Találatok a következő kifejezésre: A 3 fagyit (65 db)

Lehetőségem adodott 3 napra kimenni, a szállás fizetve, de a kaja nem. Az úticél Velence, Bibione (ezeknek a hajó és vontjegy árukat már tudom ) Kérdés 3 napra mennyi € ut érdemes vinni? Jelzem a capuccinójukat és a gelato (fagyijukat) imádom.

szeptember végén tudok hasznos infókkal majd szolgálni..

Legjobb válasz: hát ha tehetném, vinnék legalább 100-at, elkölteni nem muszáj, de ne ott egyem a kefét, ha úgy esne. Amúgy se épp olcsó környék. Fagyi, kávé is elég húzós sok helyen, meg ha valami szuvenírt akarsz venni, stb.

hát ha tehetném, vinnék legalább 100-at, elkölteni nem muszáj, de ne ott egyem a kefét, ha úgy esne. Amúgy se épp olcsó környék. Fagyi, kávé is elég húzós sok helyen, meg ha valami szuvenírt akarsz venni, stb.
Hát ha nem csak capuccino-n és fagyin akarsz élni 3 napig, tehát normál kajákat is akarsz enni, akkor én min. 50 Euro-t vinnék, de inkább többet. (100-nál több nem kell)
Friss fagyi árak: 1 lapát 1, 2 euro 2 lapát 2 euro (ott nem gombócba mérik) Pizza: alap (Marherita 8 euro) Szuvenyírok viszont a környékhez képes (egyéb tengerpart, nagyobb városok) meglepõen olcsóbb. pl. Hûtõmágnes 80 cent-tõl, legyezõ 1, 5 euro. Ha hjókázni akarsz akkor a 3 napos VKV bérlet 23 Euro (villamosra, metrõra nem érvényes, viszont buszra jó Mestre-ig) 100-150 euro elég lehet 3 napra Ha vásárolni akarsz kaját, akkor van Billa és Coop (Velencében is Murano-ban is)
A kérdező hozzászólása: Köcce:) , mindegysik hasznos infoo...
Mikor hagyjátok már abba ezt az agymenést?
Azt képzeljétek el hogy hányan fogják majd ideírni délután 5 óra felé hogy "na látjátok, mi megmondtuk, már sötétedik is." :D Aztán 3 napig ülnek az atombunkerben miközben mi éljük a kis életünket.
a világvége azt jelenti, hogy: vége a világnak vége! nincs túlélõcsomag, nincs menedékhely....vége! tudod, mit jelent ez a szó? egyébként meg egy jó kis hiszti, meghülyítették vele az embereket, van mirõl írni.....
Nálunk már egy hete sötétség van, minden nap szinte a ahol vagyunk lámpát égetünk, mert olyan borus van odakint.
3 napig facebookozhatsz
Ha vége a világnak, neked is te hülye, akkor mindegy hogy sötét lesz-e vagy hideg, azt nem éled túl :-D
Majd meglátjuk...
Utolsó eszes.De nem 3 napig...
16:56 , te sem lehetsz túl eszes, amikor napfogyatkozás van, szerinted mi történik? Akkor jön létre, amikor a Hold pontosan a Föld és a Nap közé kerül. Pedig a Hold jóval kisebb mint a Nap. De ez az egész endoftheworld f*szság.
Köszi a linket.
Ááá...És csak ott állnak libasorba nincs semmi mozgás és ráadásul az a hatalmas napot eltakarja egy/vagy több naptól jóval kissebb bolygó?Gratulálok...
"hát ugy lesz 3 napig sötétség hogy az összes bolygó összeál vagyis egy pályán lesznek és eltakarják tõlünk a napot." Akkor javaslom tanulmányozd a bolygók mozgását ez ügyben. Itt egy grafikán az aktuális helyzetüket láthatod a naphoz viszonyítva. Fura lenne hogy csak úgy egy sorba ugrálnának az égitestek és a csillagászok nem tudnák elõre kiszámítani. Pedig erre már az idõszámításunk elõtt is képesek voltak. http://www.theplanetstoday.com/
Kérdezõ, te bejártál földrajzórára, mondd! Mégis szerinted melyik bolygók takarnák el a Napot? Várom a válaszaidat!
A kérdező hozzászólása: 22:10 hát ugy lesz 3 napig sötétség hogy az összes bolygó összeál vagyis egy pályán lesznek és eltakarják tõlünk a napot.
Ezt nézd meg, mert pontosan így fog bekövetkezni. Csak ebben a világban nincsenek kristálygömbök. http://indavideo.hu/video/Dragon_Ball_GT_40resz_cime_A_Fold_..
Lazítani, próbálj lazítani, Nem gyõzlek tanítani, Hogyan csináld, KELL EGY KIS ÁRAMSZÜNET, idõnként MINDENKINEK és aztán MEGINT MEHET MINDEN TOVÁBB!
Nem lépünk be a null síkba, csak map váltás lessz mert ez már unalmas. :3
mármint 21:11 :D
21:09 jót nevettem :D
Magyarázd már el nekem kérdezõ hogy hogy a búbánatba lehet 3 napig sötét???
állítottam, hogy három napig?

