Találatok a következő kifejezésre: A 30. utan milyen gyakran (3 db)

A 30. het utan milyen gyakran érdemes UH-ra menni?

Legjobb válasz: Szia! Én a multhéten voltam uh-n akkor voltam 30 hetes. Legközelebb április közepén kell mennem. Vagyis szülés elött 2 héttel.

Szia! Én a multhéten voltam uh-n akkor voltam 30 hetes. Legközelebb április közepén kell mennem. Vagyis szülés elött 2 héttel.
szia!Elvileg a 36.héten van az uccsó, ha nincs semmi baj.Összesen 4 van, +gondolom mindenki megy 4D-re.Nekem a 4D-t beleszámolta a doki, mert a 36.heti kimaradt.

Mennyit keményedtek a 30. terhességi hét után? A nap melyik részében, milyen helyzetekben, milyen gyakran leginkább? Nem aggódtok miatta? Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Én már megszoktam, mivel a 19.héttõl keményedek, eddig nem volt ebbõl semmi gond. este fekvéskor jobban érzem, néha séta közben, változó. 32 hkm

Én már megszoktam, mivel a 19.héttõl keményedek, eddig nem volt ebbõl semmi gond. este fekvéskor jobban érzem, néha séta közben, változó. 32 hkm
Nagyon sokat! Nem aggódtam miatta, nem is lett gond (csak a végére 4-5 centire kitágult magától a méhszáj, de ez kifejezetten jól jött szülésnél)!

Milyen gyakran nezte a doki nektek a mehszaj allapotat a 30. Het utan?

Legjobb válasz: Legelõször a 38. hét betöltésekor nézte meg, elõtte egyszer sem. Másodjára pedig a 40. hét betöltésekor, vagyis akkor, amikorra ki voltam írva szülni, és nem szültem meg... Onnantól kezdve még összesen 2x nézte meg (2, illetve 3 nap múlva), de ekkor már amnioszkópiával is próbálkozott. Aztán már csak vajúdás közben nézett.

Legelõször a 38. hét betöltésekor nézte meg, elõtte egyszer sem. Másodjára pedig a 40. hét betöltésekor, vagyis akkor, amikorra ki voltam írva szülni, és nem szültem meg... Onnantól kezdve még összesen 2x nézte meg (2, illetve 3 nap múlva), de ekkor már amnioszkópiával is próbálkozott. Aztán már csak vajúdás közben nézett.
A kérdező hozzászólása: Oh, akkor nem aggodom, nekem 24, 29, es 33 hetesen nezte, most mikor voltam nala 35+5 hetesen nem nezte es furcsallottam, de ezek szerint nem gaz... Amugy eddig mindig zart volt... Lehet nem akarta feleslefesen birizgalni, meg ugyis lat mar minden heten...
30, 35, 36, 37, 38, 39. héten, aztán megszültem. Pont az utolsó vizsgálat után kezdett el távozni a nyákdugó, 2 napra rá mentünk szülni.
Havonta megnézte (volt, hogy 6 hetente, mikor, hogy sikerült eljutni hozzá). A 35. héttõl megnézte minden héten. De szerintem is azért nem nézte, hogy ne birizgáljon feleslegesen:)
Én a 30. héten voltam és a 35. megyek újra, utána nem tudom.
Nekem is havonta nézte a 16. héttõl, majd a 36. hét után minden héten egészen a szülésig.
Nekem 2 hetente nézi, de azért, mert 24. héten kinyílt 2100-ra. 31. hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!