Találatok a következő kifejezésre: A 3 kislányom (795 db)

Mit szólnál hozzá ha valaki fiú alsógatyát venne a 3 kislányodnak, majd rá is adná, mégpedig anélkül, hogy előtte ki lett volna mosva?

Rábíztam valakire a lányomat és amíg én nem voltam ott addig történt mindez.

Legjobb válasz: Gondolom a gatyát véletlenül vette, az illetõ valószínûleg bugyit akart venni. A mosás érdekes kérdés. Én mindig kimosom az új ruhákat, csak tisztán veszem fel, de sok embert ismerek, fõleg vidéken, akiknek ez furcsa. Nem örülnék neki, ha kimosás nélkül adná a lányomra, talán meg is jegyezném neki, hogy mi elõtte ki szoktuk mosni, de cirkuszt nem rendeznék belõle.

Gondolom a gatyát véletlenül vette, az illetõ valószínûleg bugyit akart venni. A mosás érdekes kérdés. Én mindig kimosom az új ruhákat, csak tisztán veszem fel, de sok embert ismerek, fõleg vidéken, akiknek ez furcsa. Nem örülnék neki, ha kimosás nélkül adná a lányomra, talán meg is jegyezném neki, hogy mi elõtte ki szoktuk mosni, de cirkuszt nem rendeznék belõle.
Használt ruha volt? Akkor kiakadnék. Amúgy nem. Volt már hogy vettünk fehérnemût a lányomnak és õ fiúsat választott (nem hercegnõset, hanem autósat). Ekkor volt 2.5éves, nincs ebben semmi.
Ha fiamra adna lányos bugyikát kiakadnék. De a te esetedben nem. Mosást mondanám, hogy nálunk szokás kimosni, de azért nem rendeznék patáliát belõle. Nem lesz baja.
Valakire rábíztam aki gondolom csak jót akart és vett neki, fehérnemût, nos ha új volt akkor nem hal bele a lányod, bár én is kiszoktam öblíteni, használtan meg csak nem vesz senki fehérnemût.
Nagyon nem díjaznám, és nem bíznám rá többet a lányomat.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, a 3 éves kislányomnak vette.
Ne bízd másra a gyereked akkor, nem lesz tõle semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jószándékból vette, meg így akart kedveskedni, de én nem fogom ráadni, mert nem csak fiús színû és mintájú, hanem olyan "tökös" szabású, ráadásul van belõle vagy 8 db. Engem az egészben az akasztott ki, hogy mosatlanul ráadta, tudom be volt csomagolva meg nem lesz tõle semmi baja, de én sem szoktam így felvenni a bugyikat. Na mindegy nem akarom túllihegni, csak kíváncsi voltam, hogy ez tényleg ilyen természetes dolog, hogy megvesszük és felvesszük, nekem nem jutna eszembe és rosszul esett, na. Egyéb ruhadarab még elmegy, de nekem ez valahogy nem.
Megértelek, de biztos vagyok benne, hogy jót akart az illetõ. Mindenesetre nagyon "okos"nak kell lennie, ha így félre nézi a dolgokat. Anyósom 60 éves, de biztos vagyok benne, hogy ekkora bakit nem követne el õ sem. Elég látványosan jelzik a csomagoláson is, hogy lány vagy fiú alsónemûrõl van szó... Amit ráadtak - nem lesz semmi baja, de én sem adok rájuk semmit egy elõzetes mosás nélkül akkor sem, ha csomagolva volt - azt kimosnám, aztán szépen elajándékoznám az egész pakkot valakinek, akinek kisfia van... :)

14 hetesen a szonográfus kislányt mondott, láttam én is a 3 csíkot, akkor tuti kiscsaj?

Legjobb válasz: Nem, még nem biztos. Én viszont láttam a 20. heti uh-n pont egy pillanatra elkapta szonográfus a nuniját, de õ nem látta mert épp akkor fordította el a fejét. Onnantól már tudtam hogy kislány lesz, és én nem 3 csíkot láttam hanem egy nunit. És tényleg kislány lett!:)) sajnos ilyenkor még tévedhet a szonográfus, sokszor látják a kisfiúkat ebben a korban kislánynak! De drukkolok!:)) Te mit szeretnél mi legyen?

