nem tartom fontosnak a dolgot.Külföldön dolgozom, de nem látástól vakulásig.A szabadidõmben a hobbimnak élek..Van élettársam aki 8 évvel idõsebb nálam.Ha õ akarná hogy elvegyem feleségül elvenném, de õ sem ragaszkodik hozzá.Így el vagyunk tökéletesen.. 30/F
a kérdés hatalmas általánosítás. a 30 és 40 év körüli férfiak egy része már rég megházasodott / kapcsolatban él. a többiek meg, gondolom, különbözõ okok miatt nem: a karrierjükre koncentrálnak, vérbeli facérok és nem akarak többet alkalmi flörtöknél, elköteleznék magukat, de épp nem találtak olyat, aki nekik kell
Ilyen pasit keresek!Ha van ...
Ja és kedves többi felhasználó, csak egy jó tanács, ne próbáljátok kitalálni mások indítékait, hacsak nem rendelkeztek átlag feletti empatikus képességekkel, vagy nem detektív a foglalkozásotok, mert meg kell mondanom, találgattok, de k.rva sz.rul! Ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki egyedül van, Ti pedig csak vaktában lövöldöztök. Elõzõ
Gondolom azért, mert nem találnak maguknak párt. Lehet, hogy szeretnének házasodni, csak nem tudnak. Vagy már teljesen feladták. Persze biztos van olyan is, aki nem akar, de az nem hiszem, hogy a munkája miatt, inkább azt tudnám elképzelni, hogy vannak annyira "magányosfarkas" emberek, akik egyszerûen nem akarnak se családot, se partnert. De ilyenbõl szerintem viszonylag kevés van.
Mot indul nekik a király élet, dolgoznak, van lóvé, egzisztencia és a 20 éves muffok pörögnek rajtuk. 2011 van, ébredj már fel!
Ha eddig nem nõsültek meg, valószínûleg nem is akarnak.
19:22: Magányosfarkas típust keresel? Küldj nekem egy fényképes önéletrajzot, önéletrajz nélkül!
A 30 és 40 közöttieknek kellene válaszolni az ilyen kérdésekre, nem a "szerintem" gyerekeknek. "Mot (most akar lenni?) indul nekik a király élet, dolgoznak, van lóvé, egzisztencia és a 20 éves muffok pörögnek rajtuk. " Ezt meg honnan vetted?! A tv nevû agymosó készülékbõl?
Én is ezt látom kb, és nem a tévében. Meg is értem õket.
Tisztelt elõzõ: a kíváncsiság beszél belõlem, hogy mégis hol? Én 30 és 40 közötti férfi vagyok, nem így élek. Van még 60 másik hasonló korú ismerõsöm (férfiak, nõk), közülük a férfiak sem így élnek. Jah, de, egy! Nagyon gazdag, magasan átlagon felüli életet él, sikeres, ismert ember és tényleg, a 19-25 éves lányokat hajkurássza. Én tudom, mirõl írok és nem kötekedésbõl írok olyan sztereotípiákat, amelyek marhaságok.

Egyéni vállalkozó vagyok. Ha bejelentenek heti 30 órára - a vállalkozás megmarad -, akkor is kell minden járulékot fizetnem magam után, vagy ez a 30 óra már pont elegendő. Vagy több kell, mint 30 óra?

Köszönöm!

Legjobb válasz: És még annyi, hogy majd szeretnénk babát ... tehát jó lenne, ha minél magasabb lenne az alap, amivel számolnak majd ... ilyenkor fizessem azért magam után a 2% pénzbeli járulékot? Akkor beleszámolják majd? Még egyszer köszönöm!

