Találatok a következő kifejezésre: A 29. járok (37 db)

Érti az Úristen a természetet.
A kérdező hozzászólása: :D Felvidított az indoklásod! Hát amúgy igazad van. De azért érdekelne a válasz...
A kérdező hozzászólása: És már meg is jött...
A kérdező hozzászólása: Egyéb hasznos hozzászólás? ami tényleg hasznos?
Regisztrált álláskeresõi nyilvántartásból töröltek? Mert ha szept. 29-én töröltek, akkor a szeptemberi pénzt kaptad októberben, tehát novemberben már nem jár semmi, az utolsó ügyintézési nap másra vonatkozik (pl. fellebbezés, stb.).

Lányok nálatok is előfordult, hogy visszatért a hányinger? Én most a 29. hetemben járok.

Legjobb válasz: Persze! Nekem csak a 7.-ik hónap volt felhõtlen. Elõtte hányinger, hányás bármikor, utána meg hányinger végig bár a hányás már elmaradt legalább.

Persze! Nekem csak a 7.-ik hónap volt felhõtlen. Elõtte hányinger, hányás bármikor, utána meg hányinger végig bár a hányás már elmaradt legalább.
Igen, a 30. héttõl. Ilyenkor már azért van hányinger, mert a baba nyomja felfelé a gyomrot.. sav is ezért van.
Szia, nekem is a 30.héttõl kezdõdik újra ez a hányingeres érzés ráadásul alváshoz készülõdve aztán vagy elmúlik vagy kijön aminek ki kell jönnie.Nem túl kellemes de hát...:D 31 km
Nekem 16-17. hétre elmúlt az iszonyú hányinger, hányás, ami kezdetektõl volt. Most a 19. héten viszont újra van, de ez más jellegû, olyan rossz a gyomrom.
Én 27 hetes vagyok és el sem múlt. Eddig szinte minden este hánytam. Ez még a dokinak is furcsa. Mindig estére leszek rosszul egyszer sem hánytam reggel, mindig este 7-8 óra között jön. Talán 5-10 este volt a terhességem alatt, mikor nem hánytam. Már 5 féle homeos bogyót felírt az orvos, de használt egyik sem.
Én ma töltöttem a 28. hetet, és néhány napja este és éjszaka iszonyatos hányingerem van, mint az elején. Meg is ijjedtem, hogy mi lehet, de akkor nem csak én vagyok így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát! Megnyugodtam, h nem velem van a baj. :) Szép babavárást kívánok mindenkinek!


21 napos ciklusom ma már a 29. napnál jár. Tegnap csináltam egy tesztet, amin még egy halvány hajszál csík sem látszot. Lehet, hogy baba?

Sziasztok! De viszont émelygek olyan kicsit furán néha olyan érzésem van mintha a fejem nem is az enyém lenne... És néha a nyál összegyüllik a számba, mint ha hányni kellene valamint napközben is gyakran kívánkozok az ágyba. És olyan görcseim vannak, mint ha meg akarna jönni. Lehet, hogy babám lesz vagy már magamba beszéltem a tüneteket? Remélem sok visszajelzést kapok és el?re köszönöm! BÚÉK

Legjobb válasz: A tüneteid alapján bizony baba lehet.Pár nap múlva ismételd meg a tesztet,mert lehet,hogy azért volt negatív,mert kevés a HCG hormonod,amibõl viszont napról napra több lesz.Szorítok Neked!B.U.É.K.!

A tüneteid alapján bizony baba lehet.Pár nap múlva ismételd meg a tesztet, mert lehet, hogy azért volt negatív, mert kevés a HCG hormonod, amibõl viszont napról napra több lesz.Szorítok Neked!B.U.É.K.!
Korai volt a teszt, várj még kb 3 napot és akkor nézd meg megint. Remélem összejön!

A 29. hétben járok. A szokásos fehér folyásommal együtt néha átnedvesedik a fehérneműm. Nem "tocsog", csak nedves. Lehet ez magzatvíz?

Ma voltam UH-n, és azt mondták, valamivel kevesebb a magzatvizem. A dokin? kérdezte, hogy nem szivárgott-e. Én magabiztosan feleltem, hogy nem. De aztán elkezdtem gondolkozni...

Legjobb válasz: Szia! Azt hiszem csak úgy nugszol meg, ha megbeszéled a nõgyógyászoddal a problémát.A bõvebb hüvelyváladékozás miatt is indokolt felkeresni. Lehet, hogy kezelést igényel. A magzatvíz lehet kevesebb átmenetileg szivárgás nélkül is, átmeneti is lehet.

