Találatok a következő kifejezésre: A 3. adagon (85 db)

Ez attól függ hogy mit fõztél!?
A kérdező hozzászólása: Rakott tököt, amit le fogok turmixolni neki.
Azt inkább ne add oda a 3.nap, de lefagyaszhatod.Jó lesz máskorra:)
szerintem is inkább fagyaszd le a maradékot

én egy 15 éves szűz lány vagyok. Nemsokára megkapom a méhnyakrák elleni védőoltást. Szűznek kell lenni, hogy legyen hatása? Addig nem szexelhetek, amíg be nem adják mind a 3 adagot?

Legjobb válasz: Láttad a Hulk címû filmet? Az arról szól, hogy egy nem szûz lánynak beadták a méhnyakrák elleni védõoltást.

Láttad a Hulk címû filmet? Az arról szól, hogy egy nem szûz lánynak beadták a méhnyakrák elleni védõoltást.
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan???
és átalakul egy nagy darab zöld férfivá?:O
Semmi köze nincs a kettõnek (szüzesség - oltás) egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: Értelmes, nem pedig gúnyos válaszokat kérek. Ez az oldal nem azért alakult, hogy másokat cikizzetek. Köszi, de abból nem kérek.
Nem kell szûznek lenni, azt minden lány megkapja aki szült az is mindeggyik
Emlékeim szerint, én amikor utána olvastam, az volt hogy elsõsorban szûz lányoknak javasolják a beadást, mert hatékonyabb/jobban kifejti a védõ hatását, és valóban nem árt, ha szûz is marad az illetõ. Szóval nem tudom miért kell a kérdezõt leosztani, én is hallottam ehhez hasonlóról, de az orvos tudja megmondani, kérdezd meg õt!
Hát igen, a kedves leosztóknak! Amit kapsz értesítõt/papírt arra feketén fehéren le van írva h azok a lányok akik még nem éltek szexuális életet sokkal nagyobb az oltás hatása. Mivel a méhnyakrák a fiúk spermájában lévõ kórokozótól alakul ki, így aki még nem szexelt abba nem került sperma és nem lehet fertõzött. Ez az oltás már 30-40 éves korban nem kapható meg... Ergo onnan tudom, hogy én is megkaptam =) És szerintem várd meg mind a 3 adagot :)
A kérdező hozzászólása: Végre egy konkrét válasz. Köszönöm!

Mennyi a jó adag egy 3 éves gyereknek étkezés terén? Mennyit eszik 3 évesed?

Fiam sose volt nagy evő,addig eszik még nem éhes,aztán már szalad is,ami nem is baj,de kiváncsi vagyok mennyi egy normális gyerek adag,nem az amit mi beletömnénk,hanem ami tényleg az ő korának való.pl fél vagy háromnegyed szelet kenyeret eszik meg.1 merőkanál főt ételt eszik ,sütit nem,joghurt 2,3 naponta, gyümölcs 1 banán 1 alma és 4,5 mandarin.

Legjobb válasz: Az én kislányom 3 éves múlt szeptemberben és brutálisan keveset eszik:)de már nem idegesítem magam. Leírom az adagokat:) leves: egy merõkanálnyi fõzelék: egy bõ merõkanálnyi fasírt: fél pörkölt: két kocka hús egy marék tésztával rakott akármi: egy maréknyi muffin: egy fél kifli: egy nagyed banán: fél alma: egy egész mandarin: 1 db joghurt: semennyi:) májas: egy karika nyers zöldség: semennyi tej: 1,5 dl mekis hambi: max. fél nem reggelizik, csak kakaót kb. 12 kg:)))) a másik gyerekem 9 hónapos és már most többet eszik:)

