Találatok a következő kifejezésre: A 3 kutyám, ha (64 db)

3 éves Amstaff kutyámat, hogy tudnám hozzászoktatni a többi kutyához, ha folyamatosan csak támadni akarja őket, ha kisebbek, ha nagyobbak?

Legjobb válasz: hat fokozatosan szoktasd oket hozza,de foleg ugy,hogy ha jon veletek szemben egy masik kutyus,akkor tereld el a kutyud figyelmet jutalomfalattal,vagy jatekkal,es akkor tarsitani fogja azt,hogyha nem ugatja meg a masikat akkor jutalmat kap,es ezt meg fogja szokni

hat fokozatosan szoktasd oket hozza, de foleg ugy, hogy ha jon veletek szemben egy masik kutyus, akkor tereld el a kutyud figyelmet jutalomfalattal, vagy jatekkal, es akkor tarsitani fogja azt, hogyha nem ugatja meg a masikat akkor jutalmat kap, es ezt meg fogja szokni
Az én egyik kutyám is ilyen "zizi". Én mindig azt csináltam, hogy ha ugatta rászoltam, aztán leültettem, mondtam neki ott várjon meg és oda mentem a kutyához megsimogatni, aztán felkeltette az érdeklõdését, és szépen lassan közeledni kezdett, hogy megszagolja. Ha közben rávicsorgott rászoltam, leültettem, nem engettem közelebb. Aztán megint simogattam, õ megint jött és végül megszaglázták egymást. Ha közben megint vicsorgott megint leültettem. (De persze ez ne kölyök kutya legyen, mert az nagyon tud örülni egy kis siminek, és nehogy a féltékenységet hozzuk ki a kuyánkból.) Arra is kell figyelni, hogy sajnos vannak olyan kutyák, akik nem türik meg egymás jelenlétét, ha ezt tapasztalod inkább nagy ívben kerüld, nehogy balhé legyen belõle. :S
Szia:) Ugyanebben a cipõben jártunk, anno!Kiskorában félõs volt nagyon, ez késõbb átfordult nagyon kemény agresszioba!A futtato, ahova mellesleg most is járunk, nagyon bejött, mert ott bull terrier, minibull, staff, pit, bandog, stb...járnak csak.Hosszú ideig csak szájkosárban vittük be, de legalább el volt engedve, és volt kerítés, ami nem hátrány:) Prázon ha õ is "kattos"méginkább az lesz!Magátol rájön pár alkalom után, hogy felesleges a mûsor, jobban élvezi a játékot:) Amúgy a Cerberosnál meg tudják oldani a problémád!!!!!
Az én kutyám is kicsinek mindentõl félt, most másfél éves szuka, de minden kutyát megakar enni, nem engedném össze más kutyával!

A kutyám úgy néz ki tüzel. De van mellette mindig 3 kutya, ha elzavarom őket visszajönnek, de nem másznak rá. Mit csináljak?

szuka ez a 2. tüzelése. olyan válaszokat nem kérek ami pl.: az írásomról van vagy a kérdésr?l. Aki válaszol rendesen akkor annak köszönöm :)

Legjobb válasz: Vagy tüzel, vagy nem. Olyan nincs, hogy "úgynézki". Ha tüzel, akkor még nincs idõben, azért nem "másznak rá". Elzárni a szukát biztonságos helyre a tüzelés befejeztéig ?????? Na, milyen ötlet?

Vagy tüzel, vagy nem. Olyan nincs, hogy "úgynézki". Ha tüzel, akkor még nincs idõben, azért nem "másznak rá". Elzárni a szukát biztonságos helyre a tüzelés befejeztéig ?????? Na, milyen ötlet?
Zárd el, vagy ivartalanítás. Vannak ilyen tüzelõ bugyik, de nem érnek semmit egy igazán vehemens udvarló átjut azon is...
Zárd el, akár a lakásba is, de ne találkozzon kanokkal! És tüzelés után irány ivartalanításra!
Az elsõ idõben nem engedi magára a kanokat, késõbb igen. Egyetlen megoldás az elzárás (be a házba), majd tüzelés után pár hónap múlva ivartalanítás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen el fogom zárni.

