Találatok a következő kifejezésre: A 29. vagyok. A ciklusaim (48 db)

Ha általában 29 naposak a ciklusaim és legutóbb május 8-án jött meg, akkor most mikor vagyok abban a bizonyos termékeny időszakban?

Legjobb válasz: Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Kb május 20-25 körül lehettél. Úgy kell kb kiszámolni, hogy a 29 napos ciklusból levonsz 14-et, ami a ciklus második szakasza, ami általában állandó hosszúságú (10-14 nap hosszú). Az kb máj 22-23 t jelez nálad peteérésnek. Ha veszel ovutesztet, akkor pontosan is megtudod, hogy mikor van peteérésed.

Ma vagyoka ciklusom 12. napján, általában 29 naposak a ciklusok. Ma érzékeltem a ciklusomban előszőr tojcsis folyást. Mikor legyünk együtt? Még ma is, vagy csak holnaptól kezdjük? A folyástól számítva hányadik napon szokott lenni tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Görbém nincs,mert eddig minden hónapban mértem,és sehol semmi!!!Úgy döntöttem,hogy az ovu fájdalmat,és a folyásomat nézem,és annak függvényébe leszünk együtt,csak most az a kérdés,hogy minden nap,vagy hogyan érdemes?

A kérdező hozzászólása: Görbém nincs, mert eddig minden hónapban mértem, és sehol semmi!!!Úgy döntöttem, hogy az ovu fájdalmat, és a folyásomat nézem, és annak függvényébe leszünk együtt, csak most az a kérdés, hogy minden nap, vagy hogyan érdemes?
Én úgy tudom, hogy a menszi elmaradása után másnaponta a legjobb együtt lenni. Itt olvasottak alapján a tojcsis folyás a legtermékenyebb napon van, úgyhogy kapd el apát még ma!
én is úgy tudom, ahogy az elõttem lévõ írta. Hallottam viszont olyat is, hogy a tojásfehérjés nyák után pár napra történt meg csak az ovu. Mostanában minimum két naponta, de lehet naponta is, csak teljen el a két együttlét között minimum 24 óra.
Tojásfehérjés nyák nem csak egy napig van! Több napig is lehet. Amíg van, végig szeretkezzetek, és a rákövetkezõ elsõ szárazabb napon is. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml A hüvelyi nyálka a termékenység legjobb jele. Ha semmi egyébre nem figyelsz, akkor legalább ezt figyeld. Amint krémes vagy tojásfehérjeszerü a nyálkád (lehet közvetlenül a méhszájnál is próbát venni), elérkezett a szeretkezés ideje. Lehetséges, hogy csak 1-2 napig van tojásfehérjeszerü nyálkád. A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor most így teszünk, aztán meglátjuk!!!

Melyik a jobb, a hosszabb vagy a rövidebb menstruációs ciklus a teherbeeséshez? Nekem most lerövidült eddig 29-30 napos volt, most 25-26.

Legjobb válasz: szia! Szerintem teljesen mindegy. A különbség, hogy mikor van a peteérésed, mert ha lerövidült a ciklusod ez azt jelenti, hogy korábban van peteérésed. Azért figyeld hogy van-e egyáltalán, mert felnõtt nõknél akiknél már beállt a ciklus annak hossza nem igazán vátozik. Természetesen egy két nap eltérés lehet.

szia! Szerintem teljesen mindegy. A különbség, hogy mikor van a peteérésed, mert ha lerövidült a ciklusod ez azt jelenti, hogy korábban van peteérésed. Azért figyeld hogy van-e egyáltalán, mert felnõtt nõknél akiknél már beállt a ciklus annak hossza nem igazán vátozik. Természetesen egy két nap eltérés lehet.
lehet és most kb 5 napig pozitívat is fognak mutatni..amikor nekem ez volt mindennap együtt voltunk, most töltöm a 29. hetet!
Amegjön érzés az nem ilyenkor lenne, hanem beágyazódás után..a peteérés elõtti napokon már pozitív lehet, de a kifakadás pillanatát nem lehet pontosan tudni. Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Juj, köszi! Akkor belehúzunk! Csak nagyon meglepõ a dolog, mert eddig ezt mindig félidõben éreztem. Köszönöm a gyors választ! További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen, a megjön érzést én sem értettem... Na mindegy, ez a hónap úgy látszik ilyen :)

Ciklusom 21. napján vagyok, mindkét petefészkem szúrkál, 29 napos a ciklusom. Más tünetem nincs babát szeretnénk. Mensinél csak egyik petefészkem szúrkál. Milehet ez?

Legjobb válasz: Ugye nem komolyan kérdezted, hogy biztos-e? Szerinted ennyibõl megállapítható? De a szimptómák alapján az is lehet, ezért mondtam, hogy menj orvoshoz.