Az én kislányom 3 éves múlt szeptemberben és brutálisan keveset eszik:) de már nem idegesítem magam. Leírom az adagokat:) leves: egy merõkanálnyi fõzelék: egy bõ merõkanálnyi fasírt: fél pörkölt: két kocka hús egy marék tésztával rakott akármi: egy maréknyi muffin: egy fél kifli: egy nagyed banán: fél alma: egy egész mandarin: 1 db joghurt: semennyi:) májas: egy karika nyers zöldség: semennyi tej: 1, 5 dl mekis hambi: max. fél nem reggelizik, csak kakaót kb. 12 kg:) ))) a másik gyerekem 9 hónapos és már most többet eszik:)
Ó ha egyszer az én háromévesem enne meg egy merõkanálnyi levest vagy fõzeléket.... A másfél éves fiam kétszer annyit eszik, mint a nõvére. De nem aggódom, mindkét gyereknek teljesen normális a súlya, ugyan nem tudom, hogyan, de ez van. Amúgy csak összehasonlításként: -joghurtból a fiam kettõt, a lányom egy felet eszik meg -banánból a fiam kettõt, lányom felet -levesbõl fél merõkanállal a leányzó, egy egésszel a kissrác -tésztafélébõl (nem édes, mert azt a lányom meg se eszi), pl bolognai makaróniból mindketten egy bõ merõkanállal (ez a kedvence a csajszinak) - fõzelékbõl: a lányom jó, ha egyáltalán megkóstolja, a fiam egy bõ merõkanállal eszik belõle - fasírozott: a lányom egy felet, a fiam kettõt Sorolhatnám még, de nagyjából ez az átlag mindenbõl. De nem beteges, normál súlyban van, jól fejlõdik, így nem aggódom. A gyerekorvosunk ennyit mondott erre: tudja, anyuka, vannak gazdaságos és kevésbé gazdaságos motorok... :-))
3 éves a fiam elég jó evõ, 14 kiló, nyúlánk, jó alkatú kölök adagjai: 1 müzlistál leves (lé alig, tele zöldséggel, tésztával) fél alma tízóraira vagy uzsira 2 szelet formakenyérbõl szendvics 2 sült csirkecomb (alsó), sült krumplival vagy 2 maréknyi fõtt rizzsel mindenhez eszik valami zöldet pl paradicsomot, ubit, savanyú ubit, savanyú káposztát joghurtból 1 egészet uzsonnára 1 egész nagy pogácsát (nagyobb, mint az öklöm) 1 sajtburgert simán benyom krumplival tésztából müzlistálkányit fõzeléket nem eszik, utálja, de cserébe mindenféle gyümit és zöldséget megeszik fõzve, párolva, nyersen
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nagyjából egységes a kép:) bár 2 csirkecombot szerintem 20 évesen fog megenni.egyébként azért is kérdeztem mert mi szülõk néha hajlamosak vagyunk a mi adagunkhoz mérni az adagjukat és túletetni õket.láttam az dokumentum filmet és ott egy alsós iskolás csopin nézték az étkezést a rendes adagjuk ami egy dietetikus szerint nekik kell, pont annyi volt amennyit néha kiszedek a fiamnak.szóval azért annyira nem vészes a helyzet szerintem.
Az én kisfiam 3 éves, és a napokban jóformán úgy 2 falat mindenbõl...nem aggódom, most biztosan nem nõ, ugyanis észrevettem hogy mikor nyúlni fog, rengeteget eszik, olyankor folyton éhes, többet eszik, mint én.Viszont mikor leáll, akkor jóformán semmit nem eszik, karalábén és gyümölcsökön kívül, abból bármennyit:) , ja és husit, azt imádja. egyébként 13, 5 kiló és 96 centi, szerintem normális, alkatilag is csini, formás, tehát nem aggódom.


Ha nem adatom be a 3 hónapos lányomnak a 2. adag Prevenar-t mi történik?

(azon kívül hogy nem lesz beadva!!!) Amikor az els? kötelez? oltást kapta a gyerek a doki kérdezés nélkül beadta a Prevenar-t is,pedig nem kötelez?! Amásodik adagot már nem akarjuk neki beadatni... Lehetséges?

Legjobb válasz: Miért is? ami kötelezö az akötelezö ha nem kötelezö de egy adagot beadattál akkor ugymond a xarnak adtál egy pofontot

