Találatok a következő kifejezésre: A 3. mennyi a vérkép (3 db)

Mennyivel késöbb áll helyre a vérkép szülés után? 3 hónapja szültem, de még mindig vannak benne rendesen eltérések.

Legjobb válasz: Nekem nem volt gond a vérképemmel egyáltalán.Vitamint se szedtem pedig?Neked mi alacsony?-magas?

Nekem nem volt gond a vérképemmel egyáltalán.Vitamint se szedtem pedig?Neked mi alacsony?-magas?

A 3. trimeszterben mennyi a vérkép leleten a normális alkálikus foszfatáz érték? Létezik, hogy a méhlepény miatt magasabb?

Nekem 421 és 280 a maximum!!!! Segítség! Nézzétek meg a tiéteken! Nagylabor utáni értékekre gondolok. Korábban ez az értékem 185 volt. (6 hónappal ezel?tt)

Ha az eddigi vérképeimen a cukorszintem 3.4 és 3.6 volt, mennyi esély van arra hogy esetleg cukros legyek? 22 hetes vok

Legjobb válasz: Szia!Erre a kérdésedre nagyon nehéz válaszólni!Mert lehet eddig jó a cukor értéked,de lehet holnap már nem lesz jó.Tudod a hormonok amik most túltegnek bennük sok mindent befólyásolnak!De bizzunk benne,hogy nem leszel cukor beteg terhességed alatt.Nekem élhgyomora általába 4-4,5 az értékem,és mikor volt a szõllõcukros terhelésem az is jó volt.Szóval nyugi bizz a jóban!26 hetes kismami

Szia!Erre a kérdésedre nagyon nehéz válaszólni!Mert lehet eddig jó a cukor értéked, de lehet holnap már nem lesz jó.Tudod a hormonok amik most túltegnek bennük sok mindent befólyásolnak!De bizzunk benne, hogy nem leszel cukor beteg terhességed alatt.Nekem élhgyomora általába 4-4, 5 az értékem, és mikor volt a szõllõcukros terhelésem az is jó volt.Szóval nyugi bizz a jóban!26 hetes kismami
Ez nagyon változó. Nekem az éhgyomri cukraim 4mmol/l voltak, a terheléses meg 8-10-11 mmol/l, aztán a terhelés után 4 órával meg 3-ra esett le. Egy kismama szervezete totál felborul, anyagcsere, hormonrendszer meg minden.Aztán szülés után minden visszaáll a régi mûködésbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!