Miért fagy le gyakran a 3 napos számítógép?

Pár napja vettem egy új számítógépet. Win7 Home Premium van rajta, 2 partíció, és 2 felhasználói fiók, egy admin és egy vendég - a vendéget használjuk. Amikor fagy akkor mindig firefox volt használva közben, és fagyáskor vertikális irányú színes csíkok jelennek meg minden el?zmény nélkül, nincs összefüggés mióta van bekapcsolva a gép A rendszerhez,vagy valamelyik programhoz lehet köze? Esetleg a hardware-ek közül valamelyikkel van gond, vagy rossz az összeállításuk? ("Nem szeretik egymást?")

Legjobb válasz: "fagyáskor vertikális irányú színes csíkok jelennek meg minden elõzmény nélkül" - videókártya gyári hiba.

"fagyáskor vertikális irányú színes csíkok jelennek meg minden elõzmény nélkül" - videókártya gyári hiba.
Úgy-úgy, videokártya hiba! Vidd vissza minél elõbb!


Miért fagy meg a betöltési képernyõ a Ballad of Gay Tony-ba, Mori, 'A 3 amigo' küldetése után? (GTA)

Már háromszor csináltam meg, mind a háromszor megfagyott, a küldetés utolsó videóbejátszása után a betöltõ képernyõ.

A 3 gombóc fagyit kehelyben egyem meg vagy megehetek 1 tölcsérest?

Legjobb válasz: Szerintem mehet a tölcsér is, ha úgy jön ki a lépés, elvégre szénhidrát, nem?

Szerintem mehet a tölcsér is, ha úgy jön ki a lépés, elvégre szénhidrát, nem?
Én az utolsó szénhidrátnapon, lehet, hogy vétkezésnek vesziktek, de vacsorára etten fagyit tölcsérrel, és utánna 2 nutellás palacsintát, mert nem tudtam megállni, és a fogyás nem állt le, sõt! Pedig azt hittem, hogy majd most biztos visszaáll! De nem! 22 napja csinálom és 5 kiló ment le!

Baj, ha a 3 hónapos kiskutya elnyalt egy gombóc fagyit?

Csak mert este nyüszizett egy kicsit, lehet, hogy fájt a hasa?!?

Legjobb válasz: hát nem tettél jót vele. egyrészt a cukros dolgok nem tesznek jót neki, másrészt a szélsõséges hõmérdékletû dolgok se. ;) Te se eszed meg gondolom a kutyatápot, miért gondolod, hogy amit te eszel az neki is jó?!

