Találatok a következő kifejezésre: A 29. járok. A (37 db)

18+16=34 34-29= 5 Tehát öten járnak mindkét szakkörre. Legegyszerûbb, ha ezt halmazokkal ábrázolod.

Az otthoni családi házunk az én és testvérem nevén van, még a szüleimmel élünk. Most fogok házat venni, de gondolom így már nem jár a 2%-os illeték kedvezmény? (29 vagyok)

Legjobb válasz: Ha ez a kedvezmény azért járt volna, mert elsõ lakáshoz jutó vagy, akkor biztosan nem, hiszen nem állja meg a dolog a helyét..., mivel van már tulajdonodban ingatlan, tehát nem az elsõ lesz.

Ha ez a kedvezmény azért járt volna, mert elsõ lakáshoz jutó vagy, akkor biztosan nem, hiszen nem állja meg a dolog a helyét..., mivel van már tulajdonodban ingatlan, tehát nem az elsõ lesz.

Okt.29-én a 20:30-as Wizz Air járattal megy valaki Lutonból Budapestre?

Legjobb válasz: Valaki biztos megy, uresen nem erne meg uzemeltetni a jaratot...

Valaki biztos megy, uresen nem erne meg uzemeltetni a jaratot...


Október 29-én a 20:30-as Wizz Air járattal megy valaki Lutonból Budapestre?

Nem akarok egyedül utazni, félek, hogy eltévedek Lutonban :S

Legjobb válasz: megy a [email protected]

En Lutonban lakom;D haza szeretnek menni, csak meg nemtudom hogy hogyan;D
Érti az Úristen a természetet.
A kérdező hozzászólása: :D Felvidított az indoklásod! Hát amúgy igazad van. De azért érdekelne a válasz...
A kérdező hozzászólása: És már meg is jött...

A terhességem 29. hetében járok. A magzatmozgásokat sajnos nem érzem egész nap, inkább csak este lefekvés után. Ez így normális, vagy beteg a babám?

Legjobb válasz: Neki is aludnia kell valamikor! Valószínûleg egy nyugodtabb termsézetû baba! De menj el ultrahangra, hogy megbizonyosodj.

Neki is aludnia kell valamikor! Valószínûleg egy nyugodtabb termsézetû baba! De menj el ultrahangra, hogy megbizonyosodj.
Miért kéne egész nap mozognia? A magzatok bioritmusa általában fordított, olyankor mocorognak, amikor az anya teste ellazul, nyugodtan van. De amúgy sem mozogna egész nap, alszik általában.
Szia!Ez teljesen normális hogy nem mozog egész nap.Amugy is egyre kevesebb hellye van odabent.és ilyenkor már kezdenek felvenni egy napi ritmust az pedig teljesen norm. hogy akkor kezd el mozog ni amikor lepihensz ez nálam is igy van:) De ha végképp nem vagy biztos a dolgodban elmész a védönödhöz , ahova tartozol és meghalgathatod a baba szivét nyugodtan:) Grat a babához:) 28hetes kismama:)
Szia! Nekem sem mozgott annyit a baba. Inkább csak néha ellökte magát a hasamtól. Este mozgott nekem is, hiszen akkor pihensz te is és jobban figyelsz rá. Ne aggódj, nem kell neki állandóan mozognia, õ is elfárad és kicsi is neki odabenn a hely. Az én babám sem volt aktív mégis egészségesen született. Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: Egyéb hasznos hozzászólás? ami tényleg hasznos?
Regisztrált álláskeresõi nyilvántartásból töröltek? Mert ha szept. 29-én töröltek, akkor a szeptemberi pénzt kaptad októberben, tehát novemberben már nem jár semmi, az utolsó ügyintézési nap másra vonatkozik (pl. fellebbezés, stb.).

Lányok nálatok is előfordult, hogy visszatért a hányinger? Én most a 29. hetemben járok.

Legjobb válasz: Persze! Nekem csak a 7.-ik hónap volt felhõtlen. Elõtte hányinger, hányás bármikor, utána meg hányinger végig bár a hányás már elmaradt legalább.