Nem, még nem biztos. Én viszont láttam a 20. heti uh-n pont egy pillanatra elkapta szonográfus a nuniját, de õ nem látta mert épp akkor fordította el a fejét. Onnantól már tudtam hogy kislány lesz, és én nem 3 csíkot láttam hanem egy nunit. És tényleg kislány lett!:) ) sajnos ilyenkor még tévedhet a szonográfus, sokszor látják a kisfiúkat ebben a korban kislánynak! De drukkolok!:) ) Te mit szeretnél mi legyen?
A kérdező hozzászólása: Van már 3 lányunk, a férjem azt mondta nem állunk meg egy kisfiúig. :) )
Igaza van az elsõnek, és pontosabb nem meghatározást 20. hét után szoktak mondani(ha mutatja magát)! De kössétek fel a gatyát, ha a 4. is lány lesz!!! :) Így, hogy a férjed fiúra hajt! :) Hátha még kuki lesz abból a 3csíkocskából!! Nekem 22hetesen mondta a doki, hogy kisfiú! :) 29hkm
A kérdező hozzászólása: Utolsó! És addig nem mondtak semmit?
3. vagyok! Képzeld nem!!! Pedig elsõ baba lesz és minden bajunk volt, hogy már jó lenne tudni! 18hetes UH-on bent volt a férjem és a doki mögött erõsködött, hogy legalább tippeljen, de a doki nem látta rendesen és azt mondta, majd legközelebb inkább! Gondolom biztosat akart mondani! 22hetesen mondta, hogy 80% fiú! A 26 hetes UH-on meg telibe megmutatta már, hogy mije van!! :) Maradt kukis!! :)

Apuka viszi a 3 éves kislányt az úszódába. A kislány nehogymár a férfi öltözőbe menjen be, apuka meg a nőibe nem mehet be. Hol öltöztesse át a lányát?

Legjobb válasz: Egy 3 éves kislányt még nyugodtan átöltöztetheti a napon a napozónál, vagy a napernyõ alatt, vagy egy fa tövében. Nehogy gondot okozzon már ez! Nagyobb gond, hogy amíg õ öltözik át, addig ki fog a kislányra vigyázni!!!!

Egy 3 éves kislányt még nyugodtan átöltöztetheti a napon a napozónál, vagy a napernyõ alatt, vagy egy fa tövében. Nehogy gondot okozzon már ez! Nagyobb gond, hogy amíg õ öltözik át, addig ki fog a kislányra vigyázni!!!!
A kérdező hozzászólása: Az rendben is lenne hogy otthon adom rá a fürdõruhát, de amikor hazafelé jönnek azt a vizeset le kell venni.
szokott lenni az uszodákban családi öltözõ nem? vagy zárható öltözõkabin. meg ahogy elõttem írták: ilyen kislányt félreesõ helyen kint is átlehet öltöztetni szerintem.
Apuka vigye a gyereket kabinos öltözöbe. De attól sem lenne baja a gyereknek, ha aferfi öltözöben öltözteti át.


Miért ennyire szégyenlős, félős a 3 éves kislányom?

Nagyon szófogadó okos, kedves gyerek, de rajtam az anyukáján kívül szinte senkit nem fogad el. Apukáját és a mamát ha olyan kedve van, de sokszor azonnal kiabál és rúgkapál ha hozzá érnek vagy nem válaszol ha beszélnek hozzá esetleg elbújik pedig nagy szeretettel van felé apukája és a mamája is. Csak az unokatestvéreivel szeret játszani, ha idegen gyerek megy a közelébe menekül, elbújik, nem veszi el a neki nyújtott játékot stb Akkor se ha már többször találkozott az illet? gyerekekkel. Sok id? kell mire egyáltalán el?merészkedik. Miért ilyen? Elrontottunk valamit?