hát nem tettél jót vele. egyrészt a cukros dolgok nem tesznek jót neki, másrészt a szélsõséges hõmérdékletû dolgok se. ;) Te se eszed meg gondolom a kutyatápot, miért gondolod, hogy amit te eszel az neki is jó?!
hát én a múltkor voltam a fagyizónknál és egy öreg nõ a spánielének egy saját gombóc fagyit vett
Én mindig veszek a kutyáimnak egy gombóc fagyit. Mondjuk nem 3 hónaposan. De ha nem fájdult meg a torka, akkor semmi gond.
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy fájt vagy fáj e a torka. Honnan lehet megállapítani.Mert ugyan nyüszögött este kicsit, de lehet hogy nem a torokfájástól van. És ha attól van?
akkor vidd el dokihoz. de nem fog örülni a kis akciódnak ;)
Hát szerintem baj, fõleg a kora miatt. Ennyi idõs kiskutya még "baba" s náluk különösen figyelni kell, hogy pl. hideget ne fogyasszanak mert baromi könnyen torokgyulladáshoz vezet. Állatorvosunkkal pont a múltkor beszélgettünk errõl, hogy mennyire nem tesz jót Nekik a fagyi, bármennyire is szeretnék megenni. De Õk kutyák, nem gyerekek, hogy fagyizni vigyük õket.. Sajnálom, de nekem ez a véleményem.
még picike. inkább vidd el a dokihoz:) biztos ami biztos:)

Na akkor másképp kérdezem valaki meg tudta oldani hogy a sniper elite v2 ne fagyon le a 3. küldetésnél?

2gb ram hd 2400 series 256mb 256bit vidi kari dualcore 2.8ghz proci! Egészen a 3-ik küldetésig szépen megy a játék laggolás hiba minden nélkül aztán jön a Locate office küldi és mikor be érek abba a hosszú egyenesbe a rakéta lábához ki fagy a játék és hiba üzenet nélkül le vág az asztalra miért van? (az előzőre nem válaszoltatok... )

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a gépeddel lenne a probléma. Próbáld meg patch-elni a játékot, vagy frissíteni az illesztõ programokat, esetleg a direct x-et.

Nem hiszem, hogy a gépeddel lenne a probléma. Próbáld meg patch-elni a játékot, vagy frissíteni az illesztõ programokat, esetleg a direct x-et.
A kérdező hozzászólása: Mindent próbáltam de semmi :( egyszerûen ott le fagy semmi esély nincs hogy mûködik mindig ugyan ott :S

Honap vinnem kell a 3 hetes kislanyom a korhaza kivizsgalasra. Van lefejt tejem a fagyoba kivettem es betettem a hutobe. Hogy vigyem el magammal holnap?

Indulas elott kiveszem a hutobol es beteszem a taskaba majd a korhazba ugy odaadhatom neki melegites nelkul?Meddig adhatom neki oda hutes nelkul?Nem tudom meddig leszunk.

Legjobb válasz: Sokkal egyszerûbb lenne, ha megszoptatnád. A fagyasztott tejet pedig melegíteni kell!!

Sokkal egyszerûbb lenne, ha megszoptatnád. A fagyasztott tejet pedig melegíteni kell!!
Szerintem még kár volt kivenni a fagyóból. Nincs hûtõtáskád, mert az lenne a legjobb és ott pedig megkérsz valakit, hogy melegítse meg egy picit vagy egyszerûen meleg víz alá tartod. (bár a mai kórházakban jó ha hideg víz van) A legeslegjobb pedig az lenne ha megszoptatnád inkább ott is. Pici babásokat be szoktak engedni soron kívül (kopogj be nyugodtan ne üljetek ott a beteg gyerekek között) és nálunk Vácon van is lehetõség szoptatni a rendelõben mert 2 helyiségbõl áll.
Sztem is szoptass inkább. Gyorsabb, finomabb, nem macerás.Biztosan akad olyan szoba, ahova beengednek. Ha van hûtõtáskád, abban állítólag 4 órán át tartja a a hõmérsékletet (legalábbis az Aventes). De akkor is meleg vízbe kellene állítanod felhasználás elõtt, mikrózni nem szabad az anyatejet.
Melyik városba mész?
Ha nincs külön szoba, akkor is nyugodtan szoptass. Észre sem fogják venni körülötted, ha mégis, j teakkor sincs semmi gond vele.
A kérdező hozzászólása: Ja és a játék nem szaggat
Gama eredeti?
A kérdező hozzászólása: nem
nekem reloaded változat van szépen fut. Lehet neked is másikat kéne le tölteni
sztem a crackelt fájlba valami fasza vírus van, vedd meg eredetiben, megérdemled a kékhalált-.-"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!