Szia! Azt hiszem csak úgy nugszol meg, ha megbeszéled a nõgyógyászoddal a problémát.A bõvebb hüvelyváladékozás miatt is indokolt felkeresni. Lehet, hogy kezelést igényel. A magzatvíz lehet kevesebb átmenetileg szivárgás nélkül is, átmeneti is lehet.
Asszem a dki v gyogyszerész tud adni vmit amivel meg lehet állapítani a folyásból, h tartalmaz-e magzatvizet. Lehet, h én is így jártam, m nem gondoltam, h az lehet esetleg magzatvíz ( lehet, hogy igaziból nem is volt az) és a végén császár lett a 41.hétben.
gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet, ami elszinezõdik a magzatviztõl, illetve tesztet is, ami kimutatja, ha az. Remélem tudtam segiteni.
Nekem is volt ilyen, szóltam a dokinak, és vett le kenetet, amibõl kiderült, hogy streptococcus valamim van. Ettõl nem kell megijedni, csak a szülés elindulásakor antibiotikumot adnak infúzión keresztül, hogy a baba ne találkozzon vele.
18+16=34 34-29= 5 Tehát öten járnak mindkét szakkörre. Legegyszerûbb, ha ezt halmazokkal ábrázolod.

2011. 06.29-én szültem 31 éves vagyok. Mennyi szabi jár, ha lejár a gyesem?

Legjobb válasz: A tgyás idejére és a gyed elsõ fél évére jár neked a szabi. Mivel akkor 29 voltál, így az alapszabi 22 nap volt. A felhalmozott szabid 21 nap, illetve ha 2011-ben kivetted az összes szabidat, akkor 11 nap. Plusz a gyerek után járó 2 nap, vagyis összesen 23 (13) nap, 4 és fél hét.

A tgyás idejére és a gyed elsõ fél évére jár neked a szabi. Mivel akkor 29 voltál, így az alapszabi 22 nap volt. A felhalmozott szabid 21 nap, illetve ha 2011-ben kivetted az összes szabidat, akkor 11 nap. Plusz a gyerek után járó 2 nap, vagyis összesen 23 (13) nap, 4 és fél hét.

29. hétben járunk és kb 2 hete iszonyatosan kivánom az édességeket, hiztam is sokat emiatt. Egészen addig az édességre szinte rá sem tudtam nézni csak a sósat kívántam. Most viszont. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia. Én is 29 hetes vagyok! Én is nagyon kívánom az édességeket, pedig sohasem voltam édesszájú. De egy pár napja iszonyatosan kívánom a csokoládét! Tegnap is megettem majd egy táblával, mire észbekaptam, hogy a páromnak is adni kellene belõle, már csak 3 kocka volt.

Szia. Én is 29 hetes vagyok! Én is nagyon kívánom az édességeket, pedig sohasem voltam édesszájú. De egy pár napja iszonyatosan kívánom a csokoládét! Tegnap is megettem majd egy táblával, mire észbekaptam, hogy a páromnak is adni kellene belõle, már csak 3 kocka volt.
27 hetesen én is kívánom az édességet. Úgy oldom meg, hogy teljes kiõrlésû liszttel és fruktózzal készítem a süteményeket. Jóval kevéssé hízlal, mint a fehér liszt és a cukor.

2 napja nagyon bő szagtalan, színtelen folyásom van, rengeteget járok pisilni, viszont a mensim nem várt időpontja 29-e. Babát várok?

A reggeli h?m pedig visszaesett 36,4C-re.

Legjobb válasz: Szia! Jól értem dec.29-én kell megjönnie? Nekem az ovuláció idején szokott 36,4 lenni a hõmérsékletem. Tudni kellene miket mértél idáig, hány napig volt 37 körüli a hõmérsékleted. Lehet az is hogy megfáztál azért jársz sokszor pisilni.

Szia! Jól értem dec.29-én kell megjönnie? Nekem az ovuláció idején szokott 36, 4 lenni a hõmérsékletem. Tudni kellene miket mértél idáig, hány napig volt 37 körüli a hõmérsékleted. Lehet az is hogy megfáztál azért jársz sokszor pisilni.

Miért van az, hogy egy gyerekét egyedül nevelő 30-as éveiben járó nő úgy tapad a pasikra, mint egy kullancs? 29/L

Legjobb válasz: mert úgy érzi, hogy neki mostmár el kell kelni, mert lejár az idõ amíg még pasit foghat magának, meg nem akar egyedül maradni. úgy érzi gyerekkel még nehezebb a dolga és egyre csak az jár a fejében, hogy mostmár férjet kel fognia

mert úgy érzi, hogy neki mostmár el kell kelni, mert lejár az idõ amíg még pasit foghat magának, meg nem akar egyedül maradni. úgy érzi gyerekkel még nehezebb a dolga és egyre csak az jár a fejében, hogy mostmár férjet kel fognia
Próbáld ki, milyen egyedül nevelni egy gyereket. És itt nem csak az anyagiakról van szó.
kell neki egy pár. vagy kell neki vki aki segít a gyerekek eltartásában.
A kérdező hozzászólása: tudom...de ettõl függetlenül nem akaszkodom senki nyakába...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!