Találatok a következő kifejezésre: A 3 kislányom minden (84 db)

6 hetes kismama vagyok, ha minden jól megy, augusztus elején születik meg a második gyermekem. A kislányom áprilisban tölti a 3-at, szeptembertõl menne oviba. Szerintetek beírassam?

Vagy mit csináljak? Maradjon itthon velünk? Vagy csak délelõtt járjon oviba? Ha megy, akkor nem fogja azt érezni, hogy a tesója miatt kell oviba járnia? Hogy szoktassuk be egy 1 hónapos csecsemõvel? Betegségek? Annyira tanácstalan vagyok! Bocsi, egy kicsit sok lett a kérdés!

Legjobb válasz: Szerintem én nem kezdeném az ovit még szeptemberben. Esetleg a téli szünet után, januárban. Nálunk most januárban fog oviba menni a kislányom, és áprilisra várjuk a kistestvért.Úgy tervezzük,hogy a tavaszi szünetig jár majd oviba, de utána õ is csak szeptemberben megy újra. Úgy gondolom, érezheti azt a 3 éves, hogy mivel megérkezik a tesó, õt "lepasszolják". Nálunk (mivel már a 3. babát várjuk) volt példa már ezelõtt is a dilemmára: akkor a nagyobbik ovis gyerekem mellé decemberben született a kistesó, így addig járt oviba, majd pár hónapig itthon volt velünk. Nálunk így volt jó, remélem, most is beválik, szóval én azt tanácsolnám, hogy halasszátok el még az ovikezdést.

Szerintem én nem kezdeném az ovit még szeptemberben. Esetleg a téli szünet után, januárban. Nálunk most januárban fog oviba menni a kislányom, és áprilisra várjuk a kistestvért.Úgy tervezzük, hogy a tavaszi szünetig jár majd oviba, de utána õ is csak szeptemberben megy újra. Úgy gondolom, érezheti azt a 3 éves, hogy mivel megérkezik a tesó, õt "lepasszolják". Nálunk (mivel már a 3. babát várjuk) volt példa már ezelõtt is a dilemmára: akkor a nagyobbik ovis gyerekem mellé decemberben született a kistesó, így addig járt oviba, majd pár hónapig itthon volt velünk. Nálunk így volt jó, remélem, most is beválik, szóval én azt tanácsolnám, hogy halasszátok el még az ovikezdést.
Az enyémet is be akartam iratni januártól, de jön a kistesó áprilisban.. Nem fogom. Az az igazság hogy az újszülött mellett nem nagyon lesz energiám éjszakai szoptatások stb mellett majd reggel 8-kor elindulni hogy oviba menjünk! Pihenj amig lehet, nem marad le semmirõl a nagyobb mert nem megy oviba szeptemberben, majd januártól beiratod!
Ezen én is sokat gondolkodtam, augusztus közepén született a pici, a nagy akkor nyáron töltötte a 3-at. Végül ovis lett szeptemberben, semmi gond nem volt. Könnyen beszokott, nem volt féltékeny, nem volt beteges, néha kis nátha, de a picinek nem lett semmi baja. Nem bánom, hogy így csináltuk. Ebéd után hoztam haza.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); mindenféleképpen írasd be, azzal nem vesztesz semmit, ha úgy döntesz, hogy menjen akkor van rá lehetõséged, viszont ha nem íratod be akkor nem gondolhatod már meg magad. egyébként én csak ajánlani tudom az ovit, enyém nagyon szereti, nagyon sokat fejlõdött és nagyon kell neki a gyerektársaság. azért ha belegondolsz, vagy a lestrapált anyával és a kistesóval van otthon és unatkozik délelõtt, ne szépítsük, azért sok idõ nincs rá a 3 óránkénti etetések mellett ami fél óráig eltart és utána jön a 20 perces büfik majd altatások... vagy tök jót játszik, eszik, mozog, énekel, mondókázik míg te rendbeteszed a dolgokat, ellátod a kicsit és a délutánodat tudod úgy intézni, hogy maradjon rá is 2 etetés között idõd :) viszont 1 hónapossal nem biztos, hogy be tudod szoktatni, de majd látod, kezdhet késõbb is, mikor a kicsinek már kialakult a napirendje, nem egy hosszú dolog a beszoktatás, nálunk 1 hétig 1, 5 órát kellett bent lenni vele, utána még egy hétig nélkülem volt bent ennyit :)
Ne vidd. Egyreszt mindenfele betegseget haza fog vinni, a baranyhimlotol kezdve a nathan at az influenzaig, hasmenes, stb. Masreszt macera odaerni reggel idoben, delbenerte menni. Plusz legalabb nem erzi ugy, hogy "lepasszoltad", be tudod vonni a kicsi koruli dolgokba, tudsz vele foglalkozni. Boldog babavarast.
Én beíratnám, de ebéd után hazahoznám :)
Szerintem irasd be akkor, amikor betölti a 3- at.