Miért is? ami kötelezö az akötelezö ha nem kötelezö de egy adagot beadattál akkor ugymond a xarnak adtál egy pofontot
Önhatalmúlag nem adhatja be, velem aláírattak egy papírt, 2 példányban. Egyébként ezt a védõnõvel vagy orvossal beszéld meg. De miért nem szeretnéd beadatni neki?
Miért nem akarod a gyereked megvédeni súlyos betegségektõl? Ráadásul ez az oltás térítésmentes. Kérdésre válaszolva: Nyilván a baba nem lesz védett pl. az agyhártyagyulladás ellen.
Nekünk is szó nélkül beadta. Szerintem egyébként az orvosok jobban tudják hogy milyen oltás szükséges, és melyek azok a nem kötelezõk amik nem annyira fontosak. Miért nem bízol az orvosban? Mi is megkérdeztük hogy mely oltásokat ajánlja. Nem a hasunkra ütöttünk és eldöntöttük hogy nem kap oltást! Egyébként a prevenárt kapta meg, meg a meningococcus ellenit. Rota, bárányhimlõt nem és nem is fogja.
Az oltasnak kisebb kockázata van, mint a betegségnek. Ráadásul ebben az oltasnak meg üzlet sincs, hiszen két eves kor alatt ingyenes. Sosem értettem, hogy ha meg lehet védeni egy gyereket bizonyos betegségektõl, akkor miért háborodik fel egy szülõ. Majd akkor is az orvos lesz a hibás, ha a gyereked megis megbetegszik es súlyos egészség károsodása lesz, vagy belehal? Szemet orvos, miért nem adta be a második oltást, ugye?
meg lehet köszönii nyugodtan de ezzel vezsélyezteted a babádat hogy egzyser elkapja azt a betgséget
Megértem, hogy fel vagy háborodva, én is fel lennék! Értem, hogy ingyenes meg hogy hasznos, de had döntse már el az anyuka! Mi pl úgy döntöttünk hogy késõbb adatjuk be, a kötelezõ oltás-hullám után, amikor mellesleg már volt annyi idõm és energiám hogy utána tudtam nézni hogy mi is ez.... Vagy itt mindenki elvégzett egy orvosi egyetemet a gyereke születésére és pontosan tudta hogy melyik oltás mire való, mikor hányat hova fog kapni a gyerek? A kötelezõkrõl tájékozódtam a terhességem alatt természetesen. Nem pont a prevenar-ral van a baja a kérdezõnek, hanem hogy a gyerekorvos beadott egy nem kötelezõ oltást az õ megkérdezése nélkül, amirõl nem feltétlenül tudja minden anyuka hogy mi is az, mi ellen véd. Kérdezõ, szerintem ne a gyereket büntesd a doki hibája miatt. Olvass utána ennek az oltásnak, tájékozódj és utána döntsetek, ne most hirtelen haragból.
A kérdező hozzászólása: Köszi 16-os. :-)))
5. vagyok. Azért azt javaslom, hogy csak dacból ne veszélyeztesd a gyereked egészségét. Ezek fontos oltások. Az orvos biztos nem akart rosszat, ezt tényleg mindenki beadatja, akit érdekel a gyereke egészsége.
12 vagyok, és nem okoskodásnak szántam a válaszom, csupán csak meg akartalak nyugtatni hogy ha már így alakult, nem rossz vakcina, menjen a második is. Felháborodásod csak a doki ellen jogos, én nem bántottalak! De akkor válaszolok a kérdésedre is:semmi nem történik, remélhetõleg nem lesz beteg a babád!Ja és egy felesleges szurit is kapott. http://www.cardio-baby.hu/index.php/V%C3%A9d%C5%91olt%C3%A1s.. És a tájékoztatást pedig akkor is meg kell kapnod ha a gyerekeddel foglalkozol(mint minden más anyuka)a védõnõtõl és az orvostól is!Elnézésed kérem hogy megint off!
A kérdező hozzászólása: 5-ös, Gondolom h nem akart-akar rosszat csak tájékoztathatott volna.... Hétfõn megyünk a kötelezõ oltás (DPT) második felére akkor rákérdezek hogy ugyan már miért nem szólt, aztán majd meglátjuk a továbbiakat! Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: 12-es, nem vettem okoskodásnak...az injekción azért nem lepõdtem meg, mert az elsõ kötelezõ oltást kapta a gyerek és "suttyomba" megkapta a prevenar-t is....és tényleg senki nem szólt semmit, se védõnõ, se a doki, se papír, se aláírás, SEMMI! Ez a bosszantó!!
A kérdező hozzászólása: Jah és oltás közben a gyerekemmel foglalkoztam (mert érdekes anyuka vagyok!) és nem azt figyeltem h mit csinál a doki (mert addig még bíztam benne!!) de ezek után majd inkább az orvost kéne figyelnem??!!
A kérdező hozzászólása: Igen ÉRDEKES anyuka vagyok!! ANYUKA és nem orvos!! Azt hittem ezt az oltást két részben, két oldalra adják!! És azt feltételeztem a gyerekorvosról h szól h mit ad be! Bírom a nagyokosokat!! De azért komoly hogy a feltett KÉRDÉSRE a sok okoskodásból csak EGY darab válasz érkezett!! Grat!!
OFF Érdekes anyuka, aki nem veszi észre a rendelõben, hogy az orvos két oltást ad be.....
Én sem vagyok minden minden minden oltás párti, de ez pont egy igen hasznos oltás, és ráadásul nagyon jó vakcina, semmilyen mellékhatással nem kell számolni! Abban igazad van hogy azért egy jó orvos, tájékoztatást ad mégis mit tesz a gyerekkel, és ha mégsem(valószínûleg fel sem merült benne, hogy nem szeretnéd, azt majd mindenki kéri a fentiek miatt)én anyaként rákérdeztem volna ha látom hogy egy inyekciót készít elõ!Szerintem ha nem szimpatikus válts orvost, de ne a babát "büntesd"ha már egyszer a felét megkapta, az a szúrás ne felesleges legyen neki!
A kérdező hozzászólása: Ilyen nem kéne hogy legyen, hogy szó nélkül olt!!! Ezen vagyok a legjobban kiakadva!!! Kérdezze meg, beszéljük meg! Így lenne korrekt szerintem! Az oltani-nem oltani vitába nem mennék bele és a vészmadarakra sem reagálnek! Azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 5. Végre! Köszönöm a választ! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem szólt és papír sem volt, itthon kedtem gondolkozni h miért is kapott mindkét combikájába szurit, aztán megnéztem az oltási könyvet és ott volt a matrica!! Már azon is elgondolkodtam h dokit váltunk!! Nehogymár õ döntse el h milyen oltást kapjon a gyerek! Mi CSAK a kötelezõket akartuk beadatni!!
A kérdező hozzászólása: Magyarul, ha nem adatom be a többit nem történik semmi??!!
A kérdező hozzászólása: Nem Én adattam be hanem a doki önhatalmúlag, kérdezés nélkül beadta!
Ugyanigy jártam a kisfiammal , illetve csak majdnem igy mert én közöltem , hogy NEM KELL minekután a dokink közölte , hogy kötelezõ ! :O Pedig nem is ! Miért kell félrevezetni az anyukákat ??? Az már más kéréds , hogy ki kéri és miért és ki nem és miért , de jogunk van tudni mit mikor csinálnak a gyermekeinkel .