Legjobb válasz: Még az apukájától és a mamájától is fél?!! Jézusom. Nagyon rossz lehet nektek. Igaz nekem nincs gyerekem, de próbáljátok a kislányt többször vinni ide-oda. Töltsön el több idõt az apjával és a többiekkel. Elõbb vagy utobb javul a helyzet, de ha nem akkor psziologushoz kell vinni. 3 évesen a gyerekek fele visszahuzódo de nem ennyire mint a te kislányod. Nem rontottatok el semmit. KIfogja nõni szerintem. Remélem nem lesz ilyen visszahúzódo:)

Még az apukájától és a mamájától is fél?!! Jézusom. Nagyon rossz lehet nektek. Igaz nekem nincs gyerekem, de próbáljátok a kislányt többször vinni ide-oda. Töltsön el több idõt az apjával és a többiekkel. Elõbb vagy utobb javul a helyzet, de ha nem akkor psziologushoz kell vinni. 3 évesen a gyerekek fele visszahuzódo de nem ennyire mint a te kislányod. Nem rontottatok el semmit. KIfogja nõni szerintem. Remélem nem lesz ilyen visszahúzódo:)

A kislányomnak lassan esedékes lesz az ovi, 2012, 11, 11-én tölti be a 3 évet, mikor kell beiratnom az ovodába? Ne haragudjatok, de tök tanácstalan vagyok, és számomra nem annyira egyértelmű ez az egész!?

Legjobb válasz: kislányom 2012.11.05.én tölti a 3-at :) 2012 április májusában beíratkozunk az oviban. Ovitól függ hogy mehet e már szeptembertõl vagy majd csak PONT 3 éves korától (azaz novembertõl) mikor betöltötte. Az itteni oviban van hely, így már 2.5 éves kortól vesznek fel gyereket. Így mi szept. elején fogunk kezdeni.

kislányom 2012.11.05.én tölti a 3-at :) 2012 április májusában beíratkozunk az oviban. Ovitól függ hogy mehet e már szeptembertõl vagy majd csak PONT 3 éves korától (azaz novembertõl) mikor betöltötte. Az itteni oviban van hely, így már 2.5 éves kortól vesznek fel gyereket. Így mi szept. elején fogunk kezdeni.
van konkrét idõpont, melyik napokon lehet beíratni, kövesd nyomon.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor lesz a beiratkozás beirathatom? és csak amikor betöltötte a 3at akkor mehet?
Igen. Beiratkozáskor kell beíratni, és utána mehet, amikor három lesz, vagy ha lehet vinni akkor 2.5 éves kora után bármikor-ha szobatiszta. Nálunk így van.
Beíratni beírathatod, de az az ovitól függ, hogy kezdhet-e szeptemberben, vagy csak ha betölti a 3. évét. Nálunk ha szobatiszta szeptemberre, akkor kezdheti az ovit, hiába még nincs egészen 3 éves.
április-május körül vannak a beiratkozások és hivatalosan 2012.11.12-én kezdheti majd az ovit
Bocsánat utolsó, de rosszul tudod. Már 2, 5 éves kortól mehetnek a gyerkõcök oviba, és nem csak akkor ha szobatiszták, bár azért elvárják az ovónõk, de a törvény szerint mehet az is, aki nem szobatiszta, mert így oldják meg, hogy anyuka elõbb visszamehessen dolgozni, mivel kevés a bölcsi.

Látogatóba megyünk a barátainkhoz, 3 kislányuk van. (4 és 2 évesek) Milyen játékot vegyünk nekik?

Legjobb válasz: Szia. 4 éves kislány örülhet disney hófehérkés, vagy szépség és a szörnyeteg, micimackós kirakónak, ami nagyobb darabokból van, vagy egy egyszerû társasjáték ahol csak dobni és lépni kell. 2 éves kislányoknak még inkább babát szoktak, amihez van mondjuk cumisüveg. Esetleg játék porszívó, seprû lapáttal,játék babakocsi.