Kislányommal gyeden voltam 2 éves koráig, azóta gyest kapok. Tervezzük a második babát. A kérdésem az hogy ha akkor szülök kb mint amikor betölti a "nagy" a 3-at, akkor mit fogok kapni? Gyedet, gyest? És kb mennyit?

A munkaviszonyom nem sz?nt meg.

Legjobb válasz: A gyest le kell mondani, ha a kicsi megszületett, és a nagy még nem lett 3 éves, mert az csak addig jár, és utána ugyanazokat kaphatod, mint amiket a nagy után kaptál annak idején, + a kicsi után is kapsz családi pótlékot. Ha a nagy betölti a 3 évet, akkor nem tudom, de gondolom a munkahelyel meg lehet beszélni, hogy szabit veszel ki, vagy bemégy valamennyit dolgozni, és utána indítják a terhességi gyermekágyit, ha megszültél.

A gyest le kell mondani, ha a kicsi megszületett, és a nagy még nem lett 3 éves, mert az csak addig jár, és utána ugyanazokat kaphatod, mint amiket a nagy után kaptál annak idején, + a kicsi után is kapsz családi pótlékot. Ha a nagy betölti a 3 évet, akkor nem tudom, de gondolom a munkahelyel meg lehet beszélni, hogy szabit veszel ki, vagy bemégy valamennyit dolgozni, és utána indítják a terhességi gyermekágyit, ha megszültél.
Igen, ugyanúgy jogosult vagy a tgyás-ra és a gyed-re, mint az elsõ babával, csak annyi a különbség, hogy ha nem lesz a két gyerkõc között 180 bérezett napod, akkor a tgyásnak is lesz maximuma (a minimálbér kétszeresének 70%-a lehet maximum.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

A kislányom ma 3 hónapos. A dr. nő minden héten, 2 hetente vizsgálja meg. Ma viszont közölte, hogy kislányunknak szívzöreje van, de ezt még kinőheti. Hová fordulhatnék?

Legjobb válasz: Nekünk is ez volt. Csak nála 2hetesen vették észre. Mi kaptunk a házdokitól beutalót kardiológiára,ott szívuh-zták meg EKG-t raktak rá. Megnyugtatlak,ha ezzel lehet... Sok babának van ÁRTALMATLAN szívzöreje,amit kinõnek. Mi már 1évesek és elmúltunk,de ugyanúgy van neki.

Nekünk is ez volt. Csak nála 2hetesen vették észre. Mi kaptunk a házdokitól beutalót kardiológiára, ott szívuh-zták meg EKG-t raktak rá. Megnyugtatlak, ha ezzel lehet... Sok babának van ÁRTALMATLAN szívzöreje, amit kinõnek. Mi már 1évesek és elmúltunk, de ugyanúgy van neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.
Nekünk is volt, ÁRTALMATLAN a dolog, ahogy növekszik úgy halkul és egyszer csak nem lesz...ne aggódj.6 hós baba anyukája
Nálunk ugyanez volt. Pár hónappal késõbb elmúlt!


A 3 éves kislányom minden éjszaka átjön hozzánk aludni. Ezt kb. 1, 5 hónapja csinálja. Valamikor nem hajlandó még ott elaludni sem. Hogyan szoktathatom vissza a saját ágyába?

Nem akarom magunk közé szoktatni.