Vettem proteint, mert nem tudok elegendő fehérjét bevinni és izmosodni szeretnék. A leírása szerint elegendő 2, 5 dl vízhez, egy adag, ami 20, 7 g fehérje és 109 kcal. Hibát követek el, ha napi 1X iszom, de 2-3 adagot rakok a 2, 5 dl vízhez?

Legjobb válasz: Igazad lehet, csak elég szörnyû az íze+amúgy sem szeretem az ilyen édes löttyöket,shakeket, és tegnap kipróbáltam, hogy több port raktam bele, így egy fokkal, de jobb volt..( Tudom, hogy nem az íze miatt kell inni,de nem akarok tõle megundorodni.)

A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, csak elég szörnyû az íze+amúgy sem szeretem az ilyen édes löttyöket, shakeket, és tegnap kipróbáltam, hogy több port raktam bele, így egy fokkal, de jobb volt..( Tudom, hogy nem az íze miatt kell inni, de nem akarok tõle megundorodni.)
Nem fog eloldódni rendesen, és az emésztése sem megy úgy.Ihatsz 2 adagot egyszerre, de 4dl víz legalább legyen, de jobb ha megduplázod az adagnak megfelelõ mennyiséget.
bizony hibát, rakd több vízbe 2, 5deci nagyon kevés
igaza van az elottem szoloknak a masik meg az h ha egyszerre iszod meg akkor nincs elosztva azért kell napi 2-3 v akár tobb adagot is inni h folyamatos legyen a feherje "ellátásod" igy jobban tudsz fejlodni, de alapjaba véve ne várj csodát a feherjétõl foleg nem par hét alatt!
A kérdező hozzászólása: Okok, igazatok lehet ! Köszönöm a válaszokat! :-)
Igen, a magnézium nagyobb adagban okozhat hígabb székletet és hasmenést.
Szia! Lehet attól. Milyen magnéziumot szedsz? Nekem egy granulátumostól folyton ment a hasam utána áttértem a magnerotra de nem tudtam szétrágni ezért törve vettem be.
A kérdező hozzászólása: Magne B6-ot és a Béres Magnéziumot is próbáltam, de mindkettõnél ugyanaz a helyzet.
szerintem konzultálj a dokiddal hogy milyen készítményt próbálj és milyen adagolással. Nekem a magnerottól nem volt bajom pedig 3*2 kellett szednem.

