Találatok a következő kifejezésre: A 3. Környékén hol (10 db)

BP-n a Nyugati környékén hol van olyan szoba, ahol ellehet tölteni 2-3 kellemes órát?

Ötleteket várnék, ahol nem nagy összegért jól tudnánk érezni egymást egy lánnyal. Nyugatihoz közel.

Legjobb válasz: Ott van sok vonta mennyetek be az egyik wc-be és dugjatok ott ;)

Ott van sok vonta mennyetek be az egyik wc-be és dugjatok ott ;)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm, találtam is egy megfelelõ helyet :) Holnap felhívom.

2 hónapja szültem, azóta még nem menstruáltam. Jelenleg is szoptatok, de az utóbbi 3-4 napban hol erősebben, hol gyengébben fáj a jobb oldalam a petefészkem környékén. Ez már lehet annak a jele, hogy menstruálni fogok? És ha igen, akkor vajon mikor?

Legjobb válasz: Azt nem hiszem hogy menstruálni fogsz.Elvileg amíg napi fél órát szoptatsz nem jön meg,és utánna is 4-6hét.Én a harmadik hónapban csak éjszaka szoptattam 3-5percet, a negyedik honaptól éjszaka sem,és csak az ötödikben jött meg.

Azt nem hiszem hogy menstruálni fogsz.Elvileg amíg napi fél órát szoptatsz nem jön meg, és utánna is 4-6hét.Én a harmadik hónapban csak éjszaka szoptattam 3-5percet, a negyedik honaptól éjszaka sem, és csak az ötödikben jött meg.
A szoptatás alatt is megjöhet! Az én lányo, most 2.5 hónapos, és csak szopizik. így is megjött tegnap reggel. de nekem úgy 3 hete olyan érzésem volt, hogy meg akar jönni, és amikor azt hittem már hakucinálok, akkor tessék megjött.
Èn 3, 5 hónapja szültem.A doki azt mondta egy hónapja, hogy 2-3 hét és megjön .máig semmi, de a hasam már fáj egy hete.De ma úgy érzem, hogy a mensi fa´jás.Még semmi, már kezdek aggódni, nehogy más legyen..e`n is szoptatok.Éjjel kétszer, napközben 5 ször.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A 3. válaszolótól kérdezném, mert már több válaszban is olvastam hasonlót, hogy neked a doki mikor mondta, hogy 2-3 hét múlva meg fog jönni. Mert mikor én a 6 hetes kontrollon voltam, nem mondott errõl semmit. Egyébként meg máskor nem kell hozzá menjek, csak ha majd lesz valami problémám. Téged visszahívott a 6 hetes kontroll után is, vagy nekem is el kéne mennem hozzá?
Én 3 hónapja szültem, és már kétszer is volt. Az elsõ mensim 26 nappal a szülés után jött meg, tehát még a 6 hetes vizsgálat elõtt. Szoptatok, van tejem rendesen. Nekem is mindenféle pre-menstruációs tünetem elõjött mint egyébként: görcsök, rosszkedv, stb. Az orvosom azt mondta, hogy nincs semmi gond azzal, hogy megjött.
Alkati kérdés, nekem 1 évig nem jött meg szülés után, pedig 6 hónapos kortól hozzátápláltam, és kb 9 hónapos kortól már csak napi 2-3-szor szopizunk.

Miskolcon és környékén hol csinálnak XBOX 360 3 piros led hiba javítást a Metropolon kívűl?

Aki ismer olyan helyet vagy olyan embert aki ért hozzá és tudna nekem segíteni akkor megkérném, hogy írjon nekem e-mail címet vagy vmit. El?rre is köszönöm!

Mobil klímát hol találok olcsóbban a 3. ker környéki Tesco, Auchan, Metroban?

Most kellene, ebben a pillanatban!

Legjobb válasz: A vaterán, 40-ért újszerût.

A vaterán, 40-ért újszerût.
Ne vegyél mobil klímát, nem jó. A rendes légkondi 10.000x jobb! Érdmes rá beruházni! Hidd el!
OFF. Mobil klíma olcsón. Luxust a szegényeknek!
Nekünk van eladó, minõségi, nem tesco gazdaságos

Hol van Budapesten a 3. kerület környékén kutyaiskola?

Olyan kellene ami nem túl drága, mert amit én találtam az 40ezer és jelen helyzetben az nekem túl sok. :( Sajnos a kutyusom elég szófogadatlan mikor kilépünk a lakásajtón. Ugrál, rángatja a pórázt...ilyesmi.

Legjobb válasz: http://www.kutyahirek.hu/?cat=23&subcat=78

régen volta kiscelli parkjában...

A 3. ker. Környékén hol lehet 4D-s ultrahangra menni?

Babamozizni szeretnénk a párommal de fogalmam sincs hogy hova lenne érdemes elmenni.A neten láttam a Hepinet rendel?t,érdemes ide elmenni?Járt már valaki itt?

Legjobb válasz: Hepinet a Flórián téren, a neten keress rá. www.hepinet.hu

Hepinet a Flórián téren, a neten keress rá. http://www.hepinet.hu
Szia én voltam ott, és nekem bejött. Minden kérdésemre választ kaptam. Én tudom ajánlani, legközelebb is oda megyek.
Szia.MI is ott voltunk és jó.Vörösvári ut 3.

Hol van olyan állatkereskedést Budapesten így a 4. -13. -3. kerület környékén ahol bevesznek kis hörcsögöket?

Legjobb válasz: még mindig meg vannak ? mert én szeretnék hörcsögöt és én lehet hogy el fogadnék egy hörcsögöt és hogy milyenek

még mindig meg vannak ? mert én szeretnék hörcsögöt és én lehet hogy el fogadnék egy hörcsögöt és hogy milyenek
A kérdező hozzászólása: igen meg vannak. most 1hónaposak aranyhörcsög.. 4lány 2fiú
és lehet róla szó hogy én megveszem vagy oda adsz1vagy2 hörit ?
A kérdező hozzászólása: nem/kor és hol laksz? de amúgy szerintem oké. adok ha kell

Hol lehetne heti 2-3 alkalommal pingpongozni a XI. kerület környékén úgy, hogy ne menjen rá a gatyám?

Esetleg még egy olyan extra kívánság, hogy mellette lenne egy szabadtéri pálya, ahol kicsit kocoghatnék előtte/utána? Tudom, hogy sokat akarok, de ****** MEG, hullik a magyar mint a szilva a fáról, de még ha normálisan mozogni szeretne sem tud, mert olyan pénzeket kérnek el , hogy az kifizethetetlen. Roha*** népirtó bagázs! (bocs a kirohanásért, de 2012 van. 1988-ig legalább mehetett a paraszt ingyen edzeni kicsit.

Legjobb válasz: Ilyen primitív embereket be se engednek sehova, inkább menj, fussál! Minél messzebb futsz, annál kevesebb energiád marad ilyen szájtépésre...

Ilyen primitív embereket be se engednek sehova, inkább menj, fussál! Minél messzebb futsz, annál kevesebb energiád marad ilyen szájtépésre...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!