Legjobb válasz: En ugyanezt csinaltam 3-e evesen....mondjuk en nem emlekeztem semmire, mert alvajaro voltam...anyu mondta mindig hogy atmentem hozzajuk aludni....ne aggodj egy ido utan le fog szokni rola a lanyod en is leszoktam az "atjarkalasrol"....de ehhez ido kell,....mondjuk engem nem szoktattak le....egy ido utan nem mentem tobbe at....ne aggodj ez el fog mulni

En ugyanezt csinaltam 3-e evesen....mondjuk en nem emlekeztem semmire, mert alvajaro voltam...anyu mondta mindig hogy atmentem hozzajuk aludni....ne aggodj egy ido utan le fog szokni rola a lanyod en is leszoktam az "atjarkalasrol"....de ehhez ido kell, ....mondjuk engem nem szoktattak le....egy ido utan nem mentem tobbe at....ne aggodj ez el fog mulni
Na azért ez nem ilyen egyszerû, nagyon is rá lehet szoktatni egy gyereket arra, hogy a szülõk között aludjon és ez hosszú távon senkinek sem jó. Próbáld meg azt, hogy ha átjön a ti ágyatokba, akkor kedvesen de határozottan visszakíséred a saját ágyába, betakarod, halkan beszélsz hozzá, megvárod amíg elalszik és utána mész ki a szobából, így talán nem érzi magát egyedül és egy idõ után leszokik az éjszakai felkelésrõl. De lehet, hogy valami feldolgozatlan problémájá van, amirõl nem tud beszélni. Nem történt valami mostanában, ami felzaklatta? Ha nem tudod megoldani, egy gyermekpszcihológus segíthetne, nem olyan borzasztó dolog segítséget kérni a szakembertõl, csak sokan idegenkednek tõle, mert úgy érzik, ha pszcihológushoz mennek, azzal azt sugallják, hogy kezelhetetlen a gyerekük. Pedig ez nem így van, tõlünk nyugatra nem szégyellnek az emberek segítséget kérni szakembertõl, itt sem kéne, hogy így legyen. Szóval ha nem sikerül mondjuk egy hónapon belül megoldást találni a problémára, akkor kérjetek segítséget. A gyerekorvos általában tud ajánlani megbízható, kedves gyerekpszcihológust.
Szerintem is jó megoldás lenne a pszcihológus. Amúgy miért nem volt hasznos a második válasz?
Szerintem is az okát kellene megtalálnod, hogy miért megy át aludni. Az elõttem szólókkal pedig egyetértek, ha nem tudsz rájönni, nyugodtan kérjél segítséget pszichológustól, nem kell idegenkedni tõle. A társadalmi felfogást kellene egy kicsit szerintem megreformálni. Attól te még ugyanolyan jó anya vagy. Nekem a keresztlányom csinálta ezt, és nem szokott le magától. A sógornõm ráadásul engedte, így kb. 1 évig együtt aludtak. Gondolhatod, hogy utána hány sírós éjszaka és veszekedés volt.
Szia!Az én kislányom is ezt csinálja kb azóta.Most már 5 lesz.Én arról lemondtam-egy idõre-hogy leszokik róla.Van úgy hogy hetekig nem csinálja, aztán megint.Van olyan éjszaka, hogy 3*jön.(Ez ritka.általában 1-2)Azt elértem , hogy vita nélkül visszaviszem ölben.De persze hagyom pár percet had bújjon hozzám.Magyarázd meg neki, hogy nektek is kényelmetlen ha ott alszik, mert õrá vigyázol.Nem pihened ki magad, holnap nem tudsz vele játszani.Hivatkozz az állatokra(plüssre gondolok)amik az ágyában õt várják. Remélem segítettem.Bízzunk benne, hogy egyszer tényleg elmúlik ez a hobbi.
Unatkozik, fél, fázik, stb. Homályos emlékem szerint volt egy fotelágy a gyerek szobájában és ilyenkor egy pár nap ott aludtam, vendégségben :) Néha délutáni alvásként is.

A 3 hónapos kislányomat ha a pihenőszékbe vagy a hintába teszem mindíg eldől egy kicsit a jobb oldalára! Ez azt jelenti, hogy baj van a gerincével?

Legjobb válasz: Még nem tud ülni. Ne erõltesd a pihenõszéket, csak akkor, ha a kislányod már önállóan fel tud ülni, és képes megtartani magát.