Persze! Nekem csak a 7.-ik hónap volt felhõtlen. Elõtte hányinger, hányás bármikor, utána meg hányinger végig bár a hányás már elmaradt legalább.
Igen, a 30. héttõl. Ilyenkor már azért van hányinger, mert a baba nyomja felfelé a gyomrot.. sav is ezért van.
Szia, nekem is a 30.héttõl kezdõdik újra ez a hányingeres érzés ráadásul alváshoz készülõdve aztán vagy elmúlik vagy kijön aminek ki kell jönnie.Nem túl kellemes de hát...:D 31 km
Nekem 16-17. hétre elmúlt az iszonyú hányinger, hányás, ami kezdetektõl volt. Most a 19. héten viszont újra van, de ez más jellegû, olyan rossz a gyomrom.
Én 27 hetes vagyok és el sem múlt. Eddig szinte minden este hánytam. Ez még a dokinak is furcsa. Mindig estére leszek rosszul egyszer sem hánytam reggel, mindig este 7-8 óra között jön. Talán 5-10 este volt a terhességem alatt, mikor nem hánytam. Már 5 féle homeos bogyót felírt az orvos, de használt egyik sem.
Én ma töltöttem a 28. hetet, és néhány napja este és éjszaka iszonyatos hányingerem van, mint az elején. Meg is ijjedtem, hogy mi lehet, de akkor nem csak én vagyok így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megnyugodtam, h nem velem van a baj. :) Szép babavárást kívánok mindenkinek!

28-29 naposak ált. A ciklusaim. Ma a 31. napnál járok. Se has, se derékfájás nincs, csak a cicik, de az rendesen. A 27. napon elég erős mensi görcseim voltak, de aztán semmi. Szerintetek lehetek babás?

Néhány illat nem esik túl jól, és néha émelygek. A h?m 36,8-36,7-36,5 az utóbbi 3 napban.29. napon a teszt negatív.

Legjobb válasz: Attól ma még lehetet volna pozitív, ha reggeli elsõ pisibõl teszteltél volna.

Attól ma még lehetet volna pozitív, ha reggeli elsõ pisibõl teszteltél volna.
a hõt nem tudom, mert soha nem hömérõztem, de a cicihez tudok hozzászólni.nekem olyan rettenetesen érzékeny volt, fájt mind2 mint még soha, amikor terhes lettem.mindig szokott mensi elött 2 nappal fájni a bal mellem egy picit, de most mind a 2, és alig mertem én hozzáérni, nemhogy a párom.én onnan tudtam h babás lehetek, no meg a késésbõl. szerintem csinálj egy tesztet.remélem pozitiv. eredményt ird ám meg. szorítok
Még szerintem várj pár napot!Ha van baba, akkor a teszt kimutatja 3-5 nap múlva is!Felesleges idegeskedni, hogy elõbb mecsinálod, és talán a baba ellenére --lesz a teszted!nem kell elkapkodni, drukkolok! És 10-es tesztet használj!Rendelj a Vateráról, és mire kiviszi Neked a jövõhéten a postás, addigra már biztosabb eredményt kapsz. So sikert!
A kérdező hozzászólása: 32. nap reggel megjött, de csak 1 napig tartott a szokásos 2, 5 helyett.Holnap csinálok azért egy újabb tesztet, biztos ami biztos....

21 napos ciklusom ma már a 29. napnál jár. Tegnap csináltam egy tesztet, amin még egy halvány hajszál csík sem látszot. Lehet, hogy baba?

Sziasztok! De viszont émelygek olyan kicsit furán néha olyan érzésem van mintha a fejem nem is az enyém lenne... És néha a nyál összegyüllik a számba, mint ha hányni kellene valamint napközben is gyakran kívánkozok az ágyba. És olyan görcseim vannak, mint ha meg akarna jönni. Lehet, hogy babám lesz vagy már magamba beszéltem a tüneteket? Remélem sok visszajelzést kapok és el?re köszönöm! BÚÉK

Legjobb válasz: A tüneteid alapján bizony baba lehet.Pár nap múlva ismételd meg a tesztet,mert lehet,hogy azért volt negatív,mert kevés a HCG hormonod,amibõl viszont napról napra több lesz.Szorítok Neked!B.U.É.K.!

A tüneteid alapján bizony baba lehet.Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, mert lehet, hogy azért volt negatív, mert kevés a HCG hormonod, amibõl viszont napról napra több lesz.Szorítok Neked!B.U.É.K.!
Korai volt a teszt, várj még kb 3 napot és akkor nézd meg megint. Remélem összejön!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!