A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy majd szeretnénk babát ... tehát jó lenne, ha minél magasabb lenne az alap, amivel számolnak majd ... ilyenkor fizessem azért magam után a 2% pénzbeli járulékot? Akkor beleszámolják majd? Még egyszer köszönöm!
Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor van könyvelõd. Kérdezd meg õt , biztosat fog mondani, és nem csak találgat mint itt a válaszadók
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólást ... ... Aki esetleg tudja a választ, kérem írja meg nekem!
Legalább 36 órás munkaviszony mellett nem kell járulékot fizetned a másodállású egyéni vállalkozásodban. Egyéb esetben a járulékfizetési kötelezettséged fennáll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet! További szép napot!
Ha nem minimálbérre jelentenének be, akkor beszéld meg velük, hogy inkább 36 órára legyél bejelentve ugyanannyi bruttóval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekik ez mindegy, hogy mennyi órára jelentenek be?
Hát ha fõállásban akar foglalkoztatni, akkor igen. De szerintem õk is a járulékok okán nem akarnak 36 órára bejelenteni... Hiszen fõfoglalkozás után sokkal több járulékot fizetsz...
A kérdező hozzászólása: Aha, már értem ... nem, nem fõállásban akarnak ... minden nap ténylegesen csak 6 órát tanítanék. Köszönöm a segítséged!

3, 5 misi hitelt vettem fel 2007-ben. A "válság" miatt a törlesztőm 17-ről 30-ra ugrott. Mivel előtörlesztéses a 30 fel fog menni kb 45-re. Az így öszesen kifizetett pénz 13milla lesz. Van erre megoldás, vagy menjek bankot rabolni?

Legjobb válasz: 3,5 millióból hogy lesz 13 millió? Én is így jártam, 30 elõtörlesztéssel kezdtem, válság jött, 40 helyett 60 lett, a tartozásom pedig 5 milla helyett 8 milla. Átlagosan kb 30%-os a jelenlegi veszteség devizában. Neked hogy jött ki ennyi?

3, 5 millióból hogy lesz 13 millió? Én is így jártam, 30 elõtörlesztéssel kezdtem, válság jött, 40 helyett 60 lett, a tartozásom pedig 5 milla helyett 8 milla. Átlagosan kb 30%-os a jelenlegi veszteség devizában. Neked hogy jött ki ennyi?

30 hetes kismama vagyok, par napja megint etvagytalan vagyok. Semmit sem kivanok. Mitol lehet ez? Mas is jart igy a 30 het felett?

A kisbabom a meretei szerint 31,5 hetesnek felel meg.

Legjobb válasz: Igen, a gyomrodat nyomja, velem is ez történt 30 körül, lassult is a hízásom. Hányingerig is elmehet...A hormonok miatt a gyomor záróizma lazul, így gyomorégésre is számíthatsz, mintha vissza akarnának jönni a dolgok :(

Igen, a gyomrodat nyomja, velem is ez történt 30 körül, lassult is a hízásom. Hányingerig is elmehet...A hormonok miatt a gyomor záróizma lazul, így gyomorégésre is számíthatsz, mintha vissza akarnának jönni a dolgok :(
A kérdező hozzászólása: Koszi a valasz!:) Ez a hanyinger ez nem tul biztato. Gyomoregesem az van rendesen. Amugy neked a szulesig eltartott?
Nem.Más szolgáltató.
Én megkérdeztem az ügyf.(t-mobile) és azt mondta, h hálózaton belülinek számít!..
Jimydog válasza: 03-10 18:08-nak Vettel Sim? Olcsó? Nekem még Schumaheres van, de az elég szar lett tavaly. :D
A kérdező hozzászólása: Még nem vettem. Szóval nem tudom sajna...
Vettel sim kártyát? Van visszahívós sms a Blue Mobilenál?
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet. :D
Mi lenne, ha felhívnád a T-Mobile ügyfélszolgálatát, és megkérdeznéd?!
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi! Akkor szerintem a héten irány is a Lidl új sim kártyáért. Azért volt fontos, hogy hálózaton belüli-e, mivel nekem magasak a T-nél a percdíjaim, párom viszont elõfizetéssel olcsón hív engem hálózaton belül... Így viszont elméletileg mindketten jól járunk majd, ha valóban így van.
T-s hálózaton belüli hívásnak számít. Haveromék építették ki a hátterét. Teljesen T az egész, ez nem virtuális szolgáltató, hanem mobiltelefon szolgáltatás. Olcsó percdíjért cserébe csatlakoznod kell a Lidl-höz.
A kérdező hozzászólása: Azt odáig értem hogy más szolgáltató, de sok helyen azt írják, attól még hálózaton belüli hívásnak számít. Ezért gondoltam, hogy én is utánakérdezek.
A kérdező hozzászólása: Van visszahívós sms. Ugyanaz az egész, mint a T-mobile volt. Csak olcsóbb. És azt hiszem kikapcsolt telefon esetén utána van sms a nem fogadott hívásokról is. Ha jól emlékszem.