Még nem tud ülni. Ne erõltesd a pihenõszéket, csak akkor, ha a kislányod már önállóan fel tud ülni, és képes megtartani magát.
Dehogy. Még nagyon kicsi, azért dõl el. Egyébként minden babának megvan a kedvenc póz ahogyan fekszik, a kedvenc oldala amelyikre a fejecskéjét sokkal többet fordítja mint a másik oldalra, nekünk felnõtteknek sokszor úgy néz ki mint egy kényszertartás, a babáinknak meg úgy a jó. A te kicsidnek korai még az ültetés.
Ha beleülteted, amig még nem tud önállóan ülni, akkor baj lesz a gerincével.Hagyd szépen a kiságyában, el van ott egyedül is szépen.
A kérdező hozzászólása: Nem ültetem!A hintában is szinte fekszik és a pihenõszékben is, mert több pozícióba dönthetõ!!!Ezeket szerintem nem lehetne ujjszülött kortól használni ha károsak lennének!Vagy tévedek!!!
Miota? Lehet egy kis szopasi sztrajk. Kitartas, elmulik.
Nálunk is volt ilyen, pont ennyi idõs volt a babám. Beletelt egy kis idõbe, mire rájöttem a megoldásra. Elég érzékeny baba, és csak nyugodt körülmények között tudott szopizni. Ha jöttek-mentek körülöttünk, vagy nem figyeltem rá 100%-osan, vagy ha vmiért ideges voltam, nem akart enni. Próbáld ki, hogy elvonulsz vele egy nyugis, csöndes szobába/sarokba, megnyugtatod, és utána kínáld meg. Lehet, hogy nálatok is ez a gond. Ha nem ez a baj, lehet még valamilyen fájdalom is az ok, pl. reflux esetén fájhat a nyelõcsöve.
vagy szájpenésze is lehet, az is fájhat úgy hogy nemtudnak enni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos refluxa az van! De minden etetes elott kap specialis tapszert refluxra de csak 30 ml-t. Azutan meg kapja a tejcsit. Probaltam mar hogy elvonulok de az sem segit! Rossz nezni hogy ehes de csak akkor tudom megetetni ha elalszik! Koszonom a tanacsokat!!!
Hogyan kapja a 30 ml tápszert? Ha cumisüvegbõl, igen erõs a gyanúm, hogy "cumizavaros" lett, a tápszert könnyebb meginnia üvegbõl, és szeretné így megtölteni a pocakját. Ha így van, nekem egy ötletem van: nemrég adtam a babámnak BioGaia cseppet, és olvastam róla, hogy reflux esetén is kedvezõ a hatása, mivel serkenti a gyomor ürülési ütemét, ezáltal csökkenti a bukások számát. Ez egy probiotikum, laktobacillust tartalmaz. Lehet, hogy ez segítene és nem kellene sûrítõt (Nutriton?) adnod a babának, csak szoptatni, és helyreállna a rend.

Szeptemberben kezdtük a bölcsit, még mindig minden reggel sírva megyünk 3 éves kislányommal. Más gyereket sosem látok sírni, csak az enyémet. Van így másnál is?

Legjobb válasz: Amikor ovis voltam, láttam, hogy reggel balhézik néha valamelyik gyerek. Egyszer kipróbáltam én is, sírtam, anya anya stb. Kíváncsi voltam, mi történik, bár haza nem nagyon volt kedvem menni. Anyu rendíthetetlen volt, nem sajnálkozott, csak húzta a száját, és ugyanúgy otthagyott. Mivel semmi sem történt, nem is csináltam többet.