Szia. 4 éves kislány örülhet disney hófehérkés, vagy szépség és a szörnyeteg, micimackós kirakónak, ami nagyobb darabokból van, vagy egy egyszerû társasjáték ahol csak dobni és lépni kell. 2 éves kislányoknak még inkább babát szoktak, amihez van mondjuk cumisüveg. Esetleg játék porszívó, seprû lapáttal, játék babakocsi.
Az én lányom 3 éves!Hiába van már 100ezer, akkor is a babának örül a legjobban.Bármilyen lehet.Csecsemõ, vagy barbi jellegû, a lényeg hogy lehessen öltöztetni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jó ötletet adtál!

6 hetes kismama vagyok, ha minden jól megy, augusztus elején születik meg a második gyermekem. A kislányom áprilisban tölti a 3-at, szeptembertõl menne oviba. Szerintetek beírassam?

Vagy mit csináljak? Maradjon itthon velünk? Vagy csak délelõtt járjon oviba? Ha megy, akkor nem fogja azt érezni, hogy a tesója miatt kell oviba járnia? Hogy szoktassuk be egy 1 hónapos csecsemõvel? Betegségek? Annyira tanácstalan vagyok! Bocsi, egy kicsit sok lett a kérdés!

Legjobb válasz: Szerintem én nem kezdeném az ovit még szeptemberben. Esetleg a téli szünet után, januárban. Nálunk most januárban fog oviba menni a kislányom, és áprilisra várjuk a kistestvért.Úgy tervezzük,hogy a tavaszi szünetig jár majd oviba, de utána õ is csak szeptemberben megy újra. Úgy gondolom, érezheti azt a 3 éves, hogy mivel megérkezik a tesó, õt "lepasszolják". Nálunk (mivel már a 3. babát várjuk) volt példa már ezelõtt is a dilemmára: akkor a nagyobbik ovis gyerekem mellé decemberben született a kistesó, így addig járt oviba, majd pár hónapig itthon volt velünk. Nálunk így volt jó, remélem, most is beválik, szóval én azt tanácsolnám, hogy halasszátok el még az ovikezdést.

Szerintem én nem kezdeném az ovit még szeptemberben. Esetleg a téli szünet után, januárban. Nálunk most januárban fog oviba menni a kislányom, és áprilisra várjuk a kistestvért.Úgy tervezzük, hogy a tavaszi szünetig jár majd oviba, de utána õ is csak szeptemberben megy újra. Úgy gondolom, érezheti azt a 3 éves, hogy mivel megérkezik a tesó, õt "lepasszolják". Nálunk (mivel már a 3. babát várjuk) volt példa már ezelõtt is a dilemmára: akkor a nagyobbik ovis gyerekem mellé decemberben született a kistesó, így addig járt oviba, majd pár hónapig itthon volt velünk. Nálunk így volt jó, remélem, most is beválik, szóval én azt tanácsolnám, hogy halasszátok el még az ovikezdést.
Az enyémet is be akartam iratni januártól, de jön a kistesó áprilisban.. Nem fogom. Az az igazság hogy az újszülött mellett nem nagyon lesz energiám éjszakai szoptatások stb mellett majd reggel 8-kor elindulni hogy oviba menjünk! Pihenj amig lehet, nem marad le semmirõl a nagyobb mert nem megy oviba szeptemberben, majd januártól beiratod!
Ezen én is sokat gondolkodtam, augusztus közepén született a pici, a nagy akkor nyáron töltötte a 3-at. Végül ovis lett szeptemberben, semmi gond nem volt. Könnyen beszokott, nem volt féltékeny, nem volt beteges, néha kis nátha, de a picinek nem lett semmi baja. Nem bánom, hogy így csináltuk. Ebéd után hoztam haza.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); mindenféleképpen írasd be, azzal nem vesztesz semmit, ha úgy döntesz, hogy menjen akkor van rá lehetõséged, viszont ha nem íratod be akkor nem gondolhatod már meg magad. egyébként én csak ajánlani tudom az ovit, enyém nagyon szereti, nagyon sokat fejlõdött és nagyon kell neki a gyerektársaság. azért ha belegondolsz, vagy a lestrapált anyával és a kistesóval van otthon és unatkozik délelõtt, ne szépítsük, azért sok idõ nincs rá a 3 óránkénti etetések mellett ami fél óráig eltart és utána jön a 20 perces büfik majd altatások... vagy tök jót játszik, eszik, mozog, énekel, mondókázik míg te rendbeteszed a dolgokat, ellátod a kicsit és a délutánodat tudod úgy intézni, hogy maradjon rá is 2 etetés között idõd :) viszont 1 hónapossal nem biztos, hogy be tudod szoktatni, de majd látod, kezdhet késõbb is, mikor a kicsinek már kialakult a napirendje, nem egy hosszú dolog a beszoktatás, nálunk 1 hétig 1, 5 órát kellett bent lenni vele, utána még egy hétig nélkülem volt bent ennyit :)
Ne vidd. Egyreszt mindenfele betegseget haza fog vinni, a baranyhimlotol kezdve a nathan at az influenzaig, hasmenes, stb. Masreszt macera odaerni reggel idoben, delbenerte menni. Plusz legalabb nem erzi ugy, hogy "lepasszoltad", be tudod vonni a kicsi koruli dolgokba, tudsz vele foglalkozni. Boldog babavarast.
Én beíratnám, de ebéd után hazahoznám :)
Szerintem irasd be akkor, amikor betölti a 3- at.

