Találatok a következő kifejezésre: A 3 mesnim (3 db)

A 3 utolsó mesnim első napjai: nov. 6, dec. 10, és jan. 11. Mikor lesz a következő peteérésem?

Mikor legyünk majd a párommal igen aktívak?? :))

Legjobb válasz: Szia 11+14=25 , azaz 25-én....elotte 3, kozben és utánna 3-nappal...

Szia 11+14=25 , azaz 25-én....elotte 3, kozben és utánna 3-nappal...
Szia! Számításaim szerint 21-22. napon, de javaslom vegyél Lh-tesztet a Dm-ben (5 db-os) és 17-23 nézzed!!! Sok sikert!
Peteérés bármikor lehet, tehát mindig legyetek együtt boldogan.-)
Mivel egyértelmûen hosszabbak a ciklusaid, mint 28 nap, de a 30-nál is, ezért javaslom, hogy a ciklus.hu-n vedd fel ezt az utolsó három ciklust, és az pontosabban kiadja termékeny napjaidat. Ez a +14 nem biztos, hogy pontos, hiszen nem 28 napos a ciklusod...
A számolgatás nem megbízható, ha a ciklusod ingadozó. Próbálj figyelni az egyéb jelekre is, pl erõsebb, tojásfehérje szerû váladékozás, enyhe görcs, hõmérsékletemelkedés (bár ez csak több hónap mérés után ad értelmezhetõ eredményt). Ne számolgass, csak legyetek együtt amikor jólesik, a görcsös együttlétbõl nem igazán jön össze baba.

Van itt olyan aki november 3-ra nem várja a mesnit? Van vmi jele?

Legjobb válasz: Ezt most komolyan kérdezed??? Mikor lesz még nov. 3!!! Semmi jele nem lehet!!!

Ezt most komolyan kérdezed??? Mikor lesz még nov. 3!!! Semmi jele nem lehet!!!
ez a mai görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5855b9c33b177814a37287.. semmi tünet, majd meglátjuk
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ki hogy van? Tünetek vannak már?
Szia!a tegnapi utolsó vagyok.semmi tünet nincs még.a hõm. esett egy kicsit, majd kiderül, hogy mi lesz belõle.És nálad mi újság?
A tegnap 15:25ös vok. Nekem tegnap délutánra bedurrant a hasam alja, azóta nem bírok semmit elviselni magamon. Nagyon érdekes. A hõm feljebb ment 36, 9-re. Nagyon izgulok, mert azt hiszem, most sikerült!!! Csak félek :( mi van, ha megint csak a szervezetem szórakázik?!?!!?
A kérdező hozzászólása: Nekem tegnap óta elkezdett szúrkálni a bal petefészkem, ma már jobban. Ma teszteltem : negatív :-((
nekem ma megjött!ti hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Ma egy kicsit barnázgatok, hát??? sztem meg fog jönni.
10-30 18:57-es vagyok. Már nekem is mensis érzéseim vannak, kívánós vagyok meg minden. Pattanásaim viszont kivételesen nincsenek! Holnap leszek a 14.dpo-n és sztem megjön, vagy szerdán. :((( Hõm még fent. De nekem mindig csak mensi alatt eseget le...
A kérdező hozzászólása: Abba maradt a barnázás, nagyon kevés volt. Ma a hõm 36, 7, görcsöl a hasam, mensi érzés van rajtam. Hát nem tudom mi lesz ebbõl?!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Ki hogy áll? Nálam még semmi, de szerintem holnap megjön :-(
Én is 3-4-re nem vártam, de ma reggel sajnos megjött. El is döntöttem, hogy szünetet tartunk. Nem számolgatok, nem veszem be a 3. adag Clostit sem. Egy kicsit pihentetjük ezt a dolgot. 1-2 hónap pihenõ után megint megpróbáljuk. Én nagyon el vagyok kenõdve, hogy a 2. Clostis hónapunk is sikertelen volt, mert a kisfiunk az elsõ gyógyszeres hónapban összejött. Már arra is gondoltam, hogy lehet nem is lesz több gyerekünk. Neked nagyon drukkolok, írj majd, hogy mi lett.
Én is nov. 3-4-ére nem várom és nekem ma kezdõdött olyan furcsa görcsölgetés a hasamban, de mást nem érzek. Nagyon örülnék, ha összejött volna. Remélem mindenki megírja, hogy alakult a hónapja.
Sziasztok. okt-25 19:24-es vagyok. Nekem tegnap és t.elõtt 36, 7 volt, de ma visszament 36, 8ra. Nem kevés nagyon? (átlag 36, 4) A növekedés üteme messze elmarad a szokástól. A két nap alatt krémes cucc volt és tegnap óta izomláz van a hasam aljában. De azt hiszem, ebben a hóban sem sikerült :((( Görbéje van vkinek?
Szia! Én nov.4.-re nem várom. Tünetem annyi, hogy fájdogál a méhemnél, meg a petefészkemnél, peteérés óta, és a hõm meg most kezdett el emelkedni 2 napja 36, 9 . Hát nem tudom mi lesz , mert csak keveset tudtunk együtt lenni, és igazából nem is tudom, hogy mikor volt pém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1ebbe8e51d398903f06a3c.. ez a ggörbém.
Elözõ vagyok. Neked van görbéd, és van valami tüneted?
Kedves utolsó!Nem beszólni akarok, de az együttlétek száma, nagyon kevés!2 alkalom.Mi végig szeretkezzük a hónapot, még sem jön a baby.Ha gyereket akartok, szerintem legyetek együtt többet.
Kedves nem beszoló! Tudom, hogy ténleg nagyon kevés, lehetne több is, én is azt szeretném, de a férjem csak ritkán tud itthon lenni, távol dolgozik.
Én is a körül várom. Vagyishogy NEM várom :) Még semmi jele, természetesen, hiszen ma vagyok mégcsak az 5. dpo-n. Még min. 5 nap :) ) (elõzõ terhességemet a 10.dpo-tól éreztem.) Annyira elégedett nem vagyok, mivel a hõm ritka alacsony. Na majd kiderül, még van ideje felmenni :)
szia!én nov.2-re nem várom.a hasam fáj egy kicsit-úgy mint menszi elõtt.itt a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5855b9c33b177814a37287.. szerintem nekem meg fog jönni.ebben a hónapban nagyon keveset voltunk együtt a párommal és nem is nagyon jókor.és veled mi újság?
Szia! Én is 2.-ára nem várom! nekem adtak gonal-f injekciót és meg is repesztették - jókor voltuk együtt, de a másik oldalamon policisztás volt az az oldal fáj, de nem bánom míg a másik nem!!!! szerintem most sikerült -úgy érzem!!!! remélem nem csalódok. sok sikert neked!
Én is nov. 3-4-re nem várom, de nekem még semmilyen tünetem nincs. Bár én most nem figyelem annyira a testem jelzéseit, mert múlt hónapban nagyot csalódtam. Menzi elõtt egy héttel nagyon megduzzadtak és fájtak a melleim, de menzi elõtt két nappal elmúlt minden tünet és meg is jött. Akkor megfogadtam, hogy most nem foglalkozom az esetleges tünetekkel. Majd kiderül, hogy sikerrel jártunk-e.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ovu után 5 nappal vok, mi a férjemmel aznap és elõtt 2 napot voltunk együtt, akkor nálunk sincs esély?? Nekem a derekam fáj, bármennyit bírnék enni, és néha melegem van , náha meg majd meg fagyok ( olyankor olyan mintha lázas lennék) nem tudom ez jelent e vmit.
Szia! Hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megvok. Tegnap nagyon rajtam volt/van a mindjárt megjön érzés, derekam leszakad, gyomrom egész nap "járkál", hol puffadok, fáradt vok! És te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Sajna 1 hét barnázás után megjött. Jön a köv. clostis hónap. Nagyon sajnálom, h nem jött össze!

Nekem már 2 héttel a mesni elött tüneteim vannak. Most clostil. -t szedek 3. adagnál vok. De nem érzek semmit és 1 hét múlva kéne megjönni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Én is clostilt szedek,2.adag.Nekem is voltak tüneteim,mell fájdalom stb.most csak nem várt elõtt 6nappal fáj, ég a hasam más tünet nincs.Szerintem a gyógyszer bekavar,remélem nincs igazam.

Én is clostilt szedek, 2.adag.Nekem is voltak tüneteim, mell fájdalom stb.most csak nem várt elõtt 6nappal fáj, ég a hasam más tünet nincs.Szerintem a gyógyszer bekavar, remélem nincs igazam.
A kérdező hozzászólása: kösike, akkor biztos nekem is ez van...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!