A Béres cseppet kell szüneteltetni? 3.5 éves kislányomnak augusztustól adom, lassan elfogy a negyedik üveg, kell szünetet tartani a következő adag elött. (2x10cseppet kap naponta)

Legjobb válasz: Sok a 2*10 csepp. Vagy 2*5 cseppet adj 5csepp cebionnal, vagy 1*10 cseppet 10csepp cebionnal, ennyi a testsúlyának megfelelõ adag. Szünetet majd a nyári idõszakban tartsatok 1 hónapot, akkor kevésbé betegedhet meg vírusoktól.

Sok a 2*10 csepp. Vagy 2*5 cseppet adj 5csepp cebionnal, vagy 1*10 cseppet 10csepp cebionnal, ennyi a testsúlyának megfelelõ adag. Szünetet majd a nyári idõszakban tartsatok 1 hónapot, akkor kevésbé betegedhet meg vírusoktól.

Medivue Premier lencsém van, de a 3 havi adag 10 ezer forintba kerül, ami nekem drága. Milyen lencsét hordhatnék helyette?

Legjobb válasz: Mikor én lencsét váltottam, felmentem egy-két lencsés oldalra, és körbenéztem a lencsék között. Elõször olyan lencsém volt, amiben nem lehetett aludni, így mikor nézelõdtem már olyat szerettem volna, amiben engedélyezett az alvás is. Mivel az olyan lencséket drágállottam, ezért megtaláltam a középutat. Olyan lencsét vettem, amiben 6 napot lehet nyugodtan aludni -air optix aqua. (Egyébként sosem alszom benne.) Ezután megnéztem több oldalon is, hogy hol lesz legolcsóbb a megrendelés, beállítottam a görbületet és az erõsséget és rendeltem. Szerintem a mostani lencsék már olyan jó minõségûek, hogy kicsi az esély, hogy a szemünk ne bírja. :) Szerintem válogass nyugodtan. Ha biztosra szeretnél menni, elõször rendelj 1 havi adagot és meglátod milyen :)

Mikor én lencsét váltottam, felmentem egy-két lencsés oldalra, és körbenéztem a lencsék között. Elõször olyan lencsém volt, amiben nem lehetett aludni, így mikor nézelõdtem már olyat szerettem volna, amiben engedélyezett az alvás is. Mivel az olyan lencséket drágállottam, ezért megtaláltam a középutat. Olyan lencsét vettem, amiben 6 napot lehet nyugodtan aludni -air optix aqua. (Egyébként sosem alszom benne.) Ezután megnéztem több oldalon is, hogy hol lesz legolcsóbb a megrendelés, beállítottam a görbületet és az erõsséget és rendeltem. Szerintem a mostani lencsék már olyan jó minõségûek, hogy kicsi az esély, hogy a szemünk ne bírja. :) Szerintem válogass nyugodtan. Ha biztosra szeretnél menni, elõször rendelj 1 havi adagot és meglátod milyen :)
A kérdező hozzászólása: Körülnéztem és a Biofinity-t rendeltem. Volt a paramétereimben, pont nem rég jött meg, majd kiderül(:

Miért nem jó az, ha a 3-havi adag gyógyszeremet 1-db, azaz egy darab receptre írják fel, miért kekk az orvosnak 3-db receptet írnia?

Ez valószínűleg nem az egyetlen,s a legnagyobb hülyesége a mai magyar egészségpolitikának,mert ezzel semmit,s semmin nem spórolnak meg,csak a bürokrácia dagad,s csak esetenként szembeállítja még jobban a rendszerrel az embereket.

