Találatok a következő kifejezésre: A 3. Környékén (99 db)

A Tropicarium környékén van még valami látnivaló, program amit érdemes egy 3 évessel megnézni?

Legjobb válasz: Kopaszi gát. Bár talán kissé messze van, nem mondanám, hogy a környékén van.

Kopaszi gát. Bár talán kissé messze van, nem mondanám, hogy a környékén van.
kic kínai.olcó olcó :D :D
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy 14-15 millió Ft-ért egy másfél szobás lakás olcsó lenne...
ott a kínai piac okos :D :D
14-15 milliót nem ér, maximum ha újépítésû, egyébként ezek a környékek nem számítanak a veszélyes helyek közé pesten.
Nálunk szinte kötelezõ is volt 3 hónapos korig. Pest megye
mi is voltunk 4 hósan, meg elõtte a kórházban mikor megszületett akkor nézte a doki. nálunk a gyerekorvos azt mondta, hogy kicsit kötöttnek véli az egyik csípõjét és ezért kellett mennünk 4 hósan csípõvizsgálatra. az abból állt, hogy egy doki megtekergette a két lábát és mondta, hogy minden rendben. ennyi.
Szia! Az én babám is 3 hónapos és már kétszer voltunk csipõszûrésen. Sõt még csípõ uh-n is voltunk. Itt minden császárost elküldenek ultrahangra.
Nekem megnézte az ortopéd még a kórházban, majd 4 hetesen voltunk , ott uh-al nézték meg. Én is kérdeztem a dokit, hogy nem kell-e vinni pár hónaposan, azt mondta, hogy most már uhal nézik, és többet nem kell vinni, mert ha valami gond lenne, akkor azt ott már észrevették volna. Én Gyõrben jártam így. Kersztlányom Pécsen született 2 éve, akkor még kellett vinni pár hónaposan.
SZia! Mi tegnap voltunk csípõszûrésen, a babám 2 hónapos. Minket a gyerekorvos küldött, azt mondták, hogy minden rendben, de mivel minden babát szeretnek kétszer látni, így 4 hónaposan újra kell menni. Szerintem kérdezz meg egy másik orvost is, mert a csípõficam nem vicc!
Ez a körzeti gy.orvos feladata hogy nézze a csípõt folyamatosan és ha rendellenességet észlel tovább küldjön. nálunk kb. 6 hetes korban javasolta menjünk el egy ultrahangos vizsgálatra is mivel koraszülöttek vagyunk. Elmentünk az uh-ra aztán 4 hós korban ismét visszarendeltek mert addigra fejlõdik ki az a bizonyos kis csontmag a csípõjében ami ha nincs akkor van gond. Nálunk rendben volt végül is minden. Merre félé laksz? Mindenképpen ajánlott elmenni megnyugtatásotokra.
6 hetesen kellett menni legközelebb amikor elkezd járni. Budapest
A kérdező hozzászólása: Pápa környékiek vagyunk. Régebben itt is volt ultrahangos vizsgálat is. Most akkor kérnem kell egy beutalót az ortopédiára az orvostól? Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! Úgy látszik, csak a mi környékünk fejlõdik visszafelé.
Nálunk, ha nem látnak okot rá, már nem küldenek. Sima szülésnél ált. nem. A kórházban megnézik, plusz a gyermekorvos is rendszeresen ellenõrzi. Mi sem voltunk a másodikkal.
Én pécsi vagyok és Szigetváron szültem. Ott születésekor is megnézték (hüvelyi szülésem volt), és a zárójelentésre ráírták, hogy három hetes koráig el kell vinni csípõficam vizsgálatra. El is vittük és csináltak UH-t is. Nem volt semmi gond. Majd két hónaposan újra elkellett menni kontrollra. Akkor is neg. lett minden. Most állt lábra a nyolc hónapos kislányom, ezért felvettem a dokival a kapcsolatot aki anno vizsgálta és kikértem a tanácsát cipõ ügyben. Legközelebb két éves kora körül kell vinni mert akkorra már látszik ha esetleg lúdtalp gyanús a kicsi. Úgyhogy én a helyedben elvinném magán dokihoz. Akkor te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Megyénként, védõnõnként is változik, elküld e, vagy sem... Vas-megyében(nálunk) 6 hetes korban mindenkit elküldenek, Zalában nem is szólnak, hogy kell.. Mi Szombathelyre mentünk a Madentko-ba Dr Szabó Edithez, és az uh kimutatta, hogy a bal oldali vápa nem jó. 2 hónapig volt rajt egy berendezés napi 24 órát, és most hétfõn voltunk újra. Tökéletesen meggyógyult, és ezt nem vettük volna észre, ha nem megyünk oda!!!3000 HUF egy vizsgálat, de kb 1/2 óráig vizsgál.

Ha a peteérésem környékén 3 naponta vagyunk együtt a párommal lehet baba? Sajnos nemtudunk mindennap együtt lenni!

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet,még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá,mint annak aki naponta próbálkozik.