Tegnap voltam UH-on, ahol 30 hetesnek számoltak, pedig valójában már majdnem 31 hetes vagyok (holnap fordulunk). Ez nem zavarna, de a baba méretei még a 30-hoz képest is kicsik. Kell aggódnom?

Az a furcsa, h eddig úgy fejl?dött, ahogy kell, mindig jók voltak az adatok. Most csak az FL jó, a többi mind pici. Doki szt minden OK, engem mégis zavar. Ezeket mérte: BPD: 75 mm, HC: 278 mm, AC: 251 mm, FL: 60 mm. A lepényr?l nem mondott érettséget, csak azt, h az uterus fundusában hátsó falon tapad, a babó meg faros. A hasam se akkora, mint másoknak. Baj lehet v túllihegem? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Egyértelmûen túlliheged. Az interneten található táblázatok csak viszonylagosak.Nem minden baba ugyanakkora.Ráadásul a fogantatás sem biztos,h pont a 14. napon volt,így máris megvan 1-2 nap.Semmi baja nincs a babónak.A doki meg pont jól tudja,h ezek a zértékek jók,vagy sem egy 30 hetes babónak. A pocak méretre meg ne adj!Nekem a 23. héten csak az vette észre,aki tudta,h mi van.A 31.re meg már 110centi lett a haskörfogatom,végül a 116 centivel mentem szülni betöltött 40 hetesen. A farossága is még változhat.Majd megfordul. Ne aggódd betegre magad!Élvezd inkább a pocakos napokat,amíg még tudod.

Egyértelmûen túlliheged. Az interneten található táblázatok csak viszonylagosak.Nem minden baba ugyanakkora.Ráadásul a fogantatás sem biztos, h pont a 14. napon volt, így máris megvan 1-2 nap.Semmi baja nincs a babónak.A doki meg pont jól tudja, h ezek a zértékek jók, vagy sem egy 30 hetes babónak. A pocak méretre meg ne adj!Nekem a 23. héten csak az vette észre, aki tudta, h mi van.A 31.re meg már 110centi lett a haskörfogatom, végül a 116 centivel mentem szülni betöltött 40 hetesen. A farossága is még változhat.Majd megfordul. Ne aggódd betegre magad!Élvezd inkább a pocakos napokat, amíg még tudod.
Az en babam is mar az elejetol 1hettel kisebbenek latszik mint a papirforma szerint. De en tuom, hogy a fogamzas mikortol lehet ami mar kozel 2 het. Es ahhoz kepest, hogy a 28-ik hetben vagyok most, az altalam eddig ismert terhesekhez kepest, szerintem nekem is kicsi a pocakom. Mindnki azt mondja, hogy orvendjek annak, de en is felek attol, hogy nehogy pici legyen a babam.
Szia! Az én esetembõl kiindulva biztosan aggódnék a babád miatt. Õ is fejlõdött a doki szerint, minden adatát látta folyamatosan, mégsem vette észre, hogy a 30-31. hét után nem fejlõdött tovább. 34 hetesen szültem végül, a babám 31 hetesnek felelt meg. A doki is csodálkozott, aki felvett az osztályra, hogy nem vette észre az orvosom, hogy nem fejlõdött a gyerekem. Örülj neki, hogy nálad észrevették és próbálj inkább másik dokival is konzultálni. Menj el 4D-re, az ottani dokinak mond el az aggodalmad és kérd ki a véleményét. Persze nem mondom, hogy baj van nálad és szorítok, hogy ne legyen, de azért inkább ne hagyd magad megnyugtatni.
Semmi okod az aggodalomra! Két hét eltérés is normális, pont a genetika miatt. Körül kellene nézz a családban, nem lehet hogy van ott köztetek egy kisebb termetû ember? Szóval nyugi, legfeljebb könyebben kifér majd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Szerencsére holnap megyünk 4D-re, rákérdezek majd ott is. Addig meg próbálok nem sokat idegeskedni ezen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!