Hogyan mondjam el a 3 éves kislányomnak, hogy elválunk az apával?

Annyira félek,hogy mély sebet okozok neki ezzel,de valahogy meg kell mondanom neki.Így is sokat hallott a veszekedésekb?l,kiabálásokból.Elég volt.Mit mondhatnék neki,hogy megértse.

Legjobb válasz: az egyik barátom volt ilyen helyzetben. a szintén 3 éves kislányával kellett tudatniuk a hírt. azt mondták, h apa mostantól máshol alszik. semmit sem kérdezett, elfogadta,mert még annyira pici, hogy nem gondolja tovább és másra sem gondol :-( amúgy nagyjából helytálló volt az állítás az ottalváson kívül más különbség tényleg nem volt, ugyanolyan sûrûn járt hozzá, együtt játszottak, mentek ide-oda. szerintem az õ szintjén nem érdemes válásról, megromlott kapcsolatról beszélni. az õ nyelvére fordítsátok le a helyzetet (ki alszik máshol és mikor jön)

így van. senkinek semmi köze hozzá. nem is ez volt a kérdés. mint a mellékelt példa is mutatja, attól, h 3 éves a kislányotok, még nem 3 évig tartott és ment tönkre a kapcsolatotok...
Azért vállaltál egy olyan embertõl második gyereket akivel tudtad, hogy hamarosan tönkre megy a kapcsolat, hogy egymásra tudjanak majd számtani?! 1 majd lett volna másik párod akinek szülhettél volna és többre becsül titeket 2 nem minden testvéri viszony jó
az egyik barátom volt ilyen helyzetben. a szintén 3 éves kislányával kellett tudatniuk a hírt. azt mondták, h apa mostantól máshol alszik. semmit sem kérdezett, elfogadta, mert még annyira pici, hogy nem gondolja tovább és másra sem gondol :-( amúgy nagyjából helytálló volt az állítás az ottalváson kívül más különbség tényleg nem volt, ugyanolyan sûrûn járt hozzá, együtt játszottak, mentek ide-oda. szerintem az õ szintjén nem érdemes válásról, megromlott kapcsolatról beszélni. az õ nyelvére fordítsátok le a helyzetet (ki alszik máshol és mikor jön)
Szerintem nem kell magyarázkodnod... aki még nem élt megromlott házasságban, úgysem fogja megérteni...
Mindenképpen próbáld vele megértetni, hogy attól õt ugyanúgy szeretitek majd, és hol anyával, hol apával lesz... akivel épp van, az minél többet foglalkozzon vele, többet, mint amikor együtt voltatok! Amúgy nem nagyon fogja megérteni...
Sajnálom, hogy így jártál, sok erõt kívánok! Erre mondom én, hogy az elsõ kapcsolatok sosem tartanak örökké, de mindig leszólnak ezért. 24N
3 év alatt hagytok tönkremenni egy kapcsolatot? Ááááá
10#:nem akarok undok lenni, de az én szüleim elsõ szerelembõl házasodtak össze, és 20 éve élnek boldog házasságban hála az Égnek..
Beszélj egy gyerekpszichológussal!
Ez tényleg borzasztó, h ez lett a történet vége, de inkább egy nyugodt harmonikus egyszülõs családban nevelkedjen fel (ne haragudj a szóhasználatért!), mint olyanban, ahol csak agresszív kommunikáció és ingerszegény környezet veszi körül, mert mind a kettõtöknek ki kell venni a részét a gyereknevelésben! Ha kell valami tanács, akkor szívesen segítek priviben. Üdv: egy gondozó néni