Legjobb válasz: Õszintén szólva én jobban örülök, ha külön írja, mert nem kell egyszerre megvennem. (Pl. nincs nálam annyi pénz, de este már el kell kezdenem szedni az egyiket.) Sõt volt már, hogy nem is vettem meg mindet, mert rájöttem, hogy némelyik már van otthon. :)

Õszintén szólva én jobban örülök, ha külön írja, mert nem kell egyszerre megvennem. (Pl. nincs nálam annyi pénz, de este már el kell kezdenem szedni az egyiket.) Sõt volt már, hogy nem is vettem meg mindet, mert rájöttem, hogy némelyik már van otthon. :)
Azért, mert sokan nem szedik be a gyógyszereket, abbahagyják. Te esetedben, ha 2 hét után abbahagyod, akkor nem 2, 5 hónap megy ki a szemétbe (és vele együtt 2, 5 hónap gyógyszernyi támogatás), hanem csak 2 hét.
"mert sokan nem szedik be a gyógyszereket, abbahagyják" Tévedsz! Több hónapi adagot orvos csak annak ír fel akinek a gyógyszert folyamatosan kell szednie!
14:42! Mondhatod, hogy hablatyolnak, de te is tudod, hogy van valóságalapja.
15:19-es: Ugyan melyik résznek?
Pl. hogy nem mindig szedik végig a 3 hónapnyi gyógyszert a betegek, hogy egyszerre kiváltani nagyobb tehet, mint részletben. Vagy nincs benne realitás?
Akiknek felírják a 3 havi adagot, azoknak a 99%-a nem 3 hónapig, de még csak nem is 3 évig, hanem sokkal tovább szedi a gyógyszereit. Általában ugyanazt. Ha váltanak (ha egyáltalán lehet váltani), akkor elõtte már nem írják fel 3 hónapra. Van akiknek egyszerre kiváltani nagyobb teher, de olyan is van, akiknek a 3 havi gyógyszer ára kevesebb, mint a háromszor egyhavi, valamint olyan is akinek a havi utazgatás a nagyobb teher (anyagilag is) Eddig is lehetett kérni az orvosnál, hogy a 3 havi gyógyszert 3 külön receptre írja fel, és volt rá lehetõség, hogy havonta váltsa ki. Most viszont nem lesz rá lehetõség, hogy egyszerre váltsd ki a 3 havi gyógyszered. Szóval hol a logika és az értelem benne?
Sztem a 3x2 jobban felszívódik mint a 2x3.
Én is ezt szedem, naponta 2-t kellenne de akkor szedem be ha eszembe jut, de azért rendszeresen. Ezt csak doki tudná megmondani. De szerintem nem gond. 25 hetes km
Én beállítottam a telefonomat riasztásra amikor be kellett venni a gyógyszert mert én is elég feledékeny vagyok:(! Próbáld meg hátha segít és úgy tudod szedni a gyógyszert ahogy kell!
Szia! Én a helyedben nem cserélném fel, mert jobban felszívódik ha 3x2-út szedsz. Csak egy jó tanácsot szeretnék adni nektek, mert olvasom hogy elfelejtitek bevenni :) )) Én szülés után vérszegény maradtam, aminek az volt a vége hogy nem tudtam szoptatni mert a kórházból való hazajövetel után ordított a lányom az éhségtõl, így tápszer lett a vége.
Ne haragudj, hogy kérdezek, csak arra lennék kíváncsi, hogy vérbõl állapították meg neked, hogy vérszegény vagy, vagy volt/van valamilyen tünet ami arra utalt és elmentél a dokihoz és õ mondta?
Utolsó vagyok: Még annyit, hogy mikor derült ki, hogy vérszegény vagy? Hány hetesen?
A kérdező hozzászólása: Elõször kiskoromban, és részleges vércserét is kaptam csecsemõként, aztán elsõ terhességemnél, 7 éve, és most is újra. Persze amikor elõször kiderült , nekem folyamatosan kellett volna szednem erre tablettát, de nem szedtem. Sajnos többször is éreztem szédülést, és mióta ezt szedem, megint, azóta helyre jött a vérképem, még a doki meg is dicsért. Persze így, hogy elfelejtem, ... nem nézetném meg újra :)
Köszönöm szépen a válaszodat! Boldog Új Évet!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szívesen. Én is köszönöm a válaszokat! Boldog új évet mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!