Amikor ovis voltam, láttam, hogy reggel balhézik néha valamelyik gyerek. Egyszer kipróbáltam én is, sírtam, anya anya stb. Kíváncsi voltam, mi történik, bár haza nem nagyon volt kedvem menni. Anyu rendíthetetlen volt, nem sajnálkozott, csak húzta a száját, és ugyanúgy otthagyott. Mivel semmi sem történt, nem is csináltam többet.
Kérdezted õt, hogy miért sír? A bölcsiben kérdezõsködtél? Biztos van oka...
A kérdező hozzászólása: Azt mondja nem szeret bölcsibe menni. Felsorolja hogy szereti a bölcsis néniket, a gyerekeket, de a bölcsit nem. Ha megkérdezem miért nem azt mondja, azért mert én nem vagyok ott..
Sajnálom hogy így jártok ti is. Nekünk is így telt a bölcsi másfél évig sírva jártunk, reggel a elvállás volt nehéz utána már nem volt gond. Majd jött az ovi ott átmenetileg nem volt gond, de most h jön a tesó megint sírva megy be, szeretne inkább velem lenni. Az ovónõk azt mondják feszegetik a határt, amibõl nem szabad engedni, reggel megy a mûbalhé, de csak addig amig ott vagyok, utána önfeledten játszik egész nap. Lelkiterrort alkalmaz az én kicsifiam :-) Szerintem nem akar levállni rólam azért csinálja. Erõsnek kell lenned majd megszokja.
Az én lányom szerencsére már nem sír, örömmel jár, bár én egy-egy betegség után még mindig félek bevinni, nem tudom mi lesz. De szerencsére nem sír. Látom rajta, hogy szeretne velem lenni, mindig jön, hogy anya még megsimogatlak, még megölelgetlek, még adok egy puszit stb. De nem sír. Én azonban kiscsoportosként minden áldott nap sírtam végig. Amikor elindultunk, akkor elkezdtem és amíg anyu be nem adott, addig ment a sírás. Miután anyu elment, abbahagytam és semmi gond nem volt. Ha ilyen jellegû sírások vannak, akkor az tényleg neked szól. Biztosítani kell a szeretetedrõl, de rendíthetetlennek kell lenned. Nem szabad, hogy lássa rajtad, hogy sajnálod, hogy fáj a szíved. Ha nem vinnétek, akkor ajánlom, vigyetek valami kis állatot, amit szeret, mert az biztonságot nyújt neki. Az én lányom is viszi a maciját már kezdetektõl, azt mondják az óvónénik, hogy nagyon vigyáz rá, szikrákat szór a szeme, amikor valaki szemet vet a macijára. Mindig vele van. :)

3 hónapos kislányomnak folyik az orra, de más tünete nincs. Naponta 2x leszívom neki, mindig jön de nem sok. Ma kapná a 3 hós oltást, szerintetek beadja neki így az orvos? El lehet ezt halasztani?

Az is lehet hogy allergia, vagy a fogzástól van, nem tudom, csak félek hogy az oltástól még betegebb lesz.

Legjobb válasz: Ugyanígy volt nálunk is pont ma. Csak õ négy hónapos. Én szóltam a doktornõnek. Meghallgatta, megnézte a torkát. Mondta hogy megkaphatja. Írt fel neki orrcseppet.

Ugyanígy volt nálunk is pont ma. Csak õ négy hónapos. Én szóltam a doktornõnek. Meghallgatta, megnézte a torkát. Mondta hogy megkaphatja. Írt fel neki orrcseppet.
Majd az orvos eldönti, ha mondod, mi a gond vele. Bár én nem porszívóznám, ha csak vízszerû folyadék jön belõle. Elég drasztikus megoldás, akkor indokolt, ha sûrû, elszínezõdött váladék van ott, amit nem tud a kicsi kifújni, ugye?
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem nem lesz baj. Amúgy szerinted lehet ez allergia inkább?
Szerintem dokija válogatja ha nem piros a torka lehet beadja .De nincs gond a halasztással unokatesó is egy hónappal késõbb kapta meg az oltásokat!(nálunk csak havi egyszer van oltás)Jobbulást kívánok!
Én azt olvastam, hogy ha készül a foguk akkor egy picit legyengül az immunrendszerük, és lehet attól van. Én erre tudok gondolni nálunk.
Én nem adatnám be, akármit is mond az orvos, csak ha teljesen egészséges. Nem õ fog mellette ülni ha lebetegszik. Ilyen esetben nem lesz semmi baj ha halasztjátok 1-2 hetet. Én nem adattam be hasonló esetben.
A kérdező hozzászólása: Amiatt porszívózom, mert szörcsög tõle, és szopizni se tud rendesen, mert nem kap levegõt, de amúgy vízszerû jön inkább. Megpróbálom kiharcolni a halasztást.
Te vagy az anyja, te döntesz. Nem kihagyni akarod az oltást, csak halasztani. Megmondod és kész. Erõszakkal nem olthatják be. Az orvosnak csak darab-darab. Ki tudja mi bújkál benne.
Szia! Nálunk ugyan ez volt, múlt héten mentünk 3 hós oltásra, és eléggé folyt akkor az orra. Megnézte a doki, azt mondta, hogy a foga piszkálja, attól kicsit több a váladék az orrában. Megkapta az oltást, és semmi gond nem volt utána.

