Találatok a következő kifejezésre: A 3,2 nyaki (25 db)

A 3, 2 mm nyaki redo valtozhat a terhesseg elorehaladtaval?

Legjobb válasz: A nyaki redõ VÁLTOZIK,mert nõ a baba.Nekem a 12 hetesen 1.2mm volt.

A nyaki redõ VÁLTOZIK, mert nõ a baba.Nekem a 12 hetesen 1.2mm volt.
A nyaki redõt a betöltött 11. és 13. hét között kell vizsgálni, mert csak ekkor van diagnosztikus értéke. Elõtte vagy utána nem is szokták nézni, tehát a 11. hét elõtt vagy a 13. hét után mért érték nem számít igazán.
Szia meg tudnad irni kerlek mi lett az eredmeny, ugye egeszseges a baba? En tegnap voltam 13+0 hetesen es 3.3 volt a nyaki redo nagyon aggodom, a kombinalt tesztem negativ lett, 1:670-hez

Minek lehet ez a tünete? 2-3 napja erős izületi fájdalmakkal küzdök. A talpamtól a nyakamig minden lehetséges ponton fáj. Az ujjaim, a csuklóm borzasztóan. Nem mozogtam többet a szokásosnál, és ez nem izomláz mert akkor nem az izületeim fájnának.

Legjobb válasz: Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.

Komolyan itt keresed a választ? :) Biztosan van egyszerû oka is, nekem a Lyme-kór és az autoimmun betegség jut eszembe elsõnek, de ezeken kívül BÁRMI lehet, influenza is, bár az inkább izomfájdalom, meg már lázas lennél. De azért az is benne van. Izületi gyulladás? Fordulj orvoshoz, az a biztos.

Ha 3 napja érzek ovulációs fájdalmat, és 2 napja van tojásfehérje szerű nyákom, és a 15. napon tartok, de nem megy fel a hőm, akkor mikor lehetséges az ovulációm?

Minden esetben fel kellene mennie e a hőnek, hogyha megtörtént az ovuláció? Minden stimmel, csak a hőm még nem megy fel... Tudom, hogy nem pont a ciklus közepén lehet a peteérés, csak annyira éreztem tegnap is, mintha.... de a reggeli hőm nem ment fel. Egyszer azt olvastam, hogy akár a tünetek után 2-3 nappal is lehet ovu. Tényleg van ilyen? Tapasztalatok? Köszi előre is!

Legjobb válasz: Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!

Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor megnyugodtam. :) Nekem is átlagban 28-30 naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi leszek, hogy a tünetek elmúltával lesz e peteérésem mint neked :)
Majd írd meg, drukkolok az emelkedésért! :)

3 hét alatt már 2. alkalommal fekszem el a nyakam. Már aggódom, hogy valami más van a háttérben. Szerintetek?

Azért durva,mert utána napokig fáj és olyan hülyén tartom a fejem is...

Legjobb válasz: én nyaraláson 3éjszakából 3x feküdtem el a nyakamat :/ szerintem nincs baja de ha nagyon zavar akkor menj el dokihoz.

én nyaraláson 3éjszakából 3x feküdtem el a nyakamat :/ szerintem nincs baja de ha nagyon zavar akkor menj el dokihoz.
Operációval eltávolítható ma már a nyakad. Amúgy lehet rossz az ágyad, túl benyomódott a derekadnál, ettõl túl fennt van a fejed és elnyomódik.
A kérdező hozzászólása: Hason alszom.Az számít?
Lapos parna nekem bevalt, szivacs ortoped parna.
1 almásfakó 2 lipicai 3 nem tom :(
http://www.lovasok.hu/index.php?i=256 akkor itt miért îrja hogy magyar??
Elõzõ vok: lipicai=magyar
Szerintem ti ÖSSZEKEVERTÉTEK a shagya arabot a lipicaival, mert a lipicai lipicából, azaz más országból származik, a shagya arab pedig bábolnából származik.
Miért vagytok fafejûek, hogy a lipicai magyar!!! Felejtsétek már ezt el!!! http://www.callipitan.ro/index.php?option=com_content&view=a..
a lipcai magyar lófajta
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A Lipicai Szlovén!!! Nem magyar! Szlovéniában egy kis falu Lipica, arról nevezték el a fajtát!
A LIPICAI MAGYAR!!!(menj fel a wikipédiáára és meglátod) almásszürke nincs! a ló lábán:) )
almásfakó lipicai (Lipicából asszem franciából származik) a ló lábán (itt van a pártája (a pata felett)) ;)
almásfakó lipicai a ló lábán van :) )
Almásfakó szín szerintem nem létezik. Lipicai nem magyar fajta és a pártaszél a ló lábán található!
A lipicai Lipica-ról származik, tehát Szlovéniából! Ne kevergessétek! A shagya arab meg Bábolnáról! A kettõ nem ugyanaz!