Ugye nem komolyan kérdezted, hogy biztos-e? Szerinted ennyibõl megállapítható? De a szimptómák alapján az is lehet, ezért mondtam, hogy menj orvoshoz.
Ciszta, irány a nõgyógyász.
Ez biztos ??? Nekem is szokott, de azóta amióta abortuszom volt.

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.
A kérdező hozzászólása: Nah és az lehet hogy ezért fájna ma reggel hátul a derekam? De nagyon ez befolyásolhatja?
Csinálj még egy tesztet a reggeli vizeleteddel, mert lehet hogy baba lesz. Nekem ilyenkor már voltak árulkodó jelek. .A negatív teszt lehet téves, de a pozitív az nem. Szorítok:-))

Akkor nem vagyok terhes? Június 5-én jött meg utoljára.28-29 naposak a ciklusaim.2-ára-4-ére nem vártam. Ma délután teszteltem clearblue-val. Negatív.

:- ( Ez már biztos?Pár napja állandóan fáradt vagyok, néha fájdogál az alhasam, gyomorégésem van.

Legjobb válasz: Még nem biztos, hogy kimutatja. Amíg nem jön meg van remény. Tesztelj pár nap múlva ha nem történik semmi akkor biztosabbat tudsz.

Még nem biztos, hogy kimutatja. Amíg nem jön meg van remény. Tesztelj pár nap múlva ha nem történik semmi akkor biztosabbat tudsz.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem, hogy nem jön meg.Ez a bizonytalanság a legrosszabb.Már nagyon vágyunk egy kisbabára.Most valamiért úgy éreztem sikerült.Na de amíg nem jön meg bizakodom:-)
Még elképzelhetõ, hogy kisbabát vársz, Én a késés után pont egy héttel csináltam a második tesztet és pozitív lett... A gyógyszertárban kérd a legérzékenyebb tesztet én a Royal-HCG-t kaptam (szinte azonnal pozitív lett nekem, igaz már a második tesztként csináltam megerõsítésbõl). Van még egy ONE-STEP nevû teszt is... És kérj a dokidhoz idõpontot. Sok sikert és remélem, hogy babás vagy Te is :) "6. hetes kismama" :)
nekem a múlt ciklusban 14 nap késéssel megjött... de többen írták, hogy csak a pozitív eredmény késett. várj még egy hetet és tesztelj újra! kitartás, drukkolok, hogy baba legyen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Reménykedem, aztán majd látjuk.
A kérdező hozzászólása: Neked meg gratulálok:-)
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban voltam dokinál, megvizsgált, voltam hasi ultrahangon is és minden rendben volt.Remélem, hogy baba, de ha nem akkor jó lenne, ha megjönne.Még az is jobb, mint ez a várakozás.

Ma vagyok a ciklusom 29. napján tegnap megjött:- ( de ma már csak barna pecsételésem van reménykedhetek még?

ebben a ciklusban clostyt szedtem a ciklus második felében pedig duphastont nekem mindig 25 napra már meg szokott jönni még duphaston mellett is nem tudom mi ez volt már valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: tesztelj és ha pozitív akkor baba, ha negatív akkor nem.....

tesztelj és ha pozitív akkor baba, ha negatív akkor nem.....

Ma vagyok a ciklusom 29. napján, de 28-32 között szokott megjönni. Holnap csinálhatok már tesztet?

Lombikbeültetésem volt,és mindjárt megjön érzésem van.Lehet még ebböl baba?Aggódom hogy fáj a hasam.Az ET után holnap a 13.napom lesz.Tesztelhetek?Ha esetleg negativ lesz a teszt,akkor érdemes még egyet csinálni vagy lombibeültetésnél mindenképp pozitivnak kellene lenni a 13.napon ha beágyazódott a bébi!Ha valaki volt ilyen helyzetben segítsen!!!

Legjobb válasz: szia szedsz olyan gyogyszert ami babamegtartO? mert az adhat téves eredményt.. de elvileg lehet már poz teszted. drukkolok. más tünet nincs?

szia szedsz olyan gyogyszert ami babamegtartO? mert az adhat téves eredményt.. de elvileg lehet már poz teszted. drukkolok. más tünet nincs?
A kérdező hozzászólása: Utrogestant szedek.Sokat alszok napközben fáj a derekam, de ezek a gyogyszertöl is lehetnek.Ideges vagyok nagyon hogy sikerült e.Szóval a mindjárt megjön érzés normális?
Nyugi... elobb-utobb ossze fog jonni az a baba, scak nem szabad gorcsosen akarni. a Stressz már most sem tesz jot sem neki, sem Neked... lazits...és minden oké lesz. Szeirtnem két hét után már mutat a teszt, de nogyogyasz tud biztosat mondani...a lombikbeultetés speciális eset...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!