Találatok a következő kifejezésre: A 3,5-3,6 hisens (1 db)

A 3, 5-3, 6 os hisens klíma lehűtene egy 40-50 nm es ebédlő-nappalit?

a 3,5-3,6 os hisens klíma leh?tene egy 40-50 nm es ebédl?-nappalit???

Legjobb válasz: Nekünk 3,6-os van 35 nm-es nappalira, oda ez még épp, hogy elég. Úgy kell mérlegelnetek, hogy ha kevés lesz, (márpedig szerintem az), akkor túl sokat fog menni a klíma és sokat fogyaszt - ami azért áram szempontjából megterhelõ a pénztárcának. A legjobb az, ha érdeklõdés szempontjából kiválasztasz egy klímaszervízt, és kérsz egy árajánlatot. Ne boltba menj el, én inkább maszek céget hívnák újságból, pl. Budapesti lap (ha pesti vagy). Megkérdezik, hogy milyen helyiség, hány nm, és egyebek. Õk a szakemberek, csak értenek hozzá: megkérdezheted, mit ajánlanak, milyen árban van, stb. Azért majd írj, hogy mi lett, most már kíváncsi vagyok! :)

Nekünk 3, 6-os van 35 nm-es nappalira, oda ez még épp, hogy elég. Úgy kell mérlegelnetek, hogy ha kevés lesz, (márpedig szerintem az), akkor túl sokat fog menni a klíma és sokat fogyaszt - ami azért áram szempontjából megterhelõ a pénztárcának. A legjobb az, ha érdeklõdés szempontjából kiválasztasz egy klímaszervízt, és kérsz egy árajánlatot. Ne boltba menj el, én inkább maszek céget hívnák újságból, pl. Budapesti lap (ha pesti vagy). Megkérdezik, hogy milyen helyiség, hány nm, és egyebek. Õk a szakemberek, csak értenek hozzá: megkérdezheted, mit ajánlanak, milyen árban van, stb. Azért majd írj, hogy mi lett, most már kíváncsi vagyok! :)
A kérdező hozzászólása: mi nekünk klímaszerelõ az egyik ismerõs õ fusiban olcsóbban beszereli.A gép elvilg 35-45 nm re elég a leírásban, . Hát nem tudom.Nekem már az is elég, ha nincs fülledt meleg a tetõtérben.
Megint én: ha van klímaszerelõ ismerõs, akkor kérdezzétek meg õt. Biztos nem ez az elsõ klíma és az elsõ lakás, amit lát - csak meg tudja mondani.
Ja, és persze az is számít, hogy mekkora a légtér, milyen magas a szoba!
Olcsó klímának magas a villanyszámlája! Vegyél egy nagyobb iverterest, kevesebbet fogyaszt. (Ismerõs hátha be tudja szerezni kedvezményesen!) Mindig érdemes túltervezni, mert az kifizetõdõbb! Azért légköbméterenként 40-50W nem árt!
A kérdező hozzászólása: köszi, a napokban beszerelik(remélem)és majd kiderül
Szia én is szerelek klimákat.A lakotelepi lakásokban (kb. 60 nm)elég egy 3.5 ös klima.Viszont sok függ attol hogy mekkora ablak felület van milyen höszigetelésü a fal, van e nagyobb teljesitményü hö készülék...Amire nem árt figyelni hogy a hideg levegö lefele áramlik.Tehát ha van a közelben szuterin oda a hideg levegö nagy része lefog esni.ne vegyél olcso klimát, mert nem biztos hogy kibirja a szezont, ha pedig a szerelö fusiban szereli nem biztos hogy lesz garanciája.Szo ami szo a kissebb tejesitményü klima is érezhetö változást eredményez, viszont megnö az áram fogyasztásotok is.Ui:A klimák függöséget okoznak.Hidd el.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem tudom beinstalálni a nyomtatomhoz a programot már az elso mozzanatnál hibár ír ki, hogy nem megfelelo a kornyezet, de semilyen lehetoseget nem kínál fel a nyomtatom canon mf 3010 netrol lehetne hozzá lehuzni instalálo progit?

0

Mosógép motor csere, vagy új mosógép?

Van nekünk egy 10-12 éves fagor mosógépünk. Intenzív használatban van/volt. (heti 3-8 alkalom) eddig 3-4 alkalommal állt meg, legutóbb Szombaton adta be magát. A szerelő kijött, kikapta a motort, mondván, hogy nagy valószínűséggel a motorral van a baj. Utánanéztem a neten, mennyibe kerül bele egy új motor, ha netán nem tudná megjavítani. Az új motor ára: 50,000 ft. A kérdés az, hogy megéri-e esetleg egy új motort venni bele, vagy érdemes akkor már egy újat venni? A mosógépben nem nagyon volt nagyobb alkatrész csere (gondolok itt szivattyú, szelep, panel)

3

Mosogatógépnél normális, ha minden mosogatás után kifogyottnak jelzi az öblítőt?

Elég csak egy csurranásnyit öntenem bele, már tele is van újra (ergo alig fogyott belőle). Ennek ezek szerint mindig full tele kell lennie, azért jelez folyton?
(Whirpool 6. érzék mosogatógép)

3

Jónapot. Van egy ardo lux tipusu automata mosogépem (száritos). Folyamatosan tölti a vizet és pár másodpercre rá ki is nyomja magából a vizet. Mi lehet az oka?

Akárhova kapdsolom a programkapcsolo gombot, csak engedi be magába a vizet és utána ki is nyomja. Mi lehet ennek az oka?

2

Melegszendvics sütőm problémáját nem tudom megoldani. Ötletek? Bővebben lent.

Van egy szendvicssütőm amibe 4 kis kenyeret lehet sütin. Már nem fiatal de semmi baja nem VOLT. Kisit koszosnak ítéltem és kitakarítottam hideg zsíroldóval. Nem használtam fémsúrolót csak sima szivacsot. megszáradt, mondom sütök már a szép tiszta sütőmben reggelit. erre nem jött ki belőle semmi úgy kellett kivakarni belőle a kenyeret meg kiáztatni. A teflon nincs lekopva se karistolva semmi.. Gondolta ki kell kenni újra olajjal, de a végeredmény ugyan az. kipróbáltam minden lehetőséget de semmi sem vállt be. Más edényeknél semmi kárt nem okozott a zsíroldó.

2

Eldugult a mosogatógépem. Mit tegyek?

Kivettem a szűrőt (nem is volt rossz állapotban), de a szűrő alatt ott maradt a víz.

1

A bojlert bekötöttem és szünet nélkül világít a lámpa. Ha teljesen letekerem akkor is. Mi az oka?

ojler

8

Van itt valakinek tapasztalata a hőszivattyús szárítógép kapcsán?

0

Miele használt ruhaszárítónak hol találok online vagy letölthető magyar nyelvű használati utasítást?

1

Hausmaister mikrohullámú sütőhöz csillámot hol tudok be szerezni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!