Mit gondoltok az Advantix cseppről? 2-3 hete cseppentettük a kutya nyakára (4 és fél kilós kutya, a 4-10 kg-ra valót adta az állatorvos 3000, -Ft-ért! ) Hétvégén kirándulni voltunk, ma 3 kullancsot szedtem ki belőle. Mit csináltunk rosszul?

Cseppentés után egy hétig nem fürdettük. Ráadásul cseppentés után úgy vakarózott szegény, hogy rossz volt nézni.

Legjobb válasz: Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már,sajnos területenként eltérõ,hogy hol mi vált be. Nem tudom merre laktok,de felénk (Solymár,Piliscsaba,Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki,aki használja,meg van vele elégedve,nincs bolha,se kullancs kirándulás után sem. Mi is advantixot használtunk egy darabig,de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák,így bolha volt a kutyákban,kullancs (még) nem. Kérdezzétek meg a helyi állatorvost,hogy a visszajelzésekbõl felétek,milyen készítmények a tartósak.

Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már, sajnos területenként eltérõ, hogy hol mi vált be. Nem tudom merre laktok, de felénk (Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki, aki használja, meg van vele elégedve, nincs bolha, se kullancs kirándulás után sem. Mi is advantixot használtunk egy darabig, de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák, így bolha volt a kutyákban, kullancs (még) nem. Kérdezzétek meg a helyi állatorvost, hogy a visszajelzésekbõl felétek, milyen készítmények a tartósak.
Milyen állapotban voltak a kullancsok? Elképzelhetõ, a te kutyádnak nem az Advantix a megfelelõ védelem.
Egyik csepp sem "univerzális" sajnos, ki kell tapasztalni, hogy a TI környéketeken, a TI kutyátoknál mi válik be. Ha kirándulni mentek, érdemes dupla védekezést (csepp+nyakörv) választani - errõl mindenképpen konzultálj dokival, mert bizonyos hatóanyagok ütik, míg mások erõsítik egymást. OFF: Jézusom, a 3000, - a kistestûeknek való Advantixért horror :O Mi a kerület egyik legdrágább dokijához járunk (sajnos... de a hozzáállása kárpótol!), épp ma vettem Advantixot, kettõvel nagyobb (15-20 kg) kiadásban, és 2500, - Forintot fizettem.
A hosszú szõrû kutyák is viselnek nyakörvet védekezésre. Általában a nyakörv szépen beül a szõrbe a bõre közelébe. Sokszor nem is látni, hogy rajta van a kutyán.
Tavaly, mikor hozzám került a kutyám, nekünk is Advantixot adott az állatorvos. Hát ment is bele kullancs, meg babéziás is lett, majdnem belehalt. Semmilyen cseppel nem próbálkoztam utána, nyakörvünk van, az bevált.
Hát nem tudom milyen kutyud van, nálunk a német juhászok és a leonbergik is nyakörvet hordanak, és bennük sincsen semmilyen élõsködõ.Olcsóbban is jöttök ki vele, mint 3 hetente csepegtetéssel.
Próbálkozni kell a szerekkel. Talán egy Expot következõre? És kiránduláskor egy másik szerrel lefújni pluszban a kiskutyát.
A kérdező hozzászólása: Pestiek vagyunk, de rengeteget kirándulunk.
A kérdező hozzászólása: A kullancsok épp úgy néztek ki, mint mikor semmiféle kullancs elleni kezelést nem kapott a kutyus. Elsõ kutyásként az elsõ kullanccsal rohantunk az állatorvoshoz.Õ adta a cseppet. Havanese kiskutya, a doki azt mondta, hogy a nyakörv nem való neki, mert hosszú szõrû kutyának nem nyújt teljes védelmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, vettünk egy Foresto nyakörvet. Egyelõre nincs újabb kullancs, pedig a hétvégén megint kirándultunk.