na mindegy fölösleges azon keseregni, hogy mi lett volna a jó, reméljük a gyerekek túl teszik magukat ezen és te meg találsz egy olyan férfit akinek a családja (ti) lesztek az elsõ
A kérdező hozzászólása: Igazad van 7# válaszoló, de nem nagyon kapkodnak gyermekes anyukákért a férfiak, korom miatt késõbb nem nagyon szültem volna. Ja és a lényeg, hogy azért bíztam abban, hogy változik a helyzet, mert is itt a lényeg, hogy kényelmesebb volt magamnak ezt bebeszélni, mint kilépni felrúgni 15 év kemény munkáját.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Van egy 10 hónapos kistesó is. Mielõtt jönnének a kérdések, hogy miért vállaltam be másodikat, azért mert úgy gondoltam kell a lányomnak egy segítség, ha én nem lennék(valamiért), mert az apjára úgy sem számíthat.Na meg mindenképpen 2 gyermeket szerettem volna. 15 éves kapcsolat, elsõ szerelem....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Fõleg 13# hozzászólónak.Remélem zökkenõ mentesen túl leszünk az elváláson és normális viszonyok között tudjuk nevelni külön a gyermekeinket. Köszönöm még 1*!:)

Normalis hogy szinte egesz nap alszik a 3 hetes kislanyom?

Van hogy orakon keresztul fel sem kell napkozben (ilyenkor almaban van hogy szoptatok). Viszont estetol reggelig 3 orankent kel enni.

Legjobb válasz: Szerintem a lányod kicsit felcserélte az éjszakát és a napalokat. Kicsit próbáld szoktatni, hogy napközben keltsd 3 óránként aztán estére próbáld a hosszabb alvást ütemezni. Mert minden baba napi ciklusában van egy hosszabb alvási szakasz. Ahogy olvasom a kérdésedet nálatok ez most nappalra esik és éjszaka "él" a kislányod. Most kellene még rávezetned mert késõbb sokkal nehezebb lesz.

Szerintem a lányod kicsit felcserélte az éjszakát és a napalokat. Kicsit próbáld szoktatni, hogy napközben keltsd 3 óránként aztán estére próbáld a hosszabb alvást ütemezni. Mert minden baba napi ciklusában van egy hosszabb alvási szakasz. Ahogy olvasom a kérdésedet nálatok ez most nappalra esik és éjszaka "él" a kislányod. Most kellene még rávezetned mert késõbb sokkal nehezebb lesz.

Kirándulni szeretnék menni a 2 kislányommal (3-6 éves) októberben 2-3 napra. Milyen helyet tudnátok ajánlani, ahová gyermekekkel érdemes elmenni?

Külföldön dolgozom, és 1 szűk hetet leszek otthon. Miskolciak vagyunk, de 2-300 km belefér. Debrecenen gondolkodtam, ott a Vidámpark, de már akkor zárva lesz sajnos.

Legjobb válasz: Nyíregyházán nagyon szép az állatkert

Nyíregyházán nagyon szép az állatkert
A kérdező hozzászólása: Igen az, ott már jártunk párszor...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!