Normális hogy a 3, 5 hónapos kutyám csak akkor behívható ha nincs ott másik kutya vagy ember, mert akkor inkább megy oda ismerkedni?

Ez kirándulás közben póráz nélküli sétánál volt. Amúgy szépen visszajön, séta közben nem marad le nagyon, max. 10 métert. Amúgy egy agárról van szó, erre a fajtára az a jellemző hogy idegenekkel tartózkodó... hát az enyém nem.

Legjobb válasz: nem atrtózkodó egy agár. 3,5 hónapos,minden érdekli,minden újdonság neki. Egyenlõre normális, ha mindenkihez odamegy.

nem atrtózkodó egy agár. 3, 5 hónapos, minden érdekli, minden újdonság neki. Egyenlõre normális, ha mindenkihez odamegy.
Szerintem kölyökként az összes kutyus barátkozós, de lehet, hogy tévedek. 3, 5 hònapos kutyus most nyílik a vilàg fele, ahol sok inger van, érthetõ, hogy érdekli minden :)
nem normmális, de 3, 5honapos kutyához képest jo:) Jol teszed h minél hamarabb probálod tanitani.Sokan elkövetik azt ahibát hogy" még pici majd ha nagyobb lesz tanitom"-nem szabad!:) De te jol csinálod. Én nekem ugy sikeredett megtanulni h mindig volt a zsebembe karikázott virsli és ha odajött akkor megdicsértem. Ha nem jött akkor sarkon fordultam és elmentem. Ha ez sem vált be (mert nincs idõd erre, olyana helyzet) Akkor hivd be, ha megtagadja menj oda és kösd porázra. De ha visszajön mondjuk 5szörörs behivásra le ne szidd, mert ugí fogja értelmezni h visszajött te meg leszidtad.
Normális, hogy nehezen behívható és az is, hogy barátságos. A kölyökkutyák ilyenek. Késõbb majd megkomolyodik, és amíg nem teljesen megbízható, addig tartsd pórázon.
Normális, de azért nem kell belenyugodni. Ha elsõ szóra nem jön, fuss el az ellenkezõ irányba, és hívogasd közben, elõbb-utóbb kapcsol és utánad szalad. Szokja csak meg, hogy ha hívják, menni kell :)
Én a behívó pórázt tudom ajánlani. 5 illetve 10 méteres hosszú póráz. Ha látod, hogy jön kutya felétek akkor felrakod rá. Elmegy, majd elõször behívod. Ha nem jön, nem kezded el rángatni, hanem 1-2 finom mozdulattal megrántod a pórázt és úgy hívod. Nekem bevált.
Ezért mondom, hogy fuss el. Motiváció kell neki, hogy visszajöjjön, és ha a sajt nem elég, növelni kell a tétet. Nem akarja, hogy ott hagyd, mert ragaszkodik hozzád, ezért utánad fog menni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sajt mindig van a zsebemben, és szokott kapni ha szépen visszajön. És ha odamegy idegenekhez és hívom akkor néz, meg látszik rajta hogy tudja hogy jönni kéne. Tudom még fiatal. De már elég nagy és ha olyanhoz megy oda aki fél a kutyáktól, mert ilyen is van, akkor azért megijedhetnek tõle.
Amíg nem biztos a behívása, csak akkor engedd el, amikor nincs más a környéken.


Mit csináljak ha a yorki kutyám nem hajlando az udvaron porázzal wc-ni csak a lakásba. Poráz nélkul meg nem engedhetem el mert nem jönn vissza és mégcsak 3 honapos hogy szoktassam rá hogy porázzal és az udvaron wc-en?