11 hetes és 3 naposan mértek: NT:1, 1 mm NB.2, 7 mm CRL:55 mm Az Nt jelenti a nyaki redőt ha jól tudom, az NB pedig az orrcsontot?

Mett?l meddig jók ezek az értékek?

Legjobb válasz: Az orrcsontot nem tudom,de szóltak volna,ha baj van,hidd el. A nyakiredõ 1-3 mm között jó,a tied tökéletes! Boldog babavárást! 4 hós kicsi fiú anyukája

Az orrcsontot nem tudom, de szóltak volna, ha baj van, hidd el. A nyakiredõ 1-3 mm között jó, a tied tökéletes! Boldog babavárást! 4 hós kicsi fiú anyukája
A nyaki redõ 3 mm-ig jó. Az NB valóban az orrcsontot jelenti. Itt találtam erre vonatkozóan jó dolgokat, csak átfutottam ugyan, de arra nem ad választ, hogy az orrcsont milyen tartományban tekinthetõ normálisnak. Az 55 mm-es CRL pedig megfelel a terhesség korának (11 hét 5 nap a mamanet táblázat szerint ) http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html http://egeszseg.origo.hu/cikk/0823/627420/20080604_ultrahang..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Igen, jól tudod, az NB az orrcsont hossza. Az a jó, minél nagyobb, az azt jelenti, hogy van, mert a down szindrómánál gyakorlatilag nincs orr. Ezek teljesen jó eredmények. Nálam 13+3 hetesen már 90 mm volt a babám, ami több, mint a fenti válaszoló által küldött táblázatban szerepel. Nem szedek semmi vitamint. Minden jót!

9 hónaposan elkezdtem a tejtermékek bevezetését. Rá 2-3 hétre a nyaka kipattogott. Lehet összefüggés a kettő között?

Nagyon vakarózik. Már egy doboz kalciumot is beadtam neki, de még mindig piros, bár múlik. Kb 3-4 napja nem adtam neki se túrót, se joghurtot. Olyasmi a kiütés mint a csalánkiütés, de kezd száradni. Lehet ekcéma a nyakán körbe?Ötletetek van? Kedden megyünk dokihoz, de elég felületes sokszor...

Legjobb válasz: "Ha már 3 hete kapja és eddig nem volt gond, akkor nem valószínû." Ez nagyon nem így van. Én elég sok ételre allergiás vagyok és van amelyiknél évekkel az elsõ fogyasztás után jött elõ. Kérdezõ, lehet a tejterméktõl, meg még nagyon sok minden mástól is.

"Ha már 3 hete kapja és eddig nem volt gond, akkor nem valószínû." Ez nagyon nem így van. Én elég sok ételre allergiás vagyok és van amelyiknél évekkel az elsõ fogyasztás után jött elõ. Kérdezõ, lehet a tejterméktõl, meg még nagyon sok minden mástól is.
Lehet hát, a tejtermékek nem embernek valók. (vállalom a lepontozást, de rengeteg betegség szûnik meg, ha az illetõ abba hagyja a fogyasztását)
Ha már 3 hete kapja és eddig nem volt gond, akkor nem valószínû. Ha az orvos nem ad megnyugtató választ, keress fel egy bõrgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: azt nem írtam, hogy mivel nem ette a tápszert 1 hónapig, sem a tejpépet, így babajoghurtot már 7, 5 hós korától eszik.eddig semmi nem volt, most jött elõ 2 hete.
Nem biztos, sõt, valószínûleg ekcéma simán lehet
elsõ te meg ne beszélsz zöldségeket
laktózérzékenység? nem tudom, ilyen pici korban van-e, de az tud ilyeneket(és még ennél komiszabb dolgokat is) csinálni