Mikor a számítógépen levelet írok 3 hós kislányom mindíg ott van velem. Múltkor magától leírta: pék. Lehet hogy a betűket már kezdi ismerni, de beszélni még nem tud?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szeritnem kivan zárva, h ismeri a betûket. CSupán csak a véletlen mûve. na meg egy 3 hós babának nem hiszem, h jót tesz, h a szgép elõtt van.

Ne haragudj, de szeritnem kivan zárva, h ismeri a betûket. CSupán csak a véletlen mûve. na meg egy 3 hós babának nem hiszem, h jót tesz, h a szgép elõtt van.
Ez a kérdés nem komoly, ugye??
Remélem ez csak kamu kérdés, mert ha nem, akkor nagyon sajnálom a kislányodat...
Ha háttal rakod le a géphez, akkor nem fogja ismerni az egész magyar ábécét. Már csak 41 betû van hátra...
A kérdező hozzászólása: Észkombájn! Egy éve tettem fel ezt a kérdést. Az emberek 98% le is vágta hogy pojénról van szó... Úgy látom Te a roszindulatú 2%-ba tartozol...
Istenem szegény gyerek! Mi lesz belõle, ha az anyja ilyen értelmi színvonalon van??? Megáll az eszem az ilyen kérdésektõl..:( Mondjuk mindig is azt hallottam a pedagógusoktól, hogy nincs hülye gyerek, csak hülye szülõ!
Ha háttal van a gépnek, akkor is felolvasod a szöveget? Mert ilyen esetben szintén nagyon gyorsan fog tanulni...
NEm szabad ennyire a gép világába engedni, õ meg még pláne kicsi.Az egyik ismerõsöm úgy járt a gyerekeivel, hogy õk is ezen nõttek-nõnek fel és mikor bekerült iskolába egyszerûen már nem érdekelte az órai anyag.megtanult magától írni , olvasni-sõt az angolba is belelát.Most kínlódnak vele, mert nem köti le az órai anyag és nem értette honnan tanulta meg ezeket.Mire felvilágosítottuk, hogy hagyja játszani és mivel ott angolul vannak a lépések rájött mi mit jelent , megismerte a betûket szavakat..és már megy minden magától.Olyanok mint a szivacsok m indent magukba szívnak.Amit írsz az a véletlen mûve egy 3hónapos babának még nincs ekkora intelligenciája, hogy a betûket nézze örül ha ismerkedik a dolgokkal, de nem szabad ezt engedni neki.Mindennek meg van a saját ideje sztem.
Hûha, ez tényleg gáz!
A kérdező hozzászólása: Igaz, nagyon igaz. Erre nem is gondoltam hogy bánthatja a kis szemét. Akkor azt hiszem majdd héttal rakom oda magam mellé, mert a kiságy a szobában van, ott meg nem akarom egyedül hagyni, mert dolgoznom viszont kell.
Majd meglátod késõbb is, abszolút nem érdekli, hogy egyáltalán az mi, csak ütögeti. Sõt késõbb csapkodni is fogja. Az én babám most 10 hónapos, miután sokat gépelek, jön folyton és csapkodja a billentyüzetet, de nem is látja. Ez butaság, amit kérdezel, már ne haragudj. És tényleg nem jó, hogy magadmellé veszed, miközben gépezel. Gondolj bele, a mi szemünknek sem jó, hát még neki, mikor most kezd el igazán fejlõdni a szeme.
A kérdező hozzászólása: komoly kérdés volt, olyan értelem a kincsem, gondoltam hátha a szavakat még nem tudja kimondani, de esetleg valahogy a betûket már párosította a kimondott hangokkal. Mindíg hangosan felolvasom neki amit írtam.
A pojén az is poén?:)

3, 5 hónapos kislányom mindig nagyon sír a mama kezében. Miért?