Legjobb válasz: Ha egy 3 hónapos kutya nem jön vissza hozzád, ott nagy bajok vannak. A kölykök még úgy vannak megalkotva, h mindenhova követik a gazdát. Õk jól tudják, hogyha elveszítenek, akkor meghalhatnak, így nagyon ragaszkodnak a gazdához és nagyon figyelik, h merre van. Ha ez a kötõdés nincs meg akkor ott nagyon nagyon el van valami rontva. (vagy még egyáltalán nem is próbáltad elengedni?) Ráadásul az udvaron hova mehetne? Engedd el és wczzen kinn! Ha most nem tanulja meg mind a behívást, mind a szobatisztaságot késõbb sokkal többet fogsz vele szenvedni - és ahogy a kérdésedbõl látszik nem vagy valami tapasztalt kutyás...

Ha egy 3 hónapos kutya nem jön vissza hozzád, ott nagy bajok vannak. A kölykök még úgy vannak megalkotva, h mindenhova követik a gazdát. Õk jól tudják, hogyha elveszítenek, akkor meghalhatnak, így nagyon ragaszkodnak a gazdához és nagyon figyelik, h merre van. Ha ez a kötõdés nincs meg akkor ott nagyon nagyon el van valami rontva. (vagy még egyáltalán nem is próbáltad elengedni?) Ráadásul az udvaron hova mehetne? Engedd el és wczzen kinn! Ha most nem tanulja meg mind a behívást, mind a szobatisztaságot késõbb sokkal többet fogsz vele szenvedni - és ahogy a kérdésedbõl látszik nem vagy valami tapasztalt kutyás...
A kérdező hozzászólása: amikor id kerult akkor szabadon elengettem és ahova mentem jött utánam mostanság meg valahogy nem jönn vissza akárhogy hivom.sokszor elnegtem porázz nélkul denem birom utána megfogni ezért nem is merem már elengedni mi egy 12 lakásos társasházban lakunk és sajnos olyan szomszédaink vannak akik nyitva haggyák a kaput és félek h kiszalad és akkor végkép nem birom megfogni
A kérdező hozzászólása: köszi ezt megfogadom.és azzal mit csináljak h ha valami rosszat csinál és leszidom megugat ha ölbeveszem vagy én vagy bárki harabdál egyszeruen nem lehet se simogatni se semmi mert játékosan harapdál erröl hogy tudom leszoktatni??
A kérdező hozzászólása: igen csak az a baj h mellete van még egy vizsla szeru kutyánk ami apumé meg van egy macska na veluk folyton játszik folyton morog rájuk meg harapdálja öket szoval még nevelni se lehet anyira mert mikor kiengedem az udvarra és netán kinn a macska és elvan engedve akkor ahova megy a macska oda megy ö is és olyankor nem lehet birni vele én 22 vok de ez miért is lényeg meg amugy nem fajta tiszta yorki csak anya ágrol az apa-i ágrol nem tudjuk mert az anya kiszököt mikor tuzelt.és ezzel is gondban vagyok mert nem tom h egyáltalán hasonlit e egy yorkira ha valakitöl kapnék egy email cimet h elkuldjem a képét h egyáltalán olyan lesz e mint egy yorki azt nagyon megköszöném
A harapdálást kutya módra kell neki megtanítani. Ha csak játékosan harapdál, az nem gond, a kutyák így játszanak. De ha erõset harap, akkor válaszul csípj bele a marjába. Ez olyan, mintha egy másik kutya harapással figyelmeztetné, hogy messzire ment. Nálam bevált.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit csináljak ha a yorkim netán jot csinál és megdicsérem megsimogatom meg minden és nem foglalkozik vele mintha ott se lennék mintha nem is dicsértem volna meg ezzelen mit csináljak?:(

3 hónapos kutyának ha nincs oltása meg akkor milyen idõközönként jön a doki oltatni a parvo vírus ellen?

Legjobb válasz: Magától semmikor. Legegyszerûbb ha elviszed a kutyát az állatorvosi rendelõbe. Én nem is értem azokat akik nem tudnak buszra szállni és elvinni a kutyát.