Ovu teszt és hőmérőzés szerint 6. -án volt pé-m. Férjemmel 3-án, 5-én, 6-án voltunk együtt. A pé óta csak a 2. napon vagyok, de ma wc-zés közben enyhén rózsaszínes, világosbarnás nyákom volt, már 2 napja száraz vagyok. Ez mit jelenthet?

Úgy gondolom beágyazódásnak még korai lenne. Mellette enyhe mensi szer? tompa fájdogálás is jelentkezik néha.Esélyes,h összejött a bébi?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/120908/g_rb_m_www.kepfeltoltes.h..

De pont ez a vérezgetés utal a sárgatest elégtelenségre. Nem kellene menzesz elõtt több napig pecsételni.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120908/g_rb_m_www.kepfeltoltes.h..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120908/1198620808g_rb_m_www.kepfeltol.. Itt egy másik oldalon vezetett ugyanehhez a ciklushoz tartozó görbém.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem jól írtam. A vérzésem nem húzódik el ennyire, általában 5-6 napig tart.A ciklusom viszont 32 nap fölött van mindig.Ennek a menszesznek a 11 napjából kb az utolsó 5-6 volt, amikor igazán megvolt, az elsõ 7 szinte csak pecsételés és gyenge volt.
A kérdező hozzászólása: Ez a 3. próbálkozós hónap. De az is lehet, hogy nem 10 napos volt az utolsó luteális fázisom, mert nem 12-én hanem 16-án jött meg igazán. Hát nem tudom...majd kiderül, aztán lehet elmegyek dokihoz. Köszönöm a segítséged!
Rövid a luteális fázisod. Meg kellene nézetned a progeszteron szintedet. Mióta próbálkoztok a babával?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszaidat! Mi a véleményed az elõzõ görbémrõl?
Azért megnézhetek egy régebbi görbét?:)
Összejöhet. Viszont ez a hosszú menzesz nem annyira tetszik nekem. Megmutatnál egy régebbi görbét?
A kérdező hozzászólása: Igazából mindig ilyen hosszú, de ovu tesztet még most csináltam elõször.Nagyon fájt az egész hasam alja 5-én meg 6-án is.Ezért is gondoltam, h akkor volt. De ilyen körülmények között mit gondoltok van még esély a babára?Összejöhet az eddigi együttlétekbõl vagy még ma is próbálkozzunk mindenképp?
Vagyis 26. ciklusnapon volt ovu. Egyébként mindig ilyen elhúzódó a vérzésed?
Szerintem egy nappal késõbb volt az ovud, mint ahogy behúzta, és ovulációs vérzésed volt.
Ha ott nincs olyan link, amit be tudsz másolni, akkor: 1. Megnyitod a görbéd úgy, hogy rendesen látszódjon minden. 2. Nyomsz egy printscreen-t (gomb a billentyûzeten a jobb felsõ részen) 3. Megnyitod a paint-et 4. Megnyomod az ctrl+v betûkombinációt (ekkor paintben meg kell jelennie a "lefényképezett" képnek) 5. Lemented. 6. Megnyitod a kepfeltoltes.hu oldalt és feltöltöd a képet.
A kérdező hozzászólása: Szívesen megmutatnám, de nem tudom, hogyan töltsem fel. :/ (fertilityfriend-es)
Megmutatod a görbéd? Szerintem lehet ovulációs vérzés.
Biztos akkor volt pé-d? Van görbéd? Beágyazódás szinte kizárt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!