Kb. 2 hónapos koráig semmi gond nem volt.megyünk hozzájuk,ők is jönnek.heti min.2x találkozunk.Azóta viszont náluk is és itthon is sír ha ő fogja meg.amúgy hangját sem hallani,igazából nem is szokott sírni ,max.nyafog ha fáradt éhes.találkozik más emberekkel is,voltunk másnál is,egyetlen egyszer sem volt gond.jó köztünk a viszony,imádják,fiatalos kedves nő és mégis.Persze mindig mondjuk,jaj most rossz napja van,álmos,éhes stb. de nem igaz mert csak akkor viselkedik így ha ő a közelében van.Nem értem!!! Valakinek hasonló tapasztalat??????

Legjobb válasz: Nem visel valami eros parfumot vagy hasznal illatos oblitot a mama?

Nem visel valami eros parfumot vagy hasznal illatos oblitot a mama?
Az enyém is az anyósomnál nincs el! Mindenki másnál elvan kiskorától kezdve, kivéve õt! De nála már egész kiskora óta sír, és feszeng! Én arra tudok gondolni, hogy nagyon erõs, éles, hangos hangja van! Hiába mondjuk neki, hogy próbáljon meg halkabban, lágyabban beszélni, pár percig úgy tesz, majd újra átvált az eredeti hangszínére! És egyszerûen nincs el nála a gyerek! Ja, és kicsit olyan "görcsösen" bánik a gyerekekkel anyósom, kapkodva! Nem tehet róla, õ ilyen ember, de szerintem ezt egy gyerek megérzi! Másra nem tudok gondolni, mert még egy vadidegennel is elvan a gyerekem, csak vele nincs!
Nekem is ilyen volt a fiam, de õ a saját anyám közelében volt ilyen feszült, sírós. A lányom kifejezetten jól érezte magát nála, vele. Kb. 3 éves korára "nõtte" ki. Az öcsém ikerfiai 1 évesek múltak, õk is nyûgösek ha anyu ott van. Én úgy látom, h ez anyut is frusztrálja, azért õ sem igazán tudja, mit csináljon ilyenkor a babák közelében, nem igazán mer még játszani se velük, inkább csak szemlél, próbál bekapcsolódni ...
Mi május 2-án leszünk 4 hónaposak és a kisfiam apósom kezében sír, eddig soha nem volt ilyen mosolygós barátságos baba. Szerintem most már elég nagy ahhoz hogy megkülönbözteti azokat akit ritkán lát. *-*
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok! Látom nem vagyok egyedül.Hát igen, talán õ megérzi még azt is amit én nem, vagy csak nem merek bevallani.Azt nem mondanám, hogy nem kedvelem az anyósom, de azért nem tudok igazán a közelében feloldódni..Igen nálunk is az van, hogy mindenkivel édes, a tök idegennel is, csak nála ordít.
Nálunk is anyóstól ordít csak. Valószínû érzi a babám, hogy én sem kedvelem anyóst... Pedig nagyon próbálom leplezni, de az érzéseimen nem tudok változtatni sajnos. :(
Nálunk csak anyós, és anyós anyukája kezében sír, illetve akkor, ha õk közelednek. Nem igazán kedvelem õket, és emiatt arra gondolok, hogy még a hasamban érezhette a feszültséget, mikor az õ hangjukat hallotta. Akkor is sírt tõlük, mikor csak apával ment, tehát én nem voltam ott. Más tippem nincs :)
Nálunk pont ugyanez volt. Én a bagószagra gyanakodtam (mivel a nem dohányzó barátnõm kezében simán elvolt a kislányom). Pár hónap alatt "kinõtte" a dolgot. Imádja mindkét bagó-szagú nagymamit (most már másfél éves).
A kérdező hozzászólása: Ez nem rossz ötlet, én nem éreztem még, de kiderítem, köszönöm!
Ugyan ez a jelenség volt nálunk is. Ugyan így 2 hós koráig semmi gond nem volt, aztán hirtelen elkezdett sírni nála. Max egy hónap, és elmúlik, ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!