Magától semmikor. Legegyszerûbb ha elviszed a kutyát az állatorvosi rendelõbe. Én nem is értem azokat akik nem tudnak buszra szállni és elvinni a kutyát.
A kérdező hozzászólása: Holnap jön az állatorvos. Elõtte kérdezni kéne. Nem gondolod?
Már miért kéne a válaszolóknak kérdeznie?? Te tettél fel egy kérdést, amire választ kaptál. Hívd akkor a tehéndoktort, majd ha ne adj isten mûteni kell majd biztos viszi magával az egész rendelõt, gondolkozz már...
A kérdező hozzászólása: Hova jutott ez az oldal? Sok barom!
Tényleg biztosan az oldal a hibás. Miért kéne itt kérdezni? Az állatorvos tudja és azt fogja beadni neki, ami kell. Inkább az elõtt érdeklõdtél volna, hogy magadhoz veszel egy kutyát, aki nem kapta meg az oltásokat. Gondolom féreghajtót sem.
A kérdező hozzászólása: Orvost hívtam elõte hogy megkérdezzem a véleményét!
A kijáró orvos is ugyanúgy betartja az oltási sort. Parvo-kombi. Általában két hetente adják az oltásokat. Majd a doki eldönti, mibõl, hogyan oltja a kutyádat. kell majd adjon féreghajtó tablettát is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Erre voltam kíváncsi

SOS! Van egy hetem hogy megoldjam, ha nem el kell vinnem a kutyámat. A kan kutyam az éjjel közepén és hajnalban megállás nélkül ugatja a szuka kutyánkat, minden éjjel már tobb mint 3 hónapja. Mit csinaljak vele? - tényleg zavaró!

Legjobb válasz: Egy kancsó víz a pofijába és "csend legyen" parancs! Tudom drasztikusan hangzik, de nálunk is ugyanez volt. Hiába volt lefárasztva a kutya! Azóta nincs ilyen gond mióta 2-szer nyakon öntöttem!

Egy kancsó víz a pofijába és "csend legyen" parancs! Tudom drasztikusan hangzik, de nálunk is ugyanez volt. Hiába volt lefárasztva a kutya! Azóta nincs ilyen gond mióta 2-szer nyakon öntöttem!
A kérdező hozzászólása: Bevált a vizes módszer, csak annyit mondok ha nyitom az ablakot ssssss, és csend honol. Köszönöm mindenkinek:) )
Csak a kannát úgy kell használni, h ne lássa h te teszed. Jelen esetben a kutyád nem a kannától ijed meg, hanem attól, h te kimész hozzá. Mert tudja, h ha kimész, meg fog ijedni, mert egy ismeretlen, zörgõ tárgy repül felé. Nem a módszer a rossz, hanem ahogy te alkalmazod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat!
Elõzõ: ez így igaz!
Nem igazán értem magát a problémát se. Sétáltasd meg, és engedd be a kutyát a házba, és vígan el fog durmolni reggelig. Vagy ez túl bonyolult, inkább dögöljön meg? Pofám leszakad komolyan. Minek neked egyáltalán kutya? Ivartalanítani nem tudod, elkülöníteni nem tudod, beengedni nem tudod, nevelni nem tudod, gyanítom sétáltatni sem tudod. Akkor meg minek???
Az utolsót ne így csináld. A válasz írója is tökéletesen elkúrta a kutyája bizalmát. Érdekes is az az eb, ami ha látja a gazdáját közeledni megijed és elszalad...Istenem, mennyi idióta van....
Nekem ami bevált az az esti séta és utána etetés, így alszik éjszaka. És van még egy módszer, hasonló a vízzel leöntéshez, egy mûanyag dobozba (lehet flakon, vitaminos doboz, arckrémes doboz stb) apró csörgõ dolgokat tettem, gombokat, csavarokat és ha ugat, kimegyek hozzá és megrázom elõtte. Nem tudja, hogy honnan jön a hang és megijed, pár alkalom elég volt és most ha már nyitom az ajtót, szalad a helyére.
Miért ugatja? Nem egy helyen vannak?
De igen, tudod, csak nem akarod. Lehet kennelt csinálni, be lehet engedni a házba, vagy egy melléképületbe és lehet nyavalyogni, hogy nem tudom...
A kérdező hozzászólása: A kan nincsen ivartalanítva... Köszönöm mindenkinek, megpróbálom a tõlem telhetõt.
Sétáltasd meg, játsz vele. Utána nem lesz kedve ugatnia, bealszik :D
A kérdező hozzászólása: A szomszédok nem bírják elviselni. Egy helyen vannak. Nem tudom õket külön helyre zárni.
vidd el lefekvés elõtt egy jó ideig sétálni. a mi kutyánkra mindig rászóltunk ha nagyon ugatott még kiskorában, így nagy korára egyáltalán nem ugatja pl. az elhaladó embereket. meg kell rá tanítani. nincs ivartalanítva? mert akkor nem is csoda.
Az én kutyáimnak is nagy a pofája, éjszakára képtelenség volna õket kint hagyni az udvaron. De emiatt miért kéne õket elpaterolnom? Én minden este becsukom õket. Egyik megy a kiskazánházba aludni, másik bent alszik a folyosón. Egész este csönd van és kutyahorkolás:) ))
Lefekvés elõtt egy 2-3 órás séta.
Örülök, hogy segítettem! :)