Persze, hogy lehet, még aktívabb spermiumok(és persze több)vannak ha kihagytok 2-3 napot.Ugyanolyan esélyed van rá, mint annak aki naponta próbálkozik.
persze, hogy lehet!! nekünk kifejezetten ezt ajánlotta az orvos, hogy 3 naponta próbálkozzunk, mert állitólag a férfi spermák igy a legerõsebbek, és egészségesek.. nekünk sikerült, s a babám most 32 hetes, és szépen növekszik.. Sok sikert!!
igen ahogy írták elöttem, a férfi spermája benne d akár 5 napig is életben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most megnyugodtam:DD! Aranyosak vagytok!!

Mennyire féljek egy szem rezia kihagyásától a 3. hét környékén?

Kihagytam a 2-3. héten egy szemet. A legnagyobb baj, hogy fogalmam sincs, mikor történhetett, a legkritikusabb elsõ hetet végigszedtem, az biztos (de valószínûleg az utóbbi egy hét, mert ha rosszkor végeznék egy sorral, az feltûnne - most is ez volt). Még pont 3 db van belõle, aztán szünet. A betegtájékoztató szerint pótolnom kell, amikor eszembe jut, és szünet nélkül kezdeni a kövit. (vagy ha 2. héten hagytam ki, akkor semmit, mert nem gáz ) Pont így tervezek cselekedni + óvszer 2-3 hétig, csak mivel nem tudom PONTOSAN mikor maradt ki, és azóta együttvoltam a barátommal, félek egy esetleges terhességtõl. Egyébként az utóbbi 5 napban durván görcsöl a hasam, és vérezgetek is menstruációszerûen bõven a tabletta alatt... Szóval: mennyi a valószínûsége egy esetleges terhességnek, és megbízható-e ez a szünetkihagyós cucc?

Legjobb válasz: Én a helyedben nem hagynám ki a szünetet meg ilyesmi, 3-4 hétig védekezzetek óvszerrel is, és nem lesz semmi gond. Az pedig, hogy vérzel, nem gond, majd elmúlik, én az elsõ három hónapban 10-15 napig véreztem a fehér tabletták szedése alatt, de aztán elmúlt. Ha teherbe estél esetleg, azon már úgysem tudsz változtatni, csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva. Én is hagytam ki az elején egyszer egy szemet véletlen, nem lett belõle semmi gond, most már másfél éve szedem lassan :) Remélem, nincs semmi gond nálatok se:)

Én a helyedben nem hagynám ki a szünetet meg ilyesmi, 3-4 hétig védekezzetek óvszerrel is, és nem lesz semmi gond. Az pedig, hogy vérzel, nem gond, majd elmúlik, én az elsõ három hónapban 10-15 napig véreztem a fehér tabletták szedése alatt, de aztán elmúlt. Ha teherbe estél esetleg, azon már úgysem tudsz változtatni, csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva. Én is hagytam ki az elején egyszer egy szemet véletlen, nem lett belõle semmi gond, most már másfél éve szedem lassan :) Remélem, nincs semmi gond nálatok se:)
Ha félsz a terhességtõl, cselekedj a tájékoztató szerint.
Minimális a kockázat, de van. Egy darabig használjatok óvszert.

Nagyban csökkentheti a teherbeesés esélyét, ha egy hónapban csak 2-3-szor vagyunk együtt, de azt megpróbáljuk a peteérés környékén?

Vezetem a hőgörbét is és ovus fájdalmaim is vannak, tojásos nyákom- szóval úgy érzem be tudom "lőni" az időt....csak valahol azt hallottam, hogy a spermák nem egészségesek, ha ritán van az együttlét...megköszönöm ha válaszoltok!

Legjobb válasz: Egy férfi igényeinek, és a spermáknak is ha tesz jót ha 3-5 naponta van házasélet. (A házaséletnek nem csak az a célja, hogy baba legyen belõle.)

Egy férfi igényeinek, és a spermáknak is ha tesz jót ha 3-5 naponta van házasélet. (A házaséletnek nem csak az a célja, hogy baba legyen belõle.)
1 vagyok: Még annyit hagy szóljak hozzá, hogy amikor itthon voltam a peteérésem napjától számolva 3 hetet csak pihentem csak vitaminokat zabáltam és csak azzal foglalkoztam, hogy a babuckánk beágyazódjon. Be is ágyazódott azt hittem minden rendben aztán 1 hét múlva el is ment. Na aztán kicsivel utána jött egy hónap mikor egy ismeretlen zaklatott, rettegtem az utcára is kimenni, a munkahelyen rengeteg stressz volt, több 10 kg-okat emelgettem, szóval egyáltalán nem volt ideális gyerek vállalásra az a hónap, és abban a hónapban sikerült a mostani babánk aki lassan 8 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Látod kedves 7-es válaszoló, nem mindenkinek a sex a központi téma.Fogalmad sincs mennyi oka lehet ennek! De hagyjuk! 4-es köszönöm.
4es vagyunk! Nekünk esélyünk nem is volt arra, hogy többet legyünk együtt, mert édesanyám agyvérzéssel volt kórházba és valahogy nem a szex volt egyikünknek se az elõdleges dolog februárba. Így én lepõdtem meg a legjobban hogy sikerült! De igen, nekünk az hozta meg! 8 hónapig elõtte nem sikerült!
Havonta 2x 3x ? ez komoly? szegény pasi!
A kérdező hozzászólása: Kedves 4-es válaszoló, akkor ha jól értem nálatok az hozta meg az eredményt, amikor "ritkábban" voltatok együtt és amikor sûrûn az nem használt? 1-es válaszoló, nem éreztem bírálónak a válaszod, mindenki véleményét elfogadom!
1 vagyok: Nem a saját véleményemet írtam le ha nem az orvosok, és szakirodalom állítását. Nem akarlak bírálni, kicsi vagyok én ahhoz, hogy másokat bíráljak.
Hát nem tudom! Mi februárban 3X voltunk együtt. Pé elõtt egy héttel, pé napján, és pé után egy héttel! Ma töltöttem a 8. terhességi hetemet. Mi próbálkoztunk minden nap együtt lenni, meg 2 naponta de nem volt eredménye!
elég egy szex is hogy együtt légy a pároddal ahhoz hogy baba legyen!az orvosok azt mondják hogy 2-3napot várjunk az együttlétek között hogy a férfi spermái "regenerálódjanak" !Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez a te véleményed, de nem mindenkinél van így.Nem minden férfi igénye egyforma és van olyan idõszak is amikor már a baba a fõ "cél".
kérdezõ! peteérés után csak 24 óráig életképes a pete, szóval ne utána csináljátok, hanem elõtte. a legjobb ha a katonák már helyben várják az eseményt, szóval 1 és 3 nappal pé elõtt ideális megejteni. gyakorlatilag már a pé napján is késõ, mert a cuccnak is idõ kell míg felvándorol.

BP-n a Nyugati környékén hol van olyan szoba, ahol ellehet tölteni 2-3 kellemes órát?

Ötleteket várnék, ahol nem nagy összegért jól tudnánk érezni egymást egy lánnyal. Nyugatihoz közel.

Legjobb válasz: Ott van sok vonta mennyetek be az egyik wc-be és dugjatok ott ;)

Ott van sok vonta mennyetek be az egyik wc-be és dugjatok ott ;)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm, találtam is egy megfelelõ helyet :) Holnap felhívom.

Mitől lehet? 2-3 napja ha felállok, lépek, akkor a szeméremcsontom környékén fura "nyilalló" szurkálást érzek? 29+4h km

Olyan, mintha beütöttem volna. Van, mikor a derekam is "zsibbadna". A babám amúgy elég aktív, mostanában rászokott nagyon a bujkálásokra ide-oda, és néha amikor kinyomja a popsiját (általában a pocim jobb oldalán, a köldököm közelében), akkor is feszít?, enyhén szúró fájdalmat érzek. Ezeket vehetem normálisnak? 29+4h km

Legjobb válasz: igen,ezeket veheted normális "jelenségeknek"

igen, ezeket veheted normális "jelenségeknek"
Teljesen normális, a baba nyomja az ideget, vagy valami belsõ szervet. Késõbb ha nagyobb lesz, még jobban fogod érezni bizonyos mozdulatoknál.

Ingyen vagy nagyon olcsón keresek forgácsot nyuszi alá Szentendrén vagy Budapesten a 3, 13, 17 kerületek környékén! Tudtok?

Legjobb válasz: Konkrétan nem, de fûrésztelepeken, meg olyan helyen nézelõdj ahol fával dolgoznak.

Konkrétan nem, de fûrésztelepeken, meg olyan helyen nézelõdj ahol fával dolgoznak.
Attól a forgácstól nagyon beteg lesz a nyuszid!!! Inkább vásárolj állatkereskedésben vagy szupermarketekben kapható forgácsot (ez nagyon olcsó, préselt zacskóban van, jó sok lesz belõle), de ez megbízható, nem poros, piszkos... Minden nagyobb boltban olcsón kapható (Match, Tesco, DM-boltok, stb.).
A kérdező hozzászólása: jelelnleg veszem, de mivel szinte minden nap takarítom, elég sok fogy... ezért gondoltam az asztalosokra...
Én õket tudom: http://ricanta.gportal.hu Fogács (pormentes) - 12Ft / liter Beszélj velük, biztos tudtok valahol talizni pesten.:)
A kérdező hozzászólása: Te ezt használod?
Nagyon sok fórumon volt már szó róla, ezért is merem ideírni de a nyuszit nem jó forgácson tartani! Légúti megbetegedést kaphat tõle és nem is olyan jó nedvszívó. (én például a fográcsra allergiás vagyok) Nem tudom mekkora a nyuszid de nem kell mindennap takarítani ha alomra van szoktatva, egyébként is kiszokta túrni maga alól amit aláteszel. Ha alomtiszta, akkor a fapelletet ajánlanám ami remek nedvszívó, a szagokat is benttarja, és csak 3-4naponta kell takarítani (de csak az alomtálcát).Egyszeri nagyobb beruházás, de nagyon sokáig elég (fressnapf)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!