Sims 3 hazikedvencekben ha véletlenül el visszi a kutyámat a szociális munkás hogy tudom vissza kapni? Ha lehet ilyet

Legjobb válasz: A szociális munkástól sehogy nem tudod visszakapni. Max. veszel egy új kutyát.

A szociális munkástól sehogy nem tudod visszakapni. Max. veszel egy új kutyát.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ha elhozok egy Rottweiler kutyust mire kell oda figyelni? Miből tudom meg, hogy fajtiszta-e a kutya ha nincs hozzá Törzskönyv? Itt egy link a kutyusról. Szerintetek fajtiszta-e? Sajnos csak ez az 1 kép van. Szuka 3 és fél hónapos kutyus.

http://kepfeltoltes.hu/view/120811/rottil_ny_www.kepfeltolte... Jpg

Legjobb válasz: hát ez inkább keverék, de szerintem ne fogadd el. Nem szabad szapoítótól venni kutyát, pláne nem egy ilyen kemény fajtát mint a roti. Ráadásul rengeteg betegség elõfordulhatnáluk.

Egyik haverom szaporítótól vett rotit, és 3 lábára diszpláziás a kutyus, többszázezer forintban van a gyógykezelés, és már hola vége... Nem éri meg kockáztatni. Neten találsz "B" kategóriás kenneleket, ahol törzskönyv nélkül kapsz 60 ezer forintokért DP mentes kiskutyát. Bár szívem szerint azt ajánlanám, hogy vegyél egy rendes lelkiismeretes tenyésztõtõl, aki csak törzskönyvvel hajlandó eladni kutyát, és garanciát is vállal rá, de inkább egy leinformálható papír nélküli kutya, mint egy szaporított kutyus egy bolhapiaci gyártószalagról. Mindenesetre kívánom, hogy legyen egészséges kutyus, akárhogy is döntesz.
Én is azt mondom, hogy pénzt nem szabad adni érte, de ha megelégszel azzal, hogy keverék, tudomásul veszed, hogy lehetnek késõbb problémák (egészségügyi vagy idegrendszeri)akkor ajándékba elfogadhatod. Tenyésztõtõl vásárolt kutyával is lehetnek gondok, csak jóval kisebb eséllyel, és õ vállal rá garanciát is.
hát ez inkább keverék, de szerintem ne fogadd el. Nem szabad szapoítótól venni kutyát, pláne nem egy ilyen kemény fajtát mint a roti. Ráadásul rengeteg betegség elõfordulhatnáluk.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...így van! :)
Teljesen egyértelmûen keverék. A felmenõi között esetleg lehet rottweiler, de nem biztos. Ajándék esetében mindegy, ha nincsenek különösebb elvárásaid a kutya irányába. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen méretû és tulajdonságú lesz.
aranyos kutya de csak fajtajellegû keverék ha nincs törzskönyve. Miért nem veszel inkább kennelbõl? Nincsenek ezek leszûrve, aztán kifogsz egy ideggyenge, beteg kutyust akkor aztán nagy lesz az orvosi számlátok.
Én nem mondanám rá rögtön, hogy keverék mert elég h.lye beállításban van a kutyus.Szembõl nincs kép?
A kérdező hozzászólása: Szia. Nincs sajnos szembõl kép csak ez. Most beszéltem azzal a hölggyel akitõl kapom a kiskutyát õ váltig állítja , hogy fajtiszta. Az apukája törzskönyvvel is rendelkezik az anyukája nem törzskönyves , de állítólag fajtiszta Rottweiler.
A kérdező hozzászólása: SB2011 Köszönöm szépen válaszod... akkor valószínûleg ez keverék lesz, gondoltam mert úgy látom mint ha kicsit hosszabb lenne az orra a kelleténél.
A kérdező hozzászólása: Hmm... Igazad van.Elgondolkodtató amiket írtál...és ezek szerint fogok dönteni az biztos!!! Köszönöm Válaszod!
Ha minden álmod egy rottweiler akkor érdemes rászánni a pénzt és rendes tenyésztõtõl venni. Ha kell, gyûjts, én 3 évig gyûjtöttem a kutyámra. Ha csak szimplán egy kutyára vágysz konkrét elképzelés nélkül, akkor szerintem nyugodtan elfogadhatod ezt az ajándékot. Nagyon aranyos kiskutya. Egyesek itt túlságosan messzemenõ következtetéseket vonnak le egy szál kép alapján, nem tudom honnan szedték, hogy nem fog rottira hasonlítani felnõttként... Mindenképp vidd kutyaoviba, én is járok most a kölyök kutyámmal és nagyon nagyon sokat segít. Ha oviba meg suliba hordod és eleget foglalkozol vele nem hiszem, hogy probléma lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod. Tulajdon képen ajándékba kapom és érdekelne, hogy vajon mire számolhatok...mennyire hasonlít a rottweiler-hez így külsõre. itt egy másik link azoknak akik nem tudnák azt megnyitni: http://kepfeltoltes.hu/120811/rottil_ny_www.kepfeltoltes.hu_..
Én is a rottweilereket bírom, de ez ha nem mondtad volna hogy "az" akkor azt mondanám hogy egy tacskó keverék a feje nagyon olyan. Amennyiben rotit szeretnél és törzskönyv nélkül minden képpen a szülõket vedd szemügyre és aztán a kicsiket!
Az állítólagon van a hangsúly.
Elvileg nem.
Egy darabig (1-2 hétig) még "utánafordulnak" a kanok. Legalábbis én ezt tapasztaltam a kutyáimmal.

Egy egészséges 3 hónapos husky kölyök kis "gömböc" kell, hogy legyen vagy inkább vékony legyen? És az baj, ha egész nap kint van az udvaron és csak késő délután jöhet be a házba? Nem fog megfázni? Van kutyaól és összebújik benne a többi kutyával.

Legjobb válasz: Egy 3 hónapos husky baba most kezd el nyúlni. 8 hetesen még gombóc, de aztán kezd nyurga lenni. Vékony semmiképpen. Fázni tuti nem fog, ha tényleg husky.

Egy 3 hónapos husky baba most kezd el nyúlni. 8 hetesen még gombóc, de aztán kezd nyurga lenni. Vékony semmiképpen. Fázni tuti nem fog, ha tényleg husky.
Ja annyira utálnak benn lenni, hogy épp 8-an melegítik a lábam.
Hát hamarabb bevihetnéd a házba úgy 13:30 körül. Legyen kicsit duckó de ne nagyon vékony vagy dagi.
északi kutyafajta hogy fázna már meg? :D Õ szibériából származik nem Afrikából! :D Neki ez a klima még meleg is. :D Az enyém is a hóban szeret aludni.
Ha vekonyat is valasztasz akkor sem fog vazna szoval... A husky